Sparta bude ladit formu v Bavorsku, volno zatím mají reprezentanti Haraslín i Preciado

07.07., 18:18
Aktuality
Hráči Sparty na soustředění v Bavorsku (© AC Sparta Praha)

Sešívaní ladí herní formu na novou sezonu v Rakousku, mistrovská Sparta míří pro změnu do bavorského Grassau. Trenérský tým vedený novým hlavním koučem Larsem Friisem bude cepovat šestadvacet hráčů. Kromě mladíků Karabce, Sejka a Ševčíka, kteří odešli do zahraničí na hostování, chybí i útočník Radek Šiler, jenž se bude chystat s rezervou na nový ročník druhé nejvyšší soutěže. Nejede ani Patrik Vydra, jenž řeší hostování v některém z klubů Chance Ligy.

Až v průběhu soustředění, konkrétně 10. července, se k mužstvu připojí reprezentanti, kteří na evropském šampionátu v Německu reprezentovali Česko, Albánii a Srbsko, tedy Martin Vitík, Jan Kuchta, Qazim Laci a Veljko Birmančević.

Duo Lukáš Haraslín - Angelo Preciado, které hrálo vyřazovací fázi kontinentálních šampionátů, mají ještě volno a tým doplní až po návratu do Prahy. Speciální program bude mít na německém soustředění rekonvalescent Kaan Kairinen, jenž se zotavuje z vážného zranění, které utrpěl na konci minulé sezony v derby se Slavií a musel na operaci.

S prvním týmem se jede o místo poprat například dvacetiletý obránce Ondřej Kukučka, který odehrál poločas v přípravě proti Trnavě, Jakub Uhrinčať, na nějž Sparta uplatnila opci z Bánské Bystrice, i Martin Suchomel. Ten sbíral ligové zkušenosti na hostování v Mladé Boleslavi.

Autor: eFotbal.cz / David Zlomek/sparta.cz, René Machálek

Komentáře (1)

Přidat komentář
Grupma

Srb, Kosovan, Rus. My to umíme tmelit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele