Salvio věří, že se v Atlétiku naplno prosadí

06.12.2011, 19:58
Aktuality
Eduardo Salvio se snaží na druhý pokus naplno prosadit v Atlétiku Madrid. Na jaře 2010 se mu to nepodařilo a následující sezonu strávil na hostování v Benfice, nyní znovu bojuje o své místo. Salvio věří, že Atlético má před sebou zářivou budoucnost.

Mladý útočník se na začátku sezony musel vyrovnat se zraněním lýtka a měl tak ztíženou pozici. "Už se cítím být o něco důležitější součást týmu. Nevím, jestli budu v základu, jsou ale i jiné možnosti, jak pomoci týmu," říká Salvio o své současné roli.

Benfica v létě si Argentince chtěla nechat, jenže patnáctimilionová opce pro ni byla příliš vysoká, a tak Salvio opět obléká dres Atlétika. "V létě se měl chtěl klub zbavit, teď ale doufám, že v klubu vidí, že na mě mohou sázet. Mám týmu co nabídnout," pokračuje autor dvou letošních ligových tref.

Rojiblancos v létě prodělali doslova zemětřesení v kádru, při kterém odešli například Agüero s Forlánem, do klubu naopak za velké peníze přišel jiný útočník Falcao. Salvio věří, že se Atlétiku bude dařit a že bude součástí úspěšného týmu.

"Náš tým se hodně změnil. Samozřejmě není snadné nahradit tak kvalitní hráče, kteří odešli, máme ale Falcaa, Ardu nebo Reyese, to je také kvalita. Teď si všichni musí na své spoluhráče zvyknout. V Atlétiku se vždycky myslí vysoko, nikdo nechce stagnovat, já jsem přesvědčen, že půjdeme nahoru," dodal Salvio.

Letos to zatím v podání Atlétika není žádná sláva, ambiciózní klub získal v Primera División devatenáct bodů, které stačí na osmé místo. V Evropské lize si Atlético vede lépe, s předstihem má jistý postup z těžké základní skupiny, kde jej doplňují Celtic, Rennes a Udinese.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kridla : Reyes,Turan,Salvio to je vysoka kvalita , k tomu na hrotu Falcao a pod nim Diego. Ta sila v ofenzive tam je velka , skoda ze v obrane to je slabsi, ale i tak by Atleti meli jit vys nez jsou ted.

Reagovat
smazaný uživatel

reyes hraje prdlacku a stejne konci, falcaa zas neni manzano schopnej zapracovat do systemu. zatim je to smerem dopredu velmi casto tragedie. manzano je holt s prominutim kus blba...

Reagovat
smazaný uživatel

Lamky stejně budou vždy až ti druhý K čemu takový hráči a novej stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to svata pravda,viz jak se zachovali k reyesovi ted a predtim k simaovi s forlanem.

Reagovat
smazaný uživatel

treba pro jedny z nejlepsich fanousku ve spanelsku? pro treti (az ctvrty, aby se tu neobjevily baskicky reci) nejvetsi klub ve spanelsku? jo, druhy budeme vzdycky - nekdo si holt uspech koupi, nekdo si ho vybojuje na hristi. kazdy at si vybere sam...

a neni chybou atletu, ze maji vedeni, ktery klub akorat zneuziva jako pracku penez..

Reagovat
smazaný uživatel

nemel bych se nechavat takovejma lidma vytacet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jejda mane, až sem jsme se dostali?

Reagovat
FC Porto FC

Měl zůstat v Benfice

Reagovat
smazaný uživatel

I když by se neprosadil, tak bych to moc neřešil, přece jen je to ročník 1990

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele