Slávistické ženy podlehly St. Pöltenu 0:1 a v Lize mistryň i potřetí prohrály

23.11.2022, 22:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
monty25

Tak jsem byl poprvé v Boleslavi, abych viděl prohru slávistek gólem v nastavení. Byl to remízový zápas, bohužel exsparťanka Mikolajová to nakonec takhle trefila. Remíza by sice nic moc neřešila, ale je velká škoda takhle prohrát a navíc tři zápasy nedat gól. Slavii citelně schází zraněné Gabča Šlajsová a Marťa Šurnovská.

Reagovat
Mass

Díky za shrnutí

Reagovat
papanegra

Se divím, že mu ještě z toho ženského fotbalu nevypadaly vlasy jak Radovi. Koukat na ženský zápas je velmi náročné, natož je ještě koučovat.

Reagovat
monty25

Ono je to těžký, když některé hráčky už nemůžou a Piták udělá jenom jedno střídání za zápas. Chápu, že má kvůli zraněním zúžený kádr, ale tohle byl taky jeden z důvodů, proč St. Pölten ve 2. půli hrozil z brejků a nakonec z jednoho rozhodl.

Reagovat
Coutinho10

takže podobný jako s Wolfsburgem, kdy to taky trvalo než vystřídá v tom 2. poločase

Reagovat
Bex5

Pod clankem zacinajicim "slavisticke zeny nekomu podlehly" si moje v devatesatkach vyrustajici mozkovna dela, co chce ... boys will be boys

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to bude v LM 6 zápasů, 0 bodů, 0 gólů. Ještě horší než Plzeň.

Reagovat
monty25

Horší než Plzeň by byly jedině tehdy, kdyby měly rozdíl ve skóre -20.

Teď vážně: Po losu se hodně mluvilo o tom, že to je hratelná skupina a slávistky se budou rvát o 2. místo s Římem a St. Pöltenem. Já tenhle názor nesdílel a naopak jsem tady psal, že favoriti na postup jsou Wolfsburg a AS Řím (Slavii jsem dával cca 30 %). To se včera potvrdilo, protože Řím uhrál remízu s Wolfsburgem, oba teď mají 7 bodů a rozdají si to o 1. místo, takže ani St. Pölten nemá po včerejší výhře moc velkou šanci na postup. Řím se podle mě dost podceňoval, protože byl vylosován ze 4. koše, ale italská liga šla hodně nahoru a ony ji momentálně vedou, což mluví za všechno. O Wolfsburgu jako mistrovi Bundesligy se ani nemusíme bavit... Jinak si ale myslím, že Slavia výrazně doplácí na zranění dvou ze svých tří nejlepších hráček. Nebýt toho, tak by podle mě nebyla na nule bodově ani gólově. Bohužel, Piták v rozhovoru říkal, že Gabča a Marťa už do letošní LM asi nezasáhnou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele