Solbakken po kvalifikaci na MS 2026 opustí norskou reprezentaci. Chybí mi klubový fotbal, vysvětlil

02.09., 14:48
Aktuality
Stale Solbakken (© AFP)

Trenér Stale Solbakken má před sebou zřejmě poslední kvalifikační cyklus u norské reprezentace. Šestapadesátiletý kouč na dnešní tiskové konferenci přiznal, že po konci smlouvy už pravděpodobně další nepodepíše a najde si nové angažmá.

"Po téhle kvalifikaci na mistrovství světa 2026 je velmi pravděpodobné, že skončím. Chybí mi klubový fotbal a chci zkusit zase něco nového, dokud mám dost sil. V poslední době jsem odmítl několik nabídek, které byly velmi lákavé. Chci se ale ještě jednou pokusit o postup s Norskem na velký turnaj," řekl Solbakken, který vyhrál s Kodaní osmkrát dánskou ligu.

Otec záložníka pražské Sparty Markuse Solbakkena vede národní tým své země od roku 2020. Norsko bylo na posledním velkém turnaji na Euru 2000. Čekání zatím neukončil ani současný výběr kolem hvězdného kanonýra Manchesteru City Erlinga Haalanda a kapitána Arsenalu Martina Ödegaarda.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Gryphonheart

Za 2 roky do Sparty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele