Salvio: Chci si vybojovat stálé místo v základní sestavě

15.07.2012, 17:50
Aktuality
Minimálně navázat na to, kde v loňské sezoně skončil, bude chtít na začátku nového ročníku Eduardo Salvio. Argentinský křídelník po návratu z lisabonské Benficy dlouho hledal cestu do základní sestavy Atlética Madrid, nakonec se mu to povedlo a pod vedením kouče Diega Simeoneho přispěl k triumfu v Evropské lize...

22letý Salvio si na své konto loni připsal čtyři ligové branky, stejnou porcí pak pomohl klubu z hlavního města Španělska k druhému triumfu v EL. Jeho jméno bylo i tak spojováno s odchodem a znovu se skloňovala Benfica.

"Nikdo nerad poslouchá slova jako 'Musíme prodat Salvia, protože potřebujeme koupit další hráče'. Já bych mnohem raději slyšel cosi jako 'Máme Salvia a je pro nás důležitý'. Loňská sezona pro mě byla pozitivní, ale nechci se s tím spokojit, chci víc. Chci si vybojovat stálé místo v Simeoneho základní sestavě," hlásí Salvio.

"Ještě jsme v Atléticu neviděli to nejlepší ze Salvia. Pracuji na tom, aby se to změnilo a myslím si, že klubu určitě mohu dát více. Tento klub mi dal příležitost zahrát si v Evropě. Atlético bylo prvním klubem, který si mě všiml a za to mu budu navždy vděčný. Jsem zde rád, protože se jedná o skvělý klub," dodává v rozhovoru pro Mundo Deportivo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co sem ho videl hrat, tak hral dobre. Otazka ale je misto koho by nastupovaj

Reagovat
smazaný uživatel

odehrál 47 zápasů, velkou část v základu, tak co se mu nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

2255 minut se ti zdá hodně? Nastupoval, ale většinou střídal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen do Chelsea nebo MU? ,Lucas Moura do Realu,Interu nebo MU? co myslite?

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen nikam. Moura do Interu

Reagovat
AjaxFans

Eriksen nikam,hlavně neé do Chelsea

Reagovat
Elliasson

Hodil by se právě do Atlética, ale nejsou finance, bohužel. Christian Eriksen sezonu ještě odehraje v Ajaxu a pro Ajax je to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Chelsea prej nikdy neprestoupi , pry tam byl kdysi na testech a nechteli ho tak mu to otec zakazal. Ale nevim jestli je tahle historka pravdiva.

Reagovat
smazaný uživatel

moura ne-e pac 33M je malo a my vic nedame, Eriksen jeste Ajax neopousti a az prijde jeho cas, tak nejspis Spanelsko.

Reagovat
FC Porto FC

Takže žádná Benfica?

Reagovat
Messiáš

Snad zůstane. Letos bude tahounem

Reagovat
Lamskej#RMCF

tak Lucas v Interu určitě neskončí :))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele