Šulc v zimě do Španělska? Plzeňskou oporu chce angažovat Getafe

16.09., 13:46
Aktuality
Pavel Šulc se zařadil k oporám Plzně. (© Pavel Mazáč / CNC / Profimedia)

Kolem Pavla Šulce (23) je v posledních dnech rušno. Minulé úterý premiérovými reprezentačními góly řídil výhru nad Ukrajinou (3:2) a hned vzápětí se začalo spekulovat o jeho zimním přestupu do Getafe. Nyní už je jasné, že zájem je vážný - španělský klub za plzeňského záložníka údajně nabízí 9,5 milionu eur (238 milionů korun).

Klub z předměstí Madridu, který v létě koupil z Baníku Ostrava brankáře Jiřího Letáčka, chce podle španělského webu Más Fichajes plzeňského ofenzivního záložníka získat v zimním přestupním období. S přesnou částkou, kterou Getafe nabízí, přišel na sociální síti X novinář Jan Dočkal.

"Pavel Šulc je jednou z vyhlédnutých posil Getafe. Ve fotbale nemůžete myslet jen na současnost, ale musíte se připravovat také na budoucnost. A to je přesně to, co Getafe v případě nadějného útočníka dělá," zmínil fotbalový web na sociální síti X.

Rodák z Karlových Varů má v Plzni smlouvu do června 2026. V západočeském klubu s výjimkou hostování v Jihlavě, Opavě, Českých Budějovicích a Jablonci hraje od svých 10 let. Pro plzeňskou kasu by jeho prodej představoval po transferu Robina Hranáče do Hoffenheimu (zrhuba 250 milionů korun) další finanční terno.

V minulém ročníku nasázel 18 ligových branek, dva góly přidal v MOL Cupu a dvakrát se trefil i v Konferenční lize, ve které Plzeň došla až do čtvrtfinále. Výborně načal i aktuální sezonu, v české nejvyšší soutěži má po šesti zápasech bilanci tří gólů a jedné asistence a v evropských předkolech pro spoluhráče připravil dvě branky.

"Naše nastavení je jeho přestup do jedné z top pěti lig v Evropě. Když někdo přijde, já mu podám ruku a budu mu blahopřát," zmínil trenér Viktorie Miroslav Koubek na jaře. Nyní se zájemce našel a Šulc by tak mohl udělat další krok ve skvěle rozjeté kariéře.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: eFotbal.cz / Lukáš Svoboda

Komentáře (111)

Přidat komentář
$dolar$

Za 9.5 bych jim neposlal ani jeho levou nohu.

Reagovat
delfin

Reagovat
Bakary3

Budiž, ale strop vidím tak 14 jako u Juraska

Reagovat
$dolar$

To by bylo fajn. Nejaka castka + nejaky procenta za dalsi prodej. Kdyby se treba ve Spanelsku chytil, tak by mohl jit jeste vejs.

Reagovat
Bakary3

Jo, myslím, že víc naše kluby moc nedostanou, když nemá ten kluk nálepku megatalentu jako Hložek.

Ale výš bych Šulce asi úplně netipoval no uvidíme

Reagovat
kilobyte

Ty procenta z dalšího prodeje jsou pro českou ligu dost nevýhodná. Za poslední roky z toho něco cinklo snad jen u Schicka. Nevím, jak se k tomu staví nakupující kluby, ale jestli by nebylo lepší víc zatlačit na tu "základní" částku a procenta snížit a nebo úplně vypustit.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Bakary3

?

Reagovat
Selänne

14 je úlet.

Mám Šulcíka rád, ale podle Jonáš Bartoše je i těch 9,5 přestřel a neodpovídá realitě.

Za tyhle peníze můžeš mít lepší a talentovanější hráče ze Skandinávie. Momentálně v lize není nikdo, kdo by měl hodnotu kolem 14. Časem možná Zafeiris nebo Vitík.

Reagovat
delfin

No a Potřebuje Plzeň prodávat, Já bych si ho fakt nechal, a radšu se mu snažil prodloužit smlouvu.

Reagovat
delfin

Radši*

Reagovat
Pepe1911

Šulce nikdy nenahradíme

Reagovat
kilobyte

Těžko říct, jak to mají současní majitelé. Ale stejně bude mít hlavní slovo hráč. Pokud bude chtít zkusit zahraničí, tak prodloužit s ním smlouvu bude těžké.

Reagovat
hraca

Šulcovi je 23, smlouvu má do roku 2026 a jeho momentální tržní cena je 6 mil. Těch 9,5 mi přestřelených vůbec nepřijde a zatím to vypadá, že by to mohlo být i málo. Šulc už se znovu pěkně ukazuje v lize i v nároďáku. Pokud zahraje dobře i v Evropě, tak ten prodej by měl mít cenovku nad 10 mega

Reagovat
Selänne

Já nechápu, že někdo bere TM vážně, co se týče cen hráčů na trhu. To přeci není žádný prostředník pro určování cen hráčů na trhu. Navíc lidem často nedochází, že skauty nezajímá, zda ses 2x trefil proti Ukrajině a sbíráš body v naší lize, která je co se týče přípravy pro top ligu spíš evropskej průměr až podprůměr. Není náhoda, že z nedávných odchodů se zatím nikdo neprosadil. Pro skauty jsou důležitější daleko důležitější věci. A v těch my dneska zaostáváme - rychlost, orientace v prostoru, cit pro hru, taktická připravenost, dynamika atd.

Reagovat
Pepe1911

Si vyjmenoval zrovna Šulcovo silné stránky

Reagovat
Bakary3

Sice jo... Ale i tak si říkám, že ve Španělsku s tím bude mezi průměrem, což není dobrá vizitka

Reagovat
Pankrac

Jestli se bavíme o top ligách, jako stále o tý velký pětce, tak podle kouficientu jsou jen 4 ligy před náma to asi úplně nesedí na ten podprůměr.

Ale pláč je důležitější, vím

Reagovat
Pankrac

Ach jo, to asi mělo být o vlákno výš

Reagovat
Selänne

Není potřeba zaměňovat konstruktivní kritiku za pláč. Zároveň zřejmě nechápeš, že koeficient nerozhoduje o kvalitě ligy. Těch proměnných tam je tolik, že to vlastně ani nejde. Jediný objektivní měřítko pro srovnání se zahraničím jsou výsledky mládežnických reprezentací a primárně té seniorské. Následně potom výchova hráčů a jejich eventuální prosazení se na nejvyšší úrovni. A tady bohužel zaostáváme i proti Skandinávcům nebo jugošům, ačkoli v koeficientech jsme momentálně daleko výš. Hypujeme v našem fotbale v podstatě každého, kdo udělá kličku a nahraje na pár metrů, když to trochu přeženu. Ale to není chyba těch hráčů, nýbrž v prostředí ve kterém vyrůstají. Tohle platí i pro Šulcíka, ač ho mám fakt rád.

Reagovat
Pankrac

A nepleteš si náhodou domácí ligu s reprezentací? Koeficient ligy se odvíjí od výsledků v evropských pohárech. Nemám představu co víc by mělo odrážet připravenost hráče na TOP ligu, než jeho přímá konfrontace s těmito kluby v evropských pohárech. Samozřejmě zjednodušuju... ale říct momentálně o český lize, že hráče na TOP ligy připravuje na evropský poměry lehce podprůměrně je hovadina. Chceš li nějakej rozumnej průměr, tak dej stranou těch prvních 5 lig, dej stranou ty další ligy v závěsu jako je Portugalsko, Nizozemsko, dej stranou ty sranda ligy jako San Marino a podívej se na to, co je pak někde ve středu toho, co ti zbyde a budeš někde v Bulharsku.

Nehledě na to, že jsem to psal kolegovi nad tebou ale zvolil jsem špatný vlákno.

Reagovat
Selänne

Nepletu, protože zatímco na přelomu století byla individuální kvalita v domácích hráčích, dneska hrají prim v drtivé většině případů právě cizinci. Tím pádem stoupá i koeficient, ale zároveň tím trpí náš domácí fotbal a potažmo reprezentace. Jde to ruku v ruce.

Hovadina to samozřejmě není, když mají naši hráči problémy často až s elementárními věcmi. Pak vidíš Juráska v dresu Benficy, jak rázem neví, kde se má pohybovat. Hložek to samé. Ten ve většině zápasů kolikrát nevěděl, jak se vůbec zapojovat do kombinace. Jak to má taky vědět, když ho to naše liga nenaučila. A je to prostě daný tím, jaký fotbal se v naší lize praktikuje - dlouhý roky pořád to samé, jen ve větší rychlosti. Ale fotbal ve světě se prostě a jednoduše vydal jiným směrem.

On to z mojí strany není hejt na naší ligu, jako spíš na výchovu hráčů u nás.

Reagovat
Pankrac

Ale já se bavil o kvality ligy, do který patří i cizinci ne o naší reprezentaci, potažmo o výchově českých hráčů.

Máš na druhou stranu hráče třeba Suka a Cufa, který naskočili do PL bez problémů. Baha, kterej hraje v Benefice. Další mě napadá Hancko...

Nemůžeš tvrdit, že je naše liga zaostalá když v přímí konfrontaci v evropských pohárech dělají naše týmy poslední roky poměrně slušný výsledky, to je důkaz slušný připravenosti na vyšší úroveň. Není to na to, aby hráli vyrovnaně se špičkou, viz Sparta loni. Ale asi nikdo už nemá nasráno v kalhotech z třeba AS Řím, nebo Hoffenheimu.

Když si to Slavka loni 2x rozdala s AC Milán o 10, tak to žádná ostuda nebyla.

Nevím co kdo sleduje podprůměrném. Když se podíváš na průměr, což je nějaký Bulharsko, tak jsme mnohem výš. Prostě kecy v kleci. Nesouhlasím ani s průměrem, natož s podprůměrem. Je to píčovina co říkáš. Jasně, že koeficient není všechno, ale dokud nebudeme někde na 20. místě tak nejde mluvit o pod/průměru.

Že Chorvati uměli v hypu prodávat za vyšší částky nic neznamená.

Víš co, tohle jsou dohady...

Vyjmenuj mi 25 evropských lig, který připravujou do TOP lig líp než kapr liga a já budu souhlasit že jsme podprůměr.

Reagovat
kilobyte

Smlouva do léta 2026 zas není nijak suprová. Pokud nepodepíše novou smlouvu, tak mají 2 přestupová okna na to ho prodat.

Reagovat
Bakary3

Jo, asj máš pravdu, ale něco nad 10 by to být mohlo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Joe.Cole

Ale prosímtě. Taková částka vám pokryje několik dalších sezon a ještě vám zbyde na rohlíky.

Reagovat
Martin9719

Já ano. Vezmi si za kolik přišel Kvara do Neapole - stejná částka a to si myslím, že Šulc jeho potenciál určitě nemá takže pokud se najde takový zájemce tak prodat i když je to důležitý hráč. Proč bychom pak kupovali Slončíka a další když tady Šulc bude hrát navěky. To by skončilo jako s nadějnými hráči které přivedl třeba ještě Vrba a pak si stejně nekopli, protože tu hráli pořád ti stejní X sezon.

Reagovat
Moshe Dajan

Jako jo, na druhou stranu Kvara byl v Rusku špičkový driblér, ale měl pár golů za sezonu a nezdálo se, že by měl potenciál se v tom výrazně zlepšit, proto kolem něho nebyl hype. Šulc je už teď gólostroj.

Reagovat
Martin9719

Data. To jsou věci které u televize nenajdeš. Nedáš za nikoho kdo by tě nepřesvědčil 10 mega. To, že nějaký hráč hraje v týmu kde se nemůže tolik prosadit neznamená že když kolem sebe bude mít kvalitu tak nevylétne, a to se stalo.

Reagovat
Moshe Dajan

Tak to by mě zajímala složka Benfiky o Juráskovi

Reagovat
Bakary3

To jsou pořád stejný řeči...

Prostě hrál tehdy dobře a ty čísla měl.

No světe div se, přišel do jinýho týmu, neměl pevnou pozici, neměl sebevědomí, neprosadil se.

Stalo se to lepším hráčům. Henry se neprosadil v Juve, Vieira v AC Milán, Roberto Carlose se s lehkým srdcem zbavil Inter... Barca pustila Riquelmeho... Ševčenko vypadal v Chelsea jako smatlak...

Konec příběhu....

Reagovat
Moshe Dajan

Ok. A co tím chceš říct? Přeplácení průměrných hráčů se děje každodenně na všech úrovních, na tom není nic překvapivého. Ale kolega říká, že díky "datům" se takové věci nedějí a proto by Šulce prodával při první nabídce za 10 mega a nepočkal by třeba na 15 po další 20 golové sezoně.

Srovnává s Kvarou a já říkám, že ten šel za málo, protože byl schovaný v Kazani a neměl čísla. Že je to driblérsky malý Messi mohl uvidět každý laik, který viděl pár zápasů a nepotřeboval k tomu žádná data. Mám pocit, že každý tady mluví o něčem jiném.

Reagovat
Moshe Dajan

část s Henrym a spol jsem nepochopil, zcela mimo téma

Reagovat
Moshe Dajan

Jinak bez ohledu na pozici, Jurásek neměl ani poloviční úroveň výkonnosti jako má nyní Šulc, takže argument "prostě hrál tehdy dobře a měl čísla" je hodně vodnatý

Reagovat
Bakary3

Co je mimo téma?

Smyslem sdělení bylo, že angažmá nemusí sednout ani top hráčům, tak není překvapení, že ti nemusí sednout juraskovi.

Úroveň výkonnosti měl velmi vysokou a klidně na úrovni Šulce, to se těžko porovnává, u něj dělají hodně góly.

Takže ten argument je úplně v pohodě. Kdyby tehdy tu úroveň neměl, prostě by za něj nikdo 14 nevyplaznul.

Reagovat
Moshe Dajan

Možná se jim zrovna "data" zavařila...

Reagovat
Moshe Dajan

Jinak řečeno, dáš klidně víc než 10 i za neověřeného hráče, když si to můžeš dovolit. "Data" opravdu nejsou nový Kristus.

Reagovat
romeo351

Reagovat
MarcoBanco

Na Getafe celkom pálka no pri aktuálnom trende pomerne nízka čiastka

Reagovat
lampas

Šádek má docela štěstí, snad mu Šulce nezrakví brankář. Za ty prachy výborný deal.

Reagovat
AjaxFans

Myslím, že má větší cenu

Reagovat
dontcallmeandre

to záleží, zase když odejde, tak uvolní místo někmu dalšímu (a ten se bude zhodnocovat). Takže dost i záleží, jestli mají někoho o kom si myslí, že by to zvládl.

Já bych mu přál, aby šel.

Reagovat
$dolar$

Urcite musi jit, ale klub i ceny bych si predstavoval jinou.

Reagovat
dontcallmeandre

když si domluví slušná procenta z dalšího prodej, tak ať jde i do getafe, první španělská je super liga.

Reagovat
$dolar$

Jako jo, jenze Getafe se bojim, ze spadne. A to moc cenu nezvysi..

Reagovat
dave30

Jeho mezinárodní stopa je minimální. 19 zápasů v KL (i s předkoly), 4 zápasy předkola EL, dospělá repre téměř nic. S tímto CV se cena šponuje těžko.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Například s tady zmiňovaným Juráskem žádnej velkej rozdíl, za mě naprosto dostatečný

Reagovat
Freedo

Jurásek šel až za moc, ale levej bek je nedostatkový zboží, v tom bych viděl příčinu

Reagovat
doshcz

taky Juraskovi bylo tak 21 ne? Sulc uz bude mit 24..

Reagovat
Freedo

22 když odcházel, jako rozdíl to být může i v tom

Reagovat
Infeld Prácheňský

Takže Juráskovi bylo 22 a Šulcovi je 23. Jinými slovy věk není argument.

Reagovat
Freedo

Šulcovi by při přestupu bylo 24. Ty 2 roky jsou podle mě docela rozdíl, alespoň v očích západních klubů.

Reagovat
$dolar$

23 zapasu v evropskych poharech mi teda neprijde jako malej vzorek. Dospela repre dva goly v posledni zapase Ukrajine, do toho paradni herni projev. Mladej vek, potom jeho pohybova cisla na urovni PL. Sponovat muzes az az.. Tam je jedinej problem, jak se k tomu postavi on sam, protoze kdyz rekne, ze chce jednoznacne jit, tak uz s cenou moc nehnes.

Reagovat
Axelrose

Má přesně takovou cenu, jakou za něj někdo nabídne.

Pokud bude největší nabidka 10ME, tak asi pro okolní fotbalový svět větší cenu nemá.

To co si myslíme mi, je celkem jedno.

Reagovat
$dolar$

Timhle argumentem tu muzes uplne zrusit diskuze.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Jordi Alba

To už zkoušelo vedení EF novým designem a stejně tu jsme.

Reagovat
Axelrose

Přesně, EF je nesmrtelný.

Tady, když napíšu "hovno", tak se rozjede diskuze za kolik ho střelim do Getafe

A tak to má být

Reagovat
Melda

Záleží jaké houno...

Reagovat
delfin

Šup s ním rychle do Sparty nebo Slávie. Chtěl bych, aby zůstal v lize.

Reagovat
Pepesma

za 10 mega?

Reagovat
delfin

za 9

Reagovat
Pepe1911

Ty jsi ale hajzl

Reagovat
delfin

To je jedna z mých nejlepších vlastností a moje přednost. Být takovej hajzl, že o sobě můžu říkat, že hajzl nejsem.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Aby nestagnoval, tak musí odejít. Za sebe bych to viděl 10+ a místo něj nechat hrát Slončíka

Reagovat
$dolar$

Sloncik/Panos

Reagovat
Infeld Prácheňský

Jo, Panoš určitě taky dobrá varianta, i když je na něm vidět, že ještě potřebuje zamakat. Možnosti máme, i když se bojim toho, jak rychle se ten tým proměňuje.

Reagovat
Bex5

Valenta bude brzo cajk, ten by taky sel

Reagovat
Zaschrona

Rok a půl do konce smlouvy, nejvyšší čas ho prodat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
oli9

Getafe je na sestup. Tým absolutně podprůměrných hráčů na španělskou ligu..

Kdyby za něj dali 9,5 mil euro stal by se Šulc druhým nejhodnotnějším hráčem v klubu...

První je 14,5 mil Borja Mayoral který je vlastně minulou sezonu zachránil. ( 15 golů ).. a je ted zraněný

https://www.transfermarkt.com/fc-getafe/startseite/verein/3709

Reagovat
Mass

Borju koupilo Getafe za 10M €. Že by skoro stejnou částku vydali i za Šulce? Přece jen Borja mi přijde o dost lepší.

Reagovat
ACSeRw!n

dalsi, co nebude hrat ve Spanelsku bude k smichu

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Pepe1911

Proč vole? Je to takovej Dani Olmo skoro

Reagovat
FC Porto FC

Getafe odešlo 5 důležitých hráčů a náhrady skoro žádný, aby nešel Šulc do sestupu

Reagovat
Blasphemer

Jsem docela smutnej z toho letošního výprodeje. Hraje se o přímou účast v LM a my prodáme Chorého, Hranáče a možná i Šulce. Chápu, že na rozdíl od Sparty a Slavie nemáme bohatého majitele a tak musíme i prodávat, ale zrovna v této sezóně by stačil snad jeden takový prodej. Taky chápu, že jsme za nimi až třetí v pravděpodobnosti na titul, ale Šádek vždycky uměl jít s klackem proti tankům. Letos mi přijde, že už se mu nechce... a nebo mu to nedovolí Rakušáci.

Reagovat
Martin9719

Tak ta koncepce se nastavila už prostě jinak a tak to je. Těžko budeme každopádně konkurovat pražákům co se týče kvality hráčů která sem teď chodí z ciziny. Jde taky o nějakou sportovní stránku Šulce a posunutí se a v tom by mu klub neměl bránit pokud na to má. Za mě lepší výprodej a zapracování dalších jako Panoš, Slončík než tady ty hráče držet než ztratí hodnotu nebo se zraní jako Duro a budou mít po kariéře. Takhle ten proces u provinčních klubů prostě chodí. Kdybychom se rozhodli pro jinou koncepci jako tady byla např. ještě s Bílkem tak jsme viděli kam to vede. Z LM díky věkovému průměru pak nevytěžíš z přestupů vůbec nic. A když nebudeme prodávat, nebudeme zapracovávat další hráče a věkový průměr půjde nahoru. Druhá věc je, že z těch prodejů pak můžeme přivádět i daleko kvalitnější hráče a dost možná i lépe konkurovat pražským S.

Reagovat
Blasphemer

Jo, já na druhou stranu souhlasím s tím, že Šulc má nejvyšší čas jít. Z hlediska hráče to naprosto chápu. Ale pak je tu nějaký klubový hledisko, kdy už je to třetí opora za jeden přestupák.

Že je to tak nastavený, to vzhledem k tomu, jak jsme skoro zkrachovali chápu, ale doufal jsem, že letos to hecnou a pokusí se kádr co nejvíc udržet.

Reagovat
Martin9719

Tak to že půjde Hranáč bylo předem za mě jasný. To že půjde Chorý ani tak ne, ale hold nabídka která se neodmítá, stejně jako u Hranáče, stejně jako u Šulce. Nejsme v postavení že za sebou máme energetickýho magnáta abychom odmítali sumy 10 milionů Eur, to prostě v Plzni nejde.

Reagovat
Sosi

Choryho neberu jako oslabeni. Hranac ano, Sulc by jednoznacne.... ale prijde mi, ze ted ma Plzen lepe nachystane nahrady nez drive. Moc se tech zmen nebojim. Ze to je oslabeni pred LM, to asi ano. Ale zas o LM se bude hrat i za rok, ze...

Reagovat
Blasphemer

Já nevím, jestli jsi viděl ty naše útočníky letos vůbec hrát. Pak bys nemohl říct, že Chorý není oslabení.

Reagovat
doshcz

tak dva velice dobri vam marodej, nenadelas nic

Reagovat
Blasphemer

Tak s Durem letos vůbec nepočítám.

Reagovat
ratusek

Tak Vašulín se do toho po tom hrůzném začátku dostává. Akorát uroven Chorého asi nedosáhne

Reagovat
Blasphemer

Jo, určitě je tam vidět progres a poslední zápasy už vypadal slušně.

Reagovat
Infeld Prácheňský

To říká dost lidí, já tohle ale vůbec nevidim. Hrozivej rozdíl v kvalitě mezi Vašulínem a Chorasem

Reagovat
$dolar$

Tak má na to 5 let.. Chory v začátku vypadal možná hůř. Ale aspoň uměl hlavičkovat, což je masakr, že Vasulin fakt neumí.

Reagovat
Bex5

Je to fakt do oci bijici ... ale ani Choras nebyl uplne stroj na goly, spis naopak. Zolik s jistotou zluty karty. Pak zacal davat jako stridajici za Beauguela.

Vasulina potrebujem ale spis do mezihry, goly uz tam snad nekdo da.

Reagovat
$dolar$

Mně právě nevadí, že nedává goly, nedává sance. Ale vadí mi, že nevyhraje jedinou hlavu. A to myslím jen ty, kde má podržet balón nebo sklepnout nejbližšímu spoluhráči.

Reagovat
Bex5

Aha .. tak ty by uhravat mel a mohl

Reagovat
delfin

Hlavně to hlavičkování, to je věc kterou se i netalentovaný hráč muže naučit sám během měsíce na profi uroveň.

Reagovat
$dolar$

A jeste kdyz mas 1.95

Reagovat
Bex5

Jo no

Reagovat
Pepe1911

Vašulín do mezihry ne prosím

Reagovat
ratusek

A kam s ním teda? do mezihry ne, kladivo do vápna ne, hlavičkovat ne, tak k čemu vám je

Reagovat
Bex5

Jak by rekl klasik ... na lavicku, ale bude to mit pres nohu.

Dneska Prince Adu ukazal, ze je to neskutecna masina ... musis ho ztrojit, aby ztratil balon.

Vasulin holt na 20-30 minut pri dobyvani obrany.

Reagovat
$dolar$

Ja prave myslel, ze Prince je spis takovej ten rychlik, ale to jak dneska uhraval mice, kolik jich podrzel, kolik obrancu podrzel na zadech, skoda, ze je trochu jeste zbrklej, ale vcera se mi hrozne libil.

Reagovat
Bex5

Ten bezec je asi Ricardinho ... ale toho hrat nebude.

Jako s Princem bych se nechtel rvat o mic

Reagovat
$dolar$

Celkove jsem cekal, ze tam kolem 70. minuty da nejaky mlady - Sloncika, Panose, nebo toho Ricardinha.. Neudelal to a pak jsme se trasli o vyhru.

Reagovat
Bex5

Taky jsme rikali, ze Slon by se mel otrkavat vic v narocnejch podminkach. Sojka za Kalviho taky bude muset nekdy nastoupit, to nejde zvladnout tu porci. Ale Ricardinha podle me Koubek zabije

Reagovat
$dolar$

Tak on ale realne ani za becko nevypada dobre. Mne se libil ten prvni zapas co za nas nastoupil asi na 20 minut s Hradcem, ale pak uz poradnou sanci nedostal, jen v Budejicich, ale tam to bylo cely naprd..

Reagovat
Sigma Olomouc

Do Getafe bych rozhodně nešel.

Reagovat
Modi6

Do Španělska NECHODIT!!

Snad ho příklad Krejčího bude dostatečně varovat. Čekala by ho zřejmě lavička. Španělské týmy mají ohromné možnosti nákupu všemožných Jihoameričanů, Afričanů, i hráčů ze západní Evropy. Je tam ohromná konkurence a pak už záleží jen na přízni trenéra.

Reagovat
Pepe1911

Bude chtít jít bohužel. Při přestupu do zahraničí z český ligy takhle hráči nepřemejšlí a agent jim nic podobnýho klást na srdce nebude

Reagovat
Bakary3

Tak záleží hlavně na kvalitě... Tam nám bohužel chybí ..

Reagovat
Martin9719

Bundesliga by byla pro Šulce jako dělaná. Takový Freiburg by byl ideální za mě.

Reagovat
kattos

A pak je tady Král kterému to zatím krásné vychází

Reagovat
Wella

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Bex5

Opatrne okukuju osamely opicky ... ale mam to bez dementniho odkazu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele