S koronavirem bojuje i Espanyol, nakaženo je šest zaměstnanců

17.03.2020, 23:37
Aktuality
Vedení Espanyolu dnes večer vydalo prohlášení a v něm oznámilo, že šest členů barcelonského klubu mělo pozitivní test na koronavirus. Jedná se o hráče a členy trenérského týmu, jména zveřejněna nebyla...

"Všichni měli mírné příznaky a dodržují doporučení lékařů," sdělilo v prohlášení vedení Espanyolu.

Španělsko je druhou nejpostiženější zemí Evropy a dodnes bylo koronavirem nakaženo téměř dvanáct tisíc lidí, 533 z nich pandemii podlehlo a stav dalších 563 je hodně vážný.

Koronavirem je ve Španělsku nejvíce postižena Valencia, kde měla pozitivní test více než třetina hráčů a členů realizačního týmu. Nakažen je i útočník druholigového Elche Jonathas nebo bývalý prezident Realu Madrid Lorenzo Sanz, ten leží na jednotce intenzivní péče a jeho stav je podle tisku kritický.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdo by to byl čekal... to jako bude článek o každém týmu nebo hráči, který se nakazí? Je logické, že to zasáhne většinu.

Reagovat
smazaný uživatel

A o čem chceš teď psát, když se nic neděje

Reagovat
Fortex

Po něm nemůžeš chtít normální názor

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nemůžeš, mám totiž navíc.A hlupáci jako ty se za mnou pořád táhnou, závidí, hází klacky pod nohy. Štve tě, že prostě na víc nemáš? Neboj se.. já jsem kapacita a přeji ti jen to nejlepší do života.

Reagovat
smazaný uživatel

To raději ať nepíšu nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takže zkrachovat Eurofotbal by se ti zachtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme se třeba bavit o jiných věcech...otázka kreativity..nic jiného...Pokud zdejší redaktoři nejsou schopni napsat o jiném tématu.... tak RIP

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšou*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele