Šilhavý věří, že jednání o nové smlouvě dopadnou dobře

26.04.2022, 21:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Kornovec

Vitej zpatky Franco!

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Jak tento fotbalový analfabet mohl 2x vyhrát ligu a dostat na starost repre nepochopí snad ani rodina dotyčného. Týmy které trénoval mají jeden společný jmenovatel a to ten, že nikdo neví, co vlastně chtějí hrát.

Reagovat
Kornovec

Ty jses ale hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Franco is back in da house!

Reagovat
risk je zisk

Ještě bych mu ty 2 roky nechal. Celkem si to i zaslouží. EURO by měl zvládnout a na tom turnaji už je to pouze o tom, kteří hráči mají fazónu. Ten hejt na něho je zbytečný, páč stejně není koho tam dosadit. Hlavně žádné jména jako Jarolím, Rada, Vrba, Hašek, vole Uhrin etc…

Reagovat
kilobyte

To je podle mě chyba. Buď ať dostane 4 roky a připraví si to na kvalifikace MS a případně závěrečný turnaj a nebo ať jde hned. ME je sice důležité, ale teď se tam dostane skoro každý a MS by prostě měla být priorita a klidně bych tomu obětoval i slabší ME.

Reagovat
Remt

Já doufám že ne.

Nasrat na prumernost, radši prohraju s pěkným odvážným fotbalem než se koukat na šeď a průměr, ze který tě fakt jeden dva překvapivě vyhraný zápasy nevytrhnou. A stavěním Součka do sračka zápasů o ničem u mě taky klesá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele