Splní se mi sen, říká Younes o přestupu do Neapole

26.01.2018, 12:52
Aktuality
Svou druhou lednovou posilu v nejbližších hodinách fanouškům a veřejnosti představí italská Neapol. Lídrovi Serie A se před dvěma týdny upsal záložník Zinédine Machach a nyní ho bude následovat Amin Younes, čtyřiadvacetileté křídlo přijde na přestup z amsterdamského Ajaxu...

Německý fotbalista má v Nizozemsku smlouvu jenom do konce sezony a o angažmá v Neapoli hodně stál. Původně měl přijít v červenci jako volný hráč, SSC ovšem hledalo posilu na křídlo a za hráče učinilo nabídku už nyní. Ajax dostane čtyři miliony eur a další jeden milion může inkasovat díky bonusům. O Younese tak nepřijde zdarma, na druhou stranu mohl dostat i více, Swansea totiž nabízela deset milionů eur.

Younes už je v Itálii a dnes se podrobí zdravotní prohlídce, po níž bude následovat podpis smlouvy. V kádru nahradí Simone Verdiho, jeho transfer sice byl domluven, italský reprezentant ale nakonec dal Neapoli košem a rozhodl se i nadále hrát za Bolognu.

"Jsem velmi šťastný, splní se mi sen. V průběhu jednání došlo na několik intenzivních momentů. Ajax mě v lednu nechtěl ztratit, takže spekulace o možném přestupu mě potěšily, ale od první chvíle jsem myslel jenom na Neapol. Vzhledem k mým přednostem a ambicím se jedná o ideální klub. Fanoušci Ajaxu jsou a navždy zůstanou v mém srdci, vždy ke mně chovali lásku," prohlásil Younes.

"Od Neapole očekávám to, co všichni na světě vědí a těším se na město, jeho obyvatele a fanoušky. Dám do toho vše. Jsem si vědom toho, že mohu mít vliv na výsledek i při příchodu z lavičky náhradníků a vše může otočit jeden jediný moment. Pokud jsem byl součástí týmu s velkými ambicemi, vydával jsem ze sebe vždycky všechno... Neapol má cílů spoustu a už se nemohu dočkat, až pomohu k jejich dosažení," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

takový podprůměrák

Reagovat
Seydou Doumbia

za takovou cenu to nemůže být provar

Reagovat
celeb

Reagovat
Largo

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

A koho si za 4 mega představuješ?

Reagovat
Seydou Doumbia

spíš čekal někoho dražšího a zvučnějšího

Reagovat
Stiksxx

Jooo.tak tahle cena je už reálná za hráče, kterýmu končí smlouva. Ale přijde mi, že si ukousl moc velký krajíc po tom svém angažmá v Ajaxu.

Reagovat
olis

ocakaval som trocha ine meno, osobne velmi neverim ze sa presadi ale na druhej strane nechcem nikoho vopred zatracovat a dufam teda ze ma prijemne prekvapi...

snad sa podari este ten Politano, jemu by som zase veril ze sa chyti, ale najdolezitejsie bude aby Sarri daval novym posilam viac priestoru ako daval doteraz Ounasovi a Giakovi

Reagovat
smazaný uživatel

This is my sen

Reagovat
jakubbosak

ten chlapec neměl ani na stabilní základ v Ajaxu..

Reagovat
JackDaniels.

Sikovny chalan, verim, ze bude na sebe makat a pomoze ku scudettu!

Reagovat
dave30

Se mi líbí, jak zdejší diskutující přesně vědí, který hráč má na ten či onen mančaft (a to nemluvím jenom o tomto hráči). Ti skauti jednotlivých týmů jsou úplní břídilové když neví, kdo se kam hodí.

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
smazaný uživatel

Presne! písalkovia tu na eurofotbal.cz vedia úplne všetko. Všade boli, všetko videli a kde ešte neboli, tam sa chystajú

Reagovat
smazaný uživatel

Ich revírom je Football Manager, ich múdrosť je vražedná, ich súperom je futbalový agent ...

Reagovat
Rudnevs

Alarm für Cobra 11 !

Reagovat
Venny

Jak z amsterdamského Ajaxu, snad z Černého Ajaxu ne?

Reagovat
AjaxFans

Čím tak Černý prorazil,že by měl být jeho?

Reagovat
AjaxFans

DAAG ! Echte lul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele