Ruská Premier Liga - souhrn 4. kola

12.04.2009, 19:28
Aktuality
Moskevská derby ovládají domácí - FK vyhrálo 3:1 nad Spartakem, CSKA nadělilo Lokomotivu ještě o jednu branku více. Páteční předehrávka skončila naprosto podle předpokladů - Samara si stejně jako v minulém vzájemném utkání poradila s Chimkami 3:0, k čemuž přispěl i Jan Koller. Dinamo Moskva porazilo Rostov, Rubin veze body z Grozného...

Křídla Sovětů Samara - FK Chimki 3:0

10.04.2009 16:00

Góly: 22. Jan Koller, 66. Ruslan Adžindžal (pen.), 78. Cimafej Kalačow

Fotbalisté Křídel Sovětů Samara si v páteční předehrávce doslova pohráli s FK Chimki, přesvědčivé vítězství 3:0, na kterém se podílel jednou trefou i český kanonýr Jan Koller, mohlo být dokonce ještě vyšší, kdyby domácí proměnili další příležitosti.

Že mají FK Chimki díry v obraně, poprvé ukázala ve 21. minutě utkání ukázková spolupráce úderného dua Jevgenij Savin - Jan Koller. Český útočník si po přízemní přihrávce Savina naběhl na přední tyč a gólman Berezovskij musel lovit míč ze sítě. Hosté byli v prvním poločase bezzubí a první vážnou příležitost si vytvořili až v nastaveném čase první pětačtyřicetiminutovky, kdy nebezpečnou střelu Blatnjaka z přímého kopu vyrazil Lobos.

S průběhem zápasu nemohl být trenér Chimek Konstantin Sarsanija spokojen, do druhého dějství tak poslal do hry dva čerstvé útočníky - Virtanena a Nizamutdinova, efekt to však nepřineslo. Mužstvo, které se tento rok zřejmě nevyhne záchranářským starostem, bylo v útoku stále neškodné a v obraně ještě zranitelnější.

Samara se nikam nehnala, čekala jen na chybu Chimek. Té se stadion Metallurg dočkal v 66. minutě, Trivunovič ve vlastním pokutovém území neohrabaně zahrál rukou a pískal se pokutový kop, který následně zkušeně proměnil záložník Ruslan Adžindžal. Berezovskij vystihl směr střely, ale to bylo tak všechno.

Na manko v podobě dvou inkasovaných branek reagoval Sarsanija posledním střídáním, když poslal na hřiště záložníka Maximova. Hosté také vrhli všechno do útoku, ale poslední zbytky nadějí rázně utnul v 78. minutě Kalačev, když po přihrávce Ignatijeva sám před brankářem nezklamal.

Samara mohla rozložené obraně FK Chimki nasázet ještě více branek, ale ofenzivní esa domácích, mezi kterými byl aktivní i Jan Koller, v koncovce selhala. Přesto může být kormidelník Samary spokojen, jeho svěřenci vyhráli 3:0 a minimálně do soboty se uhnízdili na prvním místě tabulky.

Více informací k zápasu

FK Moskva - Spartak Moskva 3:1

11.04.2009 12:00

Góly: 2. Edgaras Česnauskis, 17. Alexandru Epureanu, 70. Dmitrij Tarasov - 87. Alex Meschini (pen.)

Na nedůraz ve vlastním pokutovém území a dvě neuhlídané standardní situace doplatil Spartak Moskva v sobotním ligovém utkání na hřišti FK Moskva. Favorit prohrál 1:3 a po dalším nepřesvědčivém výkonu se fanoušci ptají, zda má tento tým vůbec na titul.

Spartaku se vůbec nepovedl vstup do utkání, ve druhé minutě si Bracamonte pokryl míč před Jiránkem, přes nedůraznou obranu hostů prostrčil míč na Česnauskise a záložník FK Moskva pohotovou střelou od břevna vsítil premiérový gól měšťanů v ročníku 2009. Svěřenci trenéra Michaela Laudrupa se ani nestačili vzpamatovat z inkasované branky a gólman Pletikosa lovil míč ze sítě podruhé, v sedmnácté minutě nikým nehlídaný Epureanu hlavičkoval po standardní situaci Samedova.

Červenobílí se samozřejmě snažili s nepříznivým vývojem něco dělat, Baženov běžel z levé strany sám na brankáře, ale v práci s míčem byl pomalý a jeho střelu skluzem zastavil hrdina předchozích okamžiků Epureanu. Důraznou obranu FK Moskva podle očekávání zaměstnávalo duo Alex - Welliton, ale druhý jmenovaný ve svých dvou šancích v prvním dějství neuspěl.

Spartaku nevyšel ani vstup do druhého poločasu a třetí hřebíček do hostující rakve mohl zatlouct Vukič, ale sám před Pletikosou mířil vysoko nad branku. Kormidelník Spartaku tak poslal do hry Ryžkova a Bystrova, kteří nahradili nevýrazné duo Sajenko a Carioca.

Vykřesat jiskřičku naděje mohl pro Spartak Alex, po centru mladičkého Grigorjeva (možná nejlepšího hráče Spartaku) mu jeho hlavičku z brankové čáry vykopl hrdina utkání Epureanu.

Gól tak padl opět na druhé straně, v 68. minutě obrana Spartaku při standardní situaci opět neuhlídala fotbalisty FK Moskva a obrovitý záložník Dmitrij Tarasov poslal míč hlavou přesně k tyči.

Za stavu 0:3 už měl Spartak minimální šance bodovat, v závěru tak jen zkorigoval z penalty Alex. Pokutovému kopu předcházel faul Okoronkwa na útočníka Wellitona. V devadesáté minutě dokonce mohl snížit na rozdíl jedné branky záložník Vladimir Bystrov, ale jeho prudkou střelu mu vyrazil gólman Ževnov.

Spartak prohrál 1:3 a opět nepřesvědčil fanoušky, že dokáže navázat na neporazitelnou mašinu z devadesátých let. Naproti tomu domácí fotbalisté můžou slavit první tři body v této sezoně.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Rubin Kazaň 1:2

11.04.2009 12:45

Góly: 90+2. Šamil Lachijalov - 19. Sergej Semak, 21. Alejandro Domínguez

Nesmírně důležité tři body si odváží z čečenské metropole Groznyj úřadující mistr Rubin Kazaň. O vítězství hostujícího celku rozhodly dva slepené góly v prvním poločase.

Dosud neporažený Těrek Groznyj vstoupil do utkání aktivně, z přímého kopu zahrozil bulharský Bechkam Blagoj Georgijev, ale prostor mezi třemi tyčemi jen těsně minul.

V euforii fandící domácí publikum však v rozmezí devatenácté a dvacáté první minuty zchladily dva slepené inkasované góly. Jako první nádherně překonal gólmana Dikaňa kapitán Kazaně Sergej Semak a vzápětí udeřil z přímého kopu Alejandro Domínguez.

Těrek se přes skálopevnou obranu Kazaně nedokázal dlouho prosadit a naopak si musel vzadu dávat pozor na rychlé protiútoky Berdyjevova týmu. Až ve druhé minutě nastaveného času snížil výstavní trefou střídající Lachijalov. Bylo to však pozdě, Rubin Kazaň si z horké čečenské půdy odváží všechny tři body.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - FK Rostov 1:0

11.04.2009 15:00

Góly: 77. Aleksandr Keržakov (pen.)

Proměněná penalta největší hvězdy Dinama Alexandra Keržakova rozhodla o vítězství moskevských proti FK Rostov. Domácí si připisují tři body i přesto, že hráli část prvního a celý druhý poločas o deseti.

V nepříliš pohledném prvním poločase dominovaly především obrany obou týmů, především hostující tým se podle očekávání zaměřil na defenzívu. Hrálo se bez větších šancí a nejzajímavějším momentem tak bylo vyloučení obránce Dinama Fernándeze za faul na Akimova.

Dinamo se po vyloučení semklo, a přestože hrálo v oslabení, svého soupeře zatlačilo. Málem to domácím přineslo i úvodní branku, ale po centru Keržakova vychytal Kokorina skvělý Mandrykin. Trenér nováčka Oleg Dolmatov reagoval posilněním ofenzívy, ale přesto bylo stále blíže vstřelené brance Dinamo.

V 77. minutě se modrobílí dočkali. Živanovič fauloval aktivního Kokorina a následnou penaltu proměnil Alexandr Keržakov. Dinamo poté zaměřilo všechny své síly na obranu a těsné vedení 1:0 uhájilo.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - Tom Tomsk 0:0

11.04.2009 17:15

Góly: -

Bezbrankovou remízou, s kterou byli oba trenéři po utkání nespokojeni, skončilo utkání dvou aspirantů na sestup Kubaně Krasnodar a Tomsku.

V prvním dějství se neudálo moc zajímavých momentů, především šlo o pomalý fotbal s mnoha nepřesnostmi. Jediným nebezpečným zakončením mezi tři tyče se tak prezentoval útočník Krasnodaru Traore, jeho hlavičku nepříliš přesvědčivě vyrazil gólman Tomsku Parejko a mohl být rád, že poblíž nebyl žádný dorážející hráč. Z dobrých pozic stříleli Kasajev, Maznov a Klimov, chyběla jim však přesnost.

Druhý poločas měl odlišný scénář, oba celky přidaly na rychlosti a začaly přicházet šance, v koncovce však byli neproduktivní jak domácí, tak i hosté a ve výsledku se fanoušci gólu v tomto utkání nedočkali.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Lokomotiv Moskva 4:1

12.04.2009 12:00

Góly: 35. Alan Dzagojev, 55. Jurij Žirkov, 72. Alan Dzagojev, 87. Moussa Maâzou - 79. Marko Baša

CSKA zdolalo Lokomotiv rozdílem třídy, hrdinou Armějců se stal dvougólový Alan Dzagojev. Naopak hostům nepomohla ani snižující branka Marka Baša.

Hosté začali překvapivě lépe a v úvodních minutách zatlačili domácí k pokutovému území, nebyli však schopni cokoliv vymyslet nebo aspoň vystřelit. Ke slovu se tak stále častěji dostávali domácí, zejména Miloš Krasič byl k nezastavení. Právě mladý Srb zavezl míč při první velké šanci zápasu do pokutového území, kde nabil Žirkovovi - ten však minul cíl.

I další minuty patřili domácím. Nezastavitelný Krasič ukázal záda Ďuricovi při dalším přečíslení a poslal přesný centr na hlavu Alana Dzagojeva, ten však trestuhodně z malého vápna minul branku. Slovenský obránce sehrál klíčovou roli i o pár chvil později, když na hranici pokutového území fauloval tvůrce hry "koní" Dzagojeva. Standardní situaci zahrával překvapivě domácí kapitán Sergej Ignaševič, svou bombou však minul branku.

Domácí fanoušci se tak dočkali až v 35. minutě, když se po dalším faulu před pokutovým územím postavil k míči již zmiňovaný Dzagojev a krásnou ranou do horního rohu branky otevřel skóre. Do konce poločasu již další branka nepadla a domácí tak vedli 1:0.

Pravé gólové hody tak byly k vidění až v druhé půli. Lokomotiv se sice snažil zatlačit svého soupeře, výsledkem však bylo množství protiútoků do otevřené obrany na druhé straně. Po jedné takové akci se k míči dostal Jurij Žirkov a poslal Armějce do dvoubrankového vedení.

Tato branka naprosto zdecimovala morálku hostů, těm nepomohlo ani posílení ofenzívy Odemwingiem. Na druhé straně zazvonila tyč po střele ruského reprezentanta a střelce druhé branky Žirkova. Ten si ještě trestuhodně dostal k odraženému míči, ale ani na druhý pokus se mu skórovat nepovedlo.

Hřiště mezitím opustil český útočník Tomáš Necid, jehož na hřišti nahradila zimní akvizice domácích Maazou. Nigerec si tak mohl naplno vychutnat třetí gólovou akci domácích, prosadil se opět Dzagojev, jemuž asistoval Krasič.

O sedm minut později přišel zbytečný faul Vasila Berezuckého, který byl odměněn žlutou kartou. Následný přímý kop rozehráli domácí formou centru do pokutového území, kde číhal Marko Baša. Černohorec, tak vykřesal naději pro hosty, kterou však v zápětí uťal Maazou.

CSKA tak po nepřesvědčivých výsledcích konečně naplno bodovalo a posunulo se čtvrtou příčku.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Amkar Perm 0:0

12.04.2009 14:30

Góly: -

Amkar Perm v nezáživném utkání na stadionu Petrovskij všemi silami ukopal bezbrankovou remízu a po čtyřech utkáních si stále drží impozantní celkové skóre 0:1. Průběhu utkání napomohl i stále katastrofální stav trávníku v Petrohradě. Utkání se zde nakonec odehrálo, ačkoliv se celý týden řešila možnost přeložení zápasu do Pjatigorsku. Nejsilnější a nejbohatší mužstvo v lize tak letos i nadále dělá ostudu nejhorším hřištěm v lize.

Od úvodního hvizdu mělo utkání klasický průběh. Hosté v 11 lidech bránili a taktickou hrou spolu se špatným terénem se snažili Zenitu co nejvíc znepřijemnit hru. Jediný zajímavý moment prvního poločasu se tak odehrál ve 34. minutě kdy jeden z obránců Amkaru zastavil na brankové čáře míč rukou a po následné skrumáži před brankou se domáci dožadovali pokutového kopu. Ten však z nepochopitelných důvodů rozhodčí Lajuškin neodpískal a nařídil odkop od branky.

Fanoušci na stadionu se tak pobavili alespoň přestávkovou rozlučkou s domácími legendami Gorškovem a Radimovem a následnou pyrošou, do které se zapojil i bývalý kapitán Zenitu Vladislav Radimov.

Ve druhé půli ještě mohl Zenit strhnout vítězství na svoji stranu, když Pogrebňak trefil tyč Narubinovy branky a v 85. minutě když gól Širokova po přihrávce Dannyho nebyl uznán kvůli offsidu. Z protiútoku naopak mohl přijít šok pro domácí, když na druhé straně trefil Drinčič tyč Malafejevovy branky. Branka tak nakonec nepadla a Amkar může slavit vydřený bod.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - FK Saturn 1:1

12.04.2009 17:00

Góly: 81. Aleksandr Amisulašvili - 84. Aleksej Igonin

Skoro celý zápas se v utkání Spartak Nalčik - Saturn nic zajímavého nedělo, pak přišla poslední desetiminutovka a s ní i dvě branky. Kavkazský Spartak dostal do vedení Amisulašvili, hosté však dokázali odpovědět díky trefě nejlepšího střelce Saturnu v minulé sezoně Marka Topiče.

Za celý první poločas oba týmy svými střelami nenašli prostor mezi třemi tyčemi. V nepříliš záživné pětačtyřicetiminutovce přicházely jen pološance a nepřesné střely, z nichž nejgólovější parametry měl pokus brazilského fotbalisty ve službách Nalčiku Leandra.

V úvodu druhého dějství se uvedl opět Lendro nepřesnou střelou. Fanoušky dnešní fotbal nemohl bavit, začali se tak bavit po svém a díky pyrotechnice zamořili stadion hustým dýmem, sudí Karasev tak musel utkání na několik minut přerušit. Vedení Spartaku Nalčik se tak podle všeho bude muset smířit s vysokou pokutou od disciplinární komise ruského fotbalového svazu.

O nevalné kvalitě utkání vypovídá fakt, že první střela mezi tři tyče se konala až v 66. minutě, kdy střelu domácího záložníka Goguy lapil brankář Saturnu Antonín Kinský. Jednička Saturnu Kinský se poté vytáhl proti střele Mašukova.

Nalčik byl za zvýšenou aktivitu odměněn na začátku poslední desetiminutovky. Střelu Bikmajeva z přímého kopu sice Kinský dokázal vyrazit, ale jen před nohy dobíhajícího obránce Amisulašviliho a ten vstřelil první gól Nalčiku v tomto ročníku. Radost tribun ale netrvala dlouho, za Röberův Saturn totiž vyrovnal sváteční střelec Igonin.

Domácí mohli v závěru strhnout vítězství na svou stranu, ale útočníka kavkazského Spartaku Koncevoje vychytal Kinský. Na vítězství tak čekají domácí už alarmujících třináct utkání.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Křídla Sovětů Samara43016:29
2.Dinamo Moskva43015:39
3.Zenit Petrohrad42206:28
4.Rubin Kazaň42205:18
5.CSKA Moskva42117:27
6.Těrek Groznyj42113:27
7.FK Moskva41213:25
8.FK Rostov41212:25
9.Lokomotiv Moskva41215:75
10.Spartak Moskva41124:54
11.FK Saturn41124:74
12.Kubaň Krasnodar41122:54
13.Tom Tomsk41121:44
14.Amkar Perm40310:13
15.Spartak Nalčik40221:42
16.FK Chimki40133:81

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (49)

Přidat komentář
M11

Samara.. Jenda

Reagovat
smazaný uživatel

Jenda do repre Jenda do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se chceme posunout dopředu, tak určitě ne.....Sice by byl přínosem, ale musíme myslet na budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá to zapotřebí, své si tam odkopal a poslouchat zase řeči naprostých úchylů o "primitivní nakopávané na Kollera" snad nechce. Ať si užívá poslední roky fotbalového života v klidu v Samaře, kde ho všichni uznávají a daří se mu tam, podle mě by se ani neměl vracet do Gambrinus ligy, přál bych mu ještě jednu sezonu v Rusku.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz je vidieť ako bola Vaša repre od neho závislá. Je to hráč, ktorý Vám chýba možno viac ako Rosa s Nedvedom dokopy. Bohužiaľ ho budete ťažko nahradzovať, pretože ani jeden z Vašich (kvalitných) útočníkov nedokáže natoľko ovplyvniť hru tímu.

Reagovat
milan78

dobrej postřeh, ale většina fandů v čr už to věděla v době, kdy hrával za repre

Reagovat
smazaný uživatel

Sám pro Sport řekl, že to bude zvažovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle italského deníku Tuttosport se rýsuje zajímavá výměna mezi Juventusem a Bayernem. Jako náhrada za Pavla Nedvěda by do Itálie měl zamířit Franck Ribéry, opačním směrem by měl jít Gianluigi Buffon, jenž by měl vyřešit problémy Mnichovanů na brankářském postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Manniger

Reagovat
smazaný uživatel

taku kravinu som ties dlho necital............ale pobavilo ma to

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si přečíst první čtyři slova a víš, že dál už to číst nemusíš.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Chimki dneska předvedly ostudný výkon, něco podobného jako Krasnodar v Kazani, měli snad jen jednu šanci a to z přímého kopu. Nebýt haluze v Moskvě proti Lokomotivu, tak nemají ani bod a nemohli by se ničemu divit. Chybí jim osobnost typu Titov, který hře dokáže dát myšlenku a řád, Budjanskij to nezvládá. Pro mě po čtyřech odehraných kolech kandidát na sestup číslo jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby spadly společně s Nalčikem, asi nikdo by se nezlobil. (Takyy bych byl rád, kdyby se z ligy poroučel Amkar - kvůli tomu neskutečnému betonu, to je však hodně nereálné ¨)

Reagovat
smazaný uživatel

Nalčik se udrží, radši bych ve druhé lize viděl Tomsk.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomsk mě šokoval výhrou na hřišti CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda Nalčik, každopádnľ hlavnľ aby se do ligy nedostal nľkdo typu Vladivostoku nebo Kamazu

Reagovat
smazaný uživatel

Co je spatnyho na Kamazu?

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že do ligy pujdou ze 2 bud Belgorod,Kamaz,Makhačkala,Kaliningrad rád bych někoho z nich tam viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Spartak nebude schopný vyhrávat venku, tak to na poháry asi opět nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom dneska měli prakticky domácí prostředí a pro FK Moskva je domácí stadion poslední rok jako zakletý...

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak v obraně bídný a v ofenzívě jsou jen dva schopní hráči - Welliton a Alex. Jinak bída - Bystrov, Sajenko, Baženov nic nehrajou, se nedivím, že si Karpin stěžuje na limit o počtu legionářů.

Jinak Welliton nedávno řekl, že by rád reprezentoval Rusko, si to fakt nedokážu představit, vždyť dva roky zpátky ho fanoušci přivátali transparentem: "The number 11 belongs to Tikhonov. Monkey go home."

Reagovat
madridcan

Rozhodca pekny marias rozbehol v Dyname Moskva

Reagovat
smazaný uživatel

Keržakovovi to opět střílí, i když dva ze tří gólů z penalty...

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra se těším na zenit-amkar...konečně se podívam,co je pravdy na betonu z permu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, stačí se podívat na jejich skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

jo,to mi je jasný ale neviděl sem je nikdy live.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem hlavne zvedavej co vyvedli s travnikem na Petrovskym.... v tejdnu se totiz jeste resilo, ze by se zapas prelozil do Pjatigorsku - fakt neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? stacilo jako ukazka hovnofotbalu z Permu?

Strasnej zapas .... a to s timhle Amkar bude delat ostudu i v Evrope. Za ctyri zapasy skore 0:1 a jeste silenejsi hra

Reagovat
smazaný uživatel

řeknu vám,viděl sem už hodně zápasů ale co sem viděl ted Zenit-Perm...no,nemám slov...hnus,děs...a vím jedno,poprvé a naposled sem se díval na perm...ten tým je naprosto antifotbalovej,totální destrukce fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

koukali jste nekdo na cska? jak hrali a jak hral necid, ja jsem ten zapas totiz nestihl

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedie, naprosto neviditelnej. V 70. minute ho stridal dalsi novacek Maazou, kterej hru ohrome ozivil a jeste dal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak dik dzagojev zas radil jak tak koukam

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagojev dneska vic diskutoval nez hral, vykon nic moc.... aspon tema golama (hlavne krasnym primakem) to napravil.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ja prave ten zapas nevidel tak kdo to tam teda tak tahal, krasic, nebo zirkov, nebo to hral lokomotiv tak priserne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nejlip z CSKA dneska hral rohodne Milos Krasic. Zirkov taky slusnej vykon. Jinak Dzagojev uplne tragickej nebyl (jako treba Necid), ale tak jak to podle tech dvou golu vypada, tak az tak dobry to nebylo .... hodne soloval, kazil klicky, nevymyslel dneska nic navic a vecne diskutoval. Ale aspon byl dneska tam kde mel bejt a nechybelo mu malo k hattricku

Reagovat
smazaný uživatel

dik moc

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagojev je poklad, s tvou svojí poctivostí, skromností a talentem není možné, aby to v budoucnu nedotáhl někam opravdu daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

tak slava a penize zkazi kdekoho, ale dzagojev to dotahne hodne daleko

Reagovat
smazaný uživatel

necid byl tragéd na hřišti motal se tam jakoby dal před zápasem vodku

Reagovat
irik

Dzagojev .

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA mi vyrazilo dech, takhle jednoznačný výsledek 4:1 jsem teda nečekal. Že Zenit bude plichtit, to jsem čekal, hnusný terén, betonářský Amkar, když se to spojí dohromady, hraje se hodně blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Kazaň teda pěkně dominuje Rusku, po fotbalistech se z triumfu radují i hokejisté.

Reagovat
Sosi

Tož Necid nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

já bych nemohl kdyby ten Perm měl skore 0:0 po 4 kolech,koller to trochu napravil,že jim dal gola

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagojev je sympaťák.

"Byl jsi našťvaný, že jsi utkání v Permu proseděl na lavičce?"

- "Ano, na sebe."

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kazaň riadne valí, či futbal či hokej, v budúcej sezóne oba kolektívy v Lige Majstrov...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele