Skuhravý se vrací na slovenskou scénu, povede prvoligové Košice

Včera, 22:37
Aktuality
Roman Skuhravý (© FK Železiarne Podbrezová)

Roman Skuhravý začátkem července překvapivě ukončil své angažmá v Podbrezové, po necelých třech měsících se ale na slovenskou scénu vrací. 49letý český trenér přebírá FC Košice, místo na lavičce mu přepustil o dva roky mladší Gergely Geri.

Košice vyhrály jenom jeden z dosavadních osmi ligových zápasů sezony a v tabulce jsou se šesti body třetí od konce. Aktuálně nebodovaly naplno pětkrát po sobě, naposledy v sobotu nestačily doma na Žilinu (1:2).

"Nový kormidelník žlutomodrých se funkce ujme okamžitě a mužstvo povede už ve středečním pohárovém utkání proti MŠK Stropkov. Dohoda s Romanem Skuhravým je platná do konce letošní sezony. Do realizačního týmu přibyde jedna nová tvář," informovalo vedení s odkazem na to, že do pozice kondičního trenéra byl jmenován Skuhravého syn Dávid.

Skuhravý v minulosti vedl Varnsdorf, Jablonec, Opavu a Duklu Praha a u kormidla Podbrezové stál tři sezony. Z klubu odešel tři týdny před startem letošní sezony, a to na vlastní žádost.

"O důvodu se nechci zmiňovat. Důvody, které konec zapříčinily, nebylo jednoduché přijmout, ale vyplynul z toho jasný výsledek. Proto se z toho stal nestandardní krok, který nebyl jednoduchý a je mi jasné, že není jednoduchý ani pro klub. Jasno o tom, že naše společná cesta nemůže pokračovat, bylo v pátek, tedy den před tím, než jsem konec oznámil. Měl jsem naprosto jasno," komentoval v červenci celou situaci.

"Uplynulé dva dny byly hodně hektické, i tak bych v první řadě chtěl říct, že o této nabídce jsem přemýšlel dostatečně dlouho. Spousta atributů nakonec rozhodla o tom, že jsem nabídku přijal. Jsem rád a vděčný za důvěru ze strany vedení. Teď je vše časově hodně náročné a já mám v hlavě jenom středeční pohárové utkání, to je pro mě alfa a omega, není čas ztrácet čas," nechal se slyšet po podpisu smlouvy.

Autor: Tomáš Pavlík / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele