Sparta vzdala čekání na Kováře, získala Vindahla Jensena z Alkmaaru

25.07.2023, 18:24
Aktuality

Peter Vindahl Jensen se přesouvá z Alkmaaru do pražské Sparty, kterou posílil formou ročního hostování s opcí. Letenský klub toužil po návratu Matěje Kováře z Manchesteru United, vzhledem k blížící se kvalifikaci o postup do Ligy mistrů však nechce déle čekat...

"Matěj Kovář společně se svojí agenturou a Manchesterem United nadále zvažují, jak bude pokračovat jeho kariéra. My jsme si přáli, aby to bylo ve Spartě, ale v tento moment už nemůžeme nadále čekat, blíží se vrchol našeho léta v podobě kvalifikace Ligy mistrů. Jak jsem řekl už v průběhu soustředění v Rakousku, pokud teď nemůžeme přivést Matěje, musíme na to reagovat," okomentoval brankářskou situaci ve Spartě sportovní ředitel Tomáš Rosický.

"Peter má zkušenosti ze zahraničních lig i evropských pohárových zápasů. Je to brankář, který má fyzické parametry i schopnosti, které si u tohoto postu představujeme. Jeho výkony ve druhé bundeslize jsme v minulé sezoně pravidelně sledovali," dodal na adresu nové posily.

Vindahl Jensen přišel do Alkmaaru před dvěma lety z Nordsjaellandu, po první sezoně však ztratil pozici jedničky na úkor zkušenějšího Hobieho Verhulsta, jehož od ledna mezi třemi tyčemi vystřídal australský reprezentant Mathew Ryan. Pětadvacetiletý dánský gólman odchytal za Alkmaar 48 soutěžních zápasů, v nichž desetkrát udržel čisté konto.

Druhou polovinu loňské sezony strávil Vindahl Jensen na hostování v Norimberku, kde měl nahradit zraněného Christiana Matheniu, od května ale sám absentoval s kolenem.

Rodák z Helsingøru má na kontě čtyři starty za dánskou reprezentaci do 21 let.

Autor: Jiří Vojík / sparta.cz

Komentáře (328)

Přidat komentář
ACSeRw!n

prej byl dlouho zranenej, tak nevim, jestli tohle je zrovna ta rychla sazka na jistotu, jak to prezentuji

Reagovat
Seydou Doumbia

Necelé tři měsíce mimo kvůli vazům v koleni, jinak zbytek kariéry bez zranění.

Reagovat
kattos

No ale moc se neprosadil ani v druhé německé..

Reagovat
smazaný uživatel

však tam odchytal všechny zápasy dokud se nezranil

Reagovat
kattos

Jo špatně jsem koukal

Reagovat
Damis

Jde vidět, že jsi expert na druhou německou. Takové komentáře jsou nejlepší.

Reagovat
kattos

Mýlil jsem se

Reagovat
Rudnevs

Ja som sa považoval za experta na druhú nemeckú a ani som doteraz nevedel, že taký hráč vôbec existuje. Chybička se vloudí no...

Reagovat
Salfovic

Vždyť v ní odchytal jen 14 zápasů.

Reagovat
Rudnevs

Norimberg som nejak asi nesledoval no Spätne si vybavujem, že privádzali nejakeho gólmana, ale moc sa mi to meno nespojilo...

Reagovat
Anetis92

Dlouhe zraneni? Cca dva mesice nejsou zas tak dlouha doba

Reagovat
Anetis92

Mam takove smisene pocity.

Nastesti je tohle jen hostovani s opci, kdyz bude na prd, tak ho nekoupime, neni co ztratit. Treba se nakonec ukaze (V)orel, to bych mu moc pral.

Ale nebylo by ve vysledku nejlepsi vzit toho Vaclika? Sice jednou nohou v duchode, ale na evropu zkusenost v brane bude potreba.

Reagovat
kattos

34 let, to by v pohodě mohl chytat 2-4 sezony.

Navíc zadarmo...

Moc nechápu no.

Reagovat
insane

Tam jde spíš o to, že sám Vaclík by chtěl ještě hrát v zahraničí.

Reagovat
Manik...

Taky ne

Reagovat
soukup

Záleží, jak vysoká je ta opce. Vaclík by byl asi větší jistota, ale Jensen je celkem mladý a když se chytne a opce není něco šíleného, tak na něm Sparta může vydělat. Na Vaclíkovi už nic nevydělá.

Reagovat
ACSeRw!n

uz sem to tady parkrat psal - Priske rekl, ze Vaclika nechce, protoze neumi nohama

Reagovat
kattos

A to je domněnka nebo to fakt někde řekl?

Reagovat
Uwe háže buly

Oficiálně to určitě neřekl ale je to dost pravděpodobné

Reagovat
kattos

No jasně, takže to je takový to že dává smysl že to tak bude ale pravda může být úplně jinde

Je prostě kravina říkat "Priske ho nechtěl protože..." když je to něco co si jen někdo myslí a není pravda

Reagovat
icka

No indicií je tam dost.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
chavi.27

je to lepší volba než Vaclík?

Reagovat
oli9

Určitě

Reagovat
Kiss Me Polka!

A to na základě čeho?

Reagovat
Greny

Možná by byl lepší Vaclík... Viz hore ale kdo znal Sorensena že jo

Reagovat
lampas

Nemá šanci ustát ten tlak, naprosto nejistá sázka do neznáma. Pochybuji, že bude přínosem. Už si jdu vyřizovat hypotéku, abych měl co naložit na Kodaň.

Reagovat
Simas92

Borec chyta v 2. BL s prstem v nose a ty tvrdis ze neustoji ceskou ligu a predkola v poharech?

Nevim nakolik sledujes 2.BL ale pro 95% hracu z ceske top3 muze byt 2. BL jen snem. Doski ze Slovacka je Nemec a nechteli ho ani v regionalnich soutezich tak musel do Rakouska do 4. ligy.

Naopak se divim ze ho sem Rosicky zvladl dostat, ale je fakt ze golmani to nemaji jednoduche nikde (muze chytat jen 1), proto to asi vzal s tim ze se snad ukaze v poharech a nekdo normalni ho za rok koupi rovnou potom co Sparta uplatni opci.

Nemusi byt dobry ale ze by neustal "tlak" ve Sparte to me ani nenapadlo. 2. BL je navstevnosti, sledovanosti i prestizi uplne nekde jinde nez ceska liga nebo predkola poharu.

Reagovat
Greny

Ty vole to si piš že předkola LM je větší tlak než střed bundesligy druhe

Reagovat
Simas92

Pardon ale predkola poharu hraji kdejaci nekopove typu Slovan Bratislava apod (kteri za poslednich 10 let prodali jen jednoho hrace ven za vic jak milion euro), prosadit se trvale v 2. BL kde je obrovska konkurence a na tvoji chybu cekaji dalsi 3 v rade, to je trochu jiny tlak nez si zkusit kopnout o LM z pozice outsidera.

To ze si to Sörensen (jez byl v Norimberku nekde mezi zakladem a lavickou) ve Sparte vodi s ledovym klidem neni vubec nahoda a cekal jsem to uz kdyz prichazel.

Ale nevim jestli vubec 2. BL sledujes, predpokladam ze ji povazujes na urovni top6 kapr ligy, coz nedava smysl vzhledem k tomu ze i prumerny klub 2. BL ma minimalne 2x lepsi financni moznosti nez nase top3 a pousti sem pouze nechtene hrace.

Ekonomicky nase top3 s prumerem 2. BL souperit nemuze, jen nektere hrace nalakaji na pohary a potencial ukazat se, ale vetsina hracu zvoli 2. BL kdyz se bude rozhodovat mezi nasi top3 a 2. BL. A tomu idpovida i kvalita a tlak v 2. BL

Reagovat
Salfovic

Ty jsi úplně mimo

Reagovat
Simas92

Muzes to nejak rozvest?

Prumerny hrac 2. BL ma v prepoctu cca 1 mil CZK na mesic (ted mluvim o prumernem clenovi sirsiho kadru), prumerny clen zakladni sestavy vice, nejvetsi hvezdy tymu v 2. BL berou vyssi desitky milionu CZK v prepoctu.

Norimberk vynalozil na mzdy hracu (bavime se ciste o hracich) minulou sezonu v prepoctu 300 mil. CZK, je to naprosty prumer v 2. BL.

Ve 3. BL ma prumerny hrac sirsiho kadru zhruba 250 tisic na mesic, hrac zakl. sestavy vice. Jsou na to kvanta zdroju. Proc by v 2. BL ktera je asi 10x sledovanejsi nez treti liga meli brat hraci kadru jen pulmilion CZK jako prumerni clenove kadru ve Sparte?

Navic to zapada presne do toho co rikal Rosicky. Soerensena chteli pres 2 roky ale dokud byl na hrane zakladu v Norimberku, byl pro Spartu nedostupny. Az po dvou letech kdyz s nim Norimberk zacal pocitat jen na lavicku ho byli ochotni pustit skoro zadarmo, protoze ho Norimberk nechtel dusit. Rosicky sam uvedl ze ho dokazali dostat do Sparty jen diky tomu ze hrali predkolo Konferencni ligy, mzdove by je byl v te dobe shcopny dorovnat i spodek 2. bundesligy.

Pochybuji ze mu byli shcopni dat smlouvu na vic nez milion euro na rok (v dobe kdy nebylo jasne ze bude nejlepsim obrancem ligy), dali mu spis pulku toho, takze by je platove zbytek 2. BL byl schopny dorovnat uplne bez problemu. Ale zbytek 2. BL nehraje ani pohary ani o titul, takze je jasne ze vic videt je hrac potencialne ve Sparte (kdyz se dari).

Mi prijde ze tady kazdy zapomina ze Nemecko ma 8x vice obyvatel, kazdy z nich v prumernu 2,5nasobek mzdy a zemi plnou fotbalovych fanatiku. Ten fotbalovy trh je tam minimalne 50x vetsi (pokud se bavime o hodnote vysilacich prav atd.), takze neni prekvapenim ze 25.-30. klub v Nemecku dokaze preplatit i nasi top3, kdyby slo jen o penize a ne o "zviditelneni" hrace.

Reagovat
kilobyte

Sorensen byl v poslední sezóně v základu 29 zápasů z 34. Předchozí 2 sezóny toho odehrál podobně. To není ani hrana základu a ani lavička.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
kilobyte

Jasně a proto nepotřební hráči ve Spartě a Slavii chodí hostovat do 2. BL? Hušbauer, Vindheim, Pulkrab, Drchal.

Reagovat
doshcz

to je hezky ale zase se tam ani jeden neprosadil, ani trochu

Reagovat
kilobyte

Tak byli to odložení hráči.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Simas92

Husbauer lestil v Drazdanech lavicku i kdyz byli jasne posledni v 2. BL, nakonec spadli do 3. ligy. Sam Husbauer tvrdil ze spodek 2. BL je daleko kvalitnejsi nez predek 1. ceske ligy.

Vindheimovi se povedl prvni zapas kdyz vyhrali asi 6:1, pak hral v zakladu jeste asi 2 zapasy nez jim doslo ze na to nema a zbytek uz stravil na lavicce.

Pulkrab se Saarbruckenem spadnul do 3. BL, za 16 zapasu v 2. BL nedal jako hrotovy utocnik ani jednoho gola.

Drchal jsem ani nezaregistroval ze tam byl - kazdopadne jako utocnik 15 zapasu, 0 golu.

Co to je za argumenty?

Reagovat
kilobyte

Tys tady argumentoval, jak vysoká je tam konkurence a tlak. Přitom tam Sparta posílala hráče, kteří se jí nevešli do kádru. V průměrném klubu v 2. BL není větší tlak než ve Spartě.

Reagovat
Simas92

je to asi blbost se o takovych vecech hadat, evidentne mame oba naprosto odlisne predstavy o sledovanosti 2. BL a konkurenci ktera v tech tymech panuje

Reagovat
Prometheus

Až na to, že Pulkrab hrál v Sadhausenu ty rádoby experte

Reagovat
Erialdur

Borec, před 10 lety možná...

Norimberk (střed 2. BL) - hodnota kádru 18 milionů eur, prodali za 4,15 m eur a nakoupili za 1 m eur.

Slavie - hodnota kádru 47 milionů eur, prodali za 14 m eur, nakoupili za 3,35 m eur.

Sparta - hodnota kádru 44 milionů eur, prodeje 10,8 m eur, nákupy 4,5 m eur.

Doby, kdy pražské S měly rozpočet 300 milionů jsou pryč. Dnes mají přes miliardu. Data jsem nenašel, ale Slavia měla už 3 roky zpátky 1,3 miliardy a Sparta 800 mega. A minimálně Sparta teď bude mít ještě výrazně více.

Jestli je chceš srovnávat s Německem - tak spodek BL a špička 2.BL, ale rozhodně ne střed. To je nesmysl.

Reagovat
kilobyte

Loni Sparta měla rozpočet zhruba těch 800 mega.

Reagovat
Simas92

Najdi si prosimte kolik davaji v 2. BL na mzdy, a kolik dava ceska top3

Nikde jsem netvrdil ze ma Slavia rozpocet pod miliardu, to je snad jasne ze maji vice.

Ale 2. BL je ekonomicky v prumeru nekde jinde nez ceska top3 (pokud se nebavime o cca 3 nejhorsich klubech v 2. BL, ktere jsou ekonomicky cca na urovni Plzne)

Reagovat
Erialdur

Našel jsem si to a mám pravdu já. Házíš tu nesmyslné cifry. Najdi si platy v 2.BL, je to dohledatelné na netu. Rozhodně tam neberou víc než ve Spartě nebo Slavii.

Reagovat
Uwe háže buly

Ty se nech vyšetřit

Reagovat
Simas92

Prosim napiste nekdo nejaky argument, ta cisla co uvadim jsou verejne dostupna a zde sklizim jen vysmech

To ze Sparta nebo Slavia jednou za rok proda hrace za 10M+ euro jeste neznamena ze plati lepe nez prumerny klub v 2. BL.

Reagovat
Svandik68

Co má výše mzdy přesně společného s tlakem na hráče?

Reagovat
Freedo

Reagovat
lampas

Taky je Norimberk v Německu (nebo aspoň Bavorsku) nejsledovanější sportovní organizace v zemi?

Reagovat
Simas92

Myslim ze v Oberbayern asi jo, ale nechapu tuhle logiku.

WH neni nejsledovanejsi organizace ani ve svem meste, natoz zemi, psal by nekdo o Souckovi nebo Coufalovi kdyz by se vratili do Slavie ze se psychicky slozi v predkole LM?

Reagovat
Simas92

chtel jsem rict v severnim Bavorsku

Reagovat
andrew96

Franky

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
delfin

Reagovat
Prometheus

Hroznej žvást od tebe

Reagovat
Simas92

prosim rozvest a cisla, diky

Reagovat
db18

...takže na podzim nedostane gól.

Reagovat
owner

Reagovat
JacksLFC

OT: Nevi nekdo za kolik jde Plavsic do Rakowa?

Reagovat
smazaný uživatel

Roční hostování zdarma + Slavia bude platit 50 % jeho platu.

Reagovat
JacksLFC

Nice try.

Reagovat
vitalislavia

Kdybys raději nic nepsal, když o tom víš hovno

Reagovat
Mass

Je to 1,3M€ a pak ho pustí k rivalovi zdarma, kterej ho ještě potom prodá. Á vlastně ne, sorry, kouknul sem se na Spartu.

Reagovat
emisarpravdy

+- 900 000 €

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Rakow dal za hráče historicky nejvíc 1,5 mega, 2. nejdražší příchod byl 800k a teď dají 900 za odloženého hráče z české ligy, kterému navíc brzy končí smlouva.

Reagovat
emisarpravdy

Je to tak

Reagovat
Mass

Pořád je to o 400k míň než co za Plavšiče zaplatila Sparta

Reagovat
Prometheus

Je to kolem 200 tis €

Reagovat
Moshe Dajan

Tak o tomto borcovi se bude útočníkům doslova zdát.

Reagovat
16Dave

Další brankář.....ach jo, než todle, tak at fakt radši chytaj odchovanci

Reagovat
Anetis92

Odchovanci? A kdo prosimte ma nejakou kvalitu? Krom Vorla, ktery by mozna mohl jednou chytat stabilne 1.ligu, ale buhvi zda za ACS.

Ono sice mame kvalitni GK odchovance, ale nikdo z nich nema kvalitu na ACS.

Viz. Kotek, Backovsky, Tuma, Ctvrtecka - zadnej z nich nema stabilni vykonnost, ano jsou to stale celkem mladosi, ale v jejich veku uz by meli stabilne chytat v 1.lize.

Nalezinek bude stejny pripad.

Posledni dobrej GK odchovanec byl asi vazne jen Vaclik

Reagovat
Greny

Vaclík vole není odchovanec a Nalezinek má brutální perspektivu..

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Anetis92

Ja myslel, ze Vaclos byl odchovanec, moje chyba, hned se necerti smudlo

I o Koktovi se mluvilo jako o velke perspektive a jak dopadl

Reagovat
icka

ten sel valcoven FM

Reagovat
r.mrazik

Vůbec jsem nevěřil, že by Kovář nepřišel

Stejně teď už tu kvaldu odchytal Vorel

Reagovat
ACSeRw!n

prej MU chce Kolare prodat nejlepsi nabidce.. takze by to bylo stopro na dlouho a pravdepodobne by sme na nej ani nemeli

Reagovat
r.mrazik

Jj. Ale na konci sezóny jsem byl fakt přesvědčený, že ještě na rok na hostování zůstane

A jestli ho Eth prodá někam do Holandska za Mega euro tak....

Reagovat
iamek

Cena stanovená na 7-10 mega liber prý. Nevěřím, ze to někdo da

Reagovat
Salfovic

Tak City teď prodaly toho mlaďocha snad za dvacet, ne? Těch 7 možná někdo dá.

Reagovat
O.Giroud

Za takú cenu môžu mať napr. Rodáka, kt. nie je o moc starší a má už odchytané nejaké roky v Champe.

Reagovat
lampas

Tak je mezi nimi ale docela velký věkový rozdíl a potenciální perspektiva (myslím mezi Kovarem a Rodákem).

Reagovat
O.Giroud

Čo ja viem tak 3 roky mi neprídu nejaký veľký rozdiel. A zas Kovar má za sebou jeden dobrý polrok v Českej lige a už sa tu z neho robí brankár pre TOP 5 ligy.

Reagovat
lampas

Sorry, já myslel, že Rodákovi už je dávno přes 30.

Reagovat
O.Giroud

Tiež som si najprv myslel, že mu je viac no

Reagovat
Imos

to je Dúbravka

Reagovat
lampas

Reagovat
kilobyte

Rodák má odchytané 3 roky v Champu. A 3 roky jsou v tomhle věku docela velký rozdíl. Ve 26 let už by měl být hráč víceméně hotový.

Reagovat
emisarpravdy

komik

Reagovat
Uwe háže buly

Podle mě tak 5 mega nekdo dá.

Reagovat
owner

To je celkem přepal teda

Reagovat
O.Giroud

Tak Suzuki odmietol, takže môže robiť dvojku

Reagovat
Kucka

Reagovat
dave30

Dokonce i mě jsi přesvědčil, že je to tutovka...

Kovář a Sport Invest chtějí zřejmě více. Aby nakonec nešel hostovat do toho Champu.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
dave30

Rád se budu mýlit...

Reagovat
r.mrazik

Snad ne. Nějaké Německo / Francie by mu vyjít mohla

Reagovat
Salfovic

Pochybuji. Kovář šel snad loni chytat bez jediného tréninku, o víkendu už bude v bráně.

Reagovat
kilobyte

Určitě minimálně do jednoho ligového utkání nastoupí než se začne hrát předkolo. A pak podle výkonu.

Reagovat
Bosko

Vida. Nevyšel Kovář, přivedl se jinej gólman. Jako slávista jsem z toho úplně v šoku, protože je pro mě neuvěřitelný vidět, že v některých klubech se aktivně řeší brankářská otázka.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Urbis__

Připoměl jsi mi Kovaříka, když tak jednou před sezónou říkal, jaký jde ze Sparty a jejich posil typu Paixao strach.

Reagovat
Bosko

Já myslím, že u těhle dánských posil si je ten dánskej realizák sakra jistej jejich kvalitou. DRVCD

Reagovat
Anetis92

Tak vy v SKS asi mate nejsilnejsi trio brankaru, co v lize vubec je.

Jak Kolar tak Mandous jsou jedni z nejlepsich v lize. Stejskal je taky slusnej, v dolni polovine tabulky (minule sez.) by v klidu asi delal jednicku, kdyz by se vice rozehral.

Reagovat
Bosko

To nevím teda.

Kolář je flink, u něj je to jen čekání na hrubku, je to frajírek, takže je naprostý scifi, že by se z chyb nějak snažil poučit.

Mandous chytá málo, když pak chytá, občas působí trochu nejistě.

Stejskal si ve Slavii nezachytá, takže to je jedno.

Naděje je Kinský, pokud se ukáže v Pardubicích, snad dostane šanci, ale...

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
exse

Wut? Sparta aktivně řeší brankářskou otázku už asi 5 let, to je přesnej opak toho co by tým měl chtít.

Reagovat
Bosko

Oba jsou to extrémy no. My máme v bráně zeťáčka, kterej má místo jistý. Experimenty jsou až na drobný výjimky nepřípustný.

Jak to sleduju, tak bych raději ten sparťanskeĵ extrém, ale chápu, že je to subjektivní.

Reagovat
exse

Já teda nejsem ani Sparťan ani Slávista, ale radši bych měl stabilní jedničku, která patří k top gólmanům v lize (i když má sem tam výkyvy, a to na obě strany), než se každou sezónu sehrávat s novým gólmanem, kterej navíc ty výkyvy má taky.

Reagovat
Selänne

Reagovat
doshcz

Reagovat
emisarpravdy

Co bys chtěl řešit? Kolář a Mandou by kdekoliv byli jedničky, Stejskal v osmi týmech určitě taky. A pak kupa mladejch borců v čele s Kinským.

Reagovat
Prometheus

Stejskal

Reagovat
Svandik68

Těch osm týmů by mě zajímalo.

Reagovat
Urbis__

Šílený propad kvality. Až na Krejčího jsou nejlepší hráči pryč a místo kvality se kupuje předražená nekvalita ze zahraničí. To zase bude ostuda v pohárech

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Urbis__

Jo jo, je to pořád dokola. Každý rok ty vaše megahvězdy hejtuju a každý rok prokazují opak. Jednou dokonce málem porazili Suboticu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
bartes

ten hráč přišel za hostovačku

Reagovat
Urbis__

Aha, tak to dokazuje jeho kvalitu

Reagovat
bartes

Ne, ale přišel na zkoušku. Nechytne se, vrátí se, chytne se, koupí se a pak se prodá se ziskem.

Reagovat
dave30

Aha, takže takto uvažují ty kluby, které dávají hráče na hostování s opcí. A já myslel, že už je mají vyzkoušené...

Ne, je mi jasné, že pár takových hostování vyšlo ve prospěch toho nového klubu. ale asi bych na to nespoléhal.

Reagovat
bartes

Prý ho zná trenérský štáb ještě z dob jeho působení v Norsku. Jsem na něho zvědavý. Zas je to takové hostování pokus omyl. Povede se, koupíme za 1 mega, nepovede se, vrátíme. Každopádně díky známostem bude mít rychlejší aklimatizaci a konkurence v podobě Vorla není nepřekonatelná, takže má dost velkou šanci se prosadit jako 1.

Dohromady nemají moc co ztratit. S LM nelze počítat bez ohledu na gólmana a byl by to jen příjemný bonus. EL by měli ukopat i s Vorlem. Když se jim chytne tento brankář, tak ho za cca 1 mega koupí , mají na pár let pořešenou 1 a pak ho prodají za 5+ dál.

Reagovat
Salfovic

V Dánsku.

Reagovat
bartes

Reagovat
exse

Těžko soudit. Kovář tam přicházel v podstatě jako flop a nakonec jim udělal titul. Jediný co mě zajímá je jestli maj opci a pokud jo tak na kolik, protože sám Alkmaar za něj dal skoro 2 mega.

Reagovat
bartes

Opce tam je a drahý fakt nebude. V podstatě jeto nepotřebný brankář pro Alkmaar, takže to udělají podobně jako u Kuchty. Teď jim dali pár set € za hostovačku a pak jim dají max 1 mega jako doplatek. Jedou v úplně stejném režimu jako Slávia. Levně nakoupit slušné zboží a pak ho dráž prodat, tzn. žádné hvězdy, ale s dobrým potenciálem pro další prodej....

Reagovat
kilobyte

Opci bych tipnul na těch 2 mega, maximálně 3.

Reagovat
bartes

vzhledem k nákupům, jaké v poslední době dělají pražská S, se mi zdají 3 mega hodně. Všichni hráči, co přicházejí, chodí za 1-1,5 mega. Teď bych to viděl na hostovačku za 300k € a pak doplatek max. do 2 mega.

Reagovat
kilobyte

Kuchta 2,5 mega, Haraslín 1,5 mega a Hancko 2,5 mega.

Ale s těmi 3 jsem přestřelil.

Reagovat
bartes

to byla úplně jiná Sparta. Teď Gomez 1 mega, Birmančevič hostovačka, Mabil hostovačka, tento brankář hostovačka, Kovář hostovačka, Olatunji 1 mega, Laci jako volný hráč

Reagovat
kilobyte

Jenže to byli právě všichni hráči na hostování s opcí, takže se u nich mohlo jít za větší cenu, protože byli ozkoušení. A v zimě přišel Kairinen za 1,5 mega.

Reagovat
bartes

To mají určitě spočítané komplet. Podívej se na transfermarkt, jaké teď dělá Sparta nákupy. Všechno kolem 1 mega. Výjimka byl jen Kuchta, který byl přeplacený díky starým smlouvám. Dělají to jako Slávia, nekupovat hvězdy, ale takové hráče, kteří udrží pozice, ukážou se v pohárech a pak se za několikanásobek prodají.

Reagovat
kilobyte

Na přímý přestup dávají maximálně 1,5. Ale u těch hostování mají větší opce. Viz Kuchta nebo Hancko. Vlastně z těch hostování s opcí jsme udělali zatím 3 přestupy. Dva za 2,5 a jeden za 1,5. Takže z tohohle zase vyplívá, že ty opce můžou být kolem 2 mega.

Reagovat
Prometheus

Jj,to sedí. Birmančevic má opci na 2,5mil €. Myslím, že Vindahl bude kolem 1 - 1,2 mil €

Reagovat
bartes

podle této logiky to bude zase nějaký podobný pakatel

Reagovat
_Franklin_

maji opci

Reagovat
FCSL

Ještě si polepší. Kovář není žádnej zázrak. V minulý sezoně jsem viděl dost chytatelnejch golů co dostal

Reagovat
Salfovic

Teď už se to může napsat, opravdu to není žádnej zázrak.

Reagovat
Bakary3

No, z článku mi vyplývá (BAN), že Kovář o návrat nemá takový zájem a tím si zabouchl dveře.

To mě docela štve, pro repre by to mohl být dobrý gólman a ve Spartě by rostl a mohl jít pak dal.

Jsem teda zvedavej, kam půjde, ale moc to od něj nechápu.

Reagovat
delfin

Reagovat
El Cid z City

Asi nečeká na lepší nabídku bezdůvodně a pokud jo, no tak hodně štěstí.

Reagovat
Bakary3

Tak je otázka, jestli bude lepší

Tady už měl nějakou pozici, předpoklady pro další posun tam byly.

Tak uvidíme.

Reagovat
El Cid z City

Myslel jsem to tak, že už nejspíš kontakt s jinými kluby má a bude to lepší adresa než Sparta.

Reagovat
dave30

Tady zřejmě nejde o pozici, ale o peníze...

Reagovat
bartes

Tak se na to zkus podívat ze strany MU. Ukázal se ve Spartě, ale v MU má ještě smlouvu a tam ho nechtějí, takže se ho snaží slušně střelit do Evropy. Celkem je jim jedno, jestli to bude Sparta nebo někdo jiný. A pokud Sparta není ochotna dát 10 mega, tak se pravděpodobně někdo jiný najde.

Gólman je to poměrně kvalitní, navíc se ukázal i v přípravě MU, takže zájemci určitě jsou.....

A Kovář, protože je pod smlouvou, do toho nemůže moc zasahovat. Maximálně si může postavit hlavu, že chce do Sparty, ale byl by sám proti sobě.

Reagovat
Bakary3

Pohled MU chápu, u Kováře bych ale čekal, že bude chtít pokračovat ve Spartě.

Ale dobře, jsem zvědavý, kam zamíří.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář má mít namířeno do některé z TOP lig.

Reagovat
Bakary3

Tak to čumím, jsem zvedavej

Reagovat
db18

Tak může být jedničkou třeba někde v Holandsku nebo Francii a bude na tom líp... Škoda, že už Stuttgart vzal Nubela, ale na Kováře by asi stejně neměli, když je u Nubela opce.

Reagovat
Bakary3

Tak jo, tak uvidíme..

Reagovat
fabec1222

No a tipovačka je v prdeli

Reagovat
delfin

184 cm

Reagovat
delfin

Aha, tak 195 cm, tak to potom jo.

Reagovat
O.Giroud

Tak už podľa fotky je vidieť, že to je obr

Reagovat
ACSMan

Kolik by tak měl Rosa podle fotky, kdyby Vindahl měl jen 184 (na golmana jen)

Reagovat
Salfovic

Kalivoda revival, ale přijít kvůli tomu o odvetu je tedy daleko větší kalibr

https://www.livesport.cz/zapas/lpTYG936/#/prehled-zapasu/live-komentar/0

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Coutinho10

čas 0:28

Reagovat
kilobyte

Tam už jen chybělo, aby to odvolal VAR. Ale ten tam asi nebyl.

Reagovat
Kucka

Richarlison vibes

Reagovat
Elliasson

Gala hezky začalo

Reagovat
Imos

Žalgiris umí pozlobit

Reagovat
ACSMan

To byl stejně legendární zápas. Už jen kvůli těm sedačkám co tam lítaly

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

United za Kováře chtějí prý něco okolo 10.5 milionu liber, blázni celkem.

Reagovat
bartes

V Anglii docela normální cena. To si ho může dovolit celá PL a ještě půlka Champu.

Reagovat
kilobyte

Před chvílí jsem četl 184 cm, pak 195 a teď 198. Chlapec nám rychle roste, ale už by to asi stačilo.

Reagovat
Greny

To ven čert, ale nikdy nepochopím když vidím brankáře jak můžou být nejistí ve vzduchu

Reagovat
kilobyte

Proč? Stačí když má špatný odhad na vysoký míče a hned má problém. Nebo stačí, aby ho někdo otočil ve vzduchu a on ošklivě spadnul a pak z toho může mít blok.

Reagovat
Mass

Asi jediná slabá stránka Petra Čecha.

Reagovat
Zark

Jeho rozhovory?

Reagovat
kattos

Neměl Čech v Chelsea skoro každou sezonu první v počtu sebraných centrů?

Ta chyba proti Turecku se prostě nezapomíná no

Reagovat
dave30

Reagovat
Salfovic

Kdo to vypotil ?

Reagovat
ACSeRw!n

prej nejaky fans AZ

Reagovat
db18

takže 3:0 ve Zlíně

Reagovat
Greny

Jinak se ke mě dostalo zajímavé info o Kolářovi že Slavie...

Úplně se mi tomu nechce věřit.. Slávisti asi poví víc

Prý úplně neohrožená pozice jak u vedení tak trenérů a každý jiný by s takovýma fyzickými testama hned letel

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Anetis92

Tezko rict, treba fakt v tom hraje tchanova protekce vid

Zas jako u nej je problem smlouva, hostovani je defakto pase, prodej ted uz taky. Tak ho proste drzi no, co jim zbejva, treba se jeste chytne.

A zcela nejvetsim problemem je, ze on nechce hrat jinde nez ve Francii, jelikoz neni nejchytrejsi a je antitalent na jazyky, proto pro nej pripada v uvahu jen ta Francie. Ale potlesk za pud sebezachovy (jeho slova jeste z juniorky z Liberce).

Pak je problem, ze kdyz pujde do prumeru francouzskeho klubu, tak vlastne na tom s cistym platem bude mnohem hur nez v SKS, bude pak litovat jako Pokorny, ktery sel z Liberce do Montpelier, kdy v cistym nemel o nic moc vic nez v Liberci

Reagovat
Nieuwendyk

On umí francouzsky? :eek::

Reagovat
Greny

Myslím že tam v mládí žil

Reagovat
Anetis92

Ano v detstvi tam zil s otcem, jeho otec byl snad volejbalista nebo neco takovyho.

Reagovat
kilobyte

Vždyť mu smlouvu teď prodloužili. Asi aby zajistil rodinu.

Reagovat
wyqinac

prodlouzili, ale zaroven pristoupil na vyrazne snizeni platu dle informaci

Reagovat
kilobyte

No, jestli to výrazné snížení je takové, jaké sem někdo psal, tak to zase takový výhra není. Pořád bude brát nesmysl a ještě k tomu delší dobu. A v podstatě už nemá moc důvod nějak extra makat.

Reagovat
Bakary3

Co znamenají ta jeho slova z juniorky Liberce?

A to s tím pokorným musí být blbost, ne?

Reagovat
Salfovic

Nemusí. Platy v chudších klubek L1 či SA nejsou žádné pálky.

Reagovat
Anetis92

Presne, jak neodchazis jako velka hvezda z nasi ligy, kdy o tebe stoji vice klubu z venku, tak te v L1 ani v SA nezaplati o nic vic, par set tisic navic to bude nez treba plat v Liberci, Jablonci, Slovacku, ale nic extra…takova Plzen, SKS, ACS je ve vysledku vyhodnejsi pak pro lepsi “prumer”.

Reagovat
Anetis92

Ze uz v juniorskem veku takto o sobe mluvil, ze je proste blbej a vi, ze bez jazyku to nejde a proto muze max do Francie

Hele tak Pokornas tam odchazel jako celkem nezkusenej, neco malo odehrano mel, ale nic extra. Takovymu hraci nedaji extra randal, jeste k tomu fakt v tu dobu podprumer klub. To mas cca skoro 50% dan, odvody, najem (klub to neplatil), drazsi ceny vseho a byl na tom skoro jak v Liberci, samozrejme mu neco navic zbylo, ale ze by to bylo x statisicu, coz pak uplne nedava smysl, kdyz by mu ACS/SKS dali vice (to v cistem jsem napsal puvodne spatne, bylo to mysleno jako po zaplaceni nutnosti).

Reagovat
Bakary3

Dobrý

A ten pokorný mě přeci jen překvapuje, přeci jen oproti Liberci ...

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Prometheus

Prosím Tě v Liberci mohl brát 80 - 100k, víc ani náhodou, takže ve Francii si výrazně polepšil,tak tady nešíř fake news

Reagovat
doshcz

tak smlouvu mu ted dali novou ne

Reagovat
db18

Slavia mu teď plat dost zkrouhla...

Reagovat
smazaný uživatel

To tvrdí Tvrdík, ale nedivil bych se, kdyby mu naopak ještě přidali.

Reagovat
Prometheus

Šel se základem dolů o 25%, takže teď bere cca něco kolem milionu základní mzdu. Bonusy za vchytane čisté konto 150k a za vítězství 200k mu zůstali

Reagovat
bartes

Kolik bere cca Mandous? Dle mě to je docela vyrovnaná dvojka, takže by spravedlivě měl brát podobně.

Zase na druhou stranu, oba jsou na naši ligu nadstandard. Je pravda, že mega + bonusy je hodně, ale ve Slávce na postu brankáře si dokážu představit 750k + 250k bonusy

Reagovat
Prometheus

To netuším,kolik má Mandous,ale ještě než přišel, tak Přéma Kovář měl základ 400k

Reagovat
pingla

úplně šílený, jestli si někdo sezením na lavičce a točením videí vydělá 4 miliony ročně

Reagovat
bartes

co 4, dohromady cca 5, docela balík, na to že posledních cca 5 let téměř nechytal, 25 mega doma za sezení na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si musí odskočit na trénink. Ať jsme spravedliví

Reagovat
kilobyte

Pořád lepší než aby hrál.

Reagovat
Nuno čomes

I tak šílenost

Reagovat
icka

To je šílenost..

Reagovat
Remt

Ty bonusy jako.. za jedno čistý konto.. a za jedno vítězství? To se posrali ne?

Reagovat
bartes

takže má v průměru další mega měsíčně v bonusech

Reagovat
pingla

tolik může brát brankář někde na slovácku za celý odchytaný měsíc, Kloář to má za nulu proti Hradci

Reagovat
Remt

To je fakt nesmysl, ty kráso

Reagovat
pingla

co je nesmysl, však základní měsíční plat se bude pohybovat tak kolem 200 000, bez bonusů samozřejmě

Reagovat
emisarpravdy

Omg, Teď podepisoval novou smlouvu. Právě proto, aby nebral takovou raketu. Byl poslední v týmu kdo měl prestrelenou smlouvu.

Reagovat
Bakary3

Raketa to je furt a ty bonusy jsou vtip.

Dostat 350, že si stoupnu doma proti Pardubicím do brány jak sněhulák, to sorry, to bych si taky zachytal.

Reagovat
Nuno čomes

Jo jo, teď je ta smlouva úplně adekvátní. A bonusy taky

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kattos

A to ten Kolář chytá tak špatně?

Reagovat
Bakary3

Nechyta, měl teď zase i dobrý období.

Ale jde o to, že je to fakt neadekvátní jeho výkyvům, kdy je čas od času zralej na divizi...

To je prostě malá domu ta jeho smlouva.

Reagovat
bartes

Na první pohled vypadá spíš jako hokejista a takových 5-10 kg by měl dát dolů, aby byl rychlejší, takže bych se ani nedivil, kdyby rychlostní testy nedával

Reagovat
Salfovic

Zase zabere v bráně víc místa.

Reagovat
bartes

jenže nestojí v hokejové bráně, kde stačí postavit 120 kg sněhuláka

Reagovat
Greny
Reagovat
kilobyte

A to ještě přijdou kila po dětech.

Reagovat
bartes

Reagovat
Salfovic

Pokaždé, když ho probudí harant, tak skončí v lednici.

Reagovat
Salfovic

Teda Kolář, ne to dítě.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
smazaný uživatel

S tím dítětem by to bylo trvalejší řešení.

Reagovat
Mass

Reagovat
Kucka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Nieuwendyk

Bílej sex,no

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jako to asi vidi kazdej, ze nema formu jako Zlatan, ne? A ze je ted jasnou jednickou.

Reagovat
db18

Ke mě se dostalo, že Oscar je černej...

Reagovat
Greny

Já myslel že spis do zlata

Reagovat
ACSMan

Ne to je nějaký šum, říkalo se že spoluhráčům krade zlato v šatně.

Reagovat
ACSeRw!n

asi tak

Reagovat
Salfovic

Slavie tě změní, byl bílej.

Reagovat
kilobyte

Zas nesmíš věřit všemu, co někdo plácne.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by docela zajímalo, kam půjde Kinský, až mu za 2 roky ve Slavii skončí smlouva.

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu poslední dobou se zvedl, díky němu třeba jsme proti Hradci nedostali regulérní gól a buh ví, jak by to vypadalo a dopadlo za stavu 1:1

Reagovat
Mass

Kolář opravdu neni problém Slavie.

A nevim proč se řeší jeho nadváha v komentáři v článku pod Spartou, která po dlouhý době má šanci na LM a přitom ani neví, kdo bude chytat v základu. Brankář by měl bejt s obranou sehranej.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak teď to problém je ne? Minulou sezonu pustil pár gólů navíc. Je to potvrzené i datama. Nebo možná si to pletu. Snad někdo potvrdí nebo vyvrátí. Já myslím, že by Mandous dostat šanci měl.

Reagovat
ratusek

Mandous ti nic nezachytá, protože je pod tlakovým tlakem a v takové atmosféře, že se čeká na jednu jeho drobnou chybu, aby mohl chytat zase Kolář

Reagovat
bartes

No hlavně je to v povaze. Mandous vypadá jako takový ten hodný kluk do kabiny, který klidně bude dělat 2. Naopak Kolář by mohl dělat bordel, pokud by třeba půl roku seděl.

Takže to, že chytá Kolář, nakonec všem vyhovuje a Mandous se s tím musí smířit.

Reagovat
Coutinho10

Mandous nechytne moc navíc a je malej...ani si nepamatuju, kdy naposledy udržel čistý konto

Reagovat
bartes

vždyť má 188 cm, což je jen o 5 cm míň než Kolář ..........

Reagovat
Coutinho10

já z něj vždy mám pocit, že když ta střela má ránu a nemusí bejt ani nějak moc k tyči, tak že na to prostě nedosáhne....vždy na mě působil jako menší brankář, takže že má 188 mě celkem překvapuje

Reagovat
bartes

Mandous je takový hodný nevýrazný kluk do kabiny, prostě ňouma, jak by ho popsaly ženské. Takový ten přikrčený v koutě. Naopak Kolář je jeho pravý opak, musí být u všeho, i když toho spoustu podělá. Neviděl jsem staty, ale dohromady mi přijdou nastejno, jen Kolář má větší výkyvy a taky mnohem větší podporu vedení.

Před zraněním chytal Kolář jako bůh a byl lepší než Mandous. Jenže pak začal dělat alibistické hloupé chyby, které končily gólem a patřil sotva k průměru ligy. Takže se právem dostal do brány Mandous, i když pozdě. Pak Kolář přestal tolik vymýšlet kraviny, nejspíš k tomu zase zapracoval Tvrdík a Mandous byl bez větší viny zase posazen na lavičku.

A protože je Mandous hodný kluk, tak místo toho, aby se jim na to vykašlal, tak je zticha a dělá Kolářovi dvojku. A tak co by ne, když za to má určitě min. půl mega měsíčně. Na velkou kariéru to už v jeho věku není, takže bude dalších pár let koukat, jestli ho Kolář pustí do brány.

Reagovat
Coutinho10

jo, jako Mandous se do brány dostal oprávněně, na Kolářovi ti Rangers zanechali stopy, na to nesmíme zapomínat, ale postupně se zvedl, naopak Mandous šel dolů, takže já jsem s tím ok, Kolář se za mě postupně zlepšuje

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jestli to tak je tak je to hrůza. Vždyť Mandous měl super čísla. Jen prostě posral ten Feynoord.

Reagovat
ratusek

a k tomu nastavuje zrcadlo Kolář, který jim projebal takové prachy a možná i titul v lize, ale je nedotknutelný

Reagovat
KingMaster13

A Mandous na tohle bohužel hlavu nemá a často zachytá fakt tragicky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$$CaptainKokotko

Zranění hlavy jsou fakt hnus a může tě do dojebat psychicky. Dost lidem to rozjede úzkosti i pak deprese. Třeba to jak byl naštvaný na spoluhráče když na něj dávali rány na tréninku to potvrzuje. Celkově to pro něj muselo být náročné a to i pro mladou Tvrdíkovou. Tvrdík měl rakovinu, taky teď ty věci vidí jinak a má potřebu ho chránit a dává mu velkou protekci. U tohohle bych se nedivil, že si to Tvrdík ani neuvědomuje, že to má vliv na tým. Snad chytne Kolář formu a bude lepší, ale když ne tak to bude pro Slavii špatně.

Reagovat
Mass

Nějak blok asi měl, do soubojů nechodil tak riskatně jako předtim, ale myslim si, že už to rozchodil.

Reagovat
r.mrazik

"Tvrdík měl rakovinu, taky teď ty věci vidí jinak a má potřebu ho chránit"

Není to spíš tím, že má jeho dceru za ženu?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jo, tak jsem to myslel. Jen jsem to asi blbě napsal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

Kde to ta Bratislava hraje V záběru není vidět kousek tribuny

Reagovat
Greny

Co kde ? Ale ještě k tomu jak...

Ale Ďolíček neprojde

Reagovat
Salfovic

V Mostaru.

Reagovat
smazaný uživatel

V KL jsou na stadiony vyšší nároky než v LM.

Reagovat
ACSMan

Je to takovej Dukla styl no, jedna větší tribuna a stačí

Reagovat
Freedo

Sparta vždycky přijde s někým, u koho má člověk pocit, že musí být vygenerovaný FM. Prostě totálně random.

Reagovat
Nieuwendyk

Jojo, random. Ne jako zeťák

Reagovat
Anetis92

Ja si rikam, zda uz na plno nevyuzivaji od ruznych spolecnosti datovou analyzu.

Pak az poslou skauty.

To bych asi chapal, jinak mi to taky prijde jak generator z FM

Reagovat
Salfovic

Jo, úplně tu analýzu vidím. Ty Briane, neznáš nějakého dobrého brankáře?

Reagovat
Anetis92

Nebo Transfermarkt Nastavis filtr na danskeho hrace, vyberes jeho aktualni hodnotu a vek, pak vemes prvniho ktery ti padne do oka

Reagovat
bartes

vzhledem k tomu, že většina hráčů přichází díky známosti k Brianovi, tak bych věřil Salfovicovi

Reagovat
ACSeRw!n

a jeste hral se Sorensenem v mladeznickych repre a v Norimberku..

Reagovat
Coutinho10

už to je taková nuda, jak tam tahají jednoho takového hráče za druhým

Reagovat
verv

Zatímco Wallem, Ogbu, Sinyan atd. jsou nějaký proslavení hráči, nebo co jsi tím chtěl říct?

Reagovat
Nieuwendyk

Bude vynikající. Kolář z toho zhubne

Reagovat
PBLead

Za mě ok. Vorel a Vindahl se "poperou" o.post jedničky v acku. A v béčku to bude mezi mlaďochy Surovčíkem a Nalezinkem. Sice bych osobně bral radši Vaclika, ale Priskemu s Rosou v tomhle věřím. Tak snad to vyjde.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Kucka

Reagovat
$dolar$

Byl jsem na 3 zápasech Norimberku a že by něco chytil, se říct nedá. Takže to kvituju.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Uvidime

Reagovat
bartes

Jenže v případě Sparty je to lehké rozhodování. Mít v bráně Vorla, který je už neprodejný a 8 let chodí po hostovačkách, a ještě nemít žádnou náhradu nebo vzít na hostovačku mladšího brankáře s prodejním potenciálem na doporučení Briana a mít 2 brankáře na úrovni Vorla nebo dokonce 1 lepšího, než Vorla.

Reagovat
Greny

Teď posloucham zpětne Zajíce... Hapal musí být fakt asi na tom spatne po trenérské strance

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já to nechápu. To jako nikdo nepozná, že je na tom takticky špatně. A jak říkali, že kdyby tam přišel s Kováčem tak by to fungovalo. Možná jo, ale spíš by to fungovalo kdyby byl Kováč hlavní trenér a Hapal asistent

Reagovat
7kaka7

Schválně jsem si přečetl diskusi po příchodu Sørensena a hned jsem víc v klidu... Lidé se tenkrát divili proč nepřišel radši Jemelka nebo nikdo, že to je panic buy a přirovnávali ho k Hohenederovi. Doufám, že si s podobným úsměvem na rtech budu číst za rok i tuhle diskuzi.

Reagovat
Salfovic

To tedy nevím, co jsi četl, protože jeho kvality se tu prakticky neřešily.

Reagovat
kilobyte

Já si teda vzpomínám, že sem někteří dávali videa s jeho chybami a že to bude druhý Radakovič apod.

Reagovat
Bakary3

Myslím, že myslí kvality vindahla.

Taky nemám pocit, že by ho tu někdo shazoval.

To video co myslis bylo snad až z přátelaky, kdy si tam jak kopyto šlápl na mic a zavinil gól. Jinak si ani u sorensena něco takovýho nepamatuju.

Reagovat
Salfovic

Přesně tak.

Reagovat
bartes

Tak já ti to napíšu asi jako první. Jensen není žádná superstar, ale vzhledem ke známosti k Brianovi, vzhledem k tomu, že tipy realizáku se většinou povedly a vzhledem k tomu, že konkurence je jen průměrák Vorel, tak věřím, že Jensen bude pro Spartu posila a bude č.1.

Jestli je lepší než Kovář, to se neodvažuju teď říct. To se pozná po podzimu.

Reagovat
bartes

Dokonce věřím v to, že další kolo už bude v bráně, aby si ho vyzkoušeli před poháry

Reagovat
Freedo

A ty jediný jsi s úsměvem na rtech jako prorok věděl, jak jeho angažmá dopadne, ale nebyli jsme hodni toho, aby jsi s námi sdílel svou moudrost.

Reagovat
7kaka7

Kde přesně o tom píšu že jsem to věděl? Já se většinou neodvažuju nic predikovat, jenom se modlím jenom mám radost jak se to povedlo, když tam bylo cca 100-150 negativních komentářů. Pak si můžeme zase přečíst článek po oznámení Trávníka, kde i slávisti psali jaká je to dobrá posila pro Spartu... Takže s Asgera musíme mít radost

Reagovat
Nuno čomes

Proč nevzali třeba toho Trmala? Zas dotáhnou dalšího ze zahraničí.

Reagovat
Skleepy

Ne asi, to je stejný, jak s tím trenérem. Takových kvalitních českých koučů a my dotáhneme Dána a ještě mu přibalíme dánské asistenty. Hrozný.

Reagovat
Nuno čomes

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom mohl být na lavičce klidně nějaký Hapal nebo Jílek, Sparta mohla skončit v klídku 3. a nestresovat se v předkolech LM.

Reagovat
kilobyte

Proč se pořád zapomíná na srdcaře Horst, Frýdek a spol. Vždyť oni by to vedli nejlépe.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak Siegl, Frýdek, 7. místo a na poháry jezdit maximálně do Domažlic.

Reagovat
ratusek

nějak tihle srdcaři utichli. Řekl bych, že je snad sere, že Priske získal titul hned první sezonu. Ale oni čekají na vypadnutí z předkol, ostudu v EKL a zakopnutí v lize, aby zase vylezli. Asi jako u Jalonena v hokeji, kterého po vyhazovu u nás chtějí doma k repre

Reagovat
doshcz

Reagovat
kilobyte

Kdybychom udělali LM, tak by snad musel (Horst) přestat chodit do studia.

Reagovat
ratusek

on by vylezl příští sezonu, kdy by se vám to nedařilo. S tím, že by řekl, že krátkodobý uspěch to přineslo, ale z dlouhodobého hlediska je potřeba česká cesta

Reagovat
lampas

To je problém Finska, že si chce někoho takovýho k sobě vzít. Reálně to byl náš druhý nejhorší trenér v repre historii po Lenerovi (a to je co říct, že před něj dávám i Hadamczika).

Reagovat
kilobyte

Jedna věc je, že ho vyhodili, ale druhá věc je jak. Kdyby to nebyl cizinec, tak by ho takovým způsobem podle mě nevyhodili.

Reagovat
ratusek

Jako já souhlasím s tím, že není kvalitní trenér a Finsko absolutně nechápu s jeho angažováním. Ale vše kolem toho byla neskutečná fraška. A samozřejmě nevím, za co vše mohl nemohl. O tom že se neoslovili někteří hráči atd už bylo napsáno dost a to jsou jen střípky. Ten systém jako takový je prohnilý

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kucka

Reagovat
Coutinho10

asi Heča stačil

Reagovat
owner

Priske ví, co dělá, takže rozumný tah. Ale zas na druhou stranu na toho Kováře počkat mohli a cestu do Evropy mohl /vy)chytat Vorel.

Reagovat
kilobyte

Kovář už byl asi nereálný. Kdyby byla možnost, aby šel k nám, tak už by tu asi byl. Tipnul bych si, že u něj teď řeší větší klub.

Reagovat
7kaka7

Ani Priske není neomylný, třeba Mabil byl vyloženě jeho kůň. Ale prostě nemůžou vyjít všechny přestupy. Nezbývá než doufat, že Vindahl bude blíž k Asgerovi

Reagovat
KingMaster13

Za mě dost podobná posila jako Sorensen. Ten životopis nevypadá nějak slavně ale pod Priskem může fungovat velmi dobře. Tohle si myslím že bude mnohem lepší a platnější posila než třeba Ševčík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele