SENSI: CHIVU A MEXES ZŮSTANOU

24.04.2007, 16:52
Aktuality
Fanoušci římského AS se nemusejí obávat letních odchodů dvou pilířů defenzívy. O Philippa Mexese a Cristiana Chivua je velký zájem na Pyrenejském poloostrově, prezident italského klubu Rosela Sensi však jejich odchody vylučuje...

Francouzského stopera údajně pozorně sledují zástupci Realu Madrid, stejný klub pak má zájem i o kapitána rumunské reprezentace, jehož by ve svém kádru rádi viděli také v Barceloně.

"Chceme udržet všechny naše hráče. Za velkou oddanost musíme ocenit všechny ty, kteří za nás v letošní sezóně hrají. Výsledkem je, že brzy začneme jednat o prodloužení jejich kontraktů, které vyprší v roce 2008," prohlásil Sensi.

Chivu i Mexes jsou stabilními členy obrany, která v letošním ročníku Serie A inkasovala nejméně branek (26). Podobně na tom AS bylo i v Lize mistrů, to ovšem pouze do osudného čtvrtfinále na Old Trafford. Trenérovi Lucianu Spallettimu to ale nestačí a moc dobře ví, že pokud chce římský klub zaútočit na titul, bude muset v létě posílit.

"S ohledem na naše přstupové cíle bych se teď raději k otázce příchodů nevyjadřoval. Necháme poté raději mluvit fakta," nechce Sensi prozradit jména těch, kteří by v létě mohli klub z hlavního města posílit.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*Matej

No Chivu by sa mi v Barce lubil

Reagovat
HOST*

Chivu by se Barce vážně hodil!!!!

Reagovat
Slejdy

nene jenom at zustanou..

Reagovat
HOST*panky

no to asi ne je štastný u nás a taky to tak bude

Reagovat
HOST*panky

no to asi ne je štastný u nás a taky to tak bude

Reagovat
HOST*

oba do manutd

Reagovat
HOST*

To jsem zase já,tak bylo by dobré,kdyby oba zůstali v As ale kdyby Chivu odešel,tak jedině do Barcy!!!!!!!!!!Man. Utd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .Finále už volááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

zůstanou oba!!!

Reagovat
HOST*Batigol

musí zůstat oba, to by bylo oslabení jak hrom!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele