Sulejmani se v Ajaxu trápí. Ale brečet nebudu, říká

14.04.2009, 15:11
Aktuality
Miralem Sulejmani, nejdražší posila v historii Ajaxu, se zatím trápí. Mladý srbský útočník má letos na kontě jen sedm branek, při víkendové kanonádě proti Tilburgu začal na lavičce náhradníků.

"V Heerenveenu jsem byl úplně jiný hráč," přiznává 20letý reprezentant. "Potřebuji čas, poté uspěji, protože vím, že kvality mám."

Ajax před sezónou plánoval tažení za titulem a Sulejmani měl být hlavním trumfem, Heerenveen za něho v létě obdržel sedmnáct milionů eur. Jenže mladý útočník herně strádá a pro nizozemský titul kráčí Alkmaar.

Nic na tom nemění ani výhra 7:0, kterou o víkendu Ajax uštědřil Tilburgu. Sulejmani začal utkání na lavičce a jeho náhradník Cvitanich se trefil dvakrát. "Ze své pozice radost mít nemůžu. Ale nebudu brečet, věřím, že se všechno otočí," uvedl.

Sulejmani také odmítá, že za poklesem jeho formy stojí odlišný herní styl. Zatímco v Heerenveenu se pohyboval ve dvoučlenném útoku, Ajax hraje na tři hroty. Sulejmani navíc občas nastupuje jako záložník.

"To, že jsem dříve hrál v systému se dvěma útočníky, není důležité. Dobrý hráč se dokáže prosadit v jakémkoliv systému. Já se musím soustředit jen na svoje výkony na hřišti a vrátit se do sestavy," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ještě aby,seš přece chlap chlapy nebrečej...Radši začni hoblovat.... AJAX ! ! !

Reagovat
Bakary3

Tvrdý chlapY ne Ale v pohodě, jen to bylo zajímavý

Reagovat
Fenix

dobře mu tak pamatuju na jeden clanek ve kterym rikal jak je presvedcen ze Ajax vyhraje titul nic proti Ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

snad mu to začne střílet

Reagovat
smazaný uživatel

Sulejmani-Suaréz

Reagovat
terry

Čekal jsem od něj víc.

Reagovat
AjaxFans

Hobluj hobluj,snd to druhé místo zvládnem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele