Soustředím se na sezonu, potom uvidím, co se stane, řekl Coman

07.12.2021, 17:14
Aktuality
Kingsley Coman (© AFP)
Bayern Mnichov je spojovaný s odchodem Kingsleyho Comana, jenž má smlouvu na posledních 18 měsíců. Francouzský křídelník potvrdil, že obě strany spolu průběžně jednají, další budoucnost ale nechává otevřenou...

Coman je v kádru mnichovského velkoklubu již od roku 2015, opakovaně ho však pronásledují zdravotní problémy a to platilo i v letošním ročníku. Pětadvacetiletý křídelník dkokonce musel podstoupit menší operaci srdce.

Vzhledem k výše uvedenému a smlouvě do roku 2023 se Coman v posledních týdnech ocitl ve spojení s možnou změnou působiště, sám ale nechává budoucnost otevřenou.

"Samozřejmě jsme jednali a další jednání budou probíhat, možná brzy zveřejníme nějaké novinky," prohlásil Coman. "Momentálně se soustředím pouze na sezonu, chci ze sebe dostat to nejlepší. Potom uvidím, co se stane, existuje několik možností," uvedl odchovanec PSG.

"Nemám zavřené dveře pro setrvání v Bayernu Mnichov. Stále tady mám smlouvu do roku 2023," řekl Coman, jenž se po operaci srdce cítí dobře. "Absolvoval jsem spoustu testů. Častěji budu muset chodit na kontroly. Od operace se však cítím velmi dobře a jsem přesvědčený, že to bude ještě lepší," dodal ke svému zdravotnímu stavu 36násobný reprezentant Francie.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (30)

Přidat komentář
blaugrana

Berieme.

Reagovat
herbage

po tý zítřejší demolici, proč by do Barcelony chodil? Pro nižší plat a méně trofejí?

Reagovat
blaugrana

kvôli peknemu mestu a pocasiu

Reagovat
p-e-t-k-o

Mníchov je krajší a má lepšie počasie.

Reagovat
PH8

Lepší počasí na co?

Reagovat
Bayern +

Výmenou za Frenkieho by to nemal byť problém

Reagovat
blaugrana

vsak pôjde zadarmo

Reagovat
Bayern +

To asi nie, ak nepredĺži do leta tak ho Bayern bude chcieť predať.

Reagovat
blaugrana

tak potom vymenime za Dembeleho

Reagovat
blaugrana

a vzhladom na to, ze FdJ je zaseknuty a styl Bayernu by mu sadol viac, tak vymena Koman + 35 by nebola zla.

Reagovat
db18

Za Pedriho.

Reagovat
Bayern +

Alebo teda tak. Plus nejakých 20 mega a Rocu k tomu im dáme. Alebo v zime Tolissa

Reagovat
Rich

Leda tak ve snu, chtěl bych vidět, jestli by Barca mohla mu dát ten jeho vysněný plat, co si žádá. Je to kvalitní hráč, ale pokud neprodlouží v Bayernu, tak půjde do PL... Výměna za Dembeleho? Coman je lepší jak Dembele? Výměna za FdJ? Nechápu proč... Bayern má Kimmicha a Goretzku, pokud jsou zdraví, hrají základ... Do toho Sabitzer a příští sezonu přijde snad Neuhauss, jelikož Tolisso, Roca půjdou pryč...

Reagovat
Heresy

Roca odejit nechce .. pry by rad jen na hostovani .. aby vic ukazal co v nem je ..

Reagovat
Rich

Šanci by mohl dostat, ale Neuhauss za mě je jinde, i když on tipově sedí na post Goretzky. Stejně by mě zajímalo, proč tak skvělý hráč nehraje základ v Gladbachu? Ale jinak Tolisso, Cuissanc pryč, čili místo bude....

Reagovat
Heresy

Neuhass mi pride spis ofenzivni typ zaloznika , leon je nenahraditelny zaloznik jak do obrany tak do utoku ... Nase rozestaveni florianovi moc nenahrava .. .. tolliso si umi odvest svou praci jen ty zraneni .. to je uz neunosne bohuzel .. cuisance at klidne tahne a veme sebou sarra to je nehorazne kopyto ..

Reagovat
Rich

Jako máš pravdu, ale zase Neuhauss se bude hodit... Ale on i ten Wirtz kdyby se povedl nebo Adeyemi, tak fanoušek Bayernu bude spokojený. Němci mají mladé nadějné hráče a je to neskutečné, jak talentovaní jsou.

Tolisso měl už odejít, nemá na základ... Třeba včera mě se opět nelíbil, nic moc koukatelného nehrál, to samé Roca, ale tam jsem to čekal. Pro další sezonu je potřeba přivést RB, ale tedy včera Pavard neskutečně.

Reagovat
Heresy

No tak wirtz to by byla parada .. on by k nam urcite rad sel .. rikal o sobe ze je bavorak coz je pro nas velka vyhoda .. zalezi jestli by nam ho leverkusen pustil .. moc nas voller nemusi .. RB rozhodne potrebujem pavard musi mit schopnejsi konkurenci .. a adeyemi taky rikal ze by u nas rad dostal jeste jednu sanci .. to jak tady ctu ze ma jit do dortmundu nvm kde chlapi berou ..

Reagovat
Rich

Celkově má Bayern možnosti, jak posílit, otázkou je, jestli se to povede. V případě Adeyemiho je to pravděpodobné, nechápu, co by dělal v Dortmundu, když je to Bavorák a vyjadřuje se, že chce dostat druhou šanci. Čili otázka nabídky Bayernu, kolik dají peněz... V případě Wirtze je to problém, Leverkusen se opakovaně vyjadřoval, že nebude posilovat konkurenci, obzvlášť Bayern, což se dá pochopit. Jenomže co zmůžou, pokud Wirtz se dohodne s Bayernem, tak vydrží do konce smlouvy a nakonec půjde zadarmo do Bayernu...

Reagovat
Heresy

wirtz zadarmo to by byla kradez teda

Reagovat
Rich

A počkej na ty uplakánky z Realu, United nebo Liverpoolu, jak oslabujeme schvalně soupeře... Přitom, kdyby ty kluby byly nakloněny, tak ho prodají a něco za něj vytřískají... A počkej, jak budou nadávat i v případě Adeymiho... Že oslabujeme konkurenci, přitom halo rakouská liga...

Reagovat
Heresy

Jo jo ocekavam plno nesmyslu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz 25

Reagovat
Bayern +

Už? Ja mám pocit, že nám slúži už pekne dlhu dobu a je mu minimálne 28

Reagovat
Rich

Comana mám rád, je to skvělý hráč, rychlý a už i to zakončení má nebezpečné, letos to dokazuje, co mě štve na něm, že si žádá takový plat. Což na hráče, kterého stíhá zranění je trochu moc... Každopádně snad prodlouží, pokud ne, tak Adeyemi nebo Anthony bude adekvátní náhrada za něj.

Reagovat
db18

Další 3 zápasy bez Choupo Motinga

Reagovat
Rich

Jakto?

Reagovat
db18

Už má sice negativní test, ale měl prý relativně těžký průběh, takže s tréninkem bude moct začít až příští týden... a jenom postupně. Takže prý do zápasu už zasáhnout nestihne.

(ideálně by se ho mohl Bayern zbavit a přitáhnout místo něj Hložka)

Reagovat
Rich

To s tím Hložkem myslíš vážně nebo je to ironie? Protože já nevím, zdali by Hložek na to měl. On je to talentovaný hráč, ale přeci jenom, Bayern je Bayern... Choupo je super hráč, on sice nemá na základ, ale když nastoupí odmaká si to. Ale je otázkou, co vedení udělá po sezóně, možná fakt přivedou Adeyemiho a nebude se muset přivádět Hložek nebo prodlužovat Choupu... Ale to je otázka no...

Reagovat
db18

A Kimmich, který měl lehčí průběh, bude chybět taky...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele