Sázkové tipy na víkend (11)

14.04.2012, 18:34
Tipy a analýzy
Před týdnem nám vyšly oba tipy na českou Gambrinus ligu a výrazně jsme si vylepšili celkovou bilanci. I tentokrát přinášíme dvě analýzy a v jedné se zaměříme na českou nejvyšší soutěž, ve druhé se podíváme do Mexika.

Dosavadní statistiky:
Tipy: 11 OK - 2 void - 9 KO
Vklady: 65
Výběry: 74,54
Zisk: 9,53
ROI: 14,66%
Mexiko: Pachuca - Monarcas (neděle 02:00)

V 15. kole Mexické Clausura se proti sobě postaví dva týmy, které od sebe v tabulce dělí pouze tři body. Na domácí straně Pachuca (27 bodů) a na straně hostů Monarcas (24 bodů). V tomto zápase budu volit sázku na počet gólů.

Důvody k sázce jsou následující. Pachuca je v posledních deseti letech jedním z nejúspěšnějších týmů Mexika. Tým se slavil 4x zisk ligového titulu, stal se také 4x vítězem Ligy mistrů CONCACAF, v roce 2006 se stali šampióny Copa Sudamericana a o rok později vyhráli NorthCup. Tým se momentálně nachází na 6. místě (6-6-2) ligové tabulky s domácí bilancí 4-2-0. Celkově tým nastřílel 19 gólů, z toho 11 doma. Defenziva týmu pracuje také v celku spolehlivě, když na domácím trávníku inkasovala pouze 5 gólů. Momentálně nejlepším střelcem týmu je 26letý Argentinec Mauro Cejas (6 gólů). Ofenzivní sílu tým domácích jistě má, ač to tak ve všech zápasech nevypadalo. V posledním zápase se střetli s týmem UNAM na jeho hřišti a dokázali vyhrát 1:0, když jediná branka zápasu přišla po rohu. Tento zápas jsem viděl, Pachuca tvořila hru a po zásluze si odvezla plný počet bodů. Kolmé a dlouhé přihrávky dělaly domácím veliký problém. Vznikly ale i problémy v obraně a UNAM mohl klidně dát i 2 góly, ale střelecká nemohoucnost mu v tom zabránila.

Na opačné straně bude dnes stát tým Monarcas Morelia, což je méně úspěšný klub. I tak má ale v klubové historii poháry pro vítěze některých turnajů. Klub, který vlastní TV Azteca, se může pochlubit například vítězstvím v Copa Pachuca a v NorthCupu. V tomto ročníku severoamerické Ligy mistrů vypadl s Monterrey. Tým se momentálně nachází na čtvrtém místě tabulky s bilancí 8-3-3 (doma 4-3-1, venku 4-0-2). Celkově nastřílel 22 gólů, ale také 15 inkasoval. Nejlepším střelcem týmu je Miguel Rodriguez (9 gólů). V posledním zápase doma jen remizoval s Atlasem. Proč "jen" remizoval? Celou dobu byli domácí lepší. Morelia hrozila především ze standardních situací a nechybělo mnoho aby se nejedna z nich ujala byla nastřelena dokonce tyč a když brankář Atlasu vytěsnil na roh i pohotovou střelu z otočky, skončil zápas bezbrankovou remízou.

Zápas se odehraje na stadionu domácích - Estado Hidalgo, jehož kapacita je 30 000 míst. Domácí publikum snad svým povzbuzováním dopomůže k tomu, aby domácí využili horší obrany hostí a vsítili co nejvíce branek, což by v souboji těchto dvou týmů i vzhledem k historii vzájemných utkání nebylo žádné překvapení.

Tip: over 2,5
Důvěra: 2/5
Kurz: 2.06 (12Bet)
Tipér: camejko


Česko: Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň (neděle 17:00)

V tomto nedělním zápase se utká poslední Žižkov a třetí Plzeň. Zároveň se utká nejhorší obrana s nejlepším útokem. Žižkov v minulém utkání prohrál na Slavii 0:2, Slavia byla v zápase aktivnější, ale kvůli svému dlouhodobému problému ve finální fázi se dlouho nedokázala prosadit. "Pomoci" jí tak musel Žižkov, když si dal vlastní gól a po tečované střele Slavia uzavřela skóre. Žižkov se snažil hrozit hlavně z protiútoků, nejnebezpečnější byl útočník Sivrič. Naopak na poslední domácí zápas se Žižkovu bude vzpomínat velmi dobře když porazil Jablonec 4:2. Severočeši si tento zápas prohráli sami, když Žižkovu doslova darovali tři góly. Nechci tím výkon Žižkova nějak shazovat, vyhráli zaslouženě, ale takto laciné góly už podle mně nedají. V utkání s Plzní jim navíc bude chybět jarní střelec Sivrič (19-3) a záložník Miloslajev (8-0). Naopak po karetním trestu se vrací obránce Šťastný (19-0).

Plzeň v minulém zápase doma porazila Slovácko 1:0, v zápase sice byla aktivnější, ale nedokázala si vytvořit tolik šancí jak bývá u Plzně zvykem a hlavně v závěru mohlo Slovácko výsledek srovnat. Minulý zápas venku taktéž vyhrála Plzeň rozdílem jednoho gólu, když porazila Baník 3:2. Ačkoliv vedla už 3:0, nakonec se o výsledek po obrovském tlaku Baníku strachovala až do posledních minut. Do zápasu na Žižkově nezasáhne záložník Darida (17-3) a dlouhodobě zraněný Procházka. Naopak do sestavy se vrací Petržela (21-4).

Myslím, že v tomto zápase si Plzeň připíše pátou výhru v řadě. Ačkoliv poslední výkony nebyly úplně přesvědčivé, pořád má tým obrovskou kvalitu a myslím, že na nějaké vypouštění v závěru si už tým dá pozor. Žižkov v posledních čtyřech zápasech získal polovinu svých bodů, čili sedm. Nechci to podceňovat, ale ani přeceňovat. I díky těmto výsledkům jsou kurzy na vítězství Plzně v handicapech velmi atraktivní. Věřím, že Plzeň bude většinu času diktovat tempo hry a bude jen otázkou času kdy se prosadí, navíc Žižkov bez dvou útočných hráčů by vepředu moc zlobit neměl, takže žižkovská obrana by neměla mít moc času si odpočinout. Prostě cokoliv jiného než vítězství Plzně si nedokážu představit, pokud chce ještě pomýšlet na titul. A myslím, že tentokrát už to nebude pouze o gól. Jediným problémem by mohl být stav trávníku, který na Žižkově dlouhodobě patří k těm horším. Můj tip 1:4

Tip: Plzeň - 1 (výhra o dva góly)
Důvěra: 3/5
Kurz: 2.3 (Bet365)
Tipér: TomBP007


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

U zápasu Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň je špatný kurz, mám tam být 2,30 (bet365). Budu se snžit, aby to bylo co nejrychleji opraveno.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal sem to tam, tak sem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Důvěra na nic

Reagovat
šolim

Jestli to mají být vybrané zápasy, tak důvěra je naprosto zoufalá!

Reagovat
smazaný uživatel

hod sem tvoje 2 vybrany tipy s kurzama a duverou

po par tejdnech to muzete porovnat

Reagovat
Firkraag

Má někdo přehled o tom, jak byly tyto předpovědi doposud úspěšné?

Reagovat
Ymrich

Reagovat
Firkraag

joj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku máš statistiku

Reagovat
smazaný uživatel

ne, je to zahaleno tajemstvim

Reagovat
smazaný uživatel

Duvera 2/5 na over znamena 3/5 na under, bacha

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozna matematicky

Reagovat
smazaný uživatel

A jak jinak? Filozoficky?

Reagovat
smazaný uživatel

kez by sla pri sazeni pouzivat matematika

jednou sme mysleli, ze sme ten kod zlomili, asi pul hodiny, skvela euforie

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o zadnej kod. Duverujes overu na 40%, tzn. ze underu duverujes na 60%

Reagovat
smazaný uživatel

tady ne, tam tenkrat jo

jinak to ber jako jednotky, vsemu co vsadis s @2 musis verit vic jak na 50%, nebo bys teda mel

Reagovat
smazaný uživatel

chlapce.. dovera je 6/10 tak som to na web uviedol a tu som to nepridaval.. dovera 6 preto, lebo to je mexico, ktore sledujem ale do vnutornej politiky klubov, federacie sa nevyznam preto nedavam vyssiu. Tebe to moze byt jedno preco ? lebo to na tiket nedas a aj ked hej, das to do AKOvky za 30kc :)

Reagovat
smazaný uživatel

hh

Reagovat
kiwwi

to mas trocha pomylene...dovera je za kolko jednotiek to ides podat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nízká důvěra u obou tipů? To tam za celý víkend opravdu nevidíte nic jistějšího?

Reagovat
smazaný uživatel

kto tymto tipom veri, musi byt uz v baliku, tak.....3 eura

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.qpunter.com/img/mod.jpg a http://www.qpunter.com/img/sporty.jpg

myslim si, ze minuly mesiac bol uspesny.. no tu sa pridava len minimum...

Reagovat
smazaný uživatel

Mexico OK (1:2)

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň 0:0 KO Žižkov Plzeň jasně přehrál v nasazení a hrál opravdu doslova na krev, Plzeň měla sice měla tlak, ale nevytvořila si tolik šancí kolik bylo potřeba a vyrobila na své poměry strašně nepřesností a mohla být ráda, že neprohrála. Hnus

Reagovat
Paul Anka

rači mi poradte nějaké filmy na večer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele