Simons míří do Německa, získal ho Norimberk

16.07.2010, 17:41
Aktuality
Timmy Simons během své kariéry působil v Belgii a Nizozemsku, nyní si vyzkouší také německou nejvyšší soutěž. 33letý defenzivní fotbalista se loučí s PSV Eindhoven, od nové sezony bude působit v Norimberku...

"Jednali jsme už delší dobu. Cílem mise, jak mi to popsali, je být zkušeným hráčem v mladém týmu. Hodně mě to láká," nechal se slyšet Simons.

Už 33letý fotbalista během své kariéry hrál za Lommel a Club Bruggy, následně přestoupil do Eindhovenu a před pěti lety se po odchodu Marka van Bommela do Barcelony stal kapitánem PSV.

Simons se s Norimberkem dohodl na dvouleté smlouvě. Poslední zápas za nizozemský klub má ještě před sebou, zítra by měl nastoupit k přátelskému duelu proti anglickému Ipswichi.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

timmy neee

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky mi připadal jako takovej správňák. Takže hodně štěstí.

Reagovat
FC Porto FC

Kapitan PSV ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnešní den velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Zápas dám dnes zdarma.

info zde:

http://sante.blog.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele