S Winterburnem už nepočítají

13.04.2002, 13:50
Aktuality
Nigel Winterburn, osmatřicetiletý hráč West Hamu, je šokován tím, že mu klub nechce prodloužit smlouvu. "Řekli mi, že můžu jít. Jsem hodně zklamán, chci hrát ještě alespoň rok," řekl veterán. Vedení klubu mu nechce smlouvu, která mu končí v létě, prodloužit i přesto, že Winterburn odehrál téměř celou sezónu jak hráč základní sestavy. "Chci ještě hrát. Můj věk možná některé kluby z Premier League odstrašuje, já se ale cítím dobře, nechci se propadnout někam do nižších divizí." Winterburn je jedním z hráčů, kteří pravděpodobně v létě Upton Park opustí. Dalšími, kterým končí v létě smlouva, jsou Shaka Hislop, Paul Kitson, Laurent Courtois a John Moncur.

Manažer Glenn Roeder si za tímto rozhodnutím stojí, pokusil se ho i objasnit: "Bylo to snad to nejtěžší rozhodování, před kterým jsem kdy stál. Nigel je ve West Hamu vzorem, o to to bylo těžší. Věřím ale, že je to tak lepší. Důvodem, proč s Nigelem smlouvo neprodloužíme, je to, že v zimě přišel Vlado Labant. Koupil jsem ho s tím, že bude v základní sestavě. Nigel chce hrát, proto by se mu asi nelíbilo, kdyby seděl na lavičce náhradníků."

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele