Součkovi do ideálního lídra něco chybí, myslí si Lukáš Vácha

04.12.2023, 08:41
Rozhovory
V sobotu večer rozhodl los o tom, že Češi se ve skupině Eura příští rok v létě utkají s Portugalskem, Tureckem a jedním ze čtveřice Gruzie, Kazachstán, Lucembursko, Řecko. Je to snadná skupina, nebo postup spíš očekávat nemůžeme? Jak velkou komplikací je to, že národní tým zatím nemá trenéra? I o tom jsme si bezprostředně po losu telefonicky povídali s dalším hostem podcastu Livesport Daily, bývalým reprezentantem Lukášem Váchou (34).

"Určitě to není jednoduchá skupina, i vzhledem k tomu, jak jsme se na turnaj dostali. Na druhou stranu, šampionát může být úplně jiný a věřím, že bychom postoupit mohli," byla první reakce Lukáše Váchy na jména našich soupeřů na Euru. "Pozitivní je, že jsme nedostali nikoho z těch týmů ze skupiny B, to je fakt skupina smrti. Ale i tak máme těžkou skupinu. Jenže na druhou stranu, vybírat si jednoduchou skupinu, to se na takovém turnaji moc nedá."

Hlavním favoritem naší skupiny jsou i podle Váchy Portugalci: "Mají skvělý a široký kádr plný kvalitních hráčů v čele s Ronaldem a Brunem. Moc dobře se na turnaj připraví, koneckonců kvalifikací prošli naprosto hladce. Je to rozhodně jeden z favoritů turnaje. Nedokážu přesně říct, co by na ně mohlo z naší strany platit, záleží, kdo bude trenérem našeho národního týmu," myslí si Vácha.

Ten v podcastu zmínil právě i to, jakou komplikací může být, že zatím jako jediný z kvalifikovaných týmů nemáme trenéra. "Realizační tým už by měl skládat dílky do mozaiky, připravovat se na turnaj. Může to pro nás být nevýhodou, je takové ticho po pěšině. Snad se to vyřeší co nejdřív."

V pondělní epizodě podcastu Livesport Daily jsme také řešili:

Kudy vede cesta k postupu ze skupiny?

Vzal by na Euro Jakuba Brabce, Jana Kuchtu a Vladimíra Coufala?

Proč by u reprezentace rád viděl Jindřicha Trpišovského a proč nepovažuje Tomáše Součka za ideálního kapitána?

Všechny díly Livesport Daily najdete také na oblíbených podcastových platformách - Apple Podcasts a Google Podcasts.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (306)

Přidat komentář
Han střelil první

Tak když si to myslí Lukáš Vácha, tak to tak asi bude. Snad se z toho Souček nesesype.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
JackDaniels.

Tak ako profi futbalista ma jeho nazor pre mna väčšiu hodnotu ako tvoj. Bez urážky.

Reagovat
Han střelil první

to je logické

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
JackDaniels.

?

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
M.Vaza

Chybí mu merch ne, TS28

Reagovat
John Obi Mikel

Proto teď byl kapitán i za West Ham

Reagovat
Pablos

no a ? Podcast jsem neposlouchal, tak se nechci zastávat... ale nedavno jsem viděl třeba rozhovor s Panákem ohledně kapitánské pásky... a příjde mi to podobný i se Součkem, kapitán... ale strhne kdyžtak svým výkonem a poctivou prací ostatní (což si řekněme na rovinu, že asi je slabší motivace pro někoho ze spoluhráčů), za to Krejčí je k tomu pravej lídr a burcuje... to je ideální kapitán. Panák je dobrý kapitán, ale ideální je Krejčí... tak to je. Souček prostě nemá tu povahu na ideálního, to není hejt, to je fakt... každej člověk je nějákej.

Reagovat
Losinho

Dělal kapitána kromě repre i ve Slavii a teď ve West Hamu, ale určitě o tom ví víc Vácha nebo EF

Ta hypotéza že kapitán musí řvát jak Řepka, to jsem dlouho neslyšel

Reagovat
Mass

Nám ve Slavii na řvaní stačí trenéři

Reagovat
Pablos

Tu hypotézu si z toho udělal ty... takže si jí slyšel možná tak ve svý hlavě Navíc já neříkám, aby nebyl kapitán... navíc v repre ani nikoho jiného místo něj nevidím, Krejčí tam ještě takovou pozici rozhodně nemá. Jen jsem se zmínil, že jsou různé druhy kapitánů a já jeho také nevidím jako toho ideálního, ale v klidu možného... ale kdo chce tak to s tím Panák vs Krejčí pochopí.. kdo nechce, tak vytáhne Řepku úplně wtf random z prdele.

Reagovat
Losinho

Kdo je nebo není ideální kapitán není žádnej fakt, ale tvůj názor. Občas ta klidná síla na tým působí mnohem líp.

Reagovat
Pablos

Dobře fakt to není, je to dojem a názor. Tahle reakce stačila.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
icka

slavisticka letka uraduje

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kucka

Reagovat
mistr129

Reagovat
dede737

Jednou to řekl krásně Mourinho, že přesně takový kapitáni co srovnaj kluky kolem sebe sou nejlepší, někde řikal, že když takový kapitány měl počkal v poločase 2 min před kabinou a když tam vešel řešil jen taktiku, pač už byly všichni v pozoru..mě stačí když Součka slyšim na tiskovce a ty jeho názory "vedení repre by mělo dát na hráče zda o trenera stojí nebo ne"..jako hráče o respektuju kde je, ale jinak ho rád nemam, stejně žvatlal jako šilhavej

Reagovat
Sosi

Reagovat
tofupust

Reagovat
kattos

Reagovat
DieFohlenBMG

LK zase spoustu zápasů vynechá kvůli zraněním a červeným kartám + trestům. To taky není ideální.

Reagovat
Pablos

jo z tohohle pohledu asi né no... ale z pohledu, když nastoupí, tak to prostě lídr je.

Reagovat
Remt

Jj, když už nastoupí.. Kapitán na tribuně je ti docela k prdu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Za mě má Souček mnohem lepší přehled po hřišti, taktickou komunikaci a kontrolu spoluhráčů. Podle mě mnohem důležitější, než nějaká schopnost burcovat. Motivovaný by měl být kvalitní hráč sám od sebe, na to nepotřebuje kapitána.

Reagovat
Pablos

to je aspoň jiný názor a pohled

Reagovat
Y.N.W.A

Krejčí lídr je, má to v sobě... Souček je ale taky dobrej kapitán, tu svou pozici a respekt má vydřenou, vybojovanou, což každej, kdo není úplněj debil, ocení.... jo, pak jsou magoři, na který se musí řvát, aby hnuli pr*elí...

Reagovat
Pablos

No tak to vidím taky právě... psal jsem, že žádnej hejt, jen jsem toho názoru, že mi příjde ideální ten lídr a hecíř (plus samozřejmě musí mít i fotbalovej přínos pro tým)... ale když si to někdo nebude myslet, tak je to v klidu... a rád si to vyslechnu, ale né píčoviny a převracení o tom o čem píšu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Strakosha

Kdyby byl Souček dobrý kapo,jsou v Bellmondu všichni,nebo nikdo

Reagovat
Rudy

Taky myslim, ze na takove urovni by to mel byt spise diplomat. Vhodnou argumentaci smerovat sudiho k pozadovanemu rozhodnuti. Takove to breceni, ale tady uz me kopli 5x naprosto stejne a nic se nepiskalo je take pripustne. Okorenit trochou mimiky a teatralni gestikulaci ala Barella Neposles tam Repku, ktery ho 3x posle do prdele a vrati se s cervenou kartou a ani nevi proc tam vlastne sel. Dalo by se rici - amatersky psycholog a manipulator

Reagovat
Axelrose

Jako hrát v repre a nebýt dostatečně motivovany

To je potom na zamyšlení, jestli tam takový hráč vůbec patří.

Jinak atmosféru a "motivaci" by měla zajišťovat práve starší část týmu,nejenom kapitán. Třeba zrovna tohle řešili kluci v Olomouci, jenom to veřejnost špatně pochopila.

Reagovat
John Obi Mikel

Kapitána nedělá, že se porve v derby s kapitánem soupeře (už jsem o tom debatoval i u Holeše ve Slavii), daleko raději jsem měl ve Slávce za kapitána Součka nebo Bílka než Bořila a to je Bořil daleko větší hecíř.

Reagovat
Pablos

Jo protože tohle jsem přesně měl na mysli, to porvání se. Jinak jsem psal o tom co sám říkal Panák... takže to tvé protože to napsal týpek na EF je vtipné. Jedinej Mass tady dal normální koment.

Reagovat
John Obi Mikel

Cením, žes do těch nenormálních zahrnul i ten svůj blábol, který typ kapitána je ideální.

Reagovat
Pablos

Blábol Sám se takhle vyjádřil Panák, že ideální je Krejčí jako kapitán, který je hodně komunikativní a strhává hráče i v kabině a na hřišti a že mu i hodně pomáhá Panákovi v tom být taky lídr jako jeho kamarád, ale že Panák sám ví, že je jiná povaha, že mu nezbyde nic jiného, než jen svými výkony strhnout ostatní... a váží si toho, když to tak může být, ale samozřejmě ví, že ten pravý lídr je Krejčí a že mu tohle chybí a prostě to nemá v sobě. Jediné co jsem si dovolil, přirovnat Součka jako tenhle typ, který to vrozené v sobě také nemá.

Reagovat
Losinho

Tak to je nějakej Panákův názor no.

Reagovat
mistr129

Tak Panák asi neřekne že už se těší az tý lopatě Krejčímu tu pásku nastalo sebere

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Kapitán by měl jít příkladem i chováním na hřišti a nebýt x krát za sezónu zralý na vylití

Koukni na kapitány top anglických klubů - Odegaard, van Dijk, Son

Reagovat
Kiss Me Polka!

Nebo třeba minulý rok gundogan, ten mi přijde jako ještě větší kliďas než Soucek. Messi na ms... A takhle by se dalo pokračovat..

Reagovat
kilobyte

Každý ideálního kapitána vidí jinak. Těch opravdu ideálních moc nebude. To že Souček není ideální lídr z něho ještě nedělá špatného kapitána.

Já bych třeba čekal, že ty "rozepře" mezi realizákem a některými hráči by měl řešit i on. Ale to už jsou spíše takové drobnosti. Důležité je jak to vidí kabina. Stejně většina těch vlastností ideálního lídra se projevuje právě v kabině. Takže ten, kterého vybere kabina, je logicky nejlepší.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
zorz767

Na Součkovi mi vadí, že každý jeho vyjádření a rozhovor je sice jako z příručky fotbalové komunikace, ale fakticky člověku neřekne vůbec nic. Kapitán by měl být borec, za kterého jsou ti ostatní ochotni umřít. A to nemastný neslaný Souček nikdy nebude.

Reagovat
Mass

Už vidim, jak je někdo ochotný umřít za kolegu v práci

Reagovat
kiciN

To je hrozne "cute" jak si fotbalovi fanousci z toho sportu delaji viru.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Losinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
tofupust

Jindy se nedas cist, ale tentokrate davas snad poprve za dobu sve existence smysl.

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
ACSeRw!n

na Ukrajine bezna vec

Reagovat
oli9

Tak to si asi neviděl nikdy tiskovka s Rosickým když byl kapitán repre

Reagovat
dondinho

Reagovat
Kucka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
jester Radka Bejbla
Reagovat
Salfovic

Není to takovej fešák, naopak vypadá jak Timmy.

Reagovat
DieFohlenBMG

Chápu, že by si sparťani přáli, aby JT odešel ze Slavie. Já bych chtěl v repre Briana.

Reagovat
Y.N.W.A

v textu to není a podcast poslouchat nebudu... za to mi názor této vyčpělé kopačky, která promrhala celou svou sportovní kariéru fakt nestojí ...a jestli nic tak hroznýho neřekl a média to vrazej jen do titulku? ...pak chyba médií...

Souček je kapitán dobrej, je to příkladnej bojovník, ve West Hamu neuvěřitelně oblíbenej, stačí mrknout na sociální sítě toho klubu, kde jsou všichni nadšený, jakej je to neuvěřitelnej bojovník - a to je hlavní vlastnost kapitána... že v rozhovorech není zajímavej stejně jako Pavlásek kříženej s Novotným z Oktagonu? ..my ass

Reagovat
oli9

Reagovat
Salfovic

A proto ho celou loňskou sezonu furt vyhazovali.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Losinho

A teď z něj chtěli mít dlouhodobýho kapitána.. prostě Angláni

Reagovat
John Obi Mikel

Ale zase předtím ho velebili, prostě typičtí fotbaloví fandové.

Reagovat
Bakary3

Fakt? Vysloveně chtěli, ať je prodanej?

Nekecas trošku?

Reagovat
Losinho

Pár měsíců zpátky minimálně chtěli, aby šel na lávku.

Po pár zápasech je to teď jasnej budoucí skipper a Rice čurák, kterej ho ničil

Reagovat
Bakary3

Ano, možná na lávku.

Ale s tím vyhazováním plácá úplný blbosti.

Reagovat
Kucka

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Pride

Minulou sezónu na něj šel neskutečný hate, fanoušci ho vyhazovali ze základu, nemohli mu vůbec přijít na jméno. I před letošní sezónou nebyl snad ani v jedné fanouškovské sestavě. Až teď ho vzali na milost a mají ho rádi... ale neuvěřitelně oblíbenej, to bych fakt neřekl. Takový Coufal tam má daleko jistější pozici.

Reagovat
oli9

Předně tak jak tu píšou někteří, Suk je kapitán v narodaku, byl ve Slavii.. Teď v zapase i ve west Hamu.. Je tam oblíbeny... Dře pro tým vždy.. Taky vždy vypadá jak terminátor.. Modřina, jizva, závazana hlava...

Pro tým dýchá... Spíš si myslím, že češtině lidi spíš přijde že není takový ten tahoun, technický, co celý zápas rozdává balóny a tvoří hru... Ne to ani není jeho pozice...

Jinak mě nenapadá ani nikdo jiný kdo by teď měl v narodaku víc zkušenosti, vytíženost a měl by být kapitán..

Po něm to vezne Krejčí jedenkrát ale teď opravdu ne

Reagovat
Puskas

češtině lidí?

Reagovat
Jordi Alba

Asi to psál Tomáš osobně.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Igli

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
oli9

Většině.. Telefon

Reagovat
Greaber

Sakra ten Souček je ale poslední dobou téma . Přitom jeho největší problém je, že tady v ČR hrál za špatný tým a musím uznat, on opravdu vypadá jako Timmy, což mu taky moc nepomáhá

Reagovat
ratusek

Ty vole oni fakt jmenují Ivana Haška jako trenéra repre a hubu zavřou všem tím, že jako podržtašku jmenují Svědíka

Reagovat
Pablos

kdes to četl ?

Reagovat
Mass

Rozhovor Šmicra do deníku Spart, že by chtěl Haška trenéra, Svědíka asistenta a Nedvěda mluvčího. A prej je proto i Fousek.

Reagovat
Salfovic

Nedvěda mluvčího

Reagovat
Mass

Nevim čemu se směješ, znáš snad známějšího českýho hráče?

Reagovat
Pablos

Pešíra asi

Reagovat
Salfovic

A co má známost společného s funkcí mluvčího ?

Reagovat
Mass

Tak když Šmicer mluvil o Nedvědovi, nebo případně Čechovi, tak si tam evidentně představuje jen ty největší ráže a ne nějaký Pešíry.

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych tam dal Ovčáčka

Reagovat
letitfly

To samý co zápalky v kapse na funkci rostlináře

Reagovat
dantetomas

Ona to za neho Darinka zaspieva… aj ked nad tym premyslam, to uz radsej at mluvi paja

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pablos

tak zase mi to nepříjde tak hrozný... Hašek na první dobrou zdrhne a Svědík se zatím zapracuje

Reagovat
kilobyte

Proč nevyberou za mluvčího Ujfalušiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten používá až moc cizích slov a odborných výrazů, takže by mu nikdo nerozuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

„K Ivanu Haškovi bych dal Martina Svědíka jako jeho pravou ruku. Je mladší, progresivní, emotivní. V kabině potřebujete někoho, kdo tam umí dát emoce. Tihle dva by mi tam sedli. A k nim mladší krev - Jirku Jarošíka nebo Radka Kováče. Rád bych zapojil Pavla Nedvěda. Vzniká prostor se s ním dohodnout. Bylo by ideální, aby někdo jako on nebo Petr Čech jel na EURO v pozici ambasadora. Zastupoval by naši výpravu, byl by její tváří. To by se mi líbilo,“ prohlásil Šmicer.

Mně to nepřijde vůbec špatné. I ten Nedvěd u repre, vždyť je to uznávaná osobnost, má zkušenosti z fotbalu, managementu, kontakty atd. a je to jeden z nejlepších fotbalistů naší historie. Prostě proč ne…

Reagovat
Neon

Jarošík

Reagovat
lajka30

Reagovat
oli9

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kucka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
veikko

Hašek si sice vydělal spoustu peněz, ale profesně je v posledních 10 letech (i déle, ale měl tam drobné vzepětí s hegemonem Saúdské Arábie al-Hilálem) symbolem marnosti a neúspěchu. Ve většině angažmá vydrží maximálně rok než ho vyhodí nebo odejde sám za většími prachy. V tomto je naprosto směšným paradoxem, že po vyhlášeních svazu, že důležitá je i finanční stránka, vytáhnou největšího zlatokopa českého fotbalu.

Na druhé straně je tady Svědík, chlap, který určitě má nějaké ambice a hlavně ukazuje, že si nenechá nic líbit a navíc je to podle vystupování docela cholerik. Pokud mají v plánu ze Svědíka udělat asistenta, je to z mého pohledu až urážlivé, pokud chtějí mít dvojici trenérů na stejné úrovni, tak chci vidět, jak se tyhle dvě osobnosti snesou. Jak píše výše Pablos, jediným pozitivem by bylo, že Hašek stejně po prvním zacinkání peněz zdrhne a vedl by to Svědík sám, ale proč s tím dělat už od začátku takové zbytečné složitosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mě ani nebaví reagovat na kecy ohledně peněz. Všichni děláte, jak kdybyste vy sami čekali, až vám někdo nabídne jinou práci za menší výplatu… Co se týče jeho úspěchů a neúspěchů, tak s tím víceméně souhlasím, v posledních letech toho moc nedokázal, ale zas má nějaké zkušenosti, něco odtrénoval, úspěchy dřív měl a chvilku byl i u té repre. Z jeho zkušeností by mohl těžit právě ten Svědík, který ruku na srdce pořádné úspěchy nemá vůbec žádné a zkušenosti na nejvyšší úrovni taky ne, takže by na začátku mohl z někoho takového těžit s tím, že by to časem převzal sám, kdyby to fungovalo. Nepřijde mi to až tak špatná varianta a o nějakých platových podmínkách se tu nemusíme bavit, protože zaprvé to už bude na dohodě svazu s trenéry a zadruhé jim nastaví podmínky takové, jaké budou odpovídat možnostem. A hlavně se mi líbí snaha zapojit bývalé hráče a velké osobnosti našeho fotbalu, než nějaké Pešíry bez respektu hráčů…

Reagovat
veikko

Jo, souhlas, že Svědíkovy úspěchy jsou spíš v nadstandardních výsledcích s kluby, od kterých se to kvalitou úplně nečekalo (Baník, Slovácko), ale Haškovy úspěchy jsou už hodně fousaté a současní hráči reprezentace už je ani často nepamatují (pokud byli vůbec na světě). K tomu zlatokopectví: mi do toho samozřejmě nic není, ale když už o finanční stránce sám svaz začal, tak proč brát zrovna takového člověka, že? On totiž Hašek je opravdu extrém, on nevydrží vůbec nikde. U hráče by se to hrozně kritizovalo, ale Ivan před více než 20 lety vyhrál dva tituly se Spartou a měl úspěch i na mezinárodní scéně. Mi Hašek vadí po všech stránkách, nedá se žít věčně ze staré slávy a pokud chceme člověka se zkušenostmi ze zahraničí, tak se dá poohlédnout i jinde než u týpka, který velkou část kariéry strávil odtrénováním pár zápasů v ligách často nedosahujících kvality ani naší (možná i druhé) ligy.

K té poslední části, naprosto respektuju tvůj názor o zapojování bývalých osobností. Já osobně to vidím jinak. Za mě ten člověk musí mít především kompetence k vykonávání dané funkce než odměňovat za zásluhy. Že Pešír neměl kompetence ani zásluhy, s tím naprosto souhlasím a je to jen další dílek do skládačky obrázku neschopnosti vedení našeho fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně, určitě ten člověk má mít nějaké kvality i s ohledem na tu pozici, ale tak to bych zrovna u jmen, která padla (Nedvěd, Čech), taky neviděl černě. S tím Haškem mě teď napadlo, že kdyby chtěli jít touto cestou, tak by nemuselo být špatné místo něj vzít Lavičku. Je to těžké u nás někoho fakt ideálního na tu pozici vybrat a cestou zahraničního trenéra jít očividně nechcou.

Reagovat
veikko

Ano, pokud tandem, tak radši s Lavičkou, a to na pozici asistenta/mentora. On vždycky působil jako takový milý chlapík, který by tu roli mohl přijmout. Za mě prostě ten zkušenější nemusí být nutně hlavní trenér. Zapojení třeba toho Kováče bych taky uvítal, protože je to trenér s vizí. On v Pardubicích naráží na limity, a to jak své, tak klubové. Bylo by dobré ten jeho talent ale nějak rozvíjet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to máš pravdu, že to nemusí být nutně takhle, jak to navrhuje Šmicer. Navíc jak je vidět, tak jména existují a mohlo by to být i zajímavé, ale jak jsem reagoval níž, tak mě došlo, že o tom rozhoduje skupina s Brabcem a dalšími “experty”

Reagovat
verv

Reagovat
fabec1222

Hašek je volba max tak na samotné EURO, ale po něm hledat dál.

Reagovat
ratusek

Špatné to je. A ještě tomu dají korunu Nedvědem nebo dalším. Takže tam budou tři, s nejasnými kompetencemi ala Budějovice a pak svalovat vinu jeden na druhého

Reagovat
ratusek

Navíc nejhorší na tom je to, že Hašek zastupuje vše, proti čemu normální fotbalová obec bojuje. A sice vyhaslý trenérský dinosaurus jehož uspěchy jsou starší než my tady na eurofotbalu. A pokud Svědíka chválí že je mladý a progresivní s emocemi, tak proč ho nedá jako hlavního?

Tohle je uplně ten nejhorší kočkopes. Starej dinosaurus a mladej progresivní kouč. Má to všechny předpoklady k tomu, aby to fungovalo

Reagovat
Salfovic

Navíc předpokládám, že by se jim na to Svědík vysral a radši šel do Plzně.

Reagovat
hornito

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že jak odcházel od U-21 do Boleslavi, tak se na něj nenadávalo, spíš naopak. Navíc jak jsem psal o Lavičkovi místo Haška, tak to tam vedl jako jeho asistent, tuhle spolupráci by radši mohli obnovit než toho Haška no, když už to teda dělat takhle. Stejně hlavní slovo budou mít ti “experti” jak Brabec a spol., kteří o tom teď mají rozhodovat

Reagovat
tofupust

Hasek si tam vezme jako asistenta Klusacka, a tomu bude asistovat nas Vesely.

Reagovat
naheCZ

Co to je zas debilitu tam rvát na sílu Haška a k němu tam šoupnout někoho mladšího jako Svědíka? Ty vole Svědík tam nemá co chodit někomu dělat pravou ruku, ten to prostě má převzít, protože u nás prostě nikdo víc kvalitnější k dispozici není a víme, jaký má FAČR názor na zahraniční cestu. Prostě se tam musí dát trenér a ten ať si celej ten realizák složí sám a ne že se budou vymejšlet nějaké dvojičky.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, možná by si hlavní kouč mohl svůj tým vybírat sám a ne spojovat dva lidi a čekat, jestli si spolu sednou. Mně ještě přišel zajímavý ten názor, že by hlavní pozice byl post manažera repre, který by měl na starost složení realizáku. Každopádně abych byl ze Svědíka tak moc odvařený, abych jakoukoliv jinou možnost hned zatracoval, to zas ne…

Reagovat
Pablos

To měl Šilhavý né, že si sestavil svůj realizák... nebo se pletu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se, že si to vybíral Šilhavý.

Reagovat
Imos

a taky ten realizák byl k smíchu

Reagovat
Pablos

byl no

Reagovat
Imos

tak mi vysvětli (za všechny ostatní), s čím teda tady ty lidi mají problém, když to vypadá aspoň trochu že by se vymyslel zajímavý realizák a proč se tady lidi tváří že pro Svědíka by bylo podřadný dělat asistenta v repre

Reagovat
Pablos

Já sám píšu, že to hrozně nezní. Problém je asi spíš v tom, že tu Haška nikdo 15 let neviděl nic pořádného trénovat… proto to nechtějí příjmout nijak… ale těžko zase já budu mluvit za jiný, já osobně bych tohle přijal (pravě takhle s asistenty) spíš, než když kdyby to byl Hašek a vzal si svoje ,,koně”.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Mně to přijde jako jeden z nejdmentnejsich výmyslů, co jsem kdy cetl

Reagovat
kecipep

Jen jestli by to Svědík vzal... a doufám, že by u toho zůstal jako hlavní kouč u nás

Reagovat
fsada

Nechtěl jsem psát komentář , ale musím, ten má zrovna tak co říkat , vždyť ani Součkovi nesahá po kotníky,nikdy nedosáhl na to co zatím dokázal a stále dokazuje duo Souček Coufal , hlavně teda Souček ten hraje více v základu PL , tohle Vácha říct nemůže , každý jsme nějaký a někdo se hodí více na to a jiný zas na to .. Neznám a nevím , jak se projevuje v kabině a na hřišti Souček , ale určitě si zjednat respekt u spolu hráčů dokáže ... A jestli je nebo není ideální lídr to nechám na posouzení někomu jinému , ale rozhodně to nesnižuje fakt , že Souček je velkej dříč a dává na hřišti tomu 100 a více procent...

Reagovat
kilobyte

A ty jsi toho určitě dokázal více než Vácha, že teď můžeš psát, co si může dovolit říct.

Reagovat
veikko

Vůbec bych se nedivil, kdyby toho opravdu dokázal víc než Vácha. Vždyť to není zase tak vysoká laťka.

Reagovat
Pablos

Není vysoká laťka ? Hrát za Spartu je nízká laťka.... Vám už všem mrdá.

Reagovat
veikko

Chlape, fakt si jsem jistý, že jsem toho dokázal v životě víc než jen hrát za Spartu, a to jsem mladší než Vácha.

Reagovat
Pablos

Ale řeč je o sportovní kariéře fotbalisty ...že on (Vácha) z toho pohledu nemá co posuzovat. Tak kilobyte rýpnul, že on ze sportovní kariéry fotbalisty asi zase nemůže posuzovat Váchu. Ty do toho pleteš život jako takovej.

Reagovat
kilobyte

Se pochlub.

Reagovat
veikko

Čekal jsem, že to přijde a moc se chlubit nechci, protože mi to přijde divné. Ale když už jsem si o to koledoval, tak dám k dobru aspoň něco hodně obecného, že třeba učím na VŠ. To mi nepřijde jako velké vychloubání a zároveň to není úspěch na způsob vítězství v okresním kole recitační soutěže.

Reagovat
Pablos

Ty si Ventolín že jo ?

Reagovat
veikko

Takový megafrajer rozhodně nejsem. Na Ventolina se nechytá ani Vácha, ani já, ani ty... no možná ani ten Souček.

Reagovat
kilobyte

Tak sorry, ale ty nemůžeš kritizovat nikoho. Protože kdo neumí, ten učí.

Určitě je to záslužná práce a na morální hodnoty bys Váchu i Součka strčil do kapsy. Ale v penězích a slávě se na ně asi nechytáš.

Reagovat
veikko

Já ani nechci. Samozřejmě finance jsou něco jiného, s nimi si naložíš podle svého uvážení, ale slavný bych být nechtěl ani za nic. Mám rád svůj klid.

Reagovat
Blasphemer

Na VŠ učí akorát lidi, co jsou nepoužitelní pro soukromej sektor, takže gratuluju.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak hele, ty pravicový zkurvysynu!

Reagovat
Blasphemer

AFUERA

Reagovat
Sosi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bakary3

Neučim na VŠ, ale co je tohle za sracku...

Reagovat
Imos

Reagovat
Pablos

Jakože např. třeba doktor co je kapacita ve svém oboru a má tak velké znalosti, že chodí i učit na vejšku je nýmand jo ?

Reagovat
Blasphemer

Tak o těchto lidech se samozřejmě nebavíme. Naopak lidi z praxe, co to měli jako vedlejšák, měli jediní zajímavé přednášky a k něčemu to bylo.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
tofupust

Reagovat
Hyrax

proboha. Já teda zvládám oboje co si tu vyjmenoval, ale i tak bych ti doporučil si někde najít jako to funguje třeba v medicíně, nebo celkově ve vědě.

Reagovat
Posledni Kovboj

zvladas ucit na VS i bejt nepouzitelnej pro soukromej sektor? Gratuluju

Reagovat
Hyrax

je to narocny ale jde to

Reagovat
Posledni Kovboj

ja zvladam jen to druhy, respekt

Reagovat
Hyrax

Kdyz mas pocit, ze nemuzes, tak ver, ze muzes jeste na 30 procent! Nevzdavej se.

Reagovat
Posledni Kovboj

DOUBLE

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

V jakém oboru působíš?

Reagovat
veikko

Kombinuju archeologii, historii, geologii a antropologii. Snažím se modernizovat způsob výuky nejstarších dějin tak, aby to k něčemu bylo. Dá se tak pochopit fungování nestátních společností, což se v případě různých válek s nimi (Afghánistán, Somálsko, dokonce ze značné části i to Rusko) hodí. Jo a praxí jsem prošel, jak jen to bylo vzhledem k věku možné. Hodně kladu důraz i na to, aby si žáci vážili práce a chápali, jak složitý a technologicky náročný je proces výroby věcí, které používají. Dějepis nemusí být jen abstraktní nuda.

Reagovat
KingMaster13

Pěkně, to se mi líbí. Já působím na katedře Geografie v Ústí jakožto regionální a politický geograf a věnuju se hlavně mezinárodním vztahům a vlivu institucí a mezinárodních organizací na ty vztahy. Cením, že se snažíš o takovou tu lidskou stránku. Já studenty taky navádím k tomu ať respektují každou práci a člověka, protože to je prostě potřeba.

Reagovat
veikko

Tak přeju hodně úspěchů!

Reagovat
Posledni Kovboj

nemas takhle nahodou vymyslenej system na online rulete, ze ne?

Reagovat
Losinho

Má titul a hrál na EURU ne?

Reagovat
veikko

Tituly má dokonce dva a na jeho zápasy v repre moc zapomenout nejde (bohužel), ale životní úspěchy se podle mě fakt nepočítají jen 3-4 úspěšnými roky ve fotbale. Jeden rok vypadal, že má i na zahraničí, ale pak už to s ním šlo jen z kopce. Nechtěl jsem ho shazovat, ale zároveň to prostě není člověk, který by měl nějaké velké úspěchy a hádám, že i určitá část místních diskutujících by jeho laťku profesně nebo lidsky překročila.

Reagovat
Pablos

mně tedy v jeho oboru příjde dostat se do ligy docela úspěšný už jen to... tady se hejtí ligový hráči (i já to rozhodně dělám) dokonce se hejtí i světový hráči (to nedělám), ale ta konkurence je strašně obrovská ve fotbale a jen i kdyby to bylo na jeden zápas si zahrát ligu, tak je to docela úspěšný v tom oboru, když si vezmeš kolik máš dětí a registrovaných fotbalistů celkem.

Reagovat
veikko

Jo, to máš pravdu. On ten původní komentář byl samozřejmě nadsázka, protože jsem zase chtěl otevřít jinou perspektivu, že dostal rýpanec fsada, který klidně ve svém oboru může být úspěšný člověk. Vácha rozhodně nebyl špatný fotbalista, jednu dobu byl v lize i jeden z nejlepších, zároveň to ale pořád nemusí být rozhodně pro člověka nepřekonatelná laťka. Já jsem nepsal, že ta laťka je nízká, jen že není až tak vysoká, což je pořád dost rozdíl. Nechtěl jsem Váchu shodit, ale zároveň netřeba automaticky předpokládat, že kritik musí být nějaká nula, co si jen u piva potřebuje odplivnout. Ale už se bavíme zbytečně o extrémních situacích na to, že šlo jen původně o nepovedenou nadsázku.

Reagovat
Pablos

Tak já teď se k tomu nevyjadřuji něják přímo mířenou kritikou k tobě, spíš jen takové to trošku uvědomění, že i liga je dobrá meta ...ve fotbale máš spoustu kamarádů, lidí nebo si hrával či si chodíš zakopat a už jen liga byla vidina něčeho prémiového... což pak jako fanoušek rychle zapomeneš no. Jinak s tím, že v životě fotbal určitě není něják vysoko to samozřejmě souhlasím. A nebo, že to oproti zase spousty jiných nedotáhl na špičku taky... a že někdo jiný může tou špičkou být kdo klidně komentuje v jiném oboru (otázkou zda-li v tak obří konkurenci), to chápu... jen mi to nedalo ještě zareagovat no.

Reagovat
tofupust

Reagovat
Losinho

Tak určitě byl v nějakým top procentu lidí ve svým oboru, když si vezmu jak široká je základna okolo fotbalu, tak asi v top 0,xx procenta, což je imho úspěch, kterej tady moc lidí nemá. Do budoucna se myslím taky nemá moc čeho bát, není to lidská troska jako třeba Fenin.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
kilobyte

Vácha má 2 tituly, stříbro z ME U17, dostal se se Spartou do ČF EL. Takže těch, co toho dokázali více zase tolik nebude.

Reagovat
Kang & Kodos

A vyhrál ČFL!

Reagovat
tofupust

Reagovat
naheCZ

Mezioborově něco posuzovat moc význam nemá. Jasný, co dokázala Vácha ve fotbale bych já se svým sportovním nadáním nedokázal, ale stejně tak můžu argumentovat, že on zas v mém oboru by dokázal stejný hovno

Reagovat
Pablos

Jenže tebe tady Vácha nekritizuje za to co si dokázal v oboru

Reagovat
naheCZ

To jasně že ne, ale to "co si dokázal ty" je strašně obecné, přitom nevíš kdo co tady dokázal. Začínám být alergický na tuto ultimátní odpověď. Jenom protože jsem nehrál fotbal na vrcholové úrovni mi to zakazuje hodnotit fotbalistu? To by pak ale nemohli skoro vůbec existovat novináři a kritici...

Reagovat
Pablos

Spíš si nepochopil tu jeho reakci... ta věta od kilobyte je samozřejmě sama o sobě špatná... ale ona naráží na jeho tvrzení, že Vácha nedosáhl ve stejném oboru to co Souček... pak ta reakce kilobyte je ve správné stylu, protože paraduje jeho.

Reagovat
kilobyte

1. Já jsem nikomu nezakazoval hodnotit.

2. Fsada tvrdil, že Vácha toho dokázal málo, aby mohl hodnotit Součka.

3. Vácha něco dokázal ve dvou oborech.

4. Ta moje otázka byla myšlena jako rýpnutí. Protože fsada udělal něco podobného jako Vácha. Ještě horší, protože z pozice anonyma fakt nic nedokázal.

Reagovat
naheCZ

Jo, bral jsem asi tvoji reakci příliš vážně, protože na toto už má fakt averzi Ještě k tomu, když to bylo na ten dost špatně čitelnej komentář btw. tím druhým oborem myslíš co? Módu?

Reagovat
kilobyte

Jo. Sice je to hnus a kdyby nehrál fotbal, tak by to nejspíše neprotlačil. Ale úspěch měl.

Reagovat
naheCZ

To měl být můj point, že bez fotbalu by se mu to nepovedlo, tak moc nevím, jestli to vůbec považovat za úspěch Ale technicky vzato se mu v tom nějak prorazit podařilo Jinak jako někdo, kdo se o to vůbec nezajímal, ono to fakt mělo nějaký větší úspěch?

Reagovat
kilobyte

Na jednu stranu by se mu to bez fotbalu nepovedlo. Ale na druhou stranu ve fotbale se zase tolik neproslavil, aby na tom utáhnul módní kolekci. Podle mě to bylo tak půl na půl. Ta jeho "mikina" se ještě prodává. https://mconcept.cz/produkt/junk-coat-man/

A hlavně s tím začínal asi v 25 ještě během kariéry. Takže jako vedlejšák bych to bral jako velký úspěch. A v porovnání s velkou většinou bohatých sportovců je úspěch i to, že nezkrachuješ. A on na tom ještě vydělal.

Reagovat
Salfovic

Co to kurva je

Reagovat
Moshe Dajan

Pche, jenom okopíroval random obleček z nějaké mangy.

Reagovat
Imos

proč se tohle jako prodává za 12k?

Reagovat
kilobyte

Na to je jednoduchá odpověď, protože se to za 12k kupuje.

Reagovat
Imos

klidně zopakuju otázku však skoro stejnou mikinu budu mít za pětikilo a nebude vypadat o nic hůř než tohle tady asi jde o tu sortu lidí co si myslí že drahý hadry znamenají být něco víc nebo něco v tom smyslu, nikdy jsem tenhle přístup nepochopil

Reagovat
kilobyte

Teď sis odpověděl, proč to někdo za 12k kupuje. Prostě si myslí, že to takovou cenu má.

Reagovat
Imos

doufal jsem, že to rozšíříš o vlastní úvahy jako jo, cenu to má protože to někdo kupuje, ale tvl

Reagovat
Pablos

Cenu chápu, když to projde třeba módním molem v Miláně, Paříži, New Yorku a pak se to kolekcí dostane dál… ale značka fotbalisty tam to nechápu taky no

Reagovat
Imos

děkuju, za mě hovadina teda

Reagovat
Pablos

Já si třeba kupuji jen věci kolekcí od návrhářů… a kdyz má člověk rád módu, tak si rád připlatí… navíc kvalita je jinde a samozřejmě máš oblíbené značky, jak má někdo rád třeba Adidas… no tak já si třeba koupím Kenzo, Moschino např. …to nutně neznamená jen, že chceš tím něco ukazovat, prostě si na to vyděláš a koupíš si co se ti líbí, zároveň máš rád úroveň nějákou svojí. Každého věc přece.

Reagovat
Imos

ok, to je docela dobrý pohled

Reagovat
naheCZ

Chápu, ale móda jde teda úplně mimo mě. Hadry nosím, dokud se nosit dají, boty dokud se do nich nezačne dostávat voda Hadry kupuju defakto nejlevnější někde v pepcu nebo v sekáči, prachy raději utrácím za jiné kraviny Ale tohle má každý holt jinak.

Reagovat
Pablos

Jsem z rodiny kde se móda dělala… takže k tomu mám jiný vztah no

Reagovat
tofupust

Az na ty tebou vyjmenovany znacky se mi tenhle tvuj nazor libi. Pred lety jsem spoluzakladal jednu modni platformu, tak snad mam na nazor v tehle elitarske diskusi i pravo.

Reagovat
tofupust

Reagovat
tofupust

Reagovat
jenage

Co jsi dokázal ty, že kritizuješ Váchu?

Reagovat
KingMaster13

A nikdo nemůže kritizovat pana Janegu protože dal 3 žongle

Reagovat
jenage

Wow, to tu ještě nebylo...

Reagovat
Posledni Kovboj

Pavle klid

Reagovat
jenage

Nejsem Pavel.

Reagovat
Posledni Kovboj

pardon, pane Janega

Reagovat
jenage

Aspoň používej 5. pád při oslovení, od toho ho čeština má ty proruský švábe.

Reagovat
tofupust

Presne, Janega, mas se svym siderickym kyvadelkem pravdu.

Reagovat
Posledni Kovboj

PANE JANEGA

Reagovat
KingMaster13

Nebylo no když to vždy připomenu já

Reagovat
Kang & Kodos

Kolik sis vydělal za léto?

Reagovat
RickNash

Reagovat
tofupust

Reagovat
RickNash

A čo si ty urobil pre slovenský hip hop?

Reagovat
Posledni Kovboj

nepocuval som ho

Reagovat
tofupust

Tak tos delal spatne, protoze Bene s Delikem kdysi nakrutili super desku. Zablesky geniality, ulomky sialenstva.

Reagovat
Posledni Kovboj

Mam rad chlpate pice

Tak chodte do pice

Reagovat
tofupust

Cely Pa3k Metamorfolord.

Reagovat
Posledni Kovboj

Temeraf

Reagovat
Puskas

V repre jsme měli za dobu samostatného státu několik kapitánů a každý byl jiný - Kadlec, Němeček, Němec, Nedvěd, Rosický atd. Každý měl autoritu u spoluhráčů, což má i Souček a jako hráč WHU i soupeřů a sudích. Takové to posuzování zvenčí jen podle dojmu... Zmiňovaný Krejčí je jiný typ, rozhodně je viditelnější i co do vlivu na mužstvo, ale viditelnější neznamená vlivnější. Někdy stačí právě jen ten příklad více než burcující slova, ač si myslím, že Krejčí bude jednou výborný lídr mančaftu.

Reagovat
Pablos

Tak třeba i já sám píšu, že je pro mě Souček také první volbou... přesto za ideál považuji jinak Krejčího. Je to prostě jen o názoru... samozřejmě zvenčí, tak to tady v diskuzích bývá.

Reagovat
inferno08

Ono podle mě taky hodně záleží na těch spoluhráčích. U mladýho týmu bych jako ideálního kapitána viděl právě nějakou tu klidnou sílu, která umí zařvat, když je třeba, ale jinak to na tom hřišti spíš uklidňuje. U zkušenějšího týmu pak zase spíš nějaký to hovado, který to strhne a rve se na hřišti.

Reagovat
Kaspar

Chybi mu, ze nema kolekci a nepodvadi svoji zenu

Reagovat
10adam

Třeba podvádí, co ty víš...

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
doshcz

radsi bych za kapitana nekoho kdo slozi vetu a nema permanenti otres mozku, ale z nasich hracu je to i tak nejlepsi volba.. Schick a casem mozna LK37 jako alternativa

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Tak důležité je aby ten hráč hrál a předváděl výkony. Bohužel to fakt může poslední dobou říct o sobě jen Souček, že předvádí nějakou výkonost

Reagovat
tofupust

Ladinek nahned. A Patovi je obcas pujcit, pokud nebude stonat.

Reagovat
monty25

Kdyby se k tomu aspoň vyjadřoval někdo, kdo tím lídrem byl. Já vidím určitou podobnost mezi Součkem a Jiřím Němcem. Oba dva super hráči, navíc skromní borci a dříči, co na tom hřišti vypustí duši. Ale stejně jako byl mezi těmi Nedvědy nebo Poborskými trochu nedoceněný Němec, tak teď má zase určitá část veřejnosti problém docenit Součka (s tím rozdílem, že ty Nedvědy a Poborské už nemáme). Stejně tak ty narážky na vzhled, které byly na Němce, jsou i na Součka. Ale fotbal snad není o tom, jestli je ten hráč podle někoho fešák. Realita je taková, že na Součkovi ta repre prostě stojí a podobně důležitý hráč už je podle mě jenom Schick, pokud mu slouží zdraví.

Reagovat
Azazelo RD

Já sice nechápu ty narážky na vzhled, ale Jiří Němec byl fakt hrozná držka. To snad mohl překonat jen Martin Pěnička.

Reagovat
tofupust

Reagovat
Mass

Jirka Němec nadával rozhodčímu i v podplacenym zápase pro jeho stranu

Reagovat
monty25

"On tleskal s rukama nad hlavou a já dělal, že nevidim, ty vole!"

Reagovat
lajka30

Nebo Galásek.

Reagovat
monty25

Taky. U něj si zase někteří dělali prdel z toho, jak mluví.

Reagovat
Hasan Šáš

Náhodou předzápasová hecovačka hurvajzím hlasem musela bejt docela prdel.

Reagovat
Puskas

Jirka byl můj nejoblíbenější český hráč vůbec.

Reagovat
monty25

Plus legenda Schalke. Nedávno jsem na IG viděl anketu před zápasem repre v Edenu, koho z bývalých hráčů by fanoušci nejradši vrátili do kopaček, kdyby to šlo. Samozřejmě tam zmiňovali Nedvěda, Poborského, Rosického, někdo i Panenku. V téhle souvislosti jsem si právě vzpomněl na Jirku Němce, že bych asi řekl jeho.

Reagovat
Puskas

Též tak. Persona, skvělá herní inteligence, dříč. Nepamatuji např., že by někdy ztratil míč.

Reagovat
tofupust

Jakoze pro nej vzdycky bezel, kdyz se prekopl plot?

Reagovat
Puskas

Ne, jako kapitán tam posílal ostatní.

Reagovat
tofupust

Reagovat
Salfovic

Sympaťák

Reagovat
GjøvikFF

Němej byl world class hráč, neuvěřitelný přehled o hře, fantasticky ji četl. On toho sice moc nenamluvil, ale měl obrovskou autoritu.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Navíc je i celkem úspěšnej trenér

Reagovat
monty25

Jo, v Brozanech odvádí dobrou práci.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Front hell

Jirka byl super

Reagovat
wyqinac

zdroj fotky twitter sparty? To tam davali tu fotku, kdyz ho vyhodili z becka po 3 mesicich?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Usetrim vas poslechu, Luky by jako kapitana videl Krejciho nebo Schicka, protoze jsou to spartani a hlavne kamaradi.

Reagovat
Pablos

takže prostě normální názor (krom poslední věty), jenom slávistická letka je z toho jako vždy totálně na větvi

Reagovat
andrew96

No ta poslední věta je ale zásadní.

Reagovat
Pablos

ta mi příjde, že nebude z jeho úst právě

Reagovat
Losinho

Co je normálního na tom, mít za kapitána hráče, který nejsou ve většině případů k dispozici?

Reagovat
Pablos

Normální názor, žádné zhejtění Součka jak to tady berete vy ...viz i tvé reakce na mě.

Reagovat
Losinho

Podobně kvalitní názor jako mít za repre kapitána Bořila nebo Wiesnera no

Reagovat
Pablos

Vždyť já s ním v té volbě taky nesouhlasím... taky jsem zrovna i tobě psal, že bych volil Součka. Ale nepříjde mi nic nenormálního na tom, že někdo má takový názor. Říká se tomu tolerance.

Reagovat
icka

Reagovat
10adam

Reagovat
dinss

Reagovat
tofupust

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím, že 90 % sparťanů žije v přesvědčení, že jsou něco víc a slávisti jsou podlidi, takže Součka jako kapitána repre nikdy nepřekousnou.

Reagovat
tofupust

Slavisti jsou salamy, ale Suk je dobrej kluk. To neni o klubismu.

Reagovat
Puskas

Jinak pokud se nepletu, Vácha byl též kapitán repre - v Olomouci s Rakouskem?, kdy střídal kapitán a on převzal pásku coby nejzkušenější hráč se zhruba třemi zápasy na kontě..

Reagovat
Drumassacre

vácha se chce profilovat jako člověk co tomu rozumí, protože by chtěl koučovat.

pak je tu známka rivality, a známka toho že nikdy nebyl neostřejší tužka v penále, ale zase hodně lidí přechlastal, a jeho večírky kdy nedorazil pár dnů domů když šel s košem jsou legendární...

Reagovat
Marisic

Souček je super hráč, bojovník, nemám s ním jako kapitánem nějak mimořádnej problém v repre, protože nikdo lepší vyjma nonstop zraněnýho Schicka asi beztak není.

Ale zas na druhou stranu, nedá se říct, že by nějak ukočíroval kabinu, 3 frajeři šli kalit před rozhodujícím zápasem a on ještě měl podle nějakejch drbů preferovat, aby nebyli vykopnutý z represrazu. Což jako jestli je pravda, tak se mu to docela rozpadlo. Do kabiny ale logicky nevidim, takže se to obtížně posuzuje. Jen mě překvapily tady ty emoce ohledně toho, že se Vácha dopustil názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych asi nezmiňoval postoj spoluhráče, byť kapitána, k té chlastačce. Navíc tam nešli proto, aby potopili Součka.

Reagovat
Marisic

tak kapitán si kabinu mnohdy vede, je to prodloužená ruka trenéra v mnohým. Nepřijde mi to úplně mimo. Hlavně jestli je i po tom průseru chtěl podržet, tak to docela vypovídá o jeho síle v kabině.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči budou držet při sobě. Nehledě na to, aby je veřejně potápěl do médií.

Reagovat
Marisic

jo, to je asi pravda, že u něj to tak bude a že je těžký jít proti spoluhráčům.

Ale zas si nemyslim, že je to úplně nutný, jsou kapitáni, co by je prostě seřvali. To Souček není

Reagovat
lampas

Naprosto s Váchou souhlasím. Takový ten charakter vůdce, jako má Krejčí, nebo měl Dočkal, prostě Souček nemá. Souček je výborný pěšák a neskutečný bojovník, je radost ho mít v týmu, ale na lídra prostě nemá tu správnou náturu.

Reagovat
pobody's nerfect

Ideální samozřejmě není. Ale v současné repre není nikdo lepší.

Reagovat
mistr129

Tos vybral tedy skvele charaktery vůdce

Reagovat
Moshe Dajan

Dočkal vůdce

Reagovat
Bakary3

když teklo do bot, tak vždy nejvíc nezvladal

Reagovat
KingMaster13

To je pravda ale zatím je jeden z mála stabilních článků, až Krejčí bude základní stavební kámen repre.....prosím nemám s tím problém

Reagovat
j_mrazik

Dočkal… myslíš toho, co šel za trenérem, že ta kondiční příprava už je moc a že ho to nebaví? Ten je výbornej.

Reagovat
lampas

Někdo je atlet, někdo fotbalista no...

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakého důvodu se dává prostor Vachovi? To nejsou lepší experti? Co v životě dokázal kromě toho, že ucinkoval ve Vyšehradu? Navíc má iq menší než účastníci Výměny manželek.

Reagovat
Posledni Kovboj

Vacha umi tahat

Reagovat
Creespoo

Teď už si Vácha v repre nekopne

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ač jsem Sparťan, tak jsem Váchu nikdy nemusel. Za mne je to jen prevlečenej Slávista, co lezl fandům do prdele, ať se na jeho minulost zapomene. A kvalitou byl top možná tak dva, tři roky. A to, že rozesíral kabinu béčka je jasná věc. Namyšlenej kokot

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Mira82

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rothbard

Vlastní merch?

Reagovat
dinss

Myslitel Vácha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele