Štrasburk pozměnil dlouhodobé plány, na lavičce končí trenér Vieira

18.07., 15:23
Aktuality
Patrick Vieira (© Crystal Palace FC)

Vedení Štrasburku má svou představu o dalším vývoji klubu a roli v plánech poměrně rychle přestal hrát Patrick Vieira. Mistr světa z roku 1998 a někdejší záložník loni usedl na lavičku, nyní se s ním francouzský celek dohodl na rozvázání spolupráce.

Vieira se zaměstnancem Racingu stal v létě 2023 a v minulé sezoně s ním skončil na třináctém místě tabulky Ligue 1, kontrakt měl ještě na dva roky.

"Rádi bychom Patrickovi vyjádřili svou vděčnost a poděkovali mu za práci, kterou zde během první fáze našeho projektu odvedl. Do budoucnosti mu přejeme hodně úspěchů, v klubu bude vždycky vítán," rozloučil se s 48letým koučem prezident klubu Marc Keller.

Vieira během hráčské kariéry oblékal dresy Cannes, AC Milán, Arsenalu, Juventusu, Interu Milán a Manchesteru City a kopačky na hřebík pověsil v červnu 2011. V posledně jmenovaném klubu sbíral první trenérské zkušenosti, následně vedl New York City, OGC Nice a Crystal Palace.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
Damis

Rasisti

Reagovat
John Obi Mikel

Je vidět, že máme stejné vlastníky

Reagovat
DidusIneptus

Racing Štrasburk byl jedním z těch, kteří vyřadili FC Méty z Ligue1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele