Sissoko myslí na přestup do Anglie

23.08.2012, 11:32
Aktuality
Moussa Sissoko vyhlíží přestup z Toulouse. Pokud mladý záložník nezmění dres toto léto, učiní tak nejpozději za rok, kdy mu ve francouzském klubu skončí smlouva. Sissoko by se rád přesunul do některého z předních klubů Premier League.

"Jako hráč se chci stále zlepšovat, nezapomínám ale, že mám smlouvu. Plně se soustředím na Toulouse. Vydám ze sebe maximum a za rok se uvidí," říká Sissoko k současné situaci.

Talentovaný záložník už Toulouse kvalitativně přerostl, zatím se ale nenašel žádný zájemce, který by jej vykoupil. Toto léto měl zájem například AS Řím. Sissoko by si rád vyzkoušel nejvyšší anglickou ligu.

"Premier League mě přitahuje nejvíc. Věřím, že o mě bude zájem. Jestli ale mám opustit téfécé, půjdu do předního klubu, jakými jsou Manchester United, City, Arsenal, případně Newcastle nebo Tottenham. Vím, že na to musím udržet vysokou výkonnost," doplnil jednadvacetiletý hráč.

Moussa Sissoko už mohl v Anglii dávno působit, jako dorostence se jej pokoušely přetáhnout Bolton a Liverpool, francouzský reprezentant ale tehdy podepsal profesionální kontrakt s Toulouse. V klubu je už šest let.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (356)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele