Slavia už na prodej nebude, cílem je titul a zisk domácího poháru, řekl Tykač

28.12.2023, 10:51
Aktuality

Podle miliardáře Pavla Tykače, který se minulý týden stal majitelem fotbalové Slavie, skončilo přeprodávání klubu a na prodej už vršovický celek nebude. V tuto chvíli nový vlastník nechystá ve vedení pražského klubu žádné personální změny a nadále v něm počítá s Jaroslavem Tvrdíkem. Tykač na svém webu také uvedl, že osobně bude řešit i přestupy hráčů. Za cíl v jarní části této sezony považuje zisk titulu a domácího poháru a co nejdelší cestu ve vyřazovací části Evropské ligy.

"Slavia Praha je legendární fotbalový klub. Když se objevila možnost jednat o koupi, vůbec jsem neváhal. Je to moje srdeční záležitost, a tak se zdráhám říct, že jde o investici. Vnímám to spíše - a nejen v tomto vánočním čase - v termínech dárek a naděje. Mám radost a jsem hrdý, že jsem mohl koupit Slavii od čínských investorů a získat ji zpět do českých rukou. Tato příležitost byla pro mne darem," prohlásil Tykač.

Zároveň doplnil, že si takový dar uvědomuje také jako závazek. "Který - snad - v mnoha slávistech vyvolává naději. Udělám vše, co bude v mých silách, abych tu naději nezklamal," řekl devětapadesátiletý podnikatel a investor, jenž je podle říjnového vydání magazínu Forbes čtvrtým nejbohatším Čechem s majetkem 183,3 miliardy korun.

Klub už podle něj zůstane v jeho rukou. "Za posledních třicet let měla fotbalová Slavia Praha snad deset vlastníků. Oznamuji, že toto přeprodávání nejvýznamnějšího českého klubu skončilo. Již na prodej není a nebude," prohlásil. "Zůstanu jeho majitelem a věřím, že ani moje děti jej nikdy neprodají a společně s tribunou sever budou fandit: 'Praha je nejhezčí město na světě. My jí vládneme, my jsme Slavie'".

Jednadvacetinásobného ligového mistra dál povede současný předseda představenstva Tvrdík. Tykač s ním napevno počítá. "Odvádí velmi dobrou práci. V tuto chvíli nechystám žádné personální změny ve vedení klubu," konstatoval Tykač.

Osobně se bude angažovat i v transferech. "Jako vlastník deklaruji připravenost se na cestě k úspěchu podílet. Co se týče hráčských akvizic, budu každou příležitost na získání zajímavého hráče posuzovat individuálně s ohledem na cíle, které jsem stanovil," uvedl majitel energetické a uhelné společnosti Sev.en Energy.

Slavia přezimuje v tabulce s pětibodovou ztrátou na obhájce titulu Spartu, která odehrála o zápas víc. Na konci února se pražští rivalové utkají v Edenu ve čtvrtfinále domácího poháru, v březnu poté vršovický celek čeká osmifinále Evropské ligy. "Cílem je získat titul mistra ligy i pohár pro vítěze MOL Cupu a v jarní části evropských pohárů se probojovat co nejdále. K tomu kromě hráčů a trenérů musí samozřejmě přispět i management a vlastník," prohlásil Tykač.

"Z hlediska dalšího rozvoje si přeji co nejdříve zahájit stavbu mládežnického tréninkového centra, obecně na práci s mládeží se budeme hodně soustředit. Sport považuji za velmi důležitý a prospěšný faktor ve výchově a zrání dětí. Mezi priority bude patřit i rozvoj ženského týmu, který je výjimečně úspěšný (22 titulů mistryň ligy a pravidelný účastník Ligy mistryň)," řekl Tykač.

Autor: ČTK

Komentáře (191)

Přidat komentář
monty25

Poslední odstavec

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Well

První půlka.

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PBLead

Reagovat
Manik...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ratusek

Já si říkám co je na něm dobrého. Jo ta mládež, to je potřeba. Tak si řeknu dobrý souhlas. A pak v poslední větě o ženském týmu, tak mi to došlo

Reagovat
Well

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
dantetomas

Reagovat
didosh

Reagovat
naheCZ

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Euphael

Reagovat
PBLead

Reagovat
Manik...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

je potřeba ten koeficient držet a nepropadat se

Reagovat
Axelrose

Nepotřeboval jsem číst, když to palcuje "monty" je mi jasné o čem se tam píše

Reagovat
Pablos

že kupujou Sejka

Reagovat
Axelrose

Neblbni, nebo si to ještě přečtu

Reagovat
Mass

Reagovat
didosh

Reagovat
Mr.Mike

O ty mladezi mele Jarda uz od ty doby co je ve Slavii

Reagovat
Mass

Ale teď poprvé na to konečně dostane peníze.

Reagovat
kilobyte

Předtím jich měl málo a proto museli hráče kupovat, aby jich v kádru měli 50.

Reagovat
žrout

Jakože měli stavět akademii bez pozemku, nebo jak jsi to myslel?

Reagovat
kilobyte

Práce s mládeží fakt není jen o tom si postavit akademii.

Reagovat
žrout

Takže o strmém vzestupu mládeže ve Slavii pod Tvrdíkem nevíš vůbec nic, nebo jenom trollíš?

Reagovat
kilobyte

Nevím. Povídej.

Reagovat
žrout

Rozšíření a zmodernizování zázemí pro mládež v různých areálech.

Více kvalifikovanějších trenérů, k nim podpůrný personál.

Doplňování naprosto zanedbaných a vybrakovaných mládežnických výběrů nejlepšími hráči z jiných týmů a mládežnickými reprezentanty, kde často soupeří se Spartou a někdy tahá za kratší konec právě kvůli chybějící akademii.

Navázání spolupráce s Vlašimí a konečně koncepční práce na přechodu do dospělého fotbalu.

Úspěchy B týmu, nečekaný postup do FNL a teď zase vede svou sk. ČFL.

Po těch letech začíná tato práce a nemalé investice přinášet ovoce, slávističtí odchovanci začínají hromadně proudit do první i druhé ligy. Ve Slavii Vlček, Jurásek, nebo dříve Samek. Jenom v lize v jiných týmech to jsou Rigo, Kinský, Červ, Icha, Halinský, Horský, Prebsl, Višinský, Valenta, Labík a další, kteří je budou následovat z Vlašimi, např. Kričfaluší, Sighatteh atd. Přesně teď začíná ta koncepční práce přinášet ovoce, protože investice do mládeže se začne v dospělém fotbale projevovat nejdříve za 5-7 let. Postupně se začínají ohrávat v lize hromadně slávističtí odchovanci, o které je zájem. A až se vyhrajou, někteří budou pro Slavii přínosem.

Reagovat
kilobyte

Tvrdík je ve Slavii 8 let. Takže už by ty výsledky měli být vidět. Béčku pomáhají dost hráči z áčka. To že si děláte z Vlašimi farmu není úspěch v mládeži.

Sám se pod jiným článkem směješ Spartě za Hložka a Karabce a tady vytahuješ Vlčka, Juráska a Samka. Přitom ta slávistická akademie je hypovaná už několik let, ale reálné úspěchy mají jen hráči, na které ještě neměl vliv ten strmý vzestup pod Tvrdíkem.

Reagovat
žrout

Však ty výsledky už vidět jsou. Že je nechceš vidět ty, na tom nic nemění. Slavistická akademie se z úplného rozkladu stala spolu se Spartou nejlepší adresou v republice. To je neoddiskutovatelný fakt. A to navzdory chybějící mládežnické akademii.

Já se Spartě nesměju, asi jsi to špatně pochopil. Narážím na to, že se tady rozjíždí pravidelně o některých mladých ze Sparty mediální pohádky pod taktovkou Pasky a Deníku Sport a oslavy o super-mega talentech "předurčených k úspěchu", aby se pak ukázalo se železnou pravidelností, že to zas taková sláva (v evropském měřítku) s nimi není. A můj point je taky v tom, že tyhle mediální oslavy těm vašim talentovaným hráčům škodí, protože jim to leze do hlavy a pak neumí makat a pořádně se kousnout, protože jsou přece ti nejlepší a všichni o nich píšou

Reagovat
kilobyte

Ano, výsledky vidět jsou, ale jsou lepší než před tím strmým vzestupem? Podle mě vůbec. Souček, Král, Kuchta jsou vlastně produkt ještě "staré" akademie. Od té doby pořádně nic. A v pohárech máte problém zaplnit soupisku.

Stejně jako se píše o talentech ve Spartě, tak se píše i o talentech ve Slavii. Akorát trochu méně, protože jich je méně a nejsou tolik vidět. Ale pohádky o Samkovi aspol. jsou taky časté. Není to tak dávno, co v médiích slintali nad tím, že Alijagič dal přednost Česku před Bosnou a jak na tom Bosna tratí. Teď hraje druhou ligu v Brně.

Reagovat
žrout

Však Alijagič je taky skvělý příklad, tolik hype v médiích a kde je? Takže jsi přesně aplikoval můj point i na talentovaného hráče ze Slavie. Ale jinak jede Sport s Paskou mediální masáž primárně o talentech ze Sparty a v té svojí neobjektivitě jim vlastě dělají medvědí službu a ani si to neumí připustit.

Co se týče těch jmen ze "staré akademie". Je rozdíl v tom, když se ti prostě náhodou objeví takoví hráči v akademii a nic jsi pro to až na výjimky pořádně neudělal (Král), nebo pokud naprosto objektivně pozvedneš fungování celé organizace. Uvidíme, jestli v jejich věku, jak začali být zajímaví pro zahraničí (okolo 22-25 let) nebudou následovat jejich kroky další talenti, co teď hrají ligu. Podobným způsobem má našlápnuto hned několik současných odchovanců.

Reagovat
Coutinho10

mohl by se dávat i zdroj

https://paveltykac.com/my-jsme-slavia/

Reagovat
andrew96

Na zdroj máš odkaz v perexu.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
kilobyte

Hele kolik má Bican ligových gólů podle té knížky Věčná Slavia? Mi přijde, že ty informace má z wikipedie, kde to mají dost nepřesné.

Reagovat
KingMaster13

Pepíček má kolik golů chce Takže třeba nekonečno aby ho nikdo nemohl předhonit

Reagovat
kilobyte

A kolik je napsáno v té knížce?

Reagovat
Coutinho10

tak tak ta kniha možná má nějaký starší údaje, teď nevím, kdy byla vydaná

Reagovat
Coutinho10

je to možný, přesně taky nevím, ale vím, že se dost ty různý zdroje rozchází, takže otázka i, jestli v tý knížce sedí, protože už to bude asi nějaký čas, kdy ta kniha byla vydaná

Reagovat
Pablos

Jsem zvědav na nákupy... jak moc do toho chce šlapat a zda-li již teď v zimě (krom něčeho co už má Slavia asi připraveno) anebo až v létě, jelikož titul zase nebude

Reagovat
Coutinho10

řekl bych, že už teď....titul s mol cupem chceme už tuto sezonu a ne čekat další rok

Reagovat
Pablos

no nějaká jména médii proběhli už před jeho koupí... tak jsem právě zvědav, jestli se uskutučnění něco co tu ještě nezaznělo ani.

Reagovat
Coutinho10

taky...nejdřív teda očekávám, že teda půjdeme odzadu, tedy nejdřív Staněk a uvidíme, co dál

Reagovat
Axelrose

Zrovna hráč, kterého asi moc nepotřebujeme

Reagovat
Coutinho10

ikdyž já občas mám proti Mandousovi výhrady, sice občas něco chytí, ale v některých případech si zase pro změnu říkám, že to bylo chytatelný, že třeba ty tvrdý střely kousek od něj nedokáže vyrážet, protože je menší brankář

Reagovat
Axelrose

Tak Staněk mi přijde, že neumí vůbec nohama, což je u brankáře SKS docela podstatný parametr, s tím, co chtějí hrát.

Asi je lepší na čáře, vybíhání cca stejné.

Za mě je dát 50 M (jestli to je tedy pravda) za v podstatě výkonnostně stejného brankáře moc.

A je v podstatě po stejném zranění co Kolář a všichni víme jak to s ním dopadlo.

Ale zase dobře pro Pce, protože tam alespoň Kinský zůstane alespoň ještě ten rok, no.

Reagovat
wyqinac

stejne zraneni co Kolar? Stanek dostal ve vyskoku slapaka do ksichtu?

Reagovat
Axelrose

Tak né stejné, ale na stejné části těla. Ok,nebyl to šlapák do hlavy, to nezpochybnuju.

Nicméně i tak si stojím za tím, že prostě Staňka za tyhle prachy né.

Reagovat
Strakosha

Vypadá to na 2m € cash + přestup Valenta + přestup Červa,tam však bude mít SKS zpětný odkup po dobu dvou a půl roku za 1mil €

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

haha

Reagovat
ondrvo

věštíš z čajovýho lógru, nebo letu ptáků?

Reagovat
Coutinho10

Staněk je podle mě určo lepší a i hrou nohama třeba Mandous na Baníku úplně nepřesvědčil a ten 2. gól šel za ním, takže jako není to zvyklé dávat 50 mega v rámci český ligy, ale je to reprezentační brankář, chce v kariéře udělat další krok směrem dopředu a já si myslim, že bude dobrej

Reagovat
Strakosha

Úplně nesmyslný přestup,o kterém není přesvědčen ani Štěpán Kolář

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, teď to nějak může vypadat a za půl rok nebo rok si to třeba vyhodnotíme jinak....nebudu lhát, představoval bych si, že za něj dáme méně než 50 mega, ale ceny jdou nahoru, tak asi to jinak nešlo a max. bysme ušetřili 10 mega, protože Plzeň nám ho prodávat nechtěla

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mandous zkurvil jeden odkop, takze z toho budeme delat zavery, jak je na tom ve hre nohama?

Reagovat
Coutinho10

ok, spíš ty střely z dálky mě u něj štvou, je krátkej, takže pokud to je rána, tak ikdyž jde kousek od něj, tak v těchto případech si představoval, že bude mít lepší úspěšnost

Reagovat
Kiss Me Polka!

??vzdyt stanek je tragicky ve hre nohama. naopak mandous je v tom docela slusny

Reagovat
Axelrose

Za mě špatný, ale co, moje peníze to nejsou.

Reagovat
Coutinho10

j, čas ukáže

Reagovat
Kiss Me Polka!

??vzdyt stanek je tragicky ve hre nohama. naopak mandous je v tom docela slusny

Reagovat
Kiss Me Polka!

vedle..

Reagovat
Axelrose

Však to tam píšu.

Reagovat
Losinho

Už teď.. ale jsem zvědavej, jak bude trpělivej, když věci nepůjdou tak jak chce.

Reagovat
r.mrazik

Záleží jaké přestupy si Tykac schválí

Reagovat
Pablos

Jsem zvědav, jestli ho nebudou srát platy hráčů (čistě z principu, finančně asi né), které různě běhají. Nebo třeba platit si Hranáče a přitom je to hráč béčka de facto.

Reagovat
Pablos

* běhají všude možně

Reagovat
Losinho

Hranáče?

Asi bude furt nějakej limit kterej se bude porušovat, když se jim to bude hodit

Reagovat
Pablos

Samozřejmě Hronek

Reagovat
Axelrose

Tvl, dneska mě děsíš

Reagovat
smetos

dal bych si pozor na to, jak moc bude majitel chtít kecat do přestupů. Většinou to nadělá víc škody, než užitku

Reagovat
Axelrose

Uvidíme, snad není tak blbý, aby dělal stejnou chybu jako Křéťa ze začátku ve Spartě.

Reagovat
Greny

Miliardář Pavel Tykač, který koupil majoritu ve fotbalové Slavii, se bude osobně angažovat v přestupech. Uvedl to na svém webu paveltykac.com s tím, že „každou příležitost na získání zajímavého hráče bude posuzovat individuálně s ohledem na cíle, které stanovil“.

Reagovat
Axelrose

No, tak to nás čekají pěkný časy

Reagovat
Losinho

Číňani taky museli odsouhlasit každej nákup.

Reagovat
Coutinho10

nekoukej na to tak černě je majitel, takže jasný, že si ke všemu bude chtít říct svoje, ale nemyslím si, že by šel do nějakýho rozporu s Trpišem nebo tak

Reagovat
Axelrose

jasný, já to myslel spíše sarkasticky

Reagovat
Coutinho10

vpoho

Reagovat
Salfovic

Reagovat
dontcallmeandre

Zkusí posílit už teď, protože je dost pravděpodobné, že by Slavia v případě titulu mohla jít přímo do LM. Takže posily budou zkoušet hned.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pablos

no za mě mu palcuješ nesmysl ale

Reagovat
Coutinho10

zmínil jsem v reakci na tebe níže

Reagovat
Coutinho10

Fakt dal podrobnosti

Reagovat
Pablos

Nemohla no ...příští rok se začíná na 15. místě

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale je tam myslím ještě nějaká spešl podmínka, díky které by to šlo, speciálně pro nás díky dobrému koeficientu

Reagovat
Pablos

jo tohle ...ale na to snad nemusíš být mistr né ? Nebo ?

Reagovat
Coutinho10

já myslim, že právě, že jsem to slyšel, ale článek jsem nečetl

Reagovat
Coutinho10

právě jo a nesmí bejt mistr snad Sachtar na Ukrajine

Reagovat
dontcallmeandre

Pokud si vítěz LM a EL zajístí LM ve svých soutěžích, postoupí do přímo jeden nebo dva kluby z mistrovské části kvalifikace s nejvyšším klubovým koeficientem. A Slavia by mohla být tím druhým.

Sice see objevili i spekulace, že by stačilo druhé místo, ale už se potvrdilo, že se to týká jen mistrovské části předkol.

Reagovat
Pablos

přesněji řečeno, začínat se bude na jiné příčce, ale za rok 22/23 jsme uhráli 15. příčku pro ročník 24/25

Reagovat
Pablos

nevěděl jsem, že je to podmíněné ziskem titulu... ok moje chyba

Reagovat
wyqinac

no nedavno zase nejakej typek na twitteru, co se zaobira koeficientama, psal, ze by mohlo stacit i druhy misto, ale nevim

Reagovat
Losinho

Slavie by díky koeficientu mohla přímo do LM už teď v létě, nemá to ale ve svých rukou (Šachťar).

Reagovat
Pablos

tak oká... to mi něják uniklo

Reagovat
Mr.Mike

Prima LM az od ty dalsi sezony

Reagovat
Hasan Šáš

jak v každym jeho výstupu všechny kolem přesvědčuje, že je vohromnej slávista, mi přijde krajně podezřelý. tohle dělával co si pamatuju akorát Franz Straků.. nejspíš tim chce přesvědčit spíš sám sebe a moc mu to nejde.

Reagovat
Axelrose

Tak zrovna on Slavista je, to se ví už poměrně dlouho.

A také byl dost často na zápasech SKS vidět.

Reagovat
Hasan Šáš

a koukám, že mu to i pár lidí sežralo

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Coutinho10

chceš to snad rozporovat ?

Reagovat
doshcz

Reagovat
Rizek

Reagovat
Kepy_FCB

I v letech co hráli střed a záchranu?

Reagovat
kilobyte

Určitě jo, akorát ještě neměl tolik peněz, aby si jí mohl koupit.

Reagovat
Salfovic

To i takovej Mynář.

Reagovat
Perzifláž

Jasnej Duklák

Reagovat
Axelrose

Protože dělá do uhlí?

Reagovat
Perzifláž

Reagovat
vceradnesazitra

Mohli by zkusit podepsat Greenwooda

Reagovat
cr7sux

ty jeho střely z velké vzdálenosti by se slávii dost hodily

Reagovat
ACSeRw!n

takze prvni pulsezona a hned neuspesna

Reagovat
$dolar$

Jsem zvedavej, jestli teď nenastane dlouholeté neuspesne období jako Sparty pod Kretou.

Reagovat
Strakosha

Vzhledem k tomu, že evidentně chce do všeho kecat,tak je to pravděpodobné

Reagovat
Greny

Já jsem spíš zvedavej jak to budou mít trenéři a Tvrdík teď dále, přišel, očividně chce nakupovat a vyhlásil hned že chce titul i pohár.

Takže celkem jasně dané cíle a co nastane kdyby nesplnili ani jedno

Reagovat
Coutinho10

kdyby to bylo před sezonou, tak možná...takto v půlce překopávat cíle a jejich důsledek jejich splnění / nesplnění si myslím není na místě, nicméně to neznamená, že to bude na jaře priorita

Reagovat
Axelrose

Tak cíle se myslím nemění. Nepočítám s tím, že do teď jsme se soustředili na druhé místo v lize a brzké vypadnutí v poháru

Reagovat
Manik...

Měnit? Před sezónou Slavie neměla cíl titul a pohár?

Reagovat
kilobyte

Ne. Cíl si dali dostat se do evropských pohárů a jednu trofej.

Reagovat
Coutinho10

s tou trofejí teď nevím, ale asi jo

Reagovat
Coutinho10

ne, neměla, jako veřejně stanovený

i Tvrdík to v Zajícovi vysvětloval, že nechce na tým, trenéry dávat velký tlak a že když to nevyjde, aby z toho nebyl neúspěch....že stejně ta liga ti nepřinese to, co evropský poháry, takže to je to, co ti přinese prachy a prestiž a taky prodeje díky tomu

Reagovat
kilobyte

Což je kec, protože mistr ligy má blízko do LM, kde jsou ty peníze úplně jinde.

Tohle snižování cílů, aby se splnili a byl úspěch, je alibismus. Ve sportu nesplnění cílů nemusí znamenat neúspěch. V podstatě v každé lize, kde není dominantní jeden klub (hlavně ekonomicky) by měli být vždy aspoň 2-3 kluby, které budou mít za cíl titul.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale vysvětloval to, že by třeba i sebe dostával pod obrovskej tlak vůči majitelům, kteří by klidně mohli reagovat nebo právě to jako neúspěch brát a tam nikdy nevíš, aby se na to nevykašlali nebo nezlomili hůl třeba ve spolupráci s Tvrdíkem atd., nicméně to teď, když to převzal Tykač už není podstatný, takže obecně souhlas, ale zrovna v našem případě a majiteli z Číny to mohlo jiný následky než v běžným jiným případě

takže jako na jednu stranu alibismus trochu, že se nevyhlásí, že chceme zpět titul, ale na druhou stranu rozumím, že to nebudeme úplně troubit do světa a budeme vyhlašovat ty realistický cíle, což je bejt v top 2, čili boji právě o LM a ne nutně ten titul + úspěch v Evropě

a k penězům z LM, tak jako, je to odstřelený, ale pokud si pamatuju dobře, tak např. v tý sezóně, kdy jsme tu LM hráli, tak jsme nevydělali o nějak extra víc oproti sezónám, kdy se nám např. dařilo jenom v EL, takže samozřejmě prachy jsou v LM vyšší, ale je složitější jich tam dosáhnout

Reagovat
kilobyte

Tak ono dost záleží na 10 letém koeficinetu, který jste v té době mělo mizerný. Kdybyste teď vyhráli EL, tak pořád vyděláte méně než Cetlic, který skončil ve skupině. A třeba United skončili stejně bídně, ale mají skoro dvakrát tolik, co Celtic.

Takže vám tam udělal velký rozdíl ten 10 letý koeficient. Jinak byste brali v LM o dost víc.

Reagovat
Coutinho10

j, věřme teda, že budoucnost nejenom u nás, ale i u vás z hlediska koeficientu bude lepší a naše týmy tu LM třeba budou hrát častěji

těším se hodně na jaro v evropských pohárech a na další sezóny a samozřejmě i na naše souboje o titul a mol cup

Reagovat
kilobyte

Já jsem trochu skeptický, protože většinou, když už to vypadalo, že český fotbal půjde dobrým směrem a nahoru, tak přišla nějaká rána. Takže čekám, že Tykač rozjebe Slavii.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale myslím si, že ta historie je velká a víme, čemu se vyvarovat, takže věřím, že jsme poučení a český fotbal naváže na ten super podzim a půjde to dál

díky zahraničním hráčům ten klubový fotbal musí bejt úspěšnější než repre, takže jsem spíš optimista

Reagovat
fabec1222

Přestane ho to bavit a prodá to někomu jinému.

Reagovat
Sosi

Nevim, no... byli radi, ze Olayinka odesel...tyto navraty nebyvaji dobre sportovne ani ekonomicky...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
delfin

Asi ano. I když, byl s námi dlouhou dobu, a je to profík, takže sportovně bych se asi nebál.

Reagovat
Coutinho10

tak u Olayinky není aktuálně nějaký progres směrem k realizaci přestupu ne ?...podle posledních zpráv to spíš vypadalo, že ho Zvezda nebude chtít pustit tak lacině, jak to vyznělo na začátku

Reagovat
Strakosha

Doufám, že ho koupíte za ty 3mil € ,co chce CZ

Reagovat
Greny

To si nemyslím cokoli nad 1.5 m euro plus jeho brutální plat by byla sebevrazda

Reagovat
Coutinho10

to už by se mi moc nechtělo no + i plat otázka, jaký by byl...nedával bych mu víc než měl, když odcházel nebo ne víc, než mu bylo nabízeno a to odmítl

Reagovat
Greny

Na to jsem právě zvedavej jak to teď bude s platama, nastavili jste v poslední době nějaky platy co říkal Tvrdík a hned teď kdyby se s novým majitelem vrátil Olayinka co odmítl prodloužit a dostal ranec tak to nemusí být super signál do kabiny

Reagovat
Coutinho10

j, uvidíme...doufám v tomto, že by to mělo nějakou úroveň strop a to co chtěl v létě, tak by teď nedostal

Reagovat
Axelrose

Já bych mu nedal ani to co měl. Mohl tu zůstat, za víc než měl.

Nechtěl, šel za "lepším", a tam nehraje.

Teď by mu měla Slavia zachraňovat kariéru a ještě mu přidat

Za mě ne.

Reagovat
kilobyte

On nemá problém, že nehraje. Ale CZ má problém, že nemají peníze.

Reagovat
Coutinho10

zachraňovat určitě ne,ale míň bych mu asi nedával

Reagovat
Manik...

Reagovat
Strakosha

Návrat Petera je ještě větší nesmysl, než příchod Staňka

Reagovat
Mr.Mike

Bych hral stokrat radsi Juraska nez tam cpat zpatky Petra

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu, někdo ho přejede, jako se stalo a potřebuješ top náhradu, takže není to lehký ..hlavně, ať to má nějaký mantinely no

Reagovat
Losinho

já ho nechci vůbec

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Losinho

ideální varianta

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

pro vás posila. Pokud navíc odejde i Taras, tak terno

Reagovat
Coutinho10

j, on Ousou pryč, tak musíme kvalitně nahradit

Reagovat
Kaspar

Chaloupek fajn, Stanka porad nejak nechapu, proc furt ta neduvera v Mandouse. Jinak hlavne at se zase nenakupujou desitky hracu a budu spokojeny

Reagovat
kattos

Já mám pocit, že ta situace s brankářema tam bude jako poslední lety.

Staněk začne chytat, pak bude chytat Mandous, pak zase Staněk...

Reagovat
Coutinho10

pokud skončí Kolář, tak potřebuješ dalšího kvalitního brankáře...asi nic proti Staňkovi, ale je asi v chytání lepší, takže proč ne...Mandous je takovej, že občas dobrý, ale občas bych čekal víc

Reagovat
Keeper117

Bože takáto debata tu bola už toľkokrát a nakoniec to dopadne v prvom ligovom kole na jar: v brance dnes nastoupí s číslem 1 Ondřej Kolář a sme doma. Príbeh sa bude opakovať.

Reagovat
Coutinho10

to nevim, co by se muselo stát

Reagovat
Keeper117

aj ty rovnako ako aj všetci vieme že v Slavii je všetko možné čo sa týka Koliho a Tecla napríklad

Reagovat
Coutinho10

jako jo, Tecl je trochu jinej případ ikdyž i on to už několikrát říkal, že už bude víc zodpovědný za B tým a v kádru je už jenom do počtu, kdyby byla nějaká zranění nebo něco

nad Kolim si myslím už Trpiš zlomil hůl, nechytal ani v Mol Cupu posledně, takže i směrem k tomu chystanýmu nákupu Staňka to v obou případech vypadá jasně

Reagovat
Kaspar

Hlavne teda doufam, ze prijdou stredaci do zalohy. Sevcik vetsinou zraneny a Hromada snad na odchodu. Navratu Lingra bych se nebranil i kdyby jen do konce sezony.

Reagovat
Coutinho10

j, tam to bude chtít taky

Reagovat
3M

Reagovat
Mass

Chaloupka chtěla Slavie i bez Tykače.

Reagovat
Coutinho10

vím, že se o něm mluvilo i dříve, także dobře, že se to dotáhlo a nerozlišoval bych nějak, jestli to je nebo není Tykačův výběr

Reagovat
Mass

Chaloupek určitě bránit umí, jen sem na něj zvědavej, jak mu půjde i rozehrávka. To sem u něj v Teplicích moc neviděl, tam spíš odkopávaj. Ale jestli bude chtít Ogbu přestoupit, tak je to za něj ten správný typ.

Reagovat
Coutinho10

j, taky jsem spokojenej s tímto přestup a i tím, že tam na jaře bude ještě hostovat

nemám ho teda tolik nasledovanýho, možná @monty může přidat nějaký jeho hodnocení, jakek z něj má v teplicích dojem a my se na něj během jara můžeme víc zaměřit, nicméně samozřejmě taky otázka, jak ten přechod k nám zvládne, protože ne každý dobry hráč je dobrý i po přestupu do většího týmu

Reagovat
monty25

Můj dojem je ten, že na svůj věk působí dost zkušeně a je to nadstandardní stoper, hlavně v soubojích prakticky bezchybný. Otázka je, jak mu sedne styl Slavie, ale určitě má na to, aby se prosadil.

Reagovat
Coutinho10

tak super, to se čte dobře, díky moc

Reagovat
Heisenberg

Snad do toho bude kecat, pak už bude jen otázka času, kdy se chytne s Luftjardou a začne zábava.

Jinak ten Scania je podle rozhovoru v Zajíci jasně pro Křéťu, ten by ho i přeblafnul, ale ještě prej neměl šanci.

Reagovat
Gelu28

Luftjarda umí rozpoudit zábavu a rozhazovat cizí peníze....hlavně je to ale hochštapler na entou a leštič klik ani bych se nedivil kdyby ho časem Tykač vymetl ven....Takovýto miliardáři tam tyhle pochlebovače nepotřebujou.....když ani v byznysu je nepotřebovali

Reagovat
delfin

Reagovat
3M

Reagovat
mayday

Jestli se to zvrhne v nějakou válku Tykáče s Křetínským, kdo víc posílí kádr a kdo koupí dražšího hráče (už to tady jednou bylo), tak na to jeden z klubů šeredně doplatí.

Reagovat
Coutinho10

myslím, ze hlavně my jsme z minulosti poučení, ikdyž v minulosti to nebylo v takový jistotě jako třeba má Sparta s Křetínským a jaký teď asi bude mít i Slavia s Tykačem

Reagovat
mayday

Slavia teď bude mít více jistoty a bude si moct dovolit, ale snad to nesklouzne fakt k nějakým nesmyslům.

Reagovat
Coutinho10

j, to bych taky nerad

jako budu samozřejmě rád, pokud budeme silnější a třeba mít zase nějakou zlatou generaci jako před 3-5 lety nebo kdy, už to letí, ale zase ať to má nějaký hranice no..uvidíme, dost se těším, že to nechceme Spartě nechat a že ten boj o titul zdramatizujeme víc než by asi bez Tykače bylo, takže ať je ta liga zajímavější

Reagovat
mayday

Reagovat
Mr.Mike

Sparta nebude preplacet hrace. To plati uz od doby co prisel Rosicky..ok prisel drahej Kuchta, ale ten uz byl ozkousenej,ale ze by za 100 mega privedla nejaky "velky jmeno", tomu neverim. To Tykac se podle me bude chtit aspon ze zacatku vytahnout a bude se snazit privezt toho co nejvic.

Spis se bojim ty valky v zakulisi..to bude teprv vsude nablito at uz se pripiskne jednomu nebo druhymu.

Reagovat
Coutinho10

aspoň se bude o čem bavit / hádat

Reagovat
Bex5

Ja cekam, ze Adolf pujde brzo pro klacky

Reagovat
mayday

To asi fakt bohužel nastane no.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vzdyt nablito uz je stejne, treba twitter je uplna stoka.

Reagovat
naheCZ

Na přestupy sice asi přeplácet nebudete, ale platy budete asi dávat celkem štědrý ne? Štědřejší než my. Když se podívám, koho jste letos přivedli, tak je mi jasný, že ti hráči budou brát celkem nesmysl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele