Serie A - souhrn 4. kola: Udinese se posunulo do čela

14.09., 17:02, aktualizováno 16.09., 22:42
Komentáře a souhrny
Florian Thauvin dirigoval výhru Udinese. (© AFP)

Udinese v pondělní dohrávce otočilo nepříznivý stav v Parmě a vyhouplo se na první místo před Neapol, která zvítězila v Cagliari. Inter pouze remizoval s Monzou. Podruhé za sebou ztratil Juventus, tentokrát po remíze s Empoli. AC Milán rozstřílel Benátky a poprvé v sezoně naplno bodoval. AS Řím hrál v Janově smírně.

SS Lazio - Hellas Verona 2:1

16.09.2024 20:45

Góly: 5. Boulaye Dia, 20. Valentín Castellanos - 7. Casper Tengstedt

Lazio porazilo ve čtvrtém kole Serie A na vlastním hřišti Veronu 2:1. Všechny góly padly již v úvodních dvaceti minutách utkání, přičemž poprvé zvedl fanoušky ze sedadel již v páté minutě Boulaye Dia. Senegalský útočník dal v posledních třech zápasech, v nichž nastoupil do základní sestavy, hned čtyři branky. Téměř okamžité vyrovnání ze strany hostů znamenalo, že rozhodující byla až trefa Tatyho Castellanose.

Domácím stačilo necelých pět minut, aby se dostali do vedení. Dia si naběhl na přihrávku od Mattii Zaccagniho ze středu hřiště, v pokutovém území se prosmýknul kolem obránce a střelou k tyči otevřel skóre. Hosté však téměř okamžitě vyrovnali zásluhou Caspera Tengstedta, který při průniku jeden na jednoho s přehledem překonal brankáře.

V živém úvodu si na další přesný zásah brousil zuby Nicolò Rovella, jeho prudkou ránu z dobrých 30 metrů ale vytěsnil gólman nad břevno. Netrvalo však dlouho, než se Orlům podařilo získat vedení zpět. Zaccagni si znovu připsal asistenci, tentokrát přihrál Castellanosovi, proti jeho přízemní ráně byl Lorenzo Montipò bezmocný. Domácí v aktivitě na půli soupeře nepolevili, před odchodem do kabin ale navýšit vedení nedokázali.

Dočkat se fanoušci Lazia mohli krátce po výměně stran, Gustav Isaksen ale pálil mimo. Na druhé straně pak Flavius Daniliuc hlavičkoval vedle. Montipò později předvedl úžasný dvojitý zákrok, kterým udržel svůj tým ve hře. Nejprve zlikvidoval Diaovu prudkou ránu, vzápětí zablokoval i dorážku Nuna Tavarese. Orli nadále usilovali o třetí gól, nebojácnou hrou zároveň riskovali vzkříšení ofenzivních snah Verony. Na záživný vstup do prvního dějství již ale ani jeden celek nenavázal.

Díky tomuto výsledku Lazio prodloužilo sérii domácí neporazitelnosti na devět utkání. Na druhé straně soupeři z Verony v novém ročníku Serie A nadále střídají výhry s porážkami.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Udinese Calcio 2:3

16.09.2024 18:30

Góly: 2. Enrico Del Prato, 43. Ange-Yoan Bonny - 49. Lorenzo Lucca, 68. Florian Thauvin, 77. Florian Thauvin

Udinese zvítězilo v rámci čtvrtého kola Serie A na hřišti Parmy 3:2. Bianconeri museli po prvním dějství dohánět dvougólové manko, naději vykřesal pro hosty již ve 49. minutě snížením Lorenzo Lucca. Obrat následně dokonal ve formě hrající Florian Thauvin, jenž se tak v novém ročníku italské nejvyšší soutěže přímo podílel již na čtyřech brankách.

Hráčům Parmy se příliš nevydařil návrat do Serie A, z úvodních tří zápasů získali čtyři body. Ale jelikož byli ve všech dosavadních zápasech konkurenceschopní, nebylo velkým překvapením, že se proti Udinese ujali vedení. Jediným šokem bylo, jak brzy se to I Crociati povedlo. Valentin Mihaila našel v šestnáctce Enrica Del Prata již ve druhé minutě, italský obránce byl tváří v tvář brankáři nekompromisní. Po rychlém vstupu do utkání si ani jedna strana nedokázala vytvořit větší šanci.

Udinese se nenechalo odradit počátečními potížemi a snažilo se najít cestu zpět do zápasu, ale jejich nejlepší pokusy v podání Sandiho Lovriče a Martína Payera byly zblokovány dříve, než mohly prověřit Leandra Chichizolu v brance Parmy. Hosté byli v závěru poločasu nebojácní, ale jejich troufalost se jim nakonec vymstila. Na druhé straně udeřil Ange-Yoan Bonny poté, co jej po průniku na pravém křídle nalezl prudkou přihrávkou Dennis Man.

Stejně jako v prvním poločase se síť brzy rozvlnila téměř okamžitě. Tentokrát to byli fotbalisté Udinese, kteří se mohli radovat. Hassane Kamara zakroutil svůj centr z levého křídla na hranici šestnáctky, kde číhal Lorenzo Lucca. Útočník poslal hlavičku do pravého dolního rohu Chichizolovy branky.

Hosté se i nadále snažili o druhý gól a ten nakonec přišel těsně před 70. minutou, kdy vyrovnal Thauvin. Francouz byl připraven na zadní tyči, odkud křížnou střelou k tyči vsítil vyrovnávací trefu. Poté se situace pro domácí ještě zhoršila, protože byl Mandela Keita vyloučen po udělení druhé žluté karty. Uplynulo sotva pár minut a Bianconeri toho využili, znovu byl po centru ze strany dobře postaven ve vápně Thauvin.

Přes veškerou snahu se domácím nepodařilo uzmout ze hry alespoň bod, početní nevýhoda se ukázala být nepřekonatelnou výzvou. Udinese se díky vítězství posunulo do čela tabulky, zatímco Parma zůstala na 12. místě. V posledních třech zápasech proti Le Zebrette inkasovala dva a více gólů.

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - Inter Milán 1:1

15.09.2024 20:45

Góly: 81. Dany Mota - 88. Denzel Dumfries

Inter remizoval ve čtvrtém kole Serie A na hřišti Monzy 1:1. Nerazzurri sice měli více ze hry, proti chodu hry ale v 81. minutě inkasovali. První prohru sezony v samotném závěru odvracel Denzel Dumfries, který kvůli rotaci kádru nastoupil do hry až po výměně stran jako žolík. Na vrchol italské nejvyšší soutěže se tak po zaváhání favorita vyšplhala Neapol.

Biancorossi šli do tohoto střetnutí po nepříliš vydařeném začátku sezony, který přinesl dvě remízy a jednu porážku. Návštěva úřadujících mistrů Serie A domácím fanouškům příliš klidu nedodala. Nepřekvapivě to byl Inter, kdo začal lépe, když se do prvních šancí dostali Federico Dimarco a Lautaro Martínez. Dimarco se zdál být ve formě a skvěle vybídl k zakončení Davideho Frattesiho, ten však ze slibné pozice uvnitř pokutového území přestřelil.

Trenér Biancorossi Alessandro Nesta, legendární obránce městských rivalů Interu, byl potěšen snahou svého týmu. Mohl být ještě spokojenější, kdyby v závěru prvního poločasu nebyl zblokován zajímavý pokus Warrena Bondyho. Kombinace špatného zakončování útoků Nerazzurri a důsledné defenzivy Monzy způsobila, že svěřenci Simoneho Inzaghiho šli do kabin za nerozhodného stavu.

Inter byl i po přestávce aktivnějším celkem. Marcus Thuram po přihrávce Benjamina Pavarda hlavičkoval vedle, načež Inzaghi provedl trojí změnu a do hry uvedl Dumfriese, Piotra Zieliňského a Mehdiho Taremiho. Íránský útočník měl šanci se prosadit hned na začátku, ale bývalý útočník Porta v nadějné příležitosti netrefil branku. Na druhé straně nedokázal usměrnit mezi tři tyče hlavičku Milan Djurič po skvostné přihrávce Daniela Maldiniho z pravé strany. Navzdory velkému množství útočného talentu v řadách Nerazzurri byl Inzaghi znepokojen skutečností, že jeho tým až do samého závěru neměl jedinou střelu na branku.

Dany Mota byl ochoten soupeřovu neefektivitu potrestat. Po perfektně načasované přihrávce Armanda Izza přesně hlavičkoval za záda Yanna Sommera. Dumfries však za pět minut dvanáct vyrovnal klinickým zakončením ke vzdálenější tyči po Dimarcově křižné přihrávce, a zpečetil tak dělbu bodů. Inzaghiho tým propásl šanci dostat se do čela tabulky, zatímco Monza si z odvážného výkonu odnesla spoustu pozitiv.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SSC Neapol 0:4

15.09.2024 18:00

Góly: 18. Giovanni Di Lorenzo, 66. Chviča Kvaracchelija, 70. Romelu Lukaku, 90+3. Alessandro Buongiorno

Neapol zvítězila ve čtvrtém kole Serie A na hřišti Cagliari 4:0. Alespoň dočasně se tak posunula na vrchol italské nejvyšší soutěže, za což mohla děkovat především Romelu Lukakovi. Belgický útočník přihrál na vítěznou branku, po výměně stran si připsal další asistenci a krátce nato i skóroval.

Po klidném začátku prvního poločasu se Neapol ujala vedení. V 18. minutě skóroval záložník Giovanni Di Lorenzo, jehož odražená střela z hranice pokutového území zapadla ke vzdálenější tyči. Cagliari však zareagovalo dobře, Paulo Azzi pronikl dovnitř vápna a vyslal prudkou ránu, kterou musel Alex Meret vytěsnit mimo bránu. Hosté následně znovu převzali otěže zápasu, před poločasovou přestávkou ale další zásah přidat nestihli.

Na začátku druhého dějství naopak domácí hrozili vyrovnáním. Meret ovšem podržel svůj tým jak proti pokusu Sebastiana Luperta, tak proti dalekonosné ráně Razvana Marina. Neapol dala Rossoblu lekci z produktivity díky smrtícím protiútokům. Chviča Kvaracchelija chladnokrevně překonal Simona Scuffeta a zdvojnásobil vedení Partenopei. Hrůzostrašná chyba vzadu pak umožnila Gruzínci připravit míč pro Lukaka, který se trefil do dolního rohu. Tím vstřelil svůj sedmý gól v osmi zápasech proti Cagliari.

V nastaveném čase měli hosté čas i na čtvrtý přesný zásah, když se po rohovém kopu hlavou prosadil Alessandro Buongiorno. Domácí v této sezóně již potřetí nedokázali skórovat a s jediným vítězstvím v 27 duelech proti Neapoli klesli na předposlední místo. Naopak hosté si připsali třetí ligovou výhru v řadě pod vedením Conteho.

Více informací k zápasu

Turín FC - US Lecce 0:0

15.09.2024 15:00

Góly: -

Domácí Turín si i po čtvrtém kole italské Serie A udržel neporazitelnost. Il Toro měli trochu štěstí, že se jim vůbec s Lecce bezbrankovou remízu podařilo uhrát, jelikož jim jejich soupeř několikrát pořádně zatopil. Hosté dokázali neprohrát v šesti z posledních osmi ligových venkovních utkání.

Turín staví základ úspěchu na solidní hře v domácím prostředí, když na vlastním trávníku v šesti z předchozích osmi ligových zápasů neinkasoval. Hosté z Lecce předtím, než před dvěma týdny porazili Cagliari, nedokázali v pěti po sobě jdoucích utkáních Serie A skórovat, takže se nedala očekávat velká ofenzivní podívaná. To se také potvrdilo, když se ani jednomu z týmů nepodařilo do přestávky vystřelit na branku.

To však neznamená, že by zajímavé akce zcela chyběly, protože Ivan Ilič po přihrávce Samueleho Ricciho střílel v úvodu z voleje nad. Od té doby se však Turín trápil a Lecce mělo více ze hry. Nikola Krstovič pálil vedle a poté mu dvakrát zmařil šanci Vanja Milinkovič-Savič. Největší příležitost hostů zahodil Tete Morente hlavou, a tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

Zatímco před přestávkou bylo útočné snažení vzácné, v prvních 20 minutách po změně stran zcela chybělo a zápas se odehrával ve středu hřiště. Bylo to však opět Lecce, kdo vypadal nebezpečněji díky Krstovičovi, který byl jako první blízko gólu ve druhém poločase, když se prosadil z levé strany a jeho pokus Milinkovič-Savič vytáhl.

O chvíli později se černohorský reprezentant dostal do gólové šance znovu, ale jeho souboj s Milinkovičem-Savičem přesvědčivě vyhrál srbský brankář, který šel k zemi a zneškodnil jeho poslední pokus. Jak se zápas dostával do závěrečné fáze, zdálo se, že ani jedna ze stran nemá dostatečnou kvalitu, aby strhla vítězství na svou stranu. Výsledkem tak bylo dělení bodů.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina 3:2

15.09.2024 15:00

Góly: 21. Mateo Retegui, 45. Charles De Ketelaere, 45+1. Ademola Lookman - 15. Lucas Martínez, 32. Moise Kean

Ademola Lookman, nominovaný na Zlatý míč, zazářil při svém návratu do sestavy, když Atalanta ve čtvrtém kole italské Serie A dokázala porazit Fiorentinu 3:2. Pro Violu to byla po pěti remízách v řadě první porážka v sezoně.

Fiorentina si plně zasloužila vedoucí gól, který přišel již v 15. minutě. Roberto Mandragora poslal po rohu centr na Robina Gosense, jeho střelu ale skvěle zachránil Marco Carnesecchi. Lucas Martínez Quarta si ale našel odražený míč a poslal hosty do vedení. Vyrovnání však přišlo brzy, když Lookman skvěle obešel Edoarda Boveho a přihrál Mateovi Reteguimu, který překonal Davida de Geu a přidal již svůj čtvrtý zásah ve stejném počtu utkání za domácí.

Hosté však brzy získali zpět svůj náskok díky Moise Keanovi, který po Gosensově hlavičce dorazil míč ke vzdálenější tyči, a zaznamenal tak svůj druhý zásah v letošní sezoně Serie A. Atalanta senzačně v závěru poločasu otočila zápas na svou stranu, když Éderson nejprve vybídl k zakončení Charlese De Ketelaera, který z bezprostřední blízkosti zakončoval hlavou. O pouhou minutu později nechala rozhozená obrana Fiorentiny na levé straně utéct Lookmana a hrdina finále Evropské ligy se prosadil k bližší tyči De Geovy branky.

Po změně stran se hrálo v pomalejším tempu, ale několik šancí, které se naskytly, patřilo domácím, již chtěli své vedení navýšit. Raoul Bellanova brankáře po obranném zmatku nepřekonal, Lookman se po kombinaci s Reteguim rovněž neprosadil. Dominance domácích pokračovala. Nebýt mnoha zákroků De Gey, o výsledku by bylo rozhodnuto.

Lookman pak selhal v jasné šanci, ale to nebylo klíčové, jelikož Fiorentině se nedařilo jako v první půli. Atalanta se tak pomstila za prohru 2:3 ve vzájemném zápase na konci minulé sezony a po dvou porážkách v řadě se vrátila na správnou cestu, zatímco hosté ukončili sedmizápasovou sérii ligové neporazitelnosti, přestože dvakrát vedli.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AS Řím 1:1

15.09.2024 12:30

Góly: 90+6. Koni De Winter - 37. Artem Dovbyk

Hráči AS Řím prodloužili ve čtvrtém kole svou sérii zápasů bez vítězství v Serii A na číslo 11 poté, co Koni De Winter v 96. minutě vyrovnal a Janov na domácím stadionu vybojoval remízu 1:1.

Římané stále čekají na první výhru v sezoně a do Janova přijeli s pouhými dvěma body ze tří zápasů. Janov naopak před reprezentační přestávkou poprvé prohrál. Přestože Artěm Dovbyk a Paulo Dybala byli v této sezoně bez gólu nebo asistence, na začátku zápasu jejich spolupráce fungovala velmi dobře a druhý jmenovaný málem vybojoval penaltu, když se argentinský útočník dostal po pěkné Dovbykově přihrávce do gólové šance. De Winterův zákrok poté vyvolal protesty hostujících hráčů, ale pokutový kop se nepískal.

Římané měli v prvním poločase i nadále navrch a Dybala dělal obraně hostů nejrůznější problémy, zejména když protančil kolem dvou obránců a poté předložil míč Dovbykovi, který ovšem vystřelil pouze do Pierluigiho Golliniho. Ke konci prvního poločasu byla obrana Janova konečně prolomena, když Gollini vyrazil míč přímo do cesty Dovbykovi, jenž byl na správném místě a vstřelil první venkovní gól Říma v této sezóně. Dlouhé přezkoumávání videorozhodčího potvrdilo, že se nejednalo o ofsajd.

Zdálo se, že proslov v kabině Alberta Gilardina v poločasové přestávce domácí neprobudil, protože po pauze opět pokračovala převaha Říma. Janov musel Gollinimu poděkovat za to, že neprohrával ještě větším rozdílem, protože Dovbyk opět dostal příliš mnoho prostoru, což vedlo k tomu, že ukrajinský útočník donutil Golliniho k dalšímu dobrému zákroku. Janovu trvalo zhruba hodinu, než skutečně ohrozil branku Říma, a byl to Caleb Ekuban, který si naběhl, vystřelil a donutil Mileho Svillara k prvnímu zákroku.

Obraně Říma se dařilo držet Janov na uzdě až do poslední minuty nastaveného času, kdy zaspala v pokutovém území, což umožnilo De Winterovi prosadit se zblízka hlavou a získat pro svůj tým cenný bod. Díky remíze 1:1 zůstává Řím v této sezoně v lize zatím bez výhry, zatímco jeho soupeř se v tabulce posunul na deváté místo.

Více informací k zápasu

AC Milán - Venezia FC 4:0

14.09.2024 20:45

Góly: 2. Theo Hernández, 16. Matteo Gabbia, 25. Christian Pulisic (pen.), 29. Tammy Abraham (pen.)

Paulo Fonseca dosáhl svého prvního vítězství v Serii A na lavičce AC Milán poté, co jeho tým na San Siru zvítězil 4:0 nad Benátkami. Hráči hostujícího celku dohrávali zápas v oslabení, všechny góly ale obdrželi ještě za rovnocenného stavu.

Portugalec na lavičce domácích slavil hned po dvou minutách. Byl to gól, na který bude chtít brankář Benátek Jesse Joronen rychle zapomenout. Rafael Leão přihrávkou našel Théa Hernándeze, jehož střela k bližší tyči prošla do branky finského brankáře. Milánští pak v 16. minutě navýšili své vedení zásluhou Mattea Gabbii, který byl ve správný čas na správném místě a usměrnil za brankovou čáru roh Christiana Pulisice.

Hosté prožívali krušný večer, který se ještě zhoršil, když rozhodčí Davide Di Marco ukázal na penaltový puntík poté, co byl Joronen potrestán za sražení Tammyho Abrahama v pokutovém území. Následnou penaltu Pulisic s jistotou proměnil, protože Joronen zvolil špatnou stranu. Milán kopal i další penaltu poté, co VAR odhalil, že Joël Schingtienne nedovoleně bránil Leãa v pokutovém území. Tentokrát se k ní postavil Abraham, který v pohodě poslal míč do branky a vstřelil svůj první gól za klub.

Zdálo se, že pátý gól je na cestě, když v akci byl opět Leão, ale Joronen ho vychytal. Svěřenci Eusebia Di Francesca mohli snížit, když Francesco Zampano poslal míč pod Mikea Maignana. Situace se pro Benátky zhoršila po přezkoumání u videa, gól byl anulován a následně Hans Nicolussi Caviglia dostal druhou žlutou kartu za zákrok na Rubena Loftuse-Cheeka.

Rossoneri relativně snadno zvládli závěr a vyhnuli se tak ostudě, kdy by se stali teprve druhým milánským týmem za posledních 65 let, který nedokázal vyhrát žádný z prvních čtyř ligových zápasů.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Juventus FC 0:0

14.09.2024 18:00

Góly: -

Týmy Empoli a Juventusu si ve čtvrtém kole Serie A rozdělily body za remízu 0:0. Tento výsledek znamenal nejen prodloužení neporazitelnosti obou celků v letošní sezoně italské nejvyšší soutěže, ale také sedmý soutěžní duel bez prohry pro domácí a devátý pro hosty.

Dušan Vlahović vypadal odhodlaný přidat ke svým dvěma ligovým gólům v této sezóně další, ale domácí obrana zblokovala zkraje duelu dva jeho pokusy. V 19. minutě poprvé v zápase zamířil mezi tři tyče domácí Youssef Maleh, ale jeho rána z 25 metrů letěla přímo na Mattiu Perina.

Poté, co hosté v minulém utkání s Římem vyšli naprázdno, až do posledních 10 minut před přestávkou nevypadali na to, že by to dnes mělo být jinak. Douglas Luiz rozehrál rohový kop na Teuna Koopmeinerse, na jehož centr si naskočil Federico Gatti, ale důraznou hlavičku Devis Vásquez vyrazil.

Také v úvodu druhého poločasu dominovali Bianconeri, když se pět minut po přestávce dostal Vlahović k prudkému míči Nicoláse Gonzáleze, ale srbského útočnika vychytal výborným zákrokem nohou Vásquez. Domácí brankář měl plno práce také o dvě minuty později, kdy se k přihrávce Andrey Cambiasa dostal Koopmeiners, ani ten však Vásqueze nepřekonal.

Juventus měl převahu i nadále, ale kvůli pozorné obraně Empoli si hosté vytvářeli šance jen těžko. Oba trenéři se pak obrátili ke svým lavičkám a jako moudřejší se ukázal kouč domácích, když střídající Pietro Pellegri patičkou posunul míč na Alberta Grassiho, jenže ten zasáhl dobře postaveného Perina. A když gólem neskončila ani další dalekonosná rána Maleha z 90. minuty, bylo jasné, že si oba týmy rozdělí body. Jak Roberto D'Aversa, tak Thiago Motta tedy zůstávají od svého letního nástupu do funkce neporaženi.

Více informací k zápasu

Como 1907 - Bologna FC 2:2

14.09.2024 15:00

Góly: 5. Nicolò Casale (vl.), 53. Patrick Cutrone - 76. Santiago Castro, 90+1. Samuel Iling-Junior

Como ještě v 75.minutě vedlo pohodlným dvougólovým rozdílem, před vlastními fanoušky ale selhalo v závěrečné části zápasu a ani ve čtvrtém kole se své první ligové výhry nedočkalo. Hostující Boloňa sice utekla hrobníkovi z lopaty, i ona však na svůj tříbodový zisk po remíze 2:2 stále čeká.

Como po postupu do nejvyšší soutěže nepatřilo mezi žádné favority nebo černé koně, ale i tak jediný bod ze tří zápasů byl zklamáním. K útoku na vítězství zavelel ranou z úhlu Patrick Cutrone, kterou si do vlastní sítě usměrnil Nicoló Casale. Ač měla v první půli mírnou převahu Boloňa, byli to spíše domácí, kdo mohl znovu skórovat. Ale Alberto Dossena a znovu své stěstí zkoušející Cutrone si se svými šancemi nijak skvěle neporadili.

Como vstoupilo do druhého poločasu lépe a aktivní Cutrone se konečně dočkal. Gabriel Strefezza poslal průnikovou přihrávku, Cutrone se prosmýkl mezi obránci a střelou do vzdálenějšího rohu zdvojnásobil náskok domácích.

Zdálo se, že Como si svou první výhru už sebrat nenechá, ale jak se ukázalo, zdání klame. Střídající Santiago Castro se dostal k volnému míči a v 76. minutě snížil na rozdíl jediné branky. Boloňa viditelně zrychlila hru a neočekávaného vyrovnání se skutečně dočkala. V nastaveném čase se na hranici pokutového území dostal ke střele Samuel Iling Junior a vyslal krásnou technickou střelu na zadní tyč, čímž nejen vyrovnal zápas, ale také prodloužil mizerný start nováčka do letošního ročníku Serie A.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Udinese Calcio
4
3
1
0
7 : 4
10
2
SSC Neapol
4
3
0
1
9 : 4
9
3
Inter Milán
4
2
2
0
9 : 3
8
4
Juventus FC
4
2
2
0
6 : 0
8
5
Turín FC
4
2
2
0
5 : 3
8
6
SS Lazio
4
2
1
1
8 : 6
7
7
Hellas Verona
4
2
0
2
6 : 5
6
8
Empoli FC
4
1
3
0
3 : 2
6
9
Atalanta Bergamo
4
2
0
2
8 : 8
6
10
AC Milán
4
1
2
1
9 : 6
5
11
Janov CFC
4
1
2
1
4 : 5
5
12
Parma Calcio
4
1
1
2
6 : 7
4
13
US Lecce
4
1
1
2
1 : 6
4
14
ACF Fiorentina
4
0
3
1
5 : 6
3
15
AC Monza Brianza
4
0
3
1
3 : 4
3
16
AS Řím
4
0
3
1
2 : 3
3
17
Bologna FC
4
0
3
1
4 : 7
3
18
Como 1907
4
0
2
2
3 : 7
2
19
Cagliari Calcio
4
0
2
2
1 : 6
2
20
Venezia FC
4
0
1
3
1 : 8
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (67)

Přidat komentář
M11

Stejne jako s AS.. mdlá nuda

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Uživatel0

dojmy z utkani:

- thuram ma do idealu daleko

-"kryton" koopmeiners maximalne do 30 let ukonci karieru

- nico merdalez jde ve stopach svych predchudcu

- motta druhy prokauc po sobe, nevi si rady na souperub autobus

- mbangula zkazil na co sahl, po slibnem uvodu zklamani

Reagovat
zoff

To byl komentář hodný retarda,z kterého ústavu píšeš hochu??

Reagovat
Petrinho17

De Rossi keby mohol stiahnuť úplne všetkých ofenzívnych hráčov tak by to kľudne spravil. Veď tam od 60. minúty nebol vpredu absolútne nikto schopný podržať loptu. Takúto ''taktiku '' by zvládol dať aj Jurkemik...

To bolo vyslovené čakanie na inkasovaný gól...

Reagovat
Largo

Reagovat
pastal

Přesně tak tahle remíza jde za ním,tím střídáním to posral na kterou piču dám dává Pellegriniho!! Mladý v záloze běhal a vystřídá a takový Cristante který neudělá nic hra 90 minut, Daniel si podkope hrob sám tím co předvádí a protezuje některé hráče!!! Pár kol a bude vyhozen

Reagovat
Transfermarkt

Okamžitě musí být nahrazen, zároveň poslat omluvný dopis Mourinhovi. Ten s klubem hrál dvě finále evropských pohárů!!!O tom se tomuhle joudovi může jen zdát. Oslovil bych Pioliho

Reagovat
Largo

Velky zklamani. Nahral jsem si to, az dorazim ze Slovenska ze svatby, ale nemam na to po tech komentarich absolutne chut.

Reagovat
FuckT

Aspoň sa dobre ožer teda, have fun.

Reagovat
Largo

Vychod Slovenska, Michalovce. Obavam se o svoje jatra

Reagovat
Gimme

Já jsem tu teď taky, taky jsem dnes Romu neviděl a taky na to nemám chuť ????

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
stuff

Davaj pozor, videl som tu uz par zlomenych cechov u nas na vychode

Reagovat
pastal

Já byl na srazu Římanů v Utekacu velice zajímavá vesnice já rád třeba piju e Slováky

Reagovat
danko10

Tak to musíme zopakovať, kamarát.

Reagovat
Emmett Brown

Prečo tam preboha?

Reagovat
mayday

Někdy v roce 2005 jsme byli na východě na čundru. Tři dny na Domaši a pak ještě asi dva-tři dny na Širavě. Jedny z nejlepších chlastaček

Reagovat
Inter Eterno Amore

Vitaj v Mičigäne

Reagovat
Pozor skluz!!!

Pusť si 55 minut, představ si, že proměnili šance a je to 3 nebo 4:0 a pak to smaž.

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

3 body za 4 zápasy. Reálne hráme s týmto pánom trénerom o zostup. BTW, De Rossi dostane červenú minutu pred koncom,v čase, kedy je capitano out a dohrávame v 10, kedy sa potrebujeme zastabilizovať a tú loptu dostať čo najdalej od 16.Čo spraví naša hviezda tlačových konferencí? No pebehne sa cez celé ihrisko... kokos, toto som nežral, fakt... prosím si nejakého OTtmara Hitzfelda

Reagovat
Emmett Brown

Proti Empoli sme hrali dobre 10 minút, proti Juventusu 15 minút, dnes 20. Niekedy v polke sezóny sa dočkáme dobrého výkonu celý zápas, chce to len trpezlivosť.

Reagovat
Largo

Reagovat
Salfovic

A pak to zase začne klesat.

Reagovat
$dolar$

De Rossi je nevyhoditelnej?

Reagovat
Milan.B

Konecne za 3 body

Reagovat
Pozor skluz!!!

Od Dana jsem chtěl jen ať vytlačí ty dva zmrdy. Bez nich by se vyhrálo i dnes a Paredes by půlhodinu zvládl. Mladí byli cajk.

Pelle nebyl na konci na hřišti jen proto, že je kokot a než by v 94. minutě odkopl míč tak jde do své nejslabší disciplíny, driblingu, aby nám předvedl, v čem je nejlepší - pozice na zemi a za lajnou s bebíčkem. Dani je taky idiot, že ho tam vůbec posílal. Na tiskovce jsme se doslechli, že ti dva (a Paredes) jsou často kritizování, ale vyhráli spoustu zápasů. Spíš bych řekl, že byli na hřišti, když se vyhrálo spoustu zápasů, ale zbytek zvládli prohrát oni.

Dnes to jde i za hráči, v 55. minutě měl Dovbyk čistou na 3 nebo 4:0. Nebylo by o čem.

To může dopadnout jedině přeplaceným Tuchelem v listopadu, který skončí 6., ale vyhraje EL. Zná Hummelse, koupil Paredese do Paříže, neprodloužil Rabiota (Bryan).

V lednu nahradil klubovou legendu Chelsea.

Reagovat
Emmett Brown

Voľní sú aj Pioli a Allegri, čakal by som, že pôjdeme skôr týmto smerom. Inak DDR má určite ešte času dosť, včasná výmena trénera je v AS problém, za posledných 20 rokov okrem Spala a Ranieriho (pri oboch angažmánoch) všetci mali skončiť oveľa skôr. Asi najviac to bilo do očí u Garciu a Di Francesca.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Pioli absolutně ne bez top hráčů, nemáme hráče na úrovni Theo - Leao - Tonali - Ibra - Maignan/Donnarumma, kteří to potáhnou.

Allegri.. však jsme si zkusili Moura. Max je totéž jen víc calma.

Jestli se dočká listopadu, máme pak sérii St. Gilloise venku - po tripu Bologna s novým trenérem a odpočatá Neapol - další trip na Tottenham a Atalanta. S tím, co předvádíme teď to nemůže přežít.

Reagovat
Truffaldino

Já bych se Piolimu asi úplně nebránil, ale bral bych ho jen v případě, že dojdou nápady. Max je nejhorší možnost, jeho fotbal je zastaralý, mladé by upozadil a zase by stavěl na starších hráčích v čele s naším oblíbeným duem. Možná by to chtělo někoho zvenčí, kdo třeba ani nemluví italsky a bral by hráče podle výkonů, nikoliv podle toho, jak se projevují v kabině. Koné, Baldanzi, Pisilli, Fée a Paredes kvalitu mají, je čas ty dva šašky posadit a necpat je za každou cenu do sestavy zápas co zápas.

Mě Daniele nejvíc štve, jak se neustále vrací ke starým chybám. Na jaře prohlásil, že na tři vzadu už hrát nebude, jenže od té doby tak staví sestavu každý třetí zápas. A není to moderní 3-4-3, dnes to byl Mourinho v nejhorších zápasech, stejná sestava, rozestavení, i formát hry "přihrávka na beka a nákop dopředu." Tohle fungovalo jen v zápasech se Sociedadem a Bayerem, kde jsme nastavili taktiku na beton. Do ligových utkání to nepatří.

A máš pravdu, že Dovbyk zahodil dvě tutovky, stejně tak po jedné Koné s Faraonem. To se někdy stane, reakce ale nemůže být, že se celý tým stáhne a bude 30 minut čekat na konec. Naše obrana dlouhodobě pod tlakem chybuje a šancí si Janov vypracoval poměrně dost. Lavičku máme širokou, místo toho, abychom je dorazili, nechali jsme je tlačit na naši obranu až do konce utkání. Tohle jde jednoznačně za De Rossim.

Reagovat
Emmett Brown

Nehovorím, že Pioliho alebo Allegriho chcem len mi prídu pravdepodobnejší ako Tuchel. Verím tomu, že s Allegrim by sme Ligu majstrov spravili, aj keď by sa na to zrejme nedalo pozerať. To by mi nevadilo. Vždy keď idem na Petržalku, tak mi manželka hovorí, aby som sa zabavil...a jej na to vždy odpoviem, že sa nemusím baviť, hlavne nech vyhráme

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
pastal

Přesně tak ti dva se tam nemají co dělat!!! 11 zápasu v lize bez výhry je na pováženou a pořád to nevidí že to s nimi hrát tak nejde a přesto Bryan 90 minut zase a Pelle co nastoupil tak byl u žluté karty a pak jak brečel na hřišti!!! Kurva Dane byl jsi skvělý hráč ukaž že máš koule je posadit jen aby nebylo pozdě 4 zápasy 3 body to je tristní když si vezmeme proti komu se hrálo

Reagovat
Transfermarkt

Lukaku fantastický hráč. S ním Neapol může být černý kůň celé soutěže

Reagovat
stuff

Som rad, ze sa Neapolu pod Contem dari. Som zvedavy, ako to pojde dalej. Ale az prehnane sa z neho robil neschopak/dynosaurus

Reagovat
Tomanatura

Kdo z nej delal dinosaura/neschopaka? Krome specifickeho Tottenhamu udelal vsude naproste maximum, lidi se mu smeji za tu jeho povahu a schopnost, pohadat se vzdy a vsude uplne s kazdym

Reagovat
stuff

Prave po angazma u sliepok som pocas letnych spekulacii tu citaval, ze dinosaurus, dokonca, prirovnania k Murkovi od viacerych uzivatelov, keri si ho kvoli tomu nepriali do svojich timov.

Vec povahy, co spominas, ano, aj to spominali, ale s tym problem nemam, to je objektivny fakt

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Senna28

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
10

francouzská legenda a fenomén Adri nakonec neskončil v Realu, Bayernu, ani Arsenalu...ale podepsal Marseille

Reagovat
stuff

pod de Zerbim ne zle

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Raffaello

Frajer jak hovado

Reagovat
10

konečně jsem v klidu

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
M11

Vime za kolik?

Reagovat
zoff

Doufám že jeho matka je spokojená

Reagovat
Emmett Brown

Saelemaekers, c’è la frattura della caviglia: si opererà in Belgio, stop di 2 mesi

Reagovat
Bily

na hovno, tenhle hráč tam zrovna udělá / může udělat rozdíl v rychlém přechodu do útoku, plus pořád něco "vymýšlí", takhle holt v kondici až na na leden

dle reakce bylo hned jasný, že ten došlap dozadu byl hodně zlej.....

Kdysi jsem měl takhle výron kotníku (vysoko výskok a ztráta orientace, kde je zem, povolil kotník a bum, křup, pak už jen plazení se za čáru) , v cajku tak za 3 měsíce plus, a změnu tlaku počasí cítil ještě několik let poté

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Largo

Reagovat
Gerd 2010

Thauvin paráda, Udine jde do čela

Reagovat
Pharrell

Krásný zápas .

Reagovat
FC Porto FC

A to jsou mimo Alexis i Deulofeu

Reagovat
Pharrell

Reagovat
MarcoBanco

Za Thauvina som rád, že sa mu darí

Reagovat
Largo

Reagovat
Wella

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
FuckT

By som chcel vediet, co tento prispevok obsahoval. Nepamatam si, ze by som tu predtym videl odstranene komentare.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nic zajímavého v tom nehledej, dnešní registrace a má to smazáno i jinde....je to reklama na sex. Skoro každý den se tady objevují, proti tomu nejde nic dělat

Reagovat
FuckT

Dik za info. Vzdy som mal rad taky ten aspon podla mna Cesku podobny pristup, kde sloboda slova naozaj vyzera este realne, aj ked je to slovo niekedy uplne retardovane. Hlavne tu som mal niekedy pocit, ze nezmazat niektore komentare bolo silnym prikladom daneho presvedcenia. Ale hej, reklamy podobneho charakteru, to je nieco ine.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
El Matador

Škoda, že nám tam něco nespadlo i v druhým poločase, ale body jsou doma Doufám, že Castellanos bude v pořádku. Zrovna, když chytá formu.

Reagovat
Raffaello

Hotovo.

#ASRoma have been sacked Daniele #DeRossi. #transfers (via NicoSchira)

Reagovat
Raffaello
Reagovat
Kaka14

Inac som cakal, ze ho prezije Dybala

Reagovat
Emmett Brown
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele