Salihamidzič se zranil

18.11.2002, 21:55
Aktuality
Sám hráč i vedení Bayernu Mnichov utrpěli velký šok, podruhé v roce se vážně zranil. Reprezentant Bosny si přetrhl kolenní vazy a čeká ho dlouhá léčba. Salihamidžič si při rozcvičování na Olympijském stadionu před utkáním z Wolsburgem poranil koleno. Pak sice pětadvacetiletý záložník nastoupil k zápasu, ale v 63. minutě odkulhal ze hřiště.

"Diagnóza je šok," říka Hasan. "Ale já jsem tento úraz už zažil a jsem připraven bojovat o své zdraví. Toto zranění znám, je to práce, práce, a zase práce, ale budu na sto procent připraven hrát zase fotbal." V prvním případě, kdy si Salihamidžič poranil kolenní vazy, se léčil čtyři měsíce.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele