Škrtel opustil Trnavu, stal se sportovním ředitelem Dunajské Stredy

Dnes, 11:32
Aktuality
Martin Škrtel (© DAC Dunajská Streda)

Na novou životní etapu se vydal Martin Škrtel. Někdejší slovenský obránce po ukončení aktivní kariéry pracoval pro Trnavu a nyní odešel do Dunajské Stredy, DAC ho zaměstnal jako sportovního ředitele.

"V první řadě chci poděkovat majiteli a výkonnému řediteli za důvěru, kterou ve mě vložili, stejně tak i celému klubu. Čeká mě nová životní etapa a jsem opravdu vděčný za to, že jsem v tomto moderním klubu dostal šanci se nadále rozvíjet," prohlásil Škrtel po svém jmenování do funkce.

"Jsem rád, že svoje dlouholeté zkušenosti ze světového fotbalu mohu využít na Slovensku. Věřím, že pro klub budu přínosem a společně s celým týmem splníme cíle, které si v Dunajské Stredě před sezonou stanovili," pokračoval.

39letý Škrtel za sebou má povedenou hráčskou kariéru, v jejímž průběhu oblékal dresy Zenitu Petrohrad, Liverpoolu, Fenerbahçe, Istanbulu Başakşehir a Trnavy a krátce se mihl i v italské Atalantě. Hned čtyřikrát byl zvolen slovenským fotbalistou roku, za národní tým posbíral 104 startů a představil se na mistrovství světa 2010 i evropském šampionátu o šest let později.

Kopačky na hřebík Škrtel pověsil před dvěma a čtvrt roky a následně si protáhl působení v Trnavě. Ve Spartaku v lednu 2023 nastoupil jako skaut.

"Jsem fanouškem Trnavy a nikdy to nebudu skrývat. Tak tomu bylo a je, ale je třeba oddělit emoce od profesionálního života. Komunikace s vedením Spartaku nebyla ideální z obou stran. Nechci si nic dokazovat přes média ani za sebou spalovat mosty, na některé věci jsem zkrátka měl jiné názory než majitelé Spartaku Trnava. Intenzita jednání nebyla taková, jaká měla být. Něco se rozeběhlo až ve chvíli, kdy se provalilo, že jednám s Dunjaskou Stredou, ale tou dobou už mi nepřišlo férové něco měnit," zdůvodňuje Škrtel svůj odchod z Trnavy.

Autor: Tomáš Pavlík / dac1904.sk

Komentáře (7)

Přidat komentář
O.Giroud

No snáď budeš bojovať aby nám títo agenti nekurvili koeficient.

Reagovat
adalbertus

tá fotka bože môj

Hajrá koeficient...

Reagovat
janinho

slusne si si nasral do huby kamarat. ale tak, celu karieru potvrdzuje ze v hlave toho vela nema, tak preco by po kariere mal nieco menit.

Reagovat
fabec1222

On je maďar?

Reagovat
772jozef

Myslí si že z DAC to dotiahne do PL

Reagovat
Hachim Mastour

Dobrá správa pre slovenský futbal

Reagovat
O.Giroud

by bol Gula v Trenčíne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele