Serie A - preview 19. kola: Inter v roli favorita

21.01.2023, 08:48, aktualizováno 24.01.2023, 08:32
Previews
Felipe Anderson (© AFP)

Netradičně až v úterý bude dohráno kolo italské ligy, fanoušci se ale každopádně mají na co těšit. Lazio hraje doma s AC Milán a pod tlakem budou oba týmy - domácí se chtějí dotáhnout na příčky znamenající Ligu mistrů, hosté potřebují odpovědět na triumf Neapole...

SS Lazio - AC Milán

úterý 20:45

Kvůli finále domácího Superpoháru se některé zápasy musely odložit na pozdější den a jedním z nich je i souboj Lazia s AC Milán. Obhájce italského titulu se poslední dobou trápí a jeho ztráta na první místo výrazně vzrostla. Před Rossoneri nyní stojí obtížný úkol vyhrát na Stadio Olimpico v Římě. Biancocelesti také nemají za sebou kdovíjaké výsledky, nicméně zůstávají ve hře o Ligu mistrů a doma jednoznačně cílí na tři body.

Lazio před týdnem porazilo Sassuolo a udrželo se v kontaktu s první čtyřkou. Předtím ale nebyly výsledky Biancocelesti zrovna optimální - dvě venkovní porážky v řadě a domácí remíza 2:2 s Empoli.

Cíl Lazia ale zůstává stejný a to je postup do Ligy mistrů. Přiblížit se může právě ve šlágru kola s AC Milán a není důvod si nevěřit. Milánský celek má sice lepší vzájemnou bilanci, ale především na Stadio Olimpico je římský celek schopné porazit kohokoliv. Milán to naposledy tvrdě pocítil na jaře 2021, kdy ve věčném městě prohrál jasně 0:3. Je však pravdou, že od té doby Lazio pokaždé porazil.

"Doufám, že jsme vyrostli. V jednom zápase můžeme soupeřit s kýmkoliv, loni byli silnější, ale v posledním zápase jsme s nimi hráli vyrovnaně," věří Maurizio Sarri. Italský kouč už by se v Římě nemusel dlouho ohřát, neboť se mluví o zájmu anglického Tottenhamu. Maurizio Sarri si je dobře vědom, že jeho tým bude čelit aktuálním italským mistrům, nicméně případná porážka by pro něj byla zklamáním.

Nyní není forma Milána zrovna optimální a to by mohlo hrát domácím do karet. AC dvakrát ztratilo v lize, vypadlo z Coppa Italia a neuspělo ani ve finále Superpoháru proti Interu. Nerazzurri porazili městského rivala 3:0. Není tak divu, že se na milánský celek snáší kritika. "Kritika je spravedlivá, protože výkony v tomto období zdaleka nenaplňují naše očekávání. Ta jsou přirozeně vysoká, protože jsme Milán," prohlásil na tiskovce Stefano Pioli.

Venkovní výhrou nad Laziem se může AC znovu nastartovat, nic jednoduchého to ale nebude. "Lazio má dobrou sezonu a oproti loňsku roste, navíc ho vede trenér nejvyšší úrovně. Známe je, dobře drží balón a dokáží rychle zaútočit. Oba celky budou chtít mít zápas pod kontrolou, takže budeme muset být odhodlanější a drzejší," rozpovídal se milánský kouč.

Lazio bude oslabeno o svého nejlepšího střelce Cira Immobileho, který se v minulém kole opětovně zranil. Kouč Maurizio Sarri nebude mít k dispozici ani Gilu. Pokud jde o AC Milán, ani ten nebude kompletní. Dlouhodobě je mimo hru Ibrahimović, stejně jako Florenzi, Maignan či Ballo-Touré.

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Lazzari, Casale, Romagnoli, Marušić - Milinković, Cataldi, Luis Alberto - Pedro, Felipe Anderson, Zaccagni

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Tonali - Saelemaekers, Díaz, Leao - Giroud

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.38 - 2.49

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Bologna FC - US Cremonese

pondělí 18:30

Rossoblu minulé kolo zvládli a fanoušci konečně věří, že se blýská na lepší časy. Po výhře 2:1 na hřišti Udinese byl spokojený i trenér Thiago Motta. Pod jeho vedením udělala Boloňa velký kus práce a v tabulce se výrazně posunula směrem ke středu. Připomeňme, že před reprezentační přestávkou na přelomu října a listopadu měla Boloňa dobrou formu a vyhrála čtyři zápasy.

V pondělí bude mít velkou šanci rozšířit bodovou sbírku, neboť hraje doma proti nováčkovi soutěže. S Cremonese se naposledy utkala v roce 2006 v nižší Serii B. Na nejvyšší ligové scéně je vzájemný duel ještě starší a pochází z počátku devadesátých let.

Cremonese od té doby ušlo velký kus cesty a v této sezoně se vrátilo do Serie A. Jeho dosavadní působení není nejlepší a po osmnácti kolech mu patří poslední místo. Nikdo v klubu však nepanikaří a všichni věří v konečnou záchranu. Tím spíš, že se Cremonese v týdnu podařilo vyřadit z Coppa Italia Neapol, letošního lídra Serie A. Každopádně Cremonese po svém návratu ještě nevyhrálo a těžké to bude mít i v Boloni.

Boloňa se musí vypořádat s celou řadou absencí. Pro pondělní utkání nebudou k dispozici Bonifazi, Arnautović, Medel, De Silvestri, Bagnolini i Sansone. Oproti tomu má druhá strana prakticky kompletní kádr s výjimkou Chiricheşe a Acelly.

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Soumaoro, Lucumi, Lykogiannis - Schouten - Orsolini, Dominguez, Ferguson - Soriano, Barrow

US Cremonese - pravděpodobná sestava:
Carnesecchi - Hendry, Bianchetti, Vasquez - Sernicola, Pickel, Meité, Benassi, Valeri - Okereke, Dessers

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.48 - 5.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Inter Milán - Empoli FC

pondělí 20:45

Inter přivítá na milánském San Siru Empoli a pokud zvítězí, půjde minimálně do úterý na druhé místo tabulky. Nerazzurri mají v poslední době skvělou formu, což demonstrovali výhrou v domácím Superpoháru. Co se týče Empoli, i to si vede dobře a v Miláně touží překvapit.

Právě kvůli nedávnému finále Superpoháru se některé zápasy přesunuly na pondělí, respektive úterý. Inter zvládl v Rijádu pokoři městského rivala AC Milán jasně 3:0 a vítězství v Superpoháru obhájil. Celkově je na tom Inter velmi dobře a po mistrovství světa ještě neprohrál. Body však ztratil a to remízou na půdě Monzy.

Od Interu se v pondělí večer neočekává nic jiného než vítězství. Simone Inzaghi se nevzdává zisku Scudetta, i když je ztráta na vedoucí Neapol poměrně značná. Na druhou stranu Nerazzurri vzájemný duel s Partenopei ovládli a teď jim vyklidil cestičku i Juventus, který byl penalizován ztrátou patnácti bodů.

Domácí naposledy v lize porazili Hellas Verona 1:0 brankou Lautara Martíneze a nejtěsnějším výsledkem skončilo i jiné utkání na stadionu Giuseppe Meazza proti Neapoli. Velká síla Interu tkví především v ofenzivě - Lautaro Martínez i Edin Džeko mají formu a jsou postrachem pro kteroukoliv defenzivu. Zapomínat nelze ani na Romela Lukakua.

Nejtěsnější výhru slavilo v minulém kole i Empoli. Toskánský celek skolil Sampdorii a sérii bez porážky natáhl na čtyři utkání. Díky tomu mají Azzurri na sestupové pozice desetibodový náskok a mohou hrát relativně v klidu.

Inter s Empoli prakticky vůbec neprohrává. Naposledy se tak stalo v roce 2006 a to už je pěkná řádka let. V minulé sezoně zvítězilo AC 2:0 a 4:2. Empoli to ale může svým způsobem hrát do karet, protože na San Siru nemá vůbec co ztratit.

Co se absencí týče, tak lépe je na tom Inter. Simone Inzaghi nemůže počítat se zraněným Brozovićem i brankářem Handanovičem, kterého zastupuje Onana. Hostující kouč Paolo Zanetti je na tom hůře a k dispozici nemá Tonelliho, Grassiho, Ismajliho i útočníka Destra. Aby toho nebylo málo, tak v karetním trestu je Marin.

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Onana - Škriniar, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mchitarjan, Dimarco - Lautaro, Džeko

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Ebuehi, De Winter, Luperto, Parisi - Akpa Akpro, Henderson, Bandinelli - Baldanzi - Caputo, Satriano

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.17 - 12.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

UC Sampdoria - Udinese Calcio

neděle 12:30

Serie A se blíží do své poloviny a 19. kolo by mohlo hodně pomoci Sampdorii. Janovský celek se totiž stále neodlepil od předposledního místa v tabulce a v neděli po obědě bude chtít využít špatné formy svého soupeře.

Při pohledu na tabulku je jasné, kdo je na tom hůř. Sampdoria se stále potácí u dna a nijak výrazně jí zatím nepomohla ani změna na postu hlavního kouče. Dejan Stanković se s Dorií dál trápí u dna, jeho mužstvo pořád sráží na kolena chabá střelecká produktivita a janovský celek se tím pádem stává jedním z hlavních kandidátů na sestup. Doria doposud nasázela jen chabých osm branek za 18 kol a s tím se opravdu nedá myslet na záchranu.

Už ve třech soutěžních duelech po sobě se Doria neprosadila a domácí duel vyhrála naposledy v říjnu při vítězství v Coppa Italia nad Ascoli. Stále jí navíc schází Fabio Quagliarella a mimo hru bude dost možná i Gabbiadini. Hostující hráči postrádající jen svého kolegu Masinu.

Vedení Udinese muselo odrážet několik nepříjemných dotazů na důvěru v kouče Sottila. Po strhujícím úvodu sezony mu totiž došla šťáva a z výhry se Zebry radovaly naposled v osmém kole! Aktuálně prohrály tři duely z posledních pěti a je až s podivem, že se pořád drží na skvělé osmé příčce. Za nimi se už ale řadí mnoho hladových zájemců o první desítku.

UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Amione, Nuytinck, Colley - Leris, Rincon, Vieira, Augello - Djuričić - Lammers, Gabbiadini

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Bijol, Becao, Pérez - Pereyra, Samardžić, Walace, Arslan, Udogie - Beto, Deulofeu

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 3.34 - 2.35

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

AC Monza Brianza - US Sassuolo

neděle 15:00

Sassuolo bude po víc než dvanácti dlouhých letech čelit Monze a potřebovalo by uspět. Jeho aktuální forma totiž vnáší na trenéra Dionisiho dost pochyb a naopak Monza si jako nováček mnohem lépe.

Domácí celek z domova slavného závodu Formule 1 si na nováčka vede více než dobře. Usadil se na solidním třináctém místě a na průnik do první desítky ztrácí jen dva body. V průběhu sezony už ukázal, že tohle nebude zakřiknutý nováček, ale že si je vědom svých možností a nebojí se hrát i s velkými týmy svoji hru. O body už obral Inter, Juventus nebo Fiorentinu. Naposledy sice v poháru nestačil na Juventus, ale předtím se Monze povedlo vyhrát nad konkurencí z Cremony.

Navíc se může těšit i na Sassuolo, protože v Serii A dosud prohrála s týmem z regionu Emilia-Romagna jen jednou (těsná porážka od Bologně). Sassuolo má navíc katastrofální formu. Neroverdi prohráli už čtyři ligové duely v řadě a pokaždé dostali aspoň dvě branky. Z posledních deseti duelů se jim povedlo vyhrát jediný, takže budoucnost trenéra Dionisiho je opět ve hvězdách.

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Izzo, Pablo Marì, Caldirola - Birindelli, Pessina, Machin, Carlos Augusto - Ciurria, Caprari - Petagna

US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Toljan, Erlić, Ferrari, Rogério - Frattesi, López, Traoré - Berardi, Álvarez, Laurienté

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.59 - 3.47

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Spezia Calcio - AS Řím

neděle 18:00

Spezia se musí oklepat z pohárového výprasku od Atalanty a doufá, že tenhle výsledek neovlivní její ligovou výkonnost. V Serii A se totiž Gottiho svěřencům daří až nad očekávání dobře, což se v neděli navečer pokusí změnit Mourinhovo AS.

Spezia podává v lize skvělé výkony. Už pět duelů v řadě je neporažena (shodou okolností stejně jako právě AS Řím) a ke třem remízám posbírala i dvě vítězství. Zejména minulé kolo se jí povedlo výtečně, když nedovolila ani jednu branku Turínu a díky trefě M’Baly Nzoly se radovala ze tří bodů. I díky nim stoupla Spezia až na současné patnácté místo, byť do nového roku vstupovala z pozice sedmnáctého týmu tabulky.

Doma na stadionu Alberta Picca se jí ale moc nedaří. V devíti duelech zde uhrála jen 12 bodů a hned třináct týmů Serie A si doma vedlo lépe. Po remíze s Lecce zvládli Gottiho svěřenci další důležité utkání, když si poradili s Turínem. Ten měl své šance, ale úspěšný penaltový střelec M’Bala Nzola (s jedenácti zásahy nejlepší kanonýr toskánského klubu, který se teď ale zranil) nakonec rozhodl utkání ve prospěch celku z La Spezie.

Právě sem by se asi se smíšenými pocity vracel Nicolò Zaniolo. Mladý talent AS Řím začínal s velkým fotbalem právě v La Spezii, která je vzdálená asi 30 kilometrů od jeho rodného města Massa. A momentálně se mu vůbec nedaří. Jeho podzimní forma dovedla fanoušky AS v poháru proti Janovu dokonce k hlasitému pískotu na jeho adresu. Kontrakt končící příští léto, zdá se, nebude Zaniolovi prodloužen, takže se někdejší velký talent ocitl na trhu. Především se ale Zaniolo v La Spezii neukáže, protože v nominaci chybí na vlastní žádost.

I bez něj se navíc Vlkům daří. V poháru udolali Janov díky perle Paula Dybaly a poté si poradili v těžkém utkání i s Fiorentinou. Utkání opět rozhodla superstar s jednadvacítkou na zádech, Paulo Dybala. Díky němu se AS pořád drží poblíž pohárů a hodlá využít zaváhání svých nejbližších soupeřů.

Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Amian, Hristov, Caldara - Holm, Bourabia, Ampadu, Zurkowski, Reca - Verde, Gyasi

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Kumbulla, Ibañez - Celik, Bove, Matić, Spinazzola - Dybala, El Shaarawy - Abraham

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.20 - 3.55 - 1.80

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Juventus FC - Atalanta Bergamo

neděle 20:45

Další šlágr kola je tady. Juventus po odečtu patnácti bodů potřebuje vyhrát a v neděli večer narazí na další těžkou překážku. Do Turína totiž zavítá Atalanta se svým hyperaktivním útokem. Stará dáma bude určitě hodně spoléhat právě na domácí prostředí, v němž se Atalantě vůbec nedaří.

Atalanta do Turína jezdí jen hodně nerada, i když se poslední dobou snaží tuhle bilanci co nejvíc zlepšit. Domů do Bergama se totiž z Allianz Stadium vracela jako vítěz v rámci ligy jen jednou za dlouhých 25 pokusů! Dlouhou sérii bez úspěchu ukončila právě při minulé návštěvě v listopadu 2021, kdy se díky jediné brance Duvána Zapaty prosadila a zároveň dokázala udržet čisté konto.

Juventus ale má taky co zlepšovat. V Turíně totiž návštěvu z Bergama porazil naposledy v roce 2018, když oslabenou Atalantu po vyloučení Manciniho porazily trefy Higuaína s Matuidim. Na lavičce Bianconeri tehdy seděl rovněž současný stratég Massimiliano Allegri. Tomu se kupodivu povedlo Juventus zvednout a po mizerné podzimní části ho pomalu začal vracet na vyšší příčky. Z nich ho ale srazil na kolena verdikt soudu, který mu v pátek odebral patnáct bodů! Juve tím kleslo až na 11. příčku.

Turínský celek táhl obdivuhodnou sérii vítězných zápasů, kterou natáhl až na číslo 8. A při všech výhrách zároveň dokázal udržet čisté konto! Jeho spanilou jízdu uťala až Neapol v minulém kole a to velmi rázně. Staré dámě připravila nemilosrdný debakl v podobě pěti vstřelených branek. Ze šoku se ale Bianconeri zvládli velmi rychle dostat a v pohárovém klání si snadno poradili s Monzou.

Velkým tématem v klubu je samozřejmě demise vedení a s ním spojená výměna na nejvyšších postech. Nabízí se otázka, jak moc tahle zásadní změna ovlivní hráče. Mladý talent Nicolò Fagioli má ale jasno: "Především bych chtěl poděkovat prezidentu Agnellimu za všechno, co udělal. Od té doby, co jsem v Juventusu, mě neustále podporoval. Změnu vedení nijak nepociťujeme, protože jsme všichni velmi semknutí. A především se jakožto hráči soustředíme jen na naše výkony a na hřiště."

Trenér Massimiliano Allegri může počítat téměř s kompletním kádrem, mimo hru jsou jen Bonucci, Vlahović a Kaio Jorge. I Pogba se postupně vrací k tréninku. Atalantě bude ale pořádně chybět záložník Teun Koopmeiners, který o utkání přijde z důvodu karetního trestu. Mimo hru jsou i Zappacosta se Zapatou. Menší problémy svalového rázu má i oceňovaný stoper Scalvini.

Atalanta prožila hodně špatný listopad, kdy prohrávala jeden zápas za druhým. Ale nenechala se zlomit a zase se jí povedlo dostat nahoru. Bolognu ještě porazila o gól, ale pak dala Salernitaně osm branek a k tomu čerstvě přidala ještě pět gólů do sítě Spezie! Teď se čtvrtý nejlepší útok Serie A potká s domácí nejlepší obranou soutěže - Juventus dostal jen dvanáct branek.

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bremer, Alex Sandro - McKennie, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostić - Di María, Milik

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Palomino, Scalvini - Hateboer, De Roon, Éderson, Ruggeri - Lookman, Højlund, Boga

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.43 - 3.59

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Hellas Verona - US Lecce

sobota 15:00

Hellasu se stále nedaří dostat se z pásma sestupu a pořád má na kontě jen devět bodů. To by se mohlo změnit již v sobotu, protože do Verony se podívá Lecce. A to umí překvapit stejně snadno jako naprosto selhat.

Veronský celek obměnil trenérskou sestavu a pokyny hráčům z lavičky aktuálně udílí kouč Marco Zaffaroni, jenž se o pravomoci dělí se svým asistentem Salvatorem Bocchettim. S ním klub počítá i do budoucna, takže se Bocchetti chce ukázat. Zatím toho ale jejich svěřenci moc nepředvedli. Od začátku prosince, kdy byl Zaffaroni jmenován, Hellas jednou vyhrál, jednou remizoval a jednou prohrál.

Po výhře nad posledním Cremonese podle očekávání nestačil na kvalitnější Inter, který vyhrál utkání nejtěsnějším možným rozdílem. Dobrou zprávou pro trenérský tým je téměř prázdná marodka. Na ní je jen dlouhodobý rekonvalescent Davide Faraoni. Menší zdravotní potíže pak trápí ještě Verdiho. Hosté přijedou do Verony bez čtveřice Dermaku, Bistrović, Helgason, Pongračić.

Kromě toho ale mají mnoho důvodů k optimismu, protože forma je jasně na jejich straně. Lecce totiž prohrálo naposledy s Juventusem koncem října! Nováček si vede skvěle a v nedávné době vyhrál nad Atalantou nebo Laziem. Ani za svůj minulý výkon se Giallorossi nemusí stydět, protože po poločase vedli nad AC Milán o dvě branky a konečná remíza s posledním mistrem je pro ně rovněž dobrou vizitkou. Momentálně jim proto patří solidní čtrnáctá příčka.

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Hien, Dawidowicz, Ceccherini - Depaoli, Taméze, Ilić, Doig - Lazović - Kallon, Djurić

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo - Gonzalez, Blin, Hjulmand - Strefezza, Colombo, Di Francesco

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.05 - 3.80

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Salernitana Calcio - SSC Neapol

sobota 18:00

Salernitana se v poslední době stala terčem mnoha médií díky trenérské rošádě, kterou v týdnu spustila. Neapol proto opět objeví na její lavičce starého známého. Milosrdná ale nebude, protože se potřebuje co nejdřív oklepat z šokující pohárové porážky.

V Salernu se dějí hodně zvláštní věci. I když v italském calciu to není nic tak neobvyklého. V pondělí byl trenér Davide Nicola odvolán od kormidla Salernitany, jen aby se v úterý večer dočkal telefonátu od prezidenta Iervolina, který ho požádal, zda by se vrátil. Sportovní ředitel De Sanctis tou dobou kontaktoval hráče prvního týmu, aby se jich zeptal na stanovisko k odvolanému trenérovi. Ve středu odpoledne byli oba pánové domluveni na všem a staronový kouč Salernitany se vrátil do práce.

Není ale divu, že schopný manažer Iervolino kouče vyhodil. S kádrem, do něhož investoval už dost peněz a povedlo se mu do něj přivést na poměry Salernitany zvučná jména, chce hrát výš. Současná šestnáctá příčka je proto silně neuspokojující. Poslední kolo navíc naplno odhalilo limity Salernitany, protože do její sítě se Atalanta trefila osmkrát. A to se Salernitana může pyšnit gólmanem Ochoou, který za své krátké působí mezi třemi tyčemi pochytal už dost možných branek.

V roli favorita se tentokrát ocitne Neapol a bude to v krátké době už podruhé. Naposledy si totiž ve středu zahrála s Cremonese, posledním týmem ligy, o postup v rámci Coppa Italia. Jenže i když utkání ovládala, nedokázala Cremonese dorazit. A to se jí stalo osudným, utkání dospělo až do penalt a v těch selhal Lobotka. Neapol tak překvapivě vypadla z poháru a bude si chtít spravit chuť. Serie A je z jejího pohledu úplně o něčem jiném, v ní patří Partenopei jasné první místo s náskokem devíti bodů na druhé AC.

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Bronn, Radovanović, Fazio - Candreva, Vilhena, Bohinen, L. Coulibaly, Bradarič - Dia, Piątek

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mario Rui - Anguissa, Lobotka, Zieliński - Lozano, Osimhen, Politano

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.88 - 5.82 - 1.32

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

ACF Fiorentina - Turín FC

sobota 20:45

Fiorentina má velkou šanci poskočit v tabulce o něco výš, protože v sobotu večer přivítá svého tabulkového souseda. Jen o skóre před ní se nachází Turín, s nímž svede toskánský celek dvě velmi důležité bitvy v krátkém čase.

Druhý střet mezi Turínem a Fiorentinou se odehraje na začátku února v rámci Coppa Italia, protože oba týmy na sebe po předchozích úspěších narazí ve čtvrtfinále. Nás bude ale primárně zajímat tento ligový duel. V něm se hostující Turín pokusí prolomit jednu negativní bilanci, která ho k Fiorentině váže. Respektive k Florencii. V toskánském městě vyhrál Turín naposledy v roce 2008, v Coppa Italia, kdy se o jedinou branku postaral Rolando Bianchi.

Od té doby se na stadionu Artemia Franchiho trápí. Toho se pokusí využít Viola, která má doma přeci jen lepší výsledky než ve venkovních utkáních. Doma posbírala za devět dosud odehraných utkání 15 bodů a prohrála zde jen dvakrát. Venku jí to tak moc nejde a po pěti venkovních porážkách je až na desátém místě. Což se ambicióznímu majiteli Commissovi přirozeně vůbec nelíbí.

Pořád má ale důvěru v trenéra Italiana, i poté, co se jeho mužstvo vrátilo v minulém kole z Říma bez bodů. Situaci mladému italskému kouči znesnadňuje fakt, že má poměrně obsáhlou marodku. Na ní jsou Cabral, Mandragora, Martinez Quarta nebo Sottil. Do utkání nezasáhne ani pravý bek Dodô, který dostal v minulém kole červenou kartu.

Turín si bude muset poradit bez Pellegriho, Ainy, Lazara, Ilkhana a především Lukiće, což nejsou pro trenéra Juriće vůbec dobré zprávy. Stejně jako se mu nelíbí neschopnost jeho týmu navazovat na dobré výkony. Protože poté, co Turín senzačně vyřadil z poháru loňského mistra AC, tak v minulém kole propadl se Spezií a doma o gól prohrál.

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Venuti, Milenković, Igor, Biraghi - Amrabat, Duncan - Ikoné, Bonaventura, Kouamé - Jović

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djidji, Schuurs, Rodriguez - Singo, Ricci, Linetty, Vojvoda - Mirančuk, Vlašić - Sanabria

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.41 - 4.85

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
18
15
2
1
44 : 14
47
2
AC Milán
18
11
5
2
35 : 20
38
3
Inter Milán
18
12
1
5
38 : 24
37
4
SS Lazio
18
10
4
4
31 : 15
34
5
Atalanta Bergamo
18
10
4
4
34 : 20
34
6
AS Řím
18
10
4
4
23 : 16
34
7
Udinese Calcio
18
6
7
5
26 : 21
25
8
Turín FC
18
6
5
7
18 : 20
23
9
ACF Fiorentina
18
6
5
7
21 : 24
23
10
Juventus FC
18
11
4
3
27 : 12
22
11
Bologna FC
18
6
4
8
23 : 29
22
12
Empoli FC
18
5
7
6
16 : 22
22
13
AC Monza Brianza
18
6
3
9
22 : 27
21
14
US Lecce
18
4
8
6
18 : 20
20
15
Spezia Calcio
18
4
6
8
17 : 28
18
16
Salernitana Calcio
18
4
6
8
23 : 35
18
17
US Sassuolo
18
4
4
10
17 : 28
16
18
Hellas Verona
18
2
3
13
15 : 31
9
19
UC Sampdoria
18
2
3
13
8 : 31
9
20
US Cremonese
18
0
7
11
13 : 32
7

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (193)

Přidat komentář
mastakillah

Capitanoo

Reagovat
mastakillah

Osimheeeen

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Vyhodu ten trest ma.. treba Max nebude hrat na plichtu

Reagovat
Pospovič

Přijde mi, že vás to stmeluje víc než cokoliv jiného. Jsem na večer zvědavý

Reagovat
Largo

Daje Roma!

Reagovat
M11

Vecer na stadione Viking, Drughi atd.. moc se tesim..

Jinak to ruseni predplatneho Sky a Dazn je pravda?

Reagovat
10

Juventus is the most-supported team in Italy, with more than 8.73m fans (Milan a 4,2 milioni, l'Inter a 3,9, il Napoli a 2,6 e la Roma a 1,8)

7/10 nejsledovanějších zápasů sezony je s Juve

Není náhoda, že Agnelli nejen po zkušenostech s CP tak bojoval za Superligu, proto oni neváhají používat mafiánský praktiky (UEFA, Ceferin, svazy) k tomu, aby se nezrodila.

Reagovat
The Krupy

presne tak

Očakávam ešte väčší shitstorm, ako to teraz vlastne je? O dva mesiace by mal padnúť definitívny verdikt, či ten odpočet bude platiť alebo nie. Znamená to, že ešte môže prísť nejaký trest? Lebo ak áno, nečudoval by som sa ani preradeniu nižšie, tam je to zjavná kampaň proti klubu

Hanba celému zväzu, nepoznám krajinu, ktorá by tak systematicky a s radosťou poškodzovala svoj najúspešnejší klub. Trpí tým celá liga. Bojkot je super, ak by sa nazbieralo čo najviac fanúšikov, tie finančné straty pocítia aj naši ligoví konkurenti, teda všetci. Ak nás chcú stiahnuť dole, treba ich stiahnuť všetkých

Reagovat
1907

Je sice pěkny, že má Juve 9 milionů TV vandráků (tohle opravdu nejsou fanoušci), ale co se týče atmosféry nebo celkově ultras, tak dlouhodobě nestojí ani za zmínku. To už mě baví víc poslouchat aji Barlettu ze Serie D.

Reagovat
10

"9 milionů TV vandráků (tohle opravdu nejsou fanoušci)"?

ten paradox, že v Turíně má Juventus méně fanoušků, než ve zbytku Itálie, není žádná novinka, o tom se tady ale nikdo nebaví...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by to udělat všichni, ty přenosy stojí za hovno prý, jedna Diletta nestačí

Reagovat
10

to DAZN je totální shit

Reagovat
Tomanatura

Nemecke DAZN naprosta topka, jak komentatori tak prenosy. Skoda, ze to ted tak zdrazili, jinak ale nemam co vytknout.

Reagovat
danko10

FIGC este urobi Neapol na Osimhenovi, my do konca sezony vystrelime sedemkrat na branu a davaj nam titul.

Reagovat
Gimme

No aby nás neurobili na Spinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Minus 3 až 6 všem nemilánským

Reagovat
10

chceš nějak upravit tu sázku?

Reagovat
danko10

Nie. Keby ma tie kurvy zo zvazu takto neposrali, mal som to v suchu.

Reagovat
10

já ještě počítám s variantou toho, že Neapol nakonec vyhraje titul před Juventusem o 14 bodů...a pak ten trest zruší

Reagovat
DelPiero137

Na konci Neapol prva v tabulke a vdaka hracovi ktori tomu prisiel (asi) najviac by stratili titul.

Reagovat
Largo

Tammmmyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že se trochu snažíme, ale Spezia zatm proti nám předvádí o dost méně než zbytek druhé půle tabulky.

Ale Daniele Verde nám ho tam nefouknul ze 30, tak to už udržíme.

Reagovat
Greny

Dneska má Vorlicky celkem slušnou šanci na debut ne? Vyložene ofenzivní hráči na lávce tam jsou jen Muriel, Pasalic a on ne.?

Reagovat
Nuno čomes

Tezko. Maximum je lavička. Nedostává čuchnout.

Reagovat
10

Pěkně Tek

Reagovat
mastakillah

Lookman

Reagovat
M11

Vojto wtf

Reagovat
10

To bude vracet o 5 minut, to vypadalo na jasnej faul na Milika

Reagovat
10

Faul, penalta...

Reagovat
M11

Asi bych chtel moc, aby nam dnes piskl PK

Reagovat
10

Mrdky

Reagovat
Maras5

Tvl, proc tam pořád sere McK., když ma na lávce Souleho. To samé s Kosticem. Vždyť on každý balon vrati zpět. On asi neumí klicku 1na1. Je tam iling. Nechápu. A ještě nás podržel gólman. Už dávno má chytat Perin

Reagovat
M11

Ja ze to zas nepiskne

Reagovat
10

Udělal maximum, ale VAR už to přišlo moc

Reagovat
mastakillah

Tady tahle byla úplně jasná.

I to na Milika se dalo písknout, ale za mě tomu dost přidal, což tomu ve finále uškodilo

Reagovat
10

To byla víc penalta než tohle.

Reagovat
mastakillah

Mě z toho záběru přišlo, źe tomu Milik dost přidal. Ale byl to záběr poměrně z dálky … ta druhá mi přišla jasnější a poměrně jednoznačná

Reagovat
10

Přidal, jako tomu přidává 70% ofenzivních hráčů, to neznamená, tento maže jasnej faul. Palomino vůbec neměl zájem hrát míč, oběma rukama držel Milika, kterej šel s míčem už za něj. Za mě úplně jasná penalta.

Reagovat
10

Že to maže*

Reagovat
mastakillah

Já ti to nerozporuju říkám, jak jsem to viděl z toho nepříliš dobrého záběru

To, že tomu hráči přidávají je všeobecný fakt. To souhlasím

Reagovat
Greny

Jasná červená pro di Mariu

Reagovat
10

Di María by se měl zklidnit, honit rozhodčího po hřišti a tahat ho za dres už je trošku za čáru

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Mal by si uvedomit ze uz nie je na MS v drese Argentiny.

Reagovat
M11

ADM !!! Zaslouzene

Reagovat
Greny

Penalta jo, ale si María už ji neměl kopat no

Reagovat
Maras5

Ještě že maji var. Rozhodčí stojí u toho a nic.

Reagovat
M11

Krasna akce.. MILIK !!!

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Maras5

Řekl někdo Alikovi, že jim odečetlo 15 bodů. 1:1 a zase stojime na půlce a čekáme az dostaneme gól. Proč neni nějaký aktivní pres.

Reagovat
10

Reagovat
mastakillah

Pěkná akce

Reagovat
stuff

Oleeee

Reagovat
Maras5

Fagioli krásně. Milik nádherně.!

Reagovat
10

Fagio je geniální, ten kdyby hrál v Barceloně, tak už je reputací dávno úplně jinde. V Juve je náhradník McKennieho

Reagovat
mastakillah

To by si říkal Fagi a měl hodnotu 100 mega

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zůstane v Itálii a může si třeba říkat Faggio.

Fajny hráč, třeba ho Mancini povolá místo Cristanteho

Reagovat
mastakillah

Faggio ne to už byl u náš Maggio a ten byl parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Maggio by mě napadl tak po sedmi letech přemýšlení, spíš tam byl jiný hráč, mimochodem i Juventusu..

Reagovat
mastakillah

No jo ten mě nenapadl, ale asi je mírně známější no

Holt člověk vidí hlavně to “svoje”

Reagovat
Maras5

Hraje skvěle, ale myslím že s porovnáním Gavim je asi o třídu jinde. I když těžko říct. S týmem roste hráč, ale tady to spíš táhne k zemi Max.

Reagovat
Airus

Nejsmutnější aspekt moderního Juve.

Reagovat
DelPiero137

Max na tlacovke povie ze sa potrebuju s Mirettim zlepsovat ale buducnost maju pred sebou

Reagovat
M11

Zatim fajn.. na to ze Kostic s McK nedorazili..

Reagovat
Maras5

Reagovat
10

V 6 lidech je docela melem...

Reagovat
stuff

Reagovat
Largo

Skvělá reakce od Juve, Milik parádně zavěsil. ADM dost přemotivovanej.

Reagovat
mastakillah

Juve zůstalo v šatně ??

Reagovat
mastakillah

To jak hráli druhou půlku prvního poločasu ztratí během 2 minut druhé půlky

Reagovat
smazaný uživatel

To Vojto mohol mať inak ten Bremer tiež pekne mimo

Reagovat
Airus

Calma calma hned z fleku a je to 2:2

Reagovat
10

48 vteřin nás chlapci napínali, jak bude vypadat tento poločas...vzhledem k tomu, že asi 3 roky neodehráli dobře oba, vždycky je minimálně jeden naprostá fraška, můžete jít vsadit výsledek 2:5

Reagovat
10

Snad jste to stihli...#allegriven

Reagovat
Salfovic

Vrať mi peníze

Reagovat
Selänne

Reagovat
stuff

Skoda bazmeg

Reagovat
mastakillah

Ten Lookman se Bergamu povedl. Parádní hráč

Reagovat
10

v Německu i Anglii úplně normální hráč, spíš zbrklej a špatně řešící většinu situací, v Itálii další fenomén...

Reagovat
mastakillah

V Bergamu mu to poměrně sedlo. Pamatuju si, že hrál i za Lestr (teda hrál, spíš střídal no) …

Reagovat
10

Já tím chtěl říct, že to spíš vidím jako obraz úrovně ligy, než že by zrovna on byl tak geniální hráč...

Reagovat
mastakillah

Není. To souhlas. Ale zas si myslím, že to není až tak o úrovni ligy, jak o tom, jak hráči sedne styl praktikovaný v té konkrétní lize. V PL hrají mnohdy kopyta, co mají hodnotu 70 mega a přitom ti nenahrají na 5 metrů což sám moc dobře víš

Reagovat
Largo

Az k neuvereni, ze stal jen 12 mega plus bonusy…

Reagovat
mastakillah

No tak on to byl docela zajíc v pytli, jak píše 10 .. nakonec se jim to vyplatilo

Reagovat
stuff

Keby to Bremer takto cistil pred nasou branou

Reagovat
M11

DANILO !!!

Reagovat
stuff

Cipico, myslienka!

Este jeden voe!

Reagovat
Melchior

Teď jsem přepnul z debaty tak prosím o dobrý zbytek zápasu

Reagovat
Juventus 14

To jsem rád, že jako duševní masochista tu nejsem sám

Tak snad to Max nějak vytrollí

Reagovat
mastakillah

Danilo kope tresťňáky nebo se teď k tomu postavil jen tak náhodně ??

Reagovat
stuff

Obrany jak z holandskej ligy. Najma ta atalanta ku koncu zapasu si vyslovene pytala. Tam mi prislo, ze uz nikto nevladze behat. Inak zapas ne zly, vysledok ok a remizka asi zasluzena. Podme dalej a ostava len dufat, ze tych 15 bodov vratia. Aj s nimi ta LM nie je ani zdaleka ista. Fantazirovanie o dobehnutie 15tich bodov je scifi.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta letos přišla o vyáženost posledních let - uměli střílet ranec gólů, ale moc nedostávat a ještě dominovat na míči.

Hodně omladili ve všech řadách, ale z těch starších třeba Toloi je taky za zenitem už, půl roku hráli total beton bez útočné fáze, teď to tam zas sypou, ale za cenu propustnější obrany. Musso asi není taková opora jak se čekalo.

Hrajou na co mají, do kádru řízli radikálně a ten potenciál tam je veliký zas za dva roky třeba. Prodají draze, koupí levně, bez LM se jim nehroutí svět, dělají to dobře. Běžně hrají zápasy s věkovým průměrem 23-24 let.

Reagovat
Largo

Reagovat
stuff

Reagovat
Maras5

Spousta hráčů mi přijde, ze tam jsou na dve věci. Bohužel i Loca, na kterém se ma stavět, moc nestíhá. A ten Alík styl je hroznej, at uz ho vyhodej, neda se na to koukat. A Chiesa zase musel bránit

Reagovat
Nuno čomes

Juj tady je zase brekotu

Reagovat
lnterista

symbolické

Reagovat
Pospovič

Strašnej fotbal, se nedá se zápasem s AC srovnat...

Reagovat
Deki

Zbytečná půle. Ale teď vážně: k čemu je hráč jako Correa? Stařičký Caputo na druhé straně mnohem nebezpečnější.

Reagovat
lnterista

na tancování v šatně

Reagovat
Lubinterista

Nemá bohužel nic. Nemá už ani zakončení, nema hlavy, kdyz to chce vzít na sebe, tak je to vetsinou ztrata, neumí rozdat ani přijmout. Chybi mu Lautarovo zmrdství, kdyz už nic jiného. Stoletej Dzeko ho strčí do kapsy. Útočník, který jednou za půl roku zvyšuje na 3:0 je nám k hovnu.

Reagovat
Nuno čomes

Inzaghi za sestavu A Skriniar snad poslední zapas.

Reagovat
10

V posledním zápase za Inter tomu dřevákovi začali pískat fauly?

Reagovat
Zark

mm, nějaký nový Cassano ne?

Reagovat
M11

Onana

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Deki

Tohle chytal Handa do zubů

Reagovat
Zark

džeko jde spasit číňany

Reagovat
Nuno čomes

Inzaghi s tímhle ani nepostoupí do LM S tímhle dávno přečteným systémem, který neumí nikdy změnit, aby vůbec byly poháry

Reagovat
lnterista

ten Belanova je tragickej

Reagovat
Deki

Reagovat
lnterista

já tam ani nevidím potenciál...za to Asllani to je jiná

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Nuno čomes

Tak hraje 45 minut za půl sezony. Co bys chtel. Pak tam hraje v základu Darmian. Během dvou let tam vzniklo zase tolik mrtvol.. A to nemluvím ani o Dambrosiovi (tomu snad ještě prodloužili smlouvu) a Gagliovi. A když můžeš prodat beka za 60 mega rok před koncem smlouvy a neudelas to, to je fail jako svině. Ale tam je toho víc. Mnohem víc. Teď jde aspoň konečně vidět mezi tím, co z nich udělal Conte a tím, když mas trenéra max na boj o 5 místo. Bude to těžké, ani nechci myslet na to, že neuhraje LM.

Reagovat
cresposuper

Darmian a Dambrosio su momentalne kvalitou uplne inde ako Bellanova, bohuzial.

Reagovat
10

když si přečteš tyhle 3 jména a uvědomíš si, že se bavíš o Interu...to je trošku smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bellanova to je co preboha.. mix Perreiru s Nagatomom

Reagovat
Forza_Inter

Inzaghi to po vyluceni Skriniara posklada tak, ze 25 minut nemá Lautaro s kym hrat, lebo jediny kto vladze pod nim je Barella a zbytocneho Correu vymenil Bellanova ktory je uplne v kokote.

vracanica

Reagovat
Forza_Inter

čiže asi sa zhodneme že nemajú tam čo hladať Lukaku, Correa, Dambrosio, Bellanova, Gagliardini a Dalbert. Plus Skriniar uz zjavne minimalne v hlave prestupil.

zbožné prianie je Scalvini a Hojlund, na to ale nemáme peniaze. Reálne asi Becao, do zálohy na lavicku slubný Fabbian a dopredu to bude nejaký lowcost aby sme sa museli spoliehat na Dzeka ako chudáci.

Reagovat
JozefJ

Bellanovu by som este neodpisoval, nema hernú prax. Lukaku, Correa, Dambrosio, Gagliardiny, Dalbert,poslať preč, Skriniar už je hlavou v PSG a Dumfries tiež by sa mohol porucat kade ľahšie bo to on to vie tiež vyhrotit.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Deki

No tak zase po Supercoppě zpatky tvrdě na zem snad korupcnikum nevrátí body, tu LM musíme dát stůj co stůj.

Reagovat
Nuno čomes

Korupčníci nejsou podstatní, když si sami neuhrajeme LM, tak tam nemáme co dělat. A můžeme dalsi 3 sezony bojovat o přežití.

Reagovat
madridcan

Serie A - preview 19. kola: Inter v roli favorita

Už to môžte vymeniť ako Škriniar

Reagovat
Zark

Reagovat
1899-1995

Dnes to musí být za 3 body, je potřeba se odrazit zpět k lepším výkonům. Herní projev po MS je ale hodně špatný a dlouhodobé opory netahají. Snad se to alespoň zlomí bojovností! Forza MILAN!

Reagovat
Kaka14

Tak dnes bez Thea…

Reagovat
1899-1995

Paradoxně od toho očekávám silnější levou stranu, Theo byl jeden z nejhorších poslední zápasy.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ak by ste sa niekedy cítili trápne, spomeňte si na to, že fanúšikovia Lazia spievajú pred zápasom My way od Sinatru, samozrejme decentne prerobené

Reagovat
EXoRcIsT

tatar je hrozny brankar ten nechyti nic naviac

Reagovat
mastakillah

Sergej

Reagovat
rossoneri89

Neskutočný gól ... Obrana katastrofa a brankár ešte viac ...

Reagovat
mastakillah

Hysaj teda velký špatný. Ten šel pěkně dolů s formou od toho začátku v Neapoli

Reagovat
mastakillah

Zaccagni

Reagovat
Zark

bez Immobileho jsou lepší

Reagovat
GEGE

Po tom propadáku s ASR je to total krize...Tam to spadlo úplně na všechny... těžko z toho ven...

Reagovat
Pospovič

Milánské kluby drží basu s Juventusem za ty odečtené body?

Reagovat
Morgue

Ok... myslím, že dneska stačilo..

Reagovat
1899-1995

Zajímalo by mě, kolik se poztrácelo bodů, kvůli zranění Magic Mikea a neschopnosti vedení přivést normální dvojku.

Reagovat
GEGE

Kurva by mě fakt zajímalo vidět Miranteho na tréninku.Neverim , že je horší...

Reagovat
Kruth

Tak třeba dnes s tím, co hraje obrana, může být v bráně celá Maignanova rodina a výsledek bude stejný

Reagovat
GEGE

Však říkám, že tam hrajou hovno všichni ale s normálním gólmanem by těch gólů bylo míň...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi stejně uknikana, tupá, otravná kunda jako Babiš.

Reagovat
mastakillah

Dnes to v gólmanovi není

Reagovat
Kaka14

nemyslim si .... pred tretim golom (penaltou) to mal vybehnut, neviem co stal v branke, 1 a 2 gol si nie som isty ci by Maignam dostal obidva ... 4. nie je o com to nemal sancu .... s takym brankarom mozme tak snivat o LM ....

Reagovat
smazaný uživatel

Když zaskakoval u nás, byl v pohodě, na trojku, nezklamal, nepřekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejně Vám 8 bodů za rok uděla Dollarumma, ten tým nakonec zas tak skvělý není a je dost překvapením, že odešel i ten fotbal.

Reagovat
Zark

Kjaer zachránil gol

Reagovat
maras93

Tatar je fakt silenej, kužel by byl lepší

Reagovat
maras93

Místo CDK měl zkusit dát Adliho. Kdy jindy, když všichni hrajou hovno.

Reagovat
Zark

Luis "nepotřebný" Alberto

Reagovat
Zark

Felipe Ander

Reagovat
maras93

dno, obrana šla na párek

Reagovat
Kruth

Aneb jak ve dvou lidech vyškolit 6ti člennou obranu. Ještě se nestalo, aby AC mělo ve vápně někoho pokrytého. Klobouk dolů

Reagovat
swatm

že by bůra?

Reagovat
Salfovic

Obrana AC je namalovaná ?

Reagovat
Nuno čomes

Jak hlavně takový průměrák jako Calabria může být vůbec kapitán AC?

Reagovat
AC.Milan

Ještě jeden

Reagovat
AngryPrd

AC HANBA !!! Pioli by mal ist na skolenie k F.Capellovi aby ho naucil ako poriadne vytrestat a nakricat na chlapcov za tu hanbu co predvadzaju v poslednych zapasoch. Tatar prec, Dest prec, Leao prec kym ho este niekto chce ! Ten chlapec kvoli hlave nedosiahne vyssie ako uz disiahol. B.Diaz prec. A.Rebic do zakladu miesto Jesusa. DK prec , upratat tam treba a velmi rychlo

Reagovat
netopier

Človek by povedal, že po tých dlhých rokoch čo ste boli v sračkách budete trochu trpezlivejší Leao zabezpečil AC titul a po prvom nepodarenom mesiaci by si ho už predával. Dlhodobo opakovať také výkony je snáď nemožné.

Reagovat
Morgue

Já třeba nedokoukal, ale souhlasím s tebou

Reagovat
Nuno čomes

Bez Leaa by loni hráli max o LM Ten titul byl loni kvůli tomu, že konkurence byla ještě více v prdeli. Letos to pokračuje, jen Napoli si zatím jede s přehledem svoji ligu. Dokud nebude v těch špičkových klubech kvalita a v kádru plno mrtvol, tak to lepší nebude. Jenže nejsou peníze, takže to nemá smysl moc komentovat.

Reagovat
maras93

Reagovat
AngryPrd

Ano suhlasim.

Reagovat
AngryPrd

Ano ja by som ho predaval. On nikdy nebude podavat take vykony ako minulú sezonu. Uz si siahol na max. Verim tomu ze ma zmysel ho predat. Jemu sa nechce makat ani 2-3 zapasy po sebe. Iba moj nazor.

Reagovat
AngryPrd

Pol sezony nie je dlhodobo. Ja viem, ze tahal muzstvo ale on bez Thea uz velmi nebeha po lavej strane, nevracia sa ked treba, podla mna je naladovy, bude to vekom, ale garantujem vam, ze ak ho predaju bude to lepsi tah ako ho platit s takym platom.

Reagovat
netopier

Možno áno, možno nie. Ešte je skoro robiť nejaké závery.

Reagovat
AngryPrd

Na konci minulej sezony malo AC z11 poslednych zapasov inkasovane iba 2 goly a dalo 16. Teraz ma z poslednych 6 zapasov inkasovanych 12 golov. To je problem, muzstvo zabudlo branit. Treba rychlo konat. Nie je problem ak muzstvo prehra s Interom a Laziom ale takym rozdielom? Tam sa nieco deje. Keby sme prehrali aj 10zapasov po sebe nie je problem ak tam na ihrisku nechaju vsetko, ale takto ? Ano to moze muzstvo, ktore ma za ulohu sa udrzat v lige nie AC. Iba moj nazor.

Reagovat
netopier

To sa nedá takto brať. V športe funguje taký domino efekt. Keď sa ti darí, tak všetko ide ako má, ale keď sa ti prestane dariť, tak sa to potom na teba začne sypať. Stačí séria 2-3 zlých zápasov, mužstvo následne sa snaží dobehnúť stratu z minulých zápasov a podvedome začne hrať trochu inak ako obvykle a začne robiť viac a viac chýb. Ale to nie je hneď dôvod na nejaké čistky v kabíne. Teraz by si mali stanoviť cieľ TOP 4 v lige a zamerať sa na LM.

Taktiež sa inak hrá, keď máš v bráne spoľahlivého brankára.

Reagovat
AngryPrd

Ja ta chapem, ale ti hraci o ktorich pisem podavaju dlhodobo nestabilne vykony. Ci sa muzstvu darilo alebo nie. V hracovi ako Leao sa mozno mylim, dufam... Absencia Magic Mika je citit velmi, uz som to tiez spominal. Obrana hraje uplne inak s nim, vedoma si istoty, ktora je za ich chrbtom. Nech sa uz co najskor vrati. On mi tam chyba najviac.

Reagovat
smazaný uživatel

Leao a Maignan, který sám vyčapal dost bodů na rozdíl mezi EKL a LM.

Reagovat
AngryPrd

Presne Maignan tam urobil kopec prace.

Reagovat
maras93

Bez Maignana bychom to loni nedali. V týhle sezoně to je vidět. Neřikam, že to je chyba jen Tatara, ale některý goly byly dost laciný.

Reagovat
smazaný uživatel

není to jen o tom, co branář vychytá, ale jakou jistotou před ním oplývá celá obrana.

Reagovat
Pinturicchio

AC

Reagovat
Kaka14

ked sa vrati Maignan tak to bude uplne iny tim .... ale kedze vedenie to neriesilo na rozdiel od Neapolu, ktory sa postil aj ked brankara nemaju zraneneho, tak este 3-4 zapasy budeme musiet pretrpiet ....

Reagovat
Pinturicchio

Juventus zažívá krušné chvíle, v tabulce italské ligy přišel o patnáct bodů a vyměnil vedení, to nové pak rychle jedná. Součástí jeho plánů je i trenér Massimiliano Allegri, Stará dáma chce s koučem prodloužit smlouvu až do června 2027.

Všichni Maxe jebeme, včetně mě, vyhazujeme ho. Teoretická otázka, má vlastně tenhle kádr na víc? Když budeme brát v potaz kvalitu / nekvalitu a to, že někteří hráči jsou non-stop zranění, nedá se s nima pořádně počítat a do budoucna to pravděpodobně lepší nebude?

Reagovat
stuff

Co sa tyka vykonov, tak urcite ma na viac. Dokonca, myslim, malokto by dokazal s tymto kadrom hrat vacsiu sracku.

Na druhu stranu, to kazdy fanda s priemernou pamatou mal cakat. Pri prvom angazma vykony vykupil vysledkami. Teraz zatial nie. Spomedzi juve ef fans mam s nim asi najvacsiu trpezlivost a od kadru by som ho poslal iba ak by bolo dohodnute nejake fakt delo(pre mna Conte, Gasp, Pep, Klopp, Tuchel).

V ziadnom inom pripade nie, kedze suhlasim s tou castou tvojho prispevku, ze nas kader ma vela medzier a malo kvality.

Reagovat
Pinturicchio

Lepší by to asi být mělo, ale když na ten kádr koukám, tak to je vlastně dost zoufalost, je to příšerně poskládané, chybí kvalita, půlka kádru vyhořelá, půlka na to sere. Udělá s tím jiným trenér něco?

Reagovat
stuff

Klopp vyhral lm a ligu so zalohou wijndblabla, henderson, milner. To nie su hraci ani do zakladu Sassuola. V mojom ponimani je vsetko o trenerovi.

Ale ja Maxa este nehadzem cez palubu. Plus okrem Tuchela nevidim lepsieho volneho trenera

Reagovat
Pinturicchio

Jednorocni formu na vítězství v LM už měli i větší chcipaci.

Reagovat
zurix_new

Liverpool hrál na vysokých příčkách opakovaně.

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Probůh, vždyť na AR vyhrál i inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Gasperini by v Juve brutálně vyhořel.

Pep do Itálie nepůjde, pokud se v lize něco nezmění.

Tuchel by hrál totéž co Allegri, jen s menší efektivitou.

Reagovat
Zark

Kádr je solidně dosraný, za což se může poděkovat těm, kterým už děkujeme, že nás připravili o 15 bodů. Takže nezbývá než.. Hoši, děkujem!

Reagovat
Pinturicchio

Poslední ať zhasne. To je neuvěřitelné do jaké prdele se to povedlo po Marottově odchodu dostat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele