Şahin ukončil aktivní kariéru a bude se soustředit jen na trénování

16.10.2021, 13:27
Aktuality
Jenom hodně krátce byl Nuri Şahin hrajícím trenérem tureckého Antalyasporu. Třiatřicetiletý záložník dostal jednu funkci navíc před týdnem a půl a nakonec se rozhodl, že bude lepší koncentrovat se výhradně na trénování, proto nyní pověsil kopačky na hřebík...

Şahin v minulosti hrával za Dortmund, Feyenoord, Real Madrid, Liverpool a Werder a pravidelně ho pronásledovala zranění. Do Antalyasporu zamířil před rokem a čtvrt a jeho jméno má v klubu hodně velkou váhu.

"Dostal na vybranou a mohl se sám rozhodnout, jestli vedle trénování chce i hrát. Hodně mu věříme, což nejlépe potvrzuje fakt, že smlouvu jakožto trenér podepsal na pět let," prohlásil nedávno prezident klubu Aziz Cetin.

Antalyaspor letos v osmi zápasech získal osm bodů a v tabulce je na patnáctém místě. Şahin se týmu ujal po odvolání Ersuna Yanala.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Nadržený šimpanz

Jako by to bylo včera kdy hrál proti Sigmě v Intertoto Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Jjjjjj dneska ráno spíš

Reagovat
Beči

Do zimního přestupáku bude odvolán. Tyhle experimenty nikdy nefungují.

Reagovat
Felitel

Škoda ho. Před odchodem do Realu byl dobrej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele