Schick dal na Euru nejvíce branek levou nohou, Dánové nejčastěji pálí mezi tyče

30.06.2021, 11:10
Aktuality
Patrik Schick (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
San Iker

OT: Pražský magistrát nebude pořádat hromadné sledování mistrovství Evropy na velkoplošných obrazovkách, a to ani při sobotním čtvrtfinálovém zápasu ČR s Dánskem v Baku, ani v případě postupu českého týmu do semifinále nebo finále. ČTK to sdělil mluvčí města Vít Hofman. Důvodem je podle něj zhoršující se epidemická situace v metropoli. Magistrát v posledních letech stavěl velkoplošné obrazovky na Staroměstském náměstí v případě, že se český národní tým dostal do závěrečné části vyřazovacích bojů. "Pandemická situace se v Praze zhoršuje a pořádat v takové situaci hromadnou akci by bylo vrcholně nezodpovědné. Českému týmu přejeme úspěch a fanoušky prosíme, aby byli při sledování fotbalových utkání zodpovědní a dodržovali platná nařízení," uvedl mluvčí. Praha v květnu ze stejných důvodů nepořádala ani sledování mistrovství světa v hokeji. (ČTK)

Denně přibyde 160 nakažených, 3 miliony plně naočkovaných a tahle komedie přesto dál pokračuje

Reagovat
naheCZ

Ono hlavně už je nutno říct, že každý, kdo se chce nechat očkovat, už první dávku měl/v nejbližší době dostane. Víc už se udělat nedá. Jasně počkat, až všichni budou mít tu druhou, ale pak už nějaké restrikce nemají smysl. Solidárně držet restrikce, protože se nemalá část populace nechce očkovat, fakt nejde.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kucka

Reagovat
mistr129

Reagovat
fabec1222

No ono to spíš dopadne bohužel tak, že bude povinná třetí dávka, na podzim další lockdown, pač mutace... Ještě se zjistí, že na ty mutace to očkování vůbec nezabírá, a jedem zas od začátku.

Reagovat
Müllered

Povinná může být, ale když z toho nebudou plynout skoro žádné výhody, jako se to teď děje, tak si to nechá píchnout ještě méně lidí.

Reagovat
Wyrda

Zatím to vypadá že druhá dávka na současné mutace stací. Ale je smaozřejmě otazkou co do budoucna. S tim že minimalně celá příští zima bude s omezením, a doufejme ze jen s častečným, je ale vice nez jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy nech dostane priestor a moznost a ako sa rozhodne, nech si nesie nasledky.

Reagovat
mistr129

No vždyť jo, ale je blbost, aby se pro sebe i pro ostatní minimálně riziková skupina (očkovaní) řídila tou druhou skupinou.

Samozřejmě blbý pro ty, co se očkovat nemůžou, ale tak ti by byli zavření i kdyby byl lockdown pro všechny, takže pro ně to vyjde nastejno.

Reagovat
OTASi

Reagovat
verv

Reagovat
C0br

Reagovat
pantondavo

Takze uz chapes, ze ockovani je jen zasterka? Restrikce budou, i kdyby byly vsichni ockovani, je to proste saskarna a tragickej upadek civilizace.

Reagovat
LAM

Reagovat
Greny

Já to prcam za 14 dní budu plně očkován a pokud mě pak hodlají omezovat na svobodě tak ať táhnou do pice

Reagovat
pantondavo

Reagovat
LAM

Jim jebe už řádně.Teď navíc chtěj zakázat cestovat do Tuniska a Egypta.Né sice, že by tohle byly ty destinace kam bych se v létě chystal, ale oni na něco takovýho prostě nemají právo bez nouzového stavu.Chápou tohle vůbec?Zajímá mě kdy jim přesně zas nějakej soud tohle nařízení zruší.

Reagovat
San Iker

Jojo, ta šikana už začíná být neúnosná, a to jsem přes to všechno byl docela dlouho relativně v klidu...

Reagovat
Greny

Ale kdyby jsme to vyhráli tak všichni politici je budou zvát vsude

Reagovat
fabec1222
Reagovat
naheCZ

Prodaj Primě/Nově nebo zase zavedou ten jejich kanál O2 Free nebo co to bylo, aby to splnili?

Reagovat
fabec1222

" zápasy Fortuna ligy budou k vidění výhradně už jen na O2 TV" Asi ta třetí varianta, nebo se na to vyserou, a bude vše placené, kdo ví, co bylo v těch smlouvách... Už to, že to ČT zatrhli, je dost divné, tak jestli ta podmínka nebyla stanovena jen na X let, a teď už můžou mít komplet vše placené.

Reagovat
John Obi Mikel

Oni to ČT nezatrhli, ale ČT nemá peníze.

Reagovat
OTASi

mě popravdě ty zápasy Bohemka - Opava stejně moc nebraly a 199kč měsíčně za O2 mě nevadí dát

Reagovat
smazaný uživatel

O2 TV

Reagovat
Acrocephalus

Statistiky jsou sice fajn, ale viděli jsme už u Nizozemců, jak byly proti ostatním produktivní, ale u nás měli 2 pološance a jednu promarněnou tutovku, to bylo celý. Jejich ofenzíva šla tím pádem do řiti. 30 střel od Dánů na branku je sice obdivuhodný, ale zase: nenarazili na nikoho, kdo by se jim nebo nám stylem podobal. Teď očekávám, že střel na bránu nebude tolik, pač se k nim Dánové ani nedostanou. Pokud naše obrana nějak tragicky neselže, ale doteď se držela. Kurník 4 zápasy, s Anglií, Chorvatskem, Nizozemskem a my máme na kontě jen 2 obdržené góly a přitom nehrajeme beton. WTF? Prostě vzadu super práce. Teď ještě rozhýbat tu zálohu. Co pro to udělat? Nechat sedět Daridu, místo něj tam nechat Baráka, problem solved.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele