Ševčenko přirovnal Anglii k hoře, která se na zdolání ukázala příliš vysoká

04.07.2021, 20:46
Aktuality
Andrej Ševčenko (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Ukrajina sice vypadla ve stejné fázi jako my, ale nic nepředvedla. Ve skupině porazili jen marnou Severní Makedonii, s Rakouskem byli otřesní a s Nizozemskem hráli 5 minut. Se stejně trapným Švédskem měli štěstí.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PaYaB

Reagovat
Seydou Doumbia

Naopak Švýcarsko předvedlo daleko lepší výkon než Češi a taky vypadli ve čtvrtfinále. Ale ty si tu minulé kvitoval postup týmu že třetích míst takze tak. Ukrajina, Češi, Švýcarsko vlastně stejný úspěch. Historie se nebude ptat, jak se tam dostali atd.

Reagovat
Stannis Baratheon

Daleko lepší výkon? Tomu sám nevěříš, jedno vyřazen mistrů světa na tom nic nemění. Ve skupině předvedli rozhodně horší výkony, osmifinále jsme oba sehráli hodně dobře a čtvrtfinále oba poměrně solidně.

A vlastně ani nevím, proč se tu bavíme o Švýcarsku.

Já postup ze 3. místa pořád kvituju, jen hodnotím jejich cestu do čtvrtfinále, že je není moc za co chválit. Což fakt není. A že se historie ptát nebude? Objevils Ameriku no. To ale asi neznamená, že se nedá zhodnotit, jak se týmy herně projevovali.

Připomínáš mi mého spolužáka ze základky, který vždycky na prvním stupni během MS v hokeji fandil proti Čechům, protože přeci nebude jeden ze sta co fandí našim. Pokud chceš být zajímavý, asi bych doporučoval spíš se naučit být v něčem dobrý nebo tak něco, s tímhle jsi zatím jenom šašek.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na mě Švýcarsko působilo lepším dojmem. Turky smetli, s Walesem vyrovnaný zápas. Heroický výkon proti Francii a potom ubetonovali Španěly až do penalt (ano hlavně díky neschopnosti španělských hráčů a neskutečném Sommerovi), ale i tak. Proti té Francii to byl luxusní výkon, možná vůběc nejlepší výkon outsidera na letošním Euru. Ano taky díky podcenění Francii, ale to by šlo na každého něco najít. Za mě super.

Češi vyřadili přecenovaný holandsko, ale celkově solidní turnaj. Ukrajina zase až na povinnou výhru proti Makedonii a vybojovaném vítězství proti Švédsku nic, ale v zásadě všichni konči ve stejné fázi turnaje.

No tak alespon nepíšu lidem ''urvi si hlavu kundo''. Ale jsme na internetovém fóru, většina se tu chové jak kokoti. Někdo odkrývá pravou tvář, někdo si zas na něco hraje. Otázkou zda má cenu aby lidé mezi sebou na sebe vyhrabavali špínu a nebo bychom se mohli nějak soustředit na to podstatný, proč tady všichni jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
anonym

Neměli tam být, tohle měli angláni až moc jednoduchý

Reagovat
REPLIKATOR

Ukrajina o ničem celý turnaj, jenom díky losu se dostali tak daleko. A také díky nesmyslnému formátu, jako nejhorší tým ze 3. míst se záporným skóre.

Reagovat
Hagi79

Kdyby byli nejhorší tým ze 3. míst, tak by nepostoupili..

Reagovat
REPLIKATOR

Správně, nejhorší z postupujících ze 3. míst. Horší byli jenom Finové a Slováci s ještě horším skóre.

Reagovat
arsavin

Samozřejmě jsem Ukrajině moc fandil, ale musím uznat, že dostat se tak daleko bylo dost velké štěstí

Reagovat
adam77

Ukrajina jasně nejhorší tým čtvrtfinále

Reagovat
Zark

neskutečná myšlenka

Reagovat
adam77

Však porazili jen Makedonii nejhorší tým ze 3 mist nezaslouženy postup ze skupiny .Tak neser

Reagovat
Zark

převratný názor

Reagovat
FC Porto FC

Ukrajina

Reagovat
smazaný uživatel

Každy tu picuje na Ukrajinu ale s pritom aky mali team uhrali vyborny vysledok

Reagovat
Stannis Baratheon

Taky nikdo nepičuej na výsledek, ale na hru a na styl, jakým k tomu výsledku došli.

Reagovat
Jerry015

Přesně tak! Ta hra byla otřesná. Taková "kvalita" ve čtvrtfinále byl výsměch evropskému fotbalu. Nic proti Ukrajině, ale tohle se mělo pakovat hned po skupinách.

Reagovat
smazaný uživatel

A Cechuni hrali co? Ved Ukrajina by vas zmietla tak 30:0 minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Ban pro dementa prosím!

Reagovat
Csaplárova past

A kolik by ste dostali od Ukrajiny vy?

Reagovat
adam77

Chocholoušek ti dovolil zase na pár minut internet jo

Reagovat
Csaplárova past

V tom případě bych si dovolil pičovat ještě na Anglii a Španělsko. Anglie suverénně nejhorší styl fotbalu do čtvrtfinále ...

Reagovat
cink

Sněžka?

Reagovat
Jerry015

Spíš Říp.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele