Serie A - souhrn 9. kola: Fantastická přestřelka v Derby D'Italia

25.10., 20:34, aktualizováno dnes, 22:45
Komentáře a souhrny
Marcus Thuram v souboji o míč s Danilem (© Gabriel BOUYS / AFP)

Neapol doma porazila Lecce brankou Giovanniho Di Lorenza a pojistila si vedení v tabulce před Interem Milán. Obhájce titulu plichtil s Juventusem po neuvěřitelné osmigólové přestřelce. Atalanta při 400. Gasperiniho zápase zostudila Hellas šesti góly. Fiorentina potvrdila skvělé rozpoložení pětigólovým triumfem nad AS Řím.

ACF Fiorentina - AS Řím 5:1

27.10.2024 20:45

Góly: 9. Moise Kean, 17. Lucas Beltrán (pen.), 41. Moise Kean, 52. Edoardo Bove, 71. Mats Hummels (vl.) - 39. Manu Koné

Fiorentina v neděli večer prodloužila vítěznou sérii na pět soutěžních zápasů ve velkém stylu. Na Stadio Artemio Franchi v Serii A zdemolovala AS Řím 5:1 a uštědřila hostům první venkovní ligovou porážku v této sezoně.

Že mají domácí formu, ukázali již po devíti minutách, když Moise Kean, jehož start byl nejistý, parádně zakombinoval s Lucasem Beltránem a následně se trefil ke vzdálenější tyči. Poté, co byl bývalý hráč Říma Edoardo Bove faulován Zeki Celikem v pokutovém území, Beltrán z penalty chladnokrevně překonal Mileho Svilara a zdvojnásobil vedení Fialek.

Ivan Jurić byl s výkonem svého týmu natolik nespokojený, že těsně po půlhodině hry provedl dvě střídání. A jedno z nich přineslo hned výsledek. Manu Koné svou premiérovou brankou v dresu Giallorossi snížil. Radost Vlkům však dlouho nevydržela, protože dvoubrankové vedení vrátil na kopačky Fiorentiny Kean, který po přihrávce Boveho zapsal svůj druhý gól v zápase a sedmý v ročníku.

Domácím vyšel i začátek druhého poločasu. Tentokrát se Bove převtělil do role zakončovatele, když elegantně přeloboval Svilara. Paulo Dybala dělal, co mohl, aby se pokusil dostat Římany do hry, ale jeho trestný kop těsně po hodině hry David de Gea vytěsnil na tyč. Definitivní direkt zasadil AS Mario Hermoso, který byl po druhé žluté za faul na Doda vyloučen. Takto si svůj debut bývalý hráč Atlétika Madrid v Serii A jistě nepředstavoval.

První start v dresu Giallorossi zapsal i Mats Hummels, ale ani on na něj nebude vzpomínat v dobrém. Nejenže dostal se svými spoluhráči výprask, ale dokonce si dal vlastní branku po rohovém kopu pouhé čtyři minuty potom, co přišel na trávník. Fotbalisté AS Řím tak prohráli tři z posledních pěti soutěžních zápasů. Fialky naopak v uplynulých třech vystoupeních skórovaly 15krát a i díky tomu se posunuly do první čtyřky.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Juventus FC 4:4

27.10.2024 18:00

Góly: 15. Piotr Zieliński (pen.), 35. Henrich Mchitarjan, 37. Piotr Zieliński (pen.), 53. Denzel Dumfries - 20. Dušan Vlahović, 27. Timothy Weah, 71. Kenan Yıldız, 82. Kenan Yıldız

Juventus nepadl ani v devátém kole Serie A a zůstává jediným týmem bez porážky, když Derby d’Italia na San Siru skončilo osmigólovou přestřelkou s výsledkem 4:4.

Po opatrných prvních 10 minutách se ostře sledovaná bitva rozjela na plné obrátky. Po nešikovnému zákroku Danila se kopala penalta, kterou proměnil Piotr Zielinski a poslal Inter do vedení. Hráči Staré dámy cítili křivdu, což jim dodalo sílu k obratu. Na ten jim stačilo pouhých pět minut. Skvělý míč od Juana Cabala našel Westona McKennieho, jenž připravil gólovku pro skórujícího Dušana Vlahoviče.

Svěřenci Thiaga Motty získali převahu a brzy vedli. Francisco Conceicao předvedl brilantní akci, během níž si pohrál s Henrikhem Mchitarjanem a naservíroval míč pro volného Timothyho Weaha, který prázdnou brankou nepohrdl. San Siro bylo najednou jako opařené. Ještě do poločasové přestávky však fanoušci viděli dvě branky. A opět šlo o obrat. Tentokrát se o něj postarali Nerazzurri. Jako čtvrtý v pořadí se po akci Thurama k tyči trefil Mchitarjan.

Svěřenci Simoneho Inzaghiho poté dostali možnost zahrávat další penaltu za velmi podobný zákrok, který tentokrát spáchal Pierre Kalulu. Exekuce se opět ujal Zielinski a ani nyní nedal Michelu Di Gregoriovi šanci. Poločasová přestávka přišla pro Bianconeri v pravý čas, ale ani úvod druhé půle jim nevyšel. V 53. minutě se k odraženému míči po rohovém kopu dostal Denzel Dumfries a rozradostnil zaplněné tribuny.

Další trefu Interu mohl dát Federico Dimarco, ale jeho dalekonosný projektil vyrazil Di Gregorio. Do velké šance se pár minut poté dostal i Lautaro Martínez, ale jeho hlavička po centru od rohového praporku se mezi tři tyče jen těsně nevešla. Takřka vzápětí pak příšel gól na druhé straně. Střídající Kenan Yildiz dostal příliš prostoru od Dumfriese a vypálil. Na jeho ránu na vzdálenější tyč byl Yann Sommer krátký. V 82. minutě švýcarský brankář čelil dalšímu Yildizovu pokusu, ale ačkoli byl úspěšnému zákroku nyní mnohem blíž, vyrovnání nezabránil.

Utkání tak skončilo divokou remízou 4:4, což bylo šokem hlavně pro defenzivu Juventusu, která předtím v Serii A inkasovala pouze jednou. Zároveň se zvýšila ztráta Juventusu na vedoucí Neapol na pět bodů. Nerazzurri mají o bod více než jejich nedělní soupeř.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Janov CFC 3:0

27.10.2024 15:00

Góly: 21. Tijjani Noslin, 86. Pedro, 90+5. Matías Vecino

Lazio si v devátém kole Serie A s přehledem poradilo s hráči Janova 3:0 a nadále dotírá na přední příčky ligové tabulky. Tým z italské metropole uklidnil již v 21. minutě úvodní brankou nizozemský křídelník Tijjani Noslin, další góly přidali v závěru veterán Pedro a hlavou v nastaveném čase Matías Vecino.

Svěřenci Marca Baroniho byli po pěti výhrách ze šesti utkání jasným favoritem, i když jasné šance se v úvodu ještě nedostavily. Nuno Tavares nejdříve prudce vystřelil z hranice pokutového území, ale míč poslal pouze nad břevno. Úvodní gól Lazia však visel ve vzduchu. Tavares našel na levém křídle Noslina, Nizozemec obešel tři obránce a poslal míč kolem Nicoly Lealiho k tyči hostující branky. Janov až do konce prvního poločasu nedokázal odpovědět, a tak Lazio zamířilo do kabin s jednobrankovým náskokem.

Morten Thorsby krátce po návratu ze šaten vyslal střelu z hranice pokutového území. Castellanos pak rovněž z hranice vápna pálil v mnohem větší šanci nad. Argentinský útočník se konečně mohl prosadit těsně po hodině hry. Ale poté, co obešel dva obránce a připravil si míč ke střele uvnitř pokutového území, Leali předvedl rutinní zákrok.

Pedro v 86. minutě přidal druhý gól, když po odrazu v pokutovém území napálil míč k levé tyči. Nakonec to bylo pro Lazio pohodové utkání, když Vecino v nastaveném čase skóroval hlavou po rohu Tavarese. Zatímco Janov zůstává s jedinou výhrou na dně tabulky, římský celek se nyní bodově dotahuje na čtvrtou Atalantu.

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - Venezia FC 2:2

27.10.2024 15:00

Góly: 23. Giorgios Kyriakopoulos, 44. Milan Đurić - 15. Mikael Ellertsson, 39. Michael Svoboda

Monza remizovala v devátém kole Serie A s Benátkami 2:2. Všechny branky padly již v prvním dějství, gólem a asistencí výrazně napomohl domácím Georgios Kyriakopoulos. Nápomocný však nebyl Warren Bondo, jenž se nechal v závěru vyloučit po dvou žlutých kartách v rozmezí čtyř minut.

Hosté začali zápas jako silnější z obou týmů, ačkoliv byli před výkopem považováni za outsidera. Svěřenci Eusebia Di Francesca byli za svůj aktivní začátek odměněni již po 15 minutách, kdy Mikael Egill Ellertsson fantastickým zásahem do levého horního rohu z hranice pokutového území poslal hosty do vedení.

Monza však v polovině prvního poločasu vyrovnala poté, co si řecký křídelník Kyriakopoulos poradil s obráncem a poté se přízemní střelou trefil k tyči. Hosté ale bojovali dál a těsně před koncem první půle se jim podařilo znovu prosadit zásluhou Michaela Svobody. Gól padl po zkušeně zahraném volném kopu Magnuse Kofoda Andersena, který našel rakouského středopolaře, jenž přesně zamířil k levé tyči. Vedení však opět netrvalo dlouho a Monza pouhou minutu před přestávkou opět vyrovnala, když si Milan Djurič naběhl na Kyriakopoulosovu přihrávku a chladnokrevně zakončil do levého dolního rohu.

Di Francescovi svěřenci začali druhý poločas dobře a 11 minut po přestávce měli skvělou příležitost získat vedení zpět, když se Gianluca Busio propracoval s míčem do pokutového území, ale svou střelu poslal těsně vedle pravé tyče. Zhruba 10 minut před koncem utkání se družina z Benátek dočkala obrovské vzpruhy, protože domácí museli dohrávat v početní nevýhodě poté, co Bondo dostal druhou žlutou kartu za faul na Hanse Nicolussiho Cavigliu.

Hosté však svou přesilovku v závěru utkání nedokázali zužitkovat a Monza uhájila bod, díky němuž se v tabulce Serie A drží dva body nad sestupovými pozicemi. Mezitím se Benátky odpoutaly od spodního místa v tabulce a posunuly se na 19. příčku. Stále ale zůstávají dva body od záchrany.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Empoli FC 1:1

27.10.2024 12:30

Góly: 80. Gabriel Charpentier - 35. Woyo Coulibaly (vl.)

Hráči Parmy, kteří se z výhry radovali naposledy v srpnu, byli v devátém kole italské Serie A proti Empoli blízko vítězství, když byl v závěru utkání v jejich prospěch nařízen pokutový kop. Ten ovšem Ange-Yoan Bonny neproměnil, a prodloužil tak po výsledku 1:1 domácí sérii bez výhry na sedm zápasů.

Parma, která v této sezoně šla do vedení již pětkrát, chtěla do utkání vstoupit lépe i tentokrat, když Ange-Yoan Bonny střelou z hranice pokutového území vyzkoušel pozornost Devise Vásqueze. Empoli v předchozích čtyřech venkovních utkáních vždy vstřelilo gól v prvním poločase a o prodloužení této série se pokoušel Jacopo Fazzini, který se prosmýkl do pokutového území, kde ho však vychytal Zion Suzuki.

Po vyrovnané úvodní půlhodině udeřilo Empoli. Emmanuel Gyasi po rychlém průniku po pravém křídle poslal do pokutového území centr, který si Woyo Coulibaly srazil do vlastní sítě.

Crociati se snažili odpovědět, největší hrozbu pro hostující obranu představoval Bonny. Když v závěru půle přišel očekávaný nápor Parmy, volný přímý kop Adriána Bernabého znovu skvěle zastavil Vásquez.

Brankář Empoli však zabránit vyrovnání Parmy nedokázal. Emanuele Valeri se prohnal kolem postranní čáry a přihrál střídajícímu Gabrielu Charpentierovi, který se trefil do dolního rohu a vstřelil svůj první gól v této sezóně. Vásquez se poté mohl stát smutným hrdinou, když v pokutovém území nejdříve podrazil Pontuse Almqvista a daroval Parmě penaltu. Nicméně Bonny pokutový kop proměnit nedokátal, když z svůj pokus napálil do břevna.

Crociati tak zůstávají bez vítězství v sedmi po sobě jdoucích zápasech Serie A a zůstávají jen dva body nad sestupovým pásmem. Svěřenci Roberta D'Aversy zase získali z posledních čtyř zápasů pouhé dva body, což je daleko od jejich šestizápasové neporazitelnosti na začátku sezony.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Hellas Verona 6:1

26.10.2024 20:45

Góly: 6. Marten de Roon, 9. Mateo Retegui, 14. Charles De Ketelaere, 28. Ademola Lookman, 34. Ademola Lookman, 58. Mateo Retegui - 41. Amin Sarr

Atalanta vyřídila v rámci devátého kola Serie A Veronu tenisovým výsledkem 6:1. Hosté vůbec nezvládli vstup do utkání a během prvních 34 minut hned pětkrát inkasovali. Zásluhu na vysokém vítězství mělo více hráčů, nejviditelnějším však byl Ademola Lookman, který v prvním dějství ke dvěma gólům přidal stejný počet asistencí.

Domácí do zápasu vlétli ve velkém stylu. Už v šesté minutě otevřel skóre Martin De Roon po přesné přihrávce Lookmana a o tři minuty později zvyšoval Mateo Retegui, který sám vybojoval balon na hranici pokutového území a dokázal přesně zakončit.

Atalanta byla ve varu a Verona vůbec nevěděla kudy kam. Ve 14. minutě si na pravém křídle udělal prostor Charles De Ketelaere a střelou do vzdálenějšího rohu přidal třetí gól. Aby toho nebylo málo, o slovo se přihlásil Lookman, který chtěl ke dvěma asistencím přidat i branky. V 28. minutě vletěl do pokutového území a prudkou ranou upravil na 4:0. O šest minut později stál Nigerijec na konci pohledné týmové akce a nadělil Veronským nepopulárního "bůra".

V závěru poločasu dokázal hezkou střelou dát jedinou branku hostů Amin Sarr, ale byla to jen malá náplast na velkou ránu. V 58. minutě se ocitl v bezprostřední blízkosti brány soupeře Retegui a svým druhým gólem v zápase zarovnal na konečných 6:1. Zbývající půlhodina hry byla víceméně jen formalitou a rozhodčí i z lítosti k hostům nenastavil nad rámec jedinou minutu. Atalanta zvítězila ve třetím ligovém utkání v řadě a v rámci této série nastřílela úctyhodných 13 branek.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - US Lecce 1:0

26.10.2024 15:00

Góly: 73. Giovanni Di Lorenzo

Neapol si v devátém kole italské Serie A díky domácí výhře 1:0 nad Lecce alespoň dočasně navýšila svůj náskok na čele tabulky na pět bodů. Vítěznou brankou se blýskl domácí obránce Giovanni Di Lorenzo, kterému nejprve v prvním poločase nebyl gól uznán pro ofsajd, v druhé půli se ale již mohl radovat po brance z rohového kopu.

Navzdory roli favorita se Neapol v posledních domácích střetnutích s Lecce trápila. Dle očekávání to však byla Neapol, kdo byl v úvodu více aktivní. Její tlak vyústil ve 26. minutě v branku Di Lorenza, bohužel pro Partenopei jejich oslavy utnul přezkum videorozhodčího, který prokázal, že se Di Lorenzo nacházel v ofsajdovém postavení.

Přesto tlak i nadále pokračoval a Scott McTominay smolně hlavičkoval pouze nad břevno. Brzy poté však měli domácí co dělat, aby se ubránili. Lecce vybojovalo rohový kop, po kterém hlavičkoval Federico Baschirotto. Míč ale poslal přímo na brankáře. Odpovědně bránící hosty nakonec štěstí opustilo, když po rohovém kopu dorazil míč do branky Di Lorenzo. Situace se i tentokrát přezkoumávala, v tomto případě bylo ale vše v pořádku.

Neapol si ve zbývajících minutách již vítězství pohlídala. Vyhlídky Lecce, které prohrálo posledních pět zápasů bez vstřeleného gólu a které navíc neskórovalo už v šestém venkovním zápase v řadě, tak zůstávají nadále neradostné.

Více informací k zápasu

Turín FC - Como 1907 1:0

25.10.2024 20:45

Góly: 75. Alieu Njie

Turínu se doma podařilo ukončit třízápasovou sérii proher vítězstvím 1:0 nad nováčkem z Coma. Jediným střelcem duelu 9. kola italské Serie A se stal švédský mladík Alieu Njie.

Como, kterému se na venkovních hřištích příliš nedaří, vstoupilo do utkání lépe. Do první šance se dostal Nico Paz, ale z nadějné pozice nemířil přesně. Ve 24. minutě běžel proti brance domácích Alieu Fadera, brankář Vanju Milinkovič-Savič ovšem skvěle vyhodnotil situaci a včasným výběhem zmařil akci hostí. Turín působil znuděným dojmem, za což si od domácích fanoušků při odchodu do kabin vysloužil náznak pískotu.

Po přestávce už se domácí dostali ke slovu. Samuele Ricci ve vyložené šanci zamířil jen těsně vedle, následně nebezpečně hlavičkoval Valentino Lazaro. Na druhé straně zahrozil znovu Paz, ale Milinkovič-Savič vytěsnil jeho pokus nad břevno.

V 75. minutě se tak z jediného úspěchu večera radovali domácí. Gólu předcházela poněkud kuriózní situace, když obránce Matthias Braunoder přihrával zpět svému brankáři, nicméně se vůbec nepodíval a přihrál do země nikoho. Nejrychleji se ke zcela volnému míči dostal rychlonohý mladík Alieu Nije a před odkrytou brankou už to byla z jeho pozice snadná práce.

Como po prohře zabrzdilo svůj vzestup tabulkou a znovu se nebezpečně přibližuje nejnižším patrům.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 2:0

25.10.2024 18:30

Góly: 38. Lorenzo Lucca, 78. Keinan Davis

Udinese na domácí půdě potvrdilo roli favorita a zdolalo Cagliari 2:0. Ráz zápasu určila druhá žlutá, a tím pádem červená karta pro hostujícího záložníka Makoumboua ve 30. minutě. Od tohoto momentu domácí zcela převzali otěže zápasu a došli si pro vítězství.

Domácí celek byl od úvodu utkání aktivnější. Sandi Lovrič zkusil štěstí z hranice pokutového území, ale Simone Scuffet si s jeho střelou poradil. Hosté museli bránit i za cenu faulů, což se šeredně nevyplatilo. Antoine Makoumbou byl v soubojích příliš tvrdý, první žluté varování mu nestačilo a po půlhodině hry šel po dalším ostrém faulu předčasně ze hřiště.

Svěřencům Kosty Runjaiče stačilo osm minut na využití přesilovky. Hassan Kamara poslal lehký centr a přesnou hlavičkou se do pravého horního rohu prosadil Lorenzo Lucca. Do přestávky poté byli na míči pouze domácí a odnesli si do kabiny zasloužený náskok.

V polovině druhého poločasu bylo Udinese blízko zdvojnásobení svého vedení, ale Lovrič svou šanci opět nevyužil. Definitivně o vítězství rozhodl v 78. minutě anglický útočník Keinan Davis, který obdržel přesnou přihrávku od Jespera Karlströma, prodral se až do pokutového území a překonal Scuffeta. Cagliari, které po celý zápas nevystřelilo na branku, tak přišlo o sérii tří zápasů bez porážky a stále je nebezpečně blízko sestupovému pásmu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
9
7
1
1
16 : 5
22
2
Inter Milán
9
5
3
1
21 : 13
18
3
Juventus FC
9
4
5
0
15 : 5
17
4
ACF Fiorentina
9
4
4
1
20 : 9
16
5
Atalanta Bergamo
9
5
1
3
24 : 14
16
6
SS Lazio
9
5
1
3
17 : 12
16
7
Udinese Calcio
9
5
1
3
12 : 11
16
8
AC Milán
8
4
2
2
16 : 9
14
9
Turín FC
9
4
2
3
15 : 14
14
10
Empoli FC
9
2
5
2
7 : 6
11
11
AS Řím
9
2
4
3
9 : 11
10
12
Bologna FC
8
1
6
1
9 : 11
9
13
Como 1907
9
2
3
4
11 : 16
9
14
Cagliari Calcio
9
2
3
4
8 : 15
9
15
Hellas Verona
9
3
0
6
13 : 21
9
16
AC Monza Brianza
9
1
5
3
10 : 11
8
17
Parma Calcio
9
1
5
3
12 : 14
8
18
Janov CFC
9
1
3
5
7 : 20
6
19
Venezia FC
9
1
2
6
7 : 16
5
20
US Lecce
9
1
2
6
3 : 19
5

Zbývající zápasy

26.10. 18:00
Bologna FC - AC Milán

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
Arnar Resmusonn

Conte je vycupoval opravdu dobře Neapol dá titul s Tondou a bude veselo, co pak majitel.

Reagovat
MoonKnight

Baroni byl trefa do černého ::palec nahoru::

Reagovat
rominhoFCB

Co za hokej sa to tam dnes hrat ?!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Divnej tým, divnej výběr hráčů, divný taktický volby...nějak Mottu pořád nedokážu pochopit.

Danilo neměl vidět hřiště už po minulý sezoně, teď v každým zápase dává soupeři HCP +2. Bez něj bychom dneska vyhráli. Příště Perin, Gatti a Thuram v základu, žádný šílenosti už.

Reagovat
Furia Ceca

Thuram hraje málo, ale takovej Douglas Luiz nehraje vůbec... proč jsme je teda kupovali? Určitě nejsou horší jak McKennie, kterej naopak hraje všechno.

Jinak oba Thurámové jsou si až na účesy hrozně podobní

Reagovat
Pipo123

Super derby Dlho som sa tak dobre nebavil

Reagovat
Nuno čomes

Velké zklamání. Vedeš 4:2 a místo dalších dvou branek si necháš srovnat na 4:4. Nejen dnes, ale celou sezónu tam prostě nevidím ten drajv, tu vůli zápasy vyhrát, dotáhnout. Asi jim stačilo vyhrát loni titul a ještě teď je to taková kocovina. Druhý faktor je ten, že do základu nepřišlo žádné okysličení a spis nastalo jen jakési doplnění kádru. Za mě chyba.

O tom, jak (ne)funguje obrana není třeba se bavit. Společně s tou středovou trojicí to je letos až moc velký průchoďák. A obavy o tom, že Sommer je řešení spis jen na rok, se taky docela potvrzují.

Reagovat
Interista_4ever

Souhlasím se vším.

Takhle ledabylé bránění za stavu 4:2 je prostě nepřijatelné..., závěr zápasu se hrál na velké riziko.

A to ještě buďme rádi za bod, Juve paradoxně nebylo daleko od obratu

Se Sommerem máš pravdu, poslední zápasy jeho výkony jdou spíš dolů a dnes prakticky nic extra nechytil..., v dalším kole bych už konečně dal šanci Martinézovi

Reagovat
Nuno čomes

Martinez je dvojka, letos se nedočká většího vytížení. Stejně tak Palacios. Inzaghi je bohužel konzervativní. Škoda, protože letos mu to nefunguje. To jak neumí začlenit a využít Frattesiho mluví za vše. A Henrik hraje vse.

Reagovat
Truffaldino

Bove - Celik 3:0 a jestli se někdy mluví o tom, že hráči odstřelí trenéra, tak k tomu dnes měla svatá trojice hodně blízko. Po individuální stránce jeden prohraný souboj za druhým, korunu tomu dali Celik, Mancio a Hermoso, vlastně ta samá parta jako vždycky. V létě jsem psal, že je chyba poslat pryč Boveho s opcí, dneska se nám parádně ukázal. Hlavně že capitano má v sezóně jedno áčko za to přistrčení Cristantemu, přitom hraje všechno. Kdo to asi odnese tentokrát ...

Reagovat
Pozor skluz!!!

Prozřetelně jsem to dnes vynechal a radši byl s rodinkou.

Mrknul jsem na výsledek o poločase a v 70.

Až to najdu, tak se podívám, masochismus musí být oboustranný.

Nic se nezmění.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele