Slavia rozšířila vedení, brankář Kovář bude manažerem A-týmu

01.12.2022, 18:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
kilobyte

Takhle se posiluje do boje o titul. Manažer, co umí jezdit na oranžovou, ti udělá víc bodů než jakýkoliv hráč.

Reagovat
spider_8

Ty vole, marne jsem si minutu lamal hlavu, jak chce byt aktivni brankar Kolar manazer A-tymu Tou fotkou jste tomu teda nepomohli...

Reagovat
kattos

On i ten odkaz

Reagovat
romeo351

Fotka

Reagovat
kattos

Reagovat
Pablos

Čiňani už si to pomalu začínají i dosazovat

Reagovat
Losinho

Nahradí někoho nebo jen bude mít "vedoucí týmu" Vlček o kamaráda víc?

Reagovat
KingMaster13

No jo Vlašim už mu asi krachla tak si bude povídat se Standou

Reagovat
smazaný uživatel

Dosazení 2 Číňanů do představenstva klubu je 1. krok k přesunu Slavie do Číny, i se stadionem. Očekávám to nejpozději v roce 2024.

Reagovat
bobis21

Čínskou státní firmu vedou Číňani, to je teda šok!

Reagovat
Witcher

Já si ani nevybavuju že ve Slavii někdy chytal

Reagovat
Remt

Já asi jednou de facto tam dělal hovno, jen vytvářel dobrou atmosféru, což je ale také důležitý. Fotbalista podprůměrný i na českou ligu

Reagovat
Lemiux66

Jak provalil toho Kudelu bylo stejne nejvic. Fakin manky vole!

Reagovat
kecipep

Reagovat
Lemiux66

Tesne po tom, co Slavisty zavreli na hristi prece nahodil tweet s videjkem, kde rika jak je tam drzej kvuli tomu, ze Kudela rek borcovi „fakin manky”, nacez onen tweet ihned smazal. Jo, pamatuju ze to takhle explicitne fakt rekl.

Reagovat
kecipep

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Kucka

Reagovat
dontcallmeandre

JJ, jsem slyšel, že to video bylo asi hlavní argument proti Kúdelovi (nedivím se). Jeho vlastní spoluhráč řekne na záznam, že to Kúdela řekl, hned po incidentu, než jim někdo řekl, co mají říkat..

Reagovat
bobis21

Jenže to neřekl. Pochopení češtiny 0

Reagovat
dontcallmeandre

CItace -> „Hodinu nás drželi na hřišti kvůli Kudymu, že řekl, vole, že je fuc*ing monkey, tak nás nechtěli pustit dovnitř,“ umožňuje rozhodně oboustrané vysvětlení i v češtině. Jasně, Kovář tvrdí, že tím myslel význam, Hodinu nás drželi na hřišti kvůli Kudymu, že prý řekl, vole, že je fuc*ing monkey, tak nás nechtěli pustit dovnitř,“ , ale stejně mi přijde logické, že druhá strana tomu vysvětlení nemusí věřit.

Reagovat
bobis21

Znamená to, že to je důvod který jim dali k tomu že je tam drží. Rozhodně to není žádné potvrzení že to opravdu řekl.

Reagovat
dontcallmeandre

To už asi nemá cenu zpětně řešit, Kúdelovi to každopádně uškodilo.

Reagovat
lampas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Imos

dyť to Kovář říkal důvod co jim řekli oni proč je tam nepouští ne že to řekl Kúdela

Reagovat
dontcallmeandre

to z toho videa ale nijak nevyplývá, tohle vysvětlení přišlo až ex post. A já nijak nehodnotím, jak to bylo, protože to nevím. Jen vím, že i v zahraničních médiích to v tomhle kontextu zmiňovali mnohem víc, zatímco u nás nad tím všichni mávli rukou, že to říkal jen v tom významu údajného důvodu.

Ale já v podstatě nejsem na ničí straně. myslím, že si za to Kúdela mohl sám, myslím si, že Gerrard je zákeřná svině, a myslím si, že je to lekce pro všechny české kluby, protože svět se posunul.

Reagovat
Imos

tak nějak, ale mě teda přijde mnohem horší ten witchhunt na Ostrovech než ten náš přístup jakoby o co jde, já fakt tyhle witchhunty které jsou do očí bijící fakt nesnáším

Reagovat
dontcallmeandre

Oba dva přístupy mají svoje oběti, u nás se objektivně na rasismus sere, přehlíží se a lidé jsou mu vystavovaní . Mám to v blízkém okolí z první ruky. Druhý přístup ve stylu honu na čarodějnice mi zvenku nepřipadá o moc lepší, ale s tím už nemám přímou zkušenost. Každopádně česká společnost je rasistická natolik, že si to hodně lidí ani neuvědomuje a neřeklo by to o sobě. Na východě evropy je to ale ještě horší.

Já věřím, že se to za pár deístek let srovná a nebude to tolik téma. Mám v pdostatě pochopení i pro Kamaru, který assi jako dítě vyrůstal zrovna v dost rasistickém prostředí, tak je na to háklivý, a vlastně mu věřím minimálně v tom, že si myslí , že mu Kúdela řekl něco rasistického. Nepřijde mi to ve vyhrocené chvíli nijak divné. Činnost různých komisí potom atp, už nehodnotím, to už byl opravdu hon na čarodějnice, ze kterého se všichni snažili nějak vybruslit.. Rivalita s Rangers tu nicméně bude desítky let. ještě.

Reagovat
Imos

To s naším rasismem je pravda, ale právě jak píšeš to je potřeba si pár dekád počkat a uvidíme jak moc hluboko to v nás zakořeněný je. Druhá strana na opak má opačný problém, kdy to absolutně přehánějí s hledáním rasismu za naprosto čímkoliv. To mi u nás přijde naopak dobře, že se neřeší "sračky" jako tohle (místo toho máme svoje sračky), ono kdyby se o rasismu tolik nekřičelo tak to je hnedka menší problém a tímhle křikem ty dementy co jsou joo ti rasističtí co by klidně konfrontovali někoho na ulici (těhle hovad je třeba se zbavit, ne nás všechny ostatní házet do stejnýho pytle), jestli chápeš

Já věřím, že Kamara si usmyslel že to bylo rasistický, okay, klidně ať mu dá pěstí po zápase, okay, ale všechno co následovalo potom bylo prostě šíleně špatně a takhle přece právní systém nemá fungovat + o té rivalitě, jak jsi psal, Gerrard těmi svými vyjádřeními hodně přilil olej do ohně a je to velký morální dno pro mě teďka a rivalita navíc mi nevadí, aspoň je to zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

jako asi souhlas, jen teda bych neřekl, že je česká společnost nějak speciálně rasistická.

Reagovat
ACSeRw!n

ale to vis ze je..

Reagovat
smazaný uživatel

nepovídej. A jak se ta specialita projevuje?

Reagovat
Kucka

Reagovat
dontcallmeandre

Si o tom povykládej s nějakým cizincem, tkerý má zkušnost i ze zahraničí.Já znám historky od kolegů, jejich manželek a dětí, jak na rasismus narážejí prakticky na denní bázi. Vyjedou do západní evropy, a je to skokově okamžitě lepší.

Ve skutečnosti nám to škodí, protože oni tu třeba i původně chtěli zůstat na furt, ale takhle mají motivaci se posunout do nějaké země, kde to je lepší. Hlavně kvůli dětem.

Reagovat
smazaný uživatel

hele představ si, že i já jsem si o tom vykládal s pár cizinci plus se teda bavim o tom s tebou, ne s nějakou neurčitou množinou cizinců. Nevím v čem je českej rasismus nějak speciální. Na západě to je lepší jak pro koho, jasněže vzhledem ke koloniální historii na angličany nepůsobí ind tak speciálně jako u nás, ale to je asi tak všechno

Reagovat
lampas

Reagovat
ACSeRw!n

Standa Vlcek dostal teda padaka?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele