Silva se do AC Milán nevrátí, Frankfurt ho získal natrvalo

10.09.2020, 22:52
Aktuality
André Silva za sebou má polovinu z původně plánovaného hostování ve Frankfurtu, kde nakonec zakotví na delší dobu. Portugalský útočník přišel loni z AC Milán a kluby se dohodly na podmínkách trvalého přestupu, čtyřiadvacetiletý fotbalista dnes večer v Německu podepsal tříletý kontrakt...

"AC Milán oznamuje přestup Andrého Silvy do Eintrachtu Frankfurt. Klub mu přeje všechno nejlepší do další budoucnosti a děkuje za projevenou profesionalitu," stojí v prohlášení Rossoneri.

Silva si loni vyměnil působiště s chorvatským reprezentantem Antem Rebićem. V obou případech se jednalo o dvouletá hostování bez opce na trvalý transfer a nyní se očekává, že vice-mistr světa z turnaje v Rusku bude součástí transakce i tentokráte.

Silva dříve zářil v dresu FC Porto, AC Milán za něho před třemi roky zaplatil 38 milionů eur a tato investice se mu nevrátila, Portugalec nedostával důvěru v základní sestavě a ze slavného celku nakonec odešel s bilancí 41 odehraných zápasů a deseti nastřílených branek.

Už v ligovém ročníku 2018/2019 hostoval v Seville a před rokem zamířil do Frankfurtu. Zde měl vynikající především druhou polovinu sezony, během níž se v 37 soutěžních duelech nakonec trefil šestnáctkrát.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
Tommy$

Po pauze se docela rozstřílel

Reagovat
smazaný uživatel

Titulkář?

Reagovat
Beči

Tak doufejme, že to znamená trvalé získání Rebiče. V druhé polovině sezóny byl důležitým hráčem a dost se rozstřílel

Reagovat
Kaka14

Rebica sme podpisali na 3 roky ... nejako salamunsky to museli vymysliet, lebo Fiorentina by mala z predaja Rebica 50 percent

Reagovat
Beči

Už je to ofiko? Nikde jsem nic nepostřehl

Reagovat
Recoba Inter

Pěkně

Reagovat
snuff24

Gogoman

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Panděvova ofina

A aby toho nebylo málo, tak Gervinho

Reagovat
Seydou Doumbia

?

Reagovat
Deki

To už je normální trolling na fanoušky. A k tomu ještě nějaká levná alternativa za Kanteho z Fulhamu...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
El-Pistolero-68

Co s ním? Jde do Interu?

Reagovat
danko10

Rím to dopracoval do štádia, kedy si z neho berie hráčov na totálne nevýhodnú hosťovačku PSG. Chápeš? PSG. Hosťovačka. Za pol mega.

Ostudný paklub v čele s jednou z najväčších kuriev v dejinách fotbalu.

Reagovat
db18

Hertha

Reagovat
JozkokozleJ

Labbadia skusa novy system a rozostavenie. Presunul Mittelstadta doprostred zalohy (asi hlada noveho Kimmicha, no v Maxovi ho nenajde), cim vypojil Daridu z hry a ten tak behal uplne po celom ihrisku. Raz na kridle, inokedy na pravej obrane. A tymto zmätkom, ked si hraci nedrzali priestor, stred zalohy nepomahal strednym obrancom, ktori boli dnes uplne tragicki. U Starka a Reikika to vnimam uz dlhodobejsie. Snad sa Boyata a Torunariga daju dokopy co najskor.

Reagovat
db18

Tak to toho středního záložníka fakt potřebujete, jsem si říkal, co blázníte, ale neuvědomil jsem si, že odešel Skjelle...

Reagovat
JozkokozleJ

Neviem, ci by dalsi novy hrac uz nebol kontraproduktivny, zvlast, ked budu hrat len jedinu sutaz. Ten post psa urpostred vie zahrat Ascacibar (zraneny) a aj Darida by to zvladol. Plus tam je Arne Maier. Problem vcera bol jasne v novom systeme a traja stredni zaloznici akoby nemali jasne vymedzene ulohy a Darida s Mittelstadtom potom vyzerali, ze su vsade, len nie na spravnom mieste.

Pozeram, ze s Kolinom je na spadnutie dohoda o vymene Duda - Cordoba, co je z mojho pohladu skoda, ale ak bude Labbadia skutocne preferovat toto rozostavenie (4-3-3), pre Dudu tam niet miesto.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele