Slávista Tomič nestihl doléčit zranění, na letošním ME si nezahraje

05.06., 09:29
Aktuality

Obránce pražské Slavie Michal Tomič na mistrovství Evropy nepojede. Trenér slovenské reprezentace Francesco Calzona ještě před zúžením kádru uvedl, že pětadvacetiletý hráč se nestihl zotavit ze svalového zranění, které si přivodil v závěru klubové sezony.

"Už před srazem jsme o tom věděli, ale chtěli jsme to zkusit a dát tomu šanci. Jenže další vyšetření ukázala, že se nedá dohromady do přípravných zápasů," řekl novinářům Calzona před dnešním utkáním proti San Marinu. "Mišo se rozhodl zůstat s námi, i když ví, že na šampionát s námi nepojede," dodal italský kouč. Tomič dosud odehrál v národním týmu pět utkání.

V širší slovenské nominaci figurují z české ligy útočníci Ivan Schranz ze Slavie, Lukáš Haraslín ze Sparty a Ľubomír Tupta z Liberce a záložníci Dominik Hollý z Jablonce a Tomáš Rigo z Baníku Ostrava. O 26 jménech do konečného výběru musí Calzona rozhodnout nejpozději v pátek.

Na evropském šampionátu se Slováci utkají ve skupině E s Belgií, Ukrajinou a Rumunskem.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Co by tam jako delal? Nahradnik ve Slavii, to je smutna ukazka toho, jak je na tom Slovenska repre spatne

A navic, ze tam je Tupta, ktery nema cely jaro formu, soluje, hraje sobecky a nebojuje, to je absolutni joke a to rikam jako fan Liberce.

Reagovat
Y.Cabaye

Chtěl bych napsat něco jako "Není se čemu divit, že se Slovensko chce v přípravě rovnat týmům jako San Marino", ale když si vzpomenu že nás čeká Malta, tak radši nic...

Reagovat
Lemond Laws

No a ?

Reagovat
Kily

Francie zase hraje s Lucemburskem, které nastoupí i proti Belgii, Španělsko s Andorrou, ti nejlepší prostě jen nehodlají nic uspěchat

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
O.Giroud

Tak oni chceli hrať so silnejšími, ale podarilo sa vybaviť iba Wales. Mali záujem o tímy, kt. budú hrať na EURE, ale nevyšlo. To nie je také, že si povieš chceme hrať so Španielskom tak sa s nimi bude hrať.

Reagovat
O.Giroud

Hej no, základ hrá Pekarík, kt. už v Herthe skôr trénuje ako hraje, ale Tomič by bol známka toho, jak je repre na tom špatne

Reagovat
GrimeBaller98

Haha, souhlas , pro me je nejvetsi fail fakt ten Tupta, sleduju ho kazdy tyden a fakt absolutne nema formu, z Liberce byl jeden z nejhorsich na jare

Reagovat
O.Giroud

asi skúšame všetko čo má nohy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zdechlina

Slavia ho zničila

Reagovat
fsada

Ta už zničila fotbalistů , to nejí jen tento

Reagovat
fsada

*není

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele