Stadion Wolves v noci zachvátil požár

23.01.2022, 17:36
Aktuality
Molineux Stadium (© AFP)
Hráči Wolverhamptonu se v sobotu radovali z vítězství nad Brentfordem, v noci na neděli ovšem klub musel řešit velkou nepříjemnost, když na jeho stadionu hořelo. S ohněm, jehož příčinou pravděpodobně byl některý z elektrických přístrojů, bojovala asi dvacítka hasičů.

Alarmy se na Molineux rozezněly před druhou hodinou tamního času, na stadion vzápětí dorazily bezpečnostní složky. I z dálky přitom mohli pozorovatelé vidět kouř stoupající nad hrací plochou, hasičům se tento živel podařilo uhasit až po dvou hodinách snažení. Oheň si naštěstí nevyžádal žádná zranění, v době těchto událostí na stadionu byla přítomna pouze bezpečnostní služba.

Škody jsou však docela velké. "Musíme počkat pár dní, než budeme schopni zhodnotit, jak velké škody byly způsobeny. Ty jsou ale poměrně znatelné a jejich opravy zaberou nějaký čas," okomentoval situaci vedoucí bezpečnosti klubu Steve Sutton. "V příštích dnech budou příslušná oddělení komunikovat, jak to ovlivní fanouškové balíčky," dodal.

Vlci nyní mají díky zimní přestávce více času na opravy, nicméně na začátku února na Molineux v krátkém sledu hostí Norwich a Arsenal.

Autor: Martin Vejdělek / bbc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
cr7sux

Koupili Will Grigga?

Reagovat
REPLIKATOR

Sabotáž

Reagovat
Mastný Chobot

MOLINEUX'S ON FIRE

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byl vcera Breno a Feninem?

Reagovat
smazaný uživatel

*s

Reagovat
Zark

v hospodě, kde by jinde byli kurwa?(a jo, tak ještě v bordelu vlastně)

Reagovat
eder

Wolfenstein 2022 - Wolves on Fire.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele