Sulejmani je odhodlán uspět také v Ajaxu

16.11.2009, 21:01
Aktuality
Miralem Sulejmani přicházel do Ajaxu jako velká posila z Heerenveenu, velká očekávání ale nesplnil a má problémy se vůbec dostat do základní sestavy. Srbský útočník každopádně nic nevzdává a je odhodlán v amsterdamském klubu uspět...

"Během svého působení v Heerenveenu jsem byl zvolen nejlepším mladým hráčem roku a v Ajaxu jsem odhodlán být úspěšný také. Věřím, že mám vše potřebné k tomu uspět v takovémto klubu a jsem si jistý, že to nebude trvat dlouho. V Heerenveenu jsem hrál dobře a můžu něco podobného předvést také zde. Není to tak, že bych náhle zapomněl hrát fotbal. Trenér dělá maximum pro to, aby mi pomohl dostat se do formy. Hodně mi pomáhá, přesně to mladý hráč potřebuje," říká Sulejmani.

"Neuteču od svých povinností. Pokud jednoho dne odejdu, budu odcházet jako vítěz. Odmítám žít jako poražený. Zlatan Ibrahimovič během své první sezony v Ajaxu také nehrál tak oslnivě a pak se stal jedním z nejlepších hráčů Evropy. Je to skvělý příklad, který mohu následovat," dodal.

Sulejmani zatím za Ajax nastoupil k 38 ligovým zápasům, na svém kontě má deset branek. Dvě z nich zaznamenal v jedenácti letošních startech.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podobnej clanek tu za posledni rok a pul vidim snad uz popaty...

Reagovat
smazaný uživatel

Mickey se prosadí!!! Věřim mu

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle hráč má moje sympatie takže mu to přeji aby se prosadil,v Heerenvenu byl famozní

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim, věřim, že se zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dle mě ještě ukáže Ajaxu, kdo je tu talent a za pár let ho uvidíme v lepší lize jako hvězdu

Reagovat
smazaný uživatel

Suleimani je ja si ho pletu s aisatim kdo je lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám radši Aissatiho, ale Miralem by už konečně mohl ukázat, co v něm je.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

"Nejlepší střelec Arsenalu je zraněný. Nizozemský fotbalový útočník Robin Van Persie si v přátelském utkání s Itálií poranil kotník a londýnskému klubu bude chybět přibližně šest týdnů. Svou léčbu chce urychlit velmi neobvyklým způsobem – použitím tekutiny z placenty."

Pokud to zkoušeli i na Rosickém, tak se nedivím, že měl nohu tak dloho v pi...

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň bude mít nohu jako znuvozrozenou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hnus, kde jako tu vodu budou shanet?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele