Suchopárek připustil, že zápas asi prokoučoval. Euro označil za neúspěšné

28.06.2023, 23:33
Aktuality

Trenér české jednadvacítky Jan Suchopárek připustil, že závěrečný zápas skupiny na mistrovství Evropy proti Izraeli asi prokoučoval tím, že v úvodu nenasadil některé hráče. Mladíci v Kutaisi utrpěli porážku 0:1 a neprošli do čtvrtfinále, kam by je poslal i nerozhodný výsledek. Suchopárek kvůli tomu považoval vystoupení na šampionátu za neúspěch.

"Z mého pohledu jsem ten zápas asi prokaučoval. Snažil jsem se pošetřit hráče, které bychom potřebovali pro další utkání. Bohužel se to nepovedlo a vývoj utkání ani příliš neumožňoval tyto hráče do zápasu dát. Museli jsme brzy vystřídat Martina Vitíka kvůli zranění," citoval web FAČR Suchopárka z tiskové konference.

Na rozdíl od prvních dvou zápasů s favority Anglií a Německem se "Lvíčata" proti Izraeli téměř nedostávala do šancí. "Řekl bych, že v předcházejícím zápase s Německem, ale i v tom s Anglií jsme si brankové příležitosti vytvářeli. Proti Izraeli jsme ale prakticky neměli šanci a řešení situací a příprava střeleckých příležitostí kolem pokutového území nám hrozně trvala. Předchozí dva zápasy jsme určitě hráli lépe, utkání s Izraelem z různých důvodů dobré nebylo," řekl Suchopárek.

Jeho svěřenci se rozloučili s turnajem v Gruzii a Rumunsku s bilancí dvou porážek a jednoho vítězství. Na úvod šampionátu podlehli Anglii 0:2, poté zdolali obhájce titulu Němce 2:1, dnešní klíčový souboj o postup jim ale nevyšel. Jednadvacítka tak nevyužila velkou šanci na první účast ve vyřazovací fázi Eura po 12 letech.

"Šampionát bych hodnotil jako neúspěšný. Postup ze skupiny byl na dosah. V prvním zápase s Anglií jsme odehráli nadstandardně kvalitní první poločas, bohužel jsme nedali branky. V druhém utkání s Německem jsme potřebovali mužstvo rozmělnit a měli jsme alternativy na oživení sestavy v průběhu zápasu. Vstřelili jsme dvě branky, ale v závěru jsme měli štěstí a díky výborným individuálním výkonům jsme ho dotáhli do vítězného konce. Poslední zápas ukázal, že jakmile máme jít kvalitou a rozehrávkou přes určité hráče, tak to nestačí na soupeře, který je dobře organizovaný," řekl Suchopárek.

"Všichni samozřejmě řeknou, proč jste nehráli stejně jako v předchozích dvou zápasech. Ale bylo to dané tím, že hráči byli unavení a někteří měli žluté karty. Měli jsme šanci postoupit. Kdyby se to povedlo, hráli bychom čtvrtfinále proti domácím, ale neměli bychom třeba k dispozici některé hráče. I z toho důvodu jsme to udělali tímto způsobem. Je to moje rozhodnutí, moje zodpovědnost a beru to na sebe. Zažili jsme zajímavý šampionát a věřím, že příště budeme lepší," dodal bývalý reprezentační obránce.

Nemyslí si, že hráči měli až moc v hlavách, že jim stačí remíza. "Kluci to říkají v kabině, ale já si to tolik nemyslím. Česká mentalita není v tom, že se bojíte. To bychom neměli takové bojovníky, jako byl Žižka a jiní bojovníci za svobodu a právo. Je to o tom, že si nevěříte, protože nemáte takové zkušenosti s takovými turnaji a konkurencí. Hráči se spokojí s tím, že mají nadstandardní podmínky v klubech, ale cítím, že pokud po nich chceme zdokonalování se v některých věcech, nedělají to na 100 procent. Konkurence by je k tomu určitě donutila," uvedl Suchopárek.

Autor: ČTK

Komentáře (190)

Přidat komentář
doshcz

ty kravo to je bizar co to mele kurva

Reagovat
Greny

Stejně se mu jen stýskalo po psovi tak to schválně protaktizoval

Reagovat
Mass

Představ si, že tě chce s tim svym hlasem takhle namotivovat.

Reagovat
doshcz

k sebevraždě možná no

Reagovat
Čenda

jakože celou dobu takový normálně trapný plky, ale tím Žižkou na konci to úplně zabil

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

Už jen za toto by měl být okamžitě vyhozené

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kucka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

jeden polocas hrali dobre, to si obhaji

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Je v ČR nějaký trenér schopný vést repre (áčko i U21)? Protože do zahraničí (kromě Slovenska) se FAČR dívat určitě nebude. Podle mě to je důvod, proč svaz ani jednoho neodvolá, protože by ho musel nahradit jen dalším troubou, tak si radši nechají toho, na kterého jsou už zvyklí.

Reagovat
romeo351

Tak ony ty u21 a níže byly vždycky takový odkladiště, úložna trenérů, kteří nemaj kloudný angažmá. Ale neodvolat ho (nevím, jak to mají se smlouvou), sama rezignace by byl výsměch

Reagovat
KingMaster13

K áčku repre bych se nebál dát třeba Priskeho Jako u Šilhavého je problém že prostě lepší čeští trenéři nejsou na ten post A u cizinců je těžké někoho vytipovat, Priske je ověřený. K repre U21 bych se nebál dát třeba Kováče a než utekl do Ruska tak Jarošíka ale ten už v úvahu nepřipadá

Reagovat
smazaný uživatel

Priske má teď před sebou misi 10 titulů za 10 let + aspoň 1 trofej z Evropy. Pak možná.

Reagovat
KingMaster13

Ten se bude chtít přesunout buď k nějaký repre a nebo na západ, ve Spartě dá tak 3 roky max

Reagovat
lampas

Kozel by byl pro U21 ideální trenér.

Reagovat
KingMaster13

Ten začal v Liberci odvádět teď dobrou práci, nebral bych Vám ho. TO samé i Kováč, zkusil bych Horejše a kdyby neuspěl tak na další cyklus Kováč.

Reagovat
kilobyte

A šel by trenér prvoligového týmu trénovat u21?

Neměl by si FAČR vychovávat vlastní trenéry?

Reagovat
KingMaster13

Je to víc prestižní než trénovat ligové kluby. Horejšovi chybí úspěch v nějakém středopolovým týmu typu Sigma, Jablonec, Baník, Liberec, Bolka....tudíž moc na výběr nemá. Kováč má zatím nálepku super trenéra co pracuje s mladými ale zatím má sestup s Opavou a misi v Pardubicích. Opět u U21 by mohli si zvednout renomé a případně se připravit na budoucí misi u áčka.

Reagovat
kilobyte

Podle mě je to spíše teplý a klidný místečko. Málo práce a slušný peníze. Tlak jednou za 2 roky.

Reagovat
Salfovic

Ty vole, jak k té nálepce přišel

Reagovat
GrimeBaller98

Dobrou praci? Tezkej prumer, ale aspon se to o trosku zvedlo

Reagovat
KingMaster13

Ten konec sezony byl dost dobrej a ten tým už je docela stabilní a pohromadě.

Reagovat
$dolar$

Ale byla by to skoda.

Reagovat
ACSeRw!n

Holoubek, otazka jestli by mel ale jeste zajem

Reagovat
$dolar$

Ten je taky takovej nemastnej neslanej.

Reagovat
Mönchengladbach

Pulpit.

Reagovat
Zephyr

Chci kontakt na jeho dealera, protože tenhle matroš model Žižka musím zkusit

Reagovat
Mass

Trenér Žižka někdy sice v první půli bránil, ale ve druhý většinou zasypal protivníka střelami. Rovněž taky nikdy nehrál na remízu a nešetřil část týmu s tim, že se možná použije po šampionátu. Jeho hráči měli nejvyšší morálku a hráli tzv. o přežití v každym zápase.

Reagovat
Largo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Neon

Reagovat
Puskas

Není Jan jako Jan.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
raduinho

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
Bastaron

Reagovat
dantetomas

"Měli jsme šanci postoupit. Kdyby se to povedlo, hráli bychom čtvrtfinále proti domácím, ale neměli bychom třeba k dispozici některé hráče."

Ked nepostupis, nemusis taketo problemy riesit. Aj to je riesenie....

Reagovat
romeo351

Nejhorší je, že mě přesně tohle napadlo, když jsem prvně uviděl tu sestavu - ale rychle jsem to zapudil. Sejk je asi dokopanej z minula, Pech má před sebou nějakou přesně danou velemisi a on přitom jen Suchopárek uvažuje čtyřrozměrně

Tohle i kdybych si myslel sám a postoupilo se, studem nevypustím do světa!!!

Reagovat
monty25

Tak já taky nějak nehrotil, že Sejk není v základu, i když by se to ode mě možná očekávalo. Chápal jsem, že v neděli odehrál 90 minut a navíc tam byla hrozba vykartování. Rozhodně měl ale přijít do hry dřív než po tom inkasovaném gólu. Jak jsem do Fily vkládal naděje (v Teplicích se pod Frťalou hodně zvednul), tak hrál včera úplně tragicky. Co se týče Suchopárka, tak hranice mezi úspěchem a zatracením je tenká. Stačilo 12 minut a všichni bychom si libovali, jak to vyšlo a jdeme na Gruzii komplet (teda asi kromě Vitíka). Holt to protaktizoval a teď si tu oprávněnou kritiku musí vyžrat.

Reagovat
romeo351

Ohledně názoru na očekávání od trenéra se neshodneme

Sejk, jestli neměl nějaké zdravotní problémy a nebyla zvolena jiná taktika (příjde mi, že taktika krom 0:0 nebyla zvolena žádná - 2 půlku jsem teda neviděl (možná kouknu)). Nenasadit ho kvůli možným kartám v přímém boji o postup - běžte doprdele to je jak od Cimrmana

Celkově mi ale přišlo, že ti hráči jsou uplně vyšťavení po sezoně - přitom jsou to mladí borci a nikdo z nich nehraje nějaké maratony. Stejný pocit mám i z mládeže v hokeji jen tak btw

Filovi se tedy u Teplic daří? Já ho zas tolik nesleduji, ale kvalitu on v noze má. A bude u vás i další sezonu, nevíš?

Reagovat
monty25

Možná to bude jak psal Greny, že Sejk nechtěl hrát na remízu, tak nebyl v základu. Jako zajímalo by mě, co si o tom sám myslí, ale je mi jasný, že trenéra veřejně nenatře... Fila by měl zůstat na hostování v Teplicích. Dařilo se mu hlavně ke konci sezony, předtím hrál špatně asi jako včera a pak se zranil.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Šetřit si hráče v přímým zápase o postup kvůli možnýmu vykartování....to si nedovolí i lepší reprezentace

Reagovat
monty25

Šetřit zní fakt blbě, ale nějak rozložit síly podle mě bylo potřeba. Bohužel ten Fila zahrál, jak zahrál.

Reagovat
Puskas

Nemůžeš rozkládat síly v rozhodujícím utkání.

Reagovat
monty25

V rámci celého turnaje můžeš, ale musíš na to mít hráče.

Reagovat
Pablos

no počkej i ty nejlepší týmy světa si to nedovolí moc dělat, pokud nemají postup jistý... jasný, že to dělají, ale protože už mají po dvou zápasech jistej postup... viz. i letos MS.

Reagovat
Puskas

Chápal bych nějakou dílčí změnu danou reakcí na styl soupeře, ale snad poprvé v životě jsem se setkal s tímto přístupem, kdy trenér šetří hráče na zápas, který není v žádném případě jistý.

Reagovat
Pablos

bral to asi jako šachy, že musí být o tah (čtvrfinále) napřed

Reagovat
Puskas

Ale zase je třeba uznat, že v tomto kontextu vypadá Šilhavého "Tomáš chtěl hrát" zase trochu jinak...

Reagovat
romeo351

Reagovat
kilobyte

Ten už myslel na semifinále.

Reagovat
monty25

Tak tam byly tři změny v sestavě, z toho Valenta odehrál v předchozích dvou zápasech dohromady 89 minut a karetně ohrožený nebyl, tak ten asi neseděl kvůli šetření. Takže se to týkalo Sejka a Červa.

Reagovat
Puskas

Docela důležitých hráčů. V půlce stáhl další dva. Ale když už přistupuješ k takovému zápasu s tím, že hráče šetříš, tak tím vysíláš špatný signál k osttaním.

Reagovat
monty25

No, já tady od mnohých četl, že kromě gólu hrál Sejk proti Německu blbě, tak nevím. Jinak bych samozřejmě dal do základu Sejka i Červa, pokud je nic nelimitovalo. Nebo bych tam dal Sejka aspoň dřív místo Fily. Kušeje bych zrovna včera taky brzy stáhnul, jemu to vůbec nešlo. U toho Karabce nevím, toho bych tam nechal (jeho možná střídal kvůli kartám). Suchopárek musel vědět, že buď mu to vyjde, nebo bude za úplnýho vola. Bohužel vyšla ta druhá varianta.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Rozložit síly si mohli dovolit Češi v roce 2004, ale ne, když bojuješ přímo o postup. Tady to zavání těžkým podceněním soupeře

Reagovat
ratusek

černoch meme

Reagovat
El Cid z City

bojovník za svobodu a právo Žižka, tvl co to je

Cením, že se na nic nevymlouvá a řekl všechno tak jak bylo.

Reagovat
Čenda

jako když už za něco, tak bojoval za prachy, Žižka byl v prvni řadě žoldák, nic proti němu, ovšem. Ale je to tak. Právo a spravedlnost tvl

Reagovat
81Tomas

Ty vole, toto je snad na rezignaci ne....

Reagovat
KingMaster13

Jako posrat to s Izraelem (bohužel každý rozumný uživatel EF to tušil že to je tutovka) je průser, navíc když ve čtvrtfinále čekala Gruzie. Co by za takovou skupinu tenkrát dal Lavička který tam měl Němce a Italy v top formě a Dány, kterým se formovala nynější super generace. Hlavně tam po Suchopárkovi zase nastrčte další trenérské jelito, jakoby Dovalil a Krejčí se Suchopárkem nestačili. Za poslední dekádu tam za trenérského profesionála se dá označit jen Lavička. Klidně bych teď zkusil Horejše když je volnej, samozřejmě podařit se mu to nemusí ale potenciál ukázal.

Reagovat
monty25

Zase bych z Izraele nebo Gruzie nedělal nazdárky. Izrael tam měl několik hráčů, co na MS U20 získali bronz a Gruzie tu skupinu s Portugalskem, Nizozemskem a Belgií taky nevyhrála náhodou. A taky bych jako vzor nedával trenéra, co při dalším cyklu ani nepostoupil z kvalifikace.

Reagovat
Selänne

Taky měl víc než polovinu sestavy z druhý ligy, ale zkoušíš to hezky.

Reagovat
monty25

Hráče z 2. ligy tam měl, ale většinu sestavy bych neřek (možná spíš nominace, ne?). Výběr byl sice slabší, ale ta skupina taky nebyla nějak těžká, hlavně se zbytečně ztratilo 5 bodů s Běloruskem. Chorvatsko a Řecko jako naši přemožitelé se potom taky moc nepředvedly, Řekové vypadli v baráži a Chorvati uhráli na turnaji bod.

Reagovat
Selänne

Ten tým byl tenkrát úplně žalostnej. Fotbalisti tam byli možná tři. Vždyť v základní sestavě běhal Knejzlík, kterej dneska rozváží mejdla a toaleťáky.

Reagovat
monty25

No co, Radek Petr vychytal stříbro na MS U20 a za nějakých 8 let už rozvážel stavební materiál.

Reagovat
ratusek

Ty vole to snad nemůže myslet vážně. Nikdy nemůže hráče na vrcholové akci šetřit, nikdy!!! To přece nejde. Vždy musíš hrát s tím nejlepším. Kvalifikace ještě dejme tomu, když hraješ s někým o dost slabším, ale na vrcholovém turnaji šetřit hráče? Co že? Okamžitě ho vyhoďte klauna

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole doufám že to přeloží i zahraniční média a Suchopárek vstoupí do legend šetřit hráče když nemáš zajištěn postup, na vrcholovým turnaji, a ještě to řekne na plnou hubu

No a s tím Žižkou, to bude dobrej matroš co asi jede

Poslední dobou se čím dál víc bavím nad vyjadřováním kopaček a čím dál víc se utvrzuji v tuposti těchto kopaček..ještě že mají ten fotbal, protože jinak by chodili po městě v reflexní vestě a sbírali bordel

Reagovat
romeo351

Takhle tě formuje jednolitost prostředí, pokud nemáš otevřený oči i dalšími směry… U nás ve firmě jsou neuvěřitelný lidi orientující se a se znalostmi v oboru, ale když jdeme do hospody, tak je to jak kdyby se vrátili dinosauři

Reagovat
smazaný uživatel

jasný já to chápu, to prostředí má na jednotlivce velký vliv, u nás je to podobný. Když je ale člověk chytrý a má nějaký nadhled, tak se tím nenechá ovlivnit. Blbý je, že je pak ale v té skupině dinosaurů za exota no

Reagovat
JFT97

dobrej bizar

Reagovat
Zdechlina

Nevadí Honzo. Chtělo to prostě jen trochu štěstíčka. Izraelci chtěli víc, zato nám nevyšel den. Foukalo víc než by bylo vhodné, terén taky mohl být lepší. Možná že i to hřiště mělo trochu jiné rozměry, než na které jsme byli připraveni. To je fotbal...

Reagovat
kaapaa

Ty kráso, co je to za klauni, tohle? Nekoukatelnej prešovskej beton, na lávce kluci, kteří měli dostat šanci, ale ejhle, pan klaun je šetřil? Co to je za výroky? Pouštět na Silvestra tohle.

Reagovat
raduinho

*klauny

Reagovat
cubinho

Ne, to fakt nemůže být pravda ten rozhvor

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

ty pico ten posledni odstavce.. slusny blitky na hrace.. asi nechape, ze je nominoval on

Reagovat
Cuntona

Říct v práci, že jsme nedostali mnohamilionovou zakázku proto, že jsem chtěl pošetřit tým na případnou ještě lepší, tak letím na hodinu. To fakt nemáme někde u mládeže Sparty nebo Slavie trochu slušný trenéry? Borec s pěti lety zkušeností na eurofotbalu a FM by to zvládl líp než Franco a drydog

Reagovat
Greny

Já bych tam rád viděl někoho jako je Jiří Žilák

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ono u mládeže je spousty dobrých trenérů, ale ti starší si je tam nikdy nepustí, to platí v lize a i u reprezentace. Takovej Weber už v lize nemá co dělat, ale má spoustu kontaktů a kamarádů, tak se vždy někde uchytí

Reagovat
PBLead

tvl, přesně, nejhorší je, jak si ligové týmy točí furt ty stejné dědky.

Reagovat
Rudy

Borec s pěti lety zkušeností na eurofotbalu a FM by to zvládl. Tomu bych se vubec nedivil. Jenze zacnou padat argumenty typu hral si nekdy fotbal, ligu? Naprosto bezpredmetne otazky. Viz. Suchoparek, ligu hral ale tim to konci. Vsichni tihle sasci s dulezitou historii muzou jit porovnat sve znalosti s FM amaterem Nagelsmannem. Na Zizkuv fotbal neni nikdo zvedavy.

Reagovat
LyEX

Tie české priezviska ma vždy odjeb.. Nestíhal to nahrál Navrátilovi a toho zastavili Česnek so Suchopárkem, pričom zo striedačky sa na to prizerali Smejkal, Zbořil a Košťálek

Reagovat
Mass

Moje oblíbená dvojka hráčů z Olomouce je útočník Chytil a brankář Trefil.

Reagovat
Greny

Nám se sešla v Komete pětice Král, Němec, Šoustal, Horký, Rákos

Reagovat
LyEX

no s priezviskom Šoustal si to vyhral alebo prehral

Reagovat
Frank Lampard 8

Ještě legendární jihlavská stoperská dvojice Tlustý - Šourek

Reagovat
Puskas

Já čekal nějaký suchopárný projev, ale on ne. Za toto by měl fakt dostat padáka ještě v Gruzii.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Moshe Dajan

Měli jsme šanci postoupit. Kdyby se to povedlo, hráli bychom čtvrtfinále proti domácím, ale neměli bychom třeba k dispozici některé hráče.

To je snad vtip, opravdu turnajová taktika géniů. Nehrát na remízu, ale hrát na remízu a ještě k tomu řešit karty pro čtvrtfinále, které nemá.

Reagovat
Mass

Však ste postoupili Moshe

Reagovat
Nuno čomes

To je borec Snad bude nová smlouva

Reagovat
Pablos

Však se tu psalo, že jí dávno má novou už před turnajem.

Reagovat
Nuno čomes

Aha, to je vlastně takové české no. Dát novou smlouvu před rozhodujícím turnajem Stejně ten výběr hlavních trenérů v áčku a U21, to je mazec.

Reagovat
Pablos

jj klasika... ale nadruhou stranu asi mu končila do toho turnaje... tak to prodloužit museli, když teda postoupili

Reagovat
Nuno čomes

No jasný, místo aby rovnou do smlouvy dali automatické prodloužení jen do koncce turnaje, pokud by se na něj dostali

Reagovat
Pablos

jj no na hovno to je ....hlavně ať jde už do pryč !

Reagovat
kilobyte

Pořád to mohli řešit až po turnaji. Těžko by jim ho někdo vyfouknul.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Nadržený šimpanz

V diskusi bylo řečeno snad vše, nemá cenu to psát znovu. Ale nedokážu si představit, že dvacetiletí namachrovaní frajírci žerou takovýho moulu jako Suchopárek. Vždyť se mu musí tlemit po straně a určitě si ho i natáčejí na mobil a přeposílají na Tiktoky

Reagovat
Pablos

Taky si říkám

Reagovat
Puskas

Reagovat
romeo351

OT: Nemá dneska ještě Hadamczik se svým výborem rozuzlit tu frašku ohledně Jalonena??

Reagovat
monty25

To už je podle médií rozuzlený, že ho dneska odvolají a půjde tam Rulík spolu s realizákem od juniorů. Já s tou výměnou souhlasím, akorát ta šaškárna kolem toho byla úplně zbytečná.

Reagovat
Pablos

Reagovat
romeo351

Ta šaškárna je odsouzeníhodná stejně ne-li ještě daleko více než tady ta kravina

Reagovat
romeo351

Očerňování trenéra v očích veřejnosti + i ta fraška ohledně jeho asistenta. To stejný v mnohem větší míře u Havláta a jeho nahrazení Nedvědem s tím, že se pravomoce GM stejně nakonec měnit nebudou. Požadavky na psaní nějaký elaborátů obhajoby snad. Zbytečný tlak ohledně uhraného 8.místa na MS, byť to herně několikrát v posledních 10 letech bylo naprosto totožný

A to ještě škoda mluvit o tom rozšiřování a dělení mládeže - to je ale věc jiná

Reagovat
Greny

Hadamczik za poslední dva měsíce

Rozšíření juniorky

Rulík k repre vědělo se o tom už před MS, Had to vyloučil

Několikanásobne vyjádření o Jaskinovi a repre to byl taky průser pro mě

Zrušení síně slávy,kdy si tam Hašek sbíral věci do vozíku na nákupy...

Nové sídlo síně slávy v Palladiu a prý tím Had ušetří 150 mega (chtěl bych ty čísla fakt vidět)

A v neposlední řadě si dáme jednu malou domů...

Začal kemp reprezentace do 18 let hádejte na jaké místo se musí sjet reprezentanti, co ještě nejsou ani plnoletí... Samozřejmě že k Hadovi do Kravař

Reagovat
Puskas

K tomu poslednímu uvedl trenér 18 ve Sportu, že to tam sám chtěl.

Reagovat
romeo351

To s tím Palladiem je taky dobrý - to je snad nejdražší místo k pronájmu v Praze . Už s tou Harfou ty sumy za pronájem jsou… no minimálně sporný

Ty Kravaře by mu měl někdo z novin taky omlátit semtam o hlavu

Reagovat
Greny

A našel jsem ještě jednu perličku...zatím u repre u18 .. dvacítky a a ostatní plus áčko začíná později

Od sezóny 23-24 musí hráči reprezentace u18 používat hokejky značky CCM v Česku zastupována firmou Střída Sport.

Nelze logo jiných hokejet zakrýt či prestrikat, pokud hráč přijede na sraz s hokejkou jiné značky nebo jiné klubové budou mu hokejky zapůjčeny, po akci vrátí.

V případě zlomení hráč dostane odpovídající náhradu

Individuální výjimky pouze po konzultaci s manažerem..

Reagovat
romeo351

Kde tady takový esa bereš? Není to nějaká prdel

Reagovat
romeo351

Jak pozměnit sponzorství k dokonalosti - manažer reprezentací: Milan Hnilička

Reagovat
kilobyte

Jsem doufal, že Hnilička po NSA půjde do prdele.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Pablos

dobrej tunel zase

Reagovat
Greny

Představ si že ti přijede Pasta na domácí MS a přijde za ním Hnilička ... Vole to zahoď ten klacek, tady máš bajdu a bez na led

Reagovat
Čenda

to je dost síla takhle na jednom místě výčet těch jeho výjebů. Kurva je to.

Mimochodem dobrý info, dobrý příspěvky, jen houšť, pane

Reagovat
romeo351

*nějakých

Píšu jak kokot

Reagovat
Greny

No nesouhlasím, nemyslím si že to přinese zlepšení ..

Jsem zvědav co mu dají za cíle

Reagovat
patas92

Reagovat
Greny

Ta byla rozuzlena už před MS .. vzdyt se už před MS vědělo že půjde k repre po kšeftů Hadamczik, Dedek Rulík akorat se musí zbavit Jalonena....

Nejlepší na tom je že my ho vyhazujeme a ve Finsku o něm píší jako o jednom z hlavních adeptu na trenéra repre od roku 2025

Reagovat
Pablos

tenhle hnusnej hokej nevymizí z hokejové mapy světa ?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak lehčí problém by byl, kdyby jsme třeba letos MŠ vyhráli....ale takhle s tím není problém ani u veřejnosti. Teda aspoň si to mysleli

Reagovat
Greny

Tam dost narazili ještě to zdůvodni tím jak tým hrál...

To jako Rulík dostane za cíl hrát hezký hokej a na MS být bez medaile? před domácím MS ?

Hadamczik dělá jeden průser za druhym

Reagovat
Pablos

Naopak naprosto super... kéžby i ve fotbale byl tenhle přístup, že nás zajímá i herní projev. Nejlepší MS za posledních plácnu třeba 10let bylo to bezmedajlové za Říhy.

Reagovat
monty25

Mně se teda víc líbilo MS 2016 za Vůjtka, kde nás ve čtvrtfinále zařízly zebry (gól USA z ofsajdu).

Reagovat
Čenda

to bylo taky parádní, ale za Říhy, možná i nominací, to si už nejsem jistej, byl ten hokej hezčí.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Čenda

na ten hokej vzpomínám s láskou. To sebevědomí, ta technika, ta drzost hokejová, ten zápal.. ach, kurva, škoda toho. Nejlepší mistrovství bez medaile, tam to byla velká škoda, že to necinklo, moc jsem to Říhovi přál.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Pablos

Reagovat
kilobyte

To jsem na ten herní projev zvědavej. Rulík má štěstí, že do Prahy mu to skoro nikdo neodmítne.

Reagovat
Čenda

Reagovat
patas92

Jalonenovi to loni taky nikdo neodmítl s stálo to za vyliž. Kdyby neměl štěstí na Německo v QF, tak je to trapas už loni. Nechápu, jak ho veřejnost furt omlouvá. To kolem je nedůstojné, ale že letí je naprosto v pořádku.

Reagovat
kilobyte

Tak pořád je to medaile po 10 letech. Sice jsme měli i štěstí, ale to k tomu patří. Hráčskou kvalitou už dlouho do topky nepatříme.

Reagovat
naheCZ

A prej se má i vrátit Nedvěd. Jako, že odejde Havlát, to fakt jako špatnou zprávu neberu, ale že si tam zas dosadí Nedvěda

Reagovat
kilobyte

Sranda by byla, kdyby s Finskem pak vyhrál MS.

Reagovat
Greny
Reagovat
romeo351

V tomhle uplně kovanej nejsu. Co to znamená?

Reagovat
naheCZ

Taky úplně nevím, ale budu z toho soudit, že účty na sociálních sítích doteď spravovala ta marketingová firma. Spolupráce končí, ale účty na sockách si firma nechá a svaz si bude muset založit nové.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak ona Obermaierová z BPA píchala s Králem. Tohle bylo jasný po jeho odchodu

Reagovat
Greny

Že třeba Twitter @hokejovynarodak už nejede

Reagovat
monty25

Byl to @narodnitym.

Reagovat
Greny

Nebo tak nejak

Reagovat
Greny

Tak už je Jalonen venku...

Otázka : kdo to trenérům řekl že končí?

Lojza : rozhodli jsme před chvílí takže se jim teprve ozve někdo z tiskového

Reagovat
Greny
Reagovat
romeo351

Nestihl jsem začátek, ale co tam ten Nedvěd zas žvatlá?

Reagovat
Greny

To už je druhá část.. první byla Lojza, Scerban a Šlégr... A tu Lojza po desíti minutách ukončil aby nemusel odpovidat

Reagovat
romeo351

Už jsem si našel: A…

Nesnáším slovní spojení „výkonný výbor”

Hadamczik: byl jsem celý život trenérem, Jarda, Kravaře zmíněny

Oslovili jste i jiné trenéry? My jsme oslovili ty vhodné

Čemu tak vadí zahraniční trenér, doháje ???

Reagovat
Puskas

Zahraniční trenér obyčejně nemá tendenci být poplatný těm, kdo ho angažovali.

Reagovat
romeo351

A ponechání Havláta a k němu Nedvěd jako GM. Kdo ponese zodpovědnost? Nedvěd: já a trenér Rulík

Takže klasika - zodpovědnej není nikdo, přinejhorším to hodí na Havláta, protože nemluvil s Laukem

Reagovat
Pablos

,,Bohužel se to nepovedlo a vývoj utkání ani příliš neumožňoval tyto hráče do zápasu dát. “ On byl určitě do toho gólu spokojen

Reagovat
Puskas

Vzhledem k tomu, jak ty hráče na konci natřel, tak asi moc ne. Fakt by mě zajímalo, jak je motivoval. Některé nechá sednout a zdůvodní jim to tím, aby si odpočali, některé vystřídá v pauze ze stejných důvodů, no a pak zbytku řekne, aby bojoval a nehrál na remízu.

Reagovat
Pablos

No ale pak nechápu, proč mu vývoj utkání (0:0 žádné šance) stačil... jasný protože to byl postupový výsledek... ale klidně to bral už o poločase a ostatních nenasazení, že takhle je spokojenej... postupuje se. No a pak je natře, že se nepostoupilo a že to bylo hrozný

Reagovat
verv

Předvedl svojí klasiku, jako celou dobu, co tam je. Herní projev úplně o ničem a divný sestavy a nominace.

Ale šetřit hráče na zápas, do kterýho jsme ještě nepostoupili, to je masterpiece

Aspoň, že to přiznal. Snad bude mít i dost sebereflexe na to, aby rezignoval.

Reagovat
Nadržený šimpanz

To se u nás fakt nenosí pokládat funkce

Reagovat
ACSeRw!n

dobrovolne prijit o koryto ? kdo z nas by to udelal?

Reagovat
vilp

Reagovat
Tromas

No zase podle nadpisu souhlasím s vyjádřením Suchejpárek to fakt posral a celkové zhodnocení EURO jednadvacítek bych taky neoznačil za úspěch. Takže za sebereflexi naopak čekal jsem že se vyjádří že v rozhodujícím zápase měli smůlu a že tohle EURO je úspěch a budou se plácat po ramenou jak je vsěchno v pořádku.

Reagovat
Lemond Laws

Nechápu, že Jurásek nehrál víc. Daněk měl dostat více prostoru. To jsou naši kreativní hráči a koukat tam pak na Filu, vožrlaýho Šulce, to je šílený.

Ševčík bez komentáře...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

zrovna Daněk se mi nelíbil ani vteřinu celej turnaj... tu bídu ze Sparty si dovezl i sem. Ten musí hrát klidně někde druhou ligu, ale ať hraje... takhle to vypadá na dalšího zabitého kluka.

Reagovat
Lemond Laws

Včera tam pár zajímavých průniků měl. Ale hned na první pohled poznáš, že to je fotbalista, což se o Filovi a dalších říct nedá...

Reagovat
podnebný

Přestože v původním kádru české jednadvacítky bylo minimálně dvojnásobek hráčů, než bylo třeba pro tento turnaj, těch zkušených s naším vrcholovým nebo mezinárodním fotbalem bylo poměrně málo. Ukázalo se to i v utkání proti Izraeli. Za zraněného Vitíka nebyla rovnocenná náhrada, gólman Jaroš dostal druhou žlutou a ve čtvrtfinále by rovněž nebyla kvalitní náhrada.

Z utkání s Německem v parném počasí byla u řady hráčů zřetelná únava, proto nastoupili ti, co zatím nehráli, ovšem Červa, Sejka ani Šulce se nepodařilo nahradit. Z celého počtu 23 hráčů bylo možno zodpovědně poslat do boje maximálně 15 nebo 16 hráčů. Naše fotbalová základna je opravdu zoufale malá, a to jsme se obešli bez tří až čtyř hráčů z áčka.

Reagovat
Lemond Laws

To je tvůj výtvor nebo to někde psali?

Jaká únava, Izraleci hráli asi 4.turnaj po sobě za měsíc

Reagovat
Frank Lampard 8

"Všichni samozřejmě řeknou, proč jste nehráli stejně jako v předchozích dvou zápasech. Ale bylo to dané tím, že hráči byli unavení a někteří měli žluté karty. Měli jsme šanci postoupit. Kdyby se to povedlo, hráli bychom čtvrtfinále proti domácím, ale neměli bychom třeba k dispozici některé hráče. I z toho důvodu jsme to udělali tímto způsobem. Je to moje rozhodnutí, moje zodpovědnost a beru to na sebe. Zažili jsme zajímavý šampionát a věřím, že příště budeme lepší," dodal bývalý reprezentační obránce.

Reagovat
Lemond Laws

MYslím přesně to jeho vyjádření. Zní to jak z radia

Reagovat
Doomblade

Byl tu už nějaký trenér, který se po zápase odkázal na Jana Žižku?

Reagovat
kilobyte

Naposled snad Prokop Holý. Ale to byla hlavně tím, že vyznával podobný styl.

Reagovat
Mass

Reagovat
žrout

Jen se mi zas a znova potvrzuje názor, že největším zlem českého fotbalu jsou trenéři. A trenéři u repre U21 a áčka zvlášť. To je naprosto nedůstojné.

Reagovat
doshcz

Reagovat
ACSeRw!n

takova je realita. mas to i v zahranici, repre vetsinou vezme nekdo zkusenejsi, co uz ma neco za sebou, ale mladi progresivni treneri repre nechteji, ty si chteji skladat tym podle sebe a pracovat s nim kazdy den, jen u nas to je vic videt

Reagovat
JFT97

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Bizár. V normálním světě by dostal padáka ještě v den zápasu. Dát mu k dispozici tým pro další utkání by bylo čirý bláznovství.

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

U něj si vždycky vzpomenu, jak sám sebe zrakvil při pokusu o nůžky v nic neřešící situaci někde u autový čáry. Od té doby ho mám za břídila. Fotbal jsem neviděl, ale soudě podle článku se za 20 let nic nezměnilo

https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/suchoparkovi-se-paradicka-vymstila.A040520_122535_fot_dsouteze_ber

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
ACSeRw!n

taky pamatuju, to se jen tak nevidi.. zlomil si snad obe ruce

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele