Senzace - Korea jde dál!

18.06.2002, 17:52
Aktuality
Fotbalisté Jižní Koreje už postupem do osmifinále dosáhli historického úspěchu, bylo jim to ale málo a po výhře nad Itálií postupují do čtvrtfinále, kde na ně čeká Španělsko.

Zápas začal ve velkém tempu a už ve čtvrté minutě přišel první důležitý okamžik. Christian Panucci fauloval ve vápně Ki Hyeon Seola a ekvádorský rozhodčí Byron Moreno nařídil pokutový kop... Celý komentář si můžete přečíst zde.

Holandský trenér Korejců Guus Hidding byl po zápase nadšen. "To, co korejští hráči předvedli, je neuvěřitelné. Dokázali jsme porazit jeden z nejlepších týmů na světě," řekl. Reprezentace Jižní Koreje poprvé v historii postoupila do čtvrtfinále. O postup do bojů o medaile se střetne v sobotu 22.6. v Gwangju se Španělskem.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
madridcan

Ta co?

Reagovat
The Krupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele