Super velká kauza, říká Železný o Krejčího podepsaném dresu

22.05., 09:29
Rozhovory
Ladislav Krejčí (© AC Sparta Praha)

Pražská Sparta v sobotu obhájila ligový titul, ovšem velkou a důležitou událost kalí z pohledu klubu dva momenty. Policejní zásah proti fanouškům ihned po skončení utkání v Mladé Boleslavi a fotografie, na které kapitán Ladislav Krejčí (25) podepisuje dres s nápisem Jude Slavie a číslem 88, které odkazuje k nacistickému Německu. Jde o pseudokauzy nebo o reálné problémy? A je správně, že se oba momenty řeší v médiích? Téma, které jsme v dnešním vydání řešili s dlouholetým moderátorem České televize a fanouškem Sparty Jakubem Železným (50).

Po incidentu nastoupených těžkooděnců po utkání Mladá Boleslav - Sparta, ve kterém tým z Letné definitivně potvrdil obhajobu titulu, skončilo několik fanoušků v péči záchranářů. Po zveřejnění fotografie, na které kapitán Ladislav Krejčí podepisuje dres s číslem 88 a jmenovkou "Jude Slavie", se musel sparťanský lídr omlouvat prostřednictvím ředitele klubové komunikace. U druhého případu se pak začaly na sociálních sítích objevovat reakce fanoušků, kteří celý problém bagatelizovali a omlouvali.

"Nechápu, že to někdo nazývá pseudokauzou. Naopak, je to super velká kauza. A říkám to proto, že Sparta je klub, kterému fandím, a hrozně bych si přál, aby tenhle problém řešila mnohem víc a mnohem tvrději. S tím já se nechci smířit. Chci, aby se jednou nic takového kolem fotbalu vůbec neřešilo. Je to ale problém celé společnosti, my nemáme řešit to, proč to Krejčí podepsal, ale máme řešit to, proč takový dres ten fanoušek vůbec měl," říká dlouholetý moderátor Jakub Železný.

Ve středeční epizodě podcastu Livesport Daily jsme také řešili:

Policejní zásah proti fanouškům v Mladé Boleslavi.

Posun fanouškovské kultury v posledních letech.

Svobodu a zároveň odpovědnost fanoušků na stadionech.

Nový díl Livesport Daily najdete na oblíbených podcastových platformách - Apple Podcasts a Google Podcasts.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (148)

Přidat komentář
Skleepy

Čekal jsem, kdy se Kuba vyjádří.

Reagovat
Lemond Laws

No, ale asi se vyjádřil docela rozumně a má pravdu ne?

Reagovat
Kucka

"Super velká kauza" to podle mě není, ale má pravdu, že primárně by se takové dresy na přání tisknout neměly. Krejčího vyjádření pochopitelné a v pořádku.

Reagovat
Lemond Laws

Tak pokud se najde dost lidí, což se našlo, kterým to připadá normální, tak to bohužel asi kauza je...

Reagovat
Kucka

Tak kauza jo, ale "super velká" mi přijde přestřel.

Reagovat
Lemond Laws

To asi jo... ale musíš na sebe upozornit

Reagovat
Kucka

A to zase Železný umí.

Reagovat
Sosi

Ale.ja ho mam za to rad... mozna prehnane, mozna expresivne, ale zastava dobre hodnoty....

Reagovat
Foxik

Jako chlast za volantem a pak vynadat policii? Takový člověk moralizuje? Kauza jasně zaměřená na Krejdu, Fotografie nááádherně vyšla...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
GrimeBaller98

To je lopata , strasny snowflakes vsichni, ja sam Spartu nemam rad, ale tohle neni zadna kauza, nedelejte zbytecne kauzu z jednoho dresu, navic na konci sezony pred Eurem. Hyenismus novinaru zase v akci

Reagovat
Seydou Doumbia

Vítej v dnešní době. Jako by sis nevšiml že každým dnem se řeší větší a větší píčoviny a ze všeho se dělá senzace. Nebo by snad před 20 lety někdo řešil takové hovna?

Reagovat
Selänne

Věř mi, že před 20 lety by se to řešilo daleko víc.

Reagovat
zeroberto

Já myslel, že Krejdu moc lidí neřeší. Spíš to, že někdo takovej dres vůbec vytáhne.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A vi se, jestli to vubec podepsal?

Treba jen drzel pero a nepodepsal

Reagovat
Sosi

Reagovat
KingMaster13

Nic jsem nepodepsal a ten podpis taky nesouhlasí.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ratusek

Reagovat
Skleepy

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
vceradnesazitra

Koukl bych na VAR a podle toho dělal závěry

Reagovat
delfin

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Lemond Laws

Tak když to sám říkal

Reagovat
j_mrazik

Tohle zkoušel u soudu na podobný způsobi Alvés a šel si sednout.

Reagovat
Salfovic

Jak byla ta hláška s inverzním Ringo Čechem?

Reagovat
Doomblade

Reagovat
cr7sux

No, ono bylo tak nějak jasné, že pokud to má být na denní bázi, tak jim časem relevantní lidi dojdou

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Moshe Dajan

Supervelká kauza, to je vůůůl Ale tak tenhle týpek umí udělat supervelkou kauzu i z parkování, takže se není co divit.

Reagovat
Petr325

Jo a tu supervelkou parkovací kauzu udělal dokonce ze svého špatného parkování

Reagovat
srandamač

Není to ten novinář, který dělal pseudokauzu z čísla 88?

Reagovat
JeséRodriguez

ano

Reagovat
irik

Reagovat
Stormwitch

Daleko horší je, že FAČR neřeší vulgárnosti a hrubě urážlivá chorea či jiné nenávistné projevy slavistických "taky fanoušků" směrem ke Spartě, do kterých zatahují i malé děti. V porovnání s tím, je tato kauza jen další novinářskou bublinou. Ať si sešívky udělají pořádek nejdříve u sebe.

Reagovat
Freedo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PtákOhnívák

Ano jedno jediné choreo... "je*em Spartu, tu k*rvu"... Je stejné jako Jude Slavia 88.

Kámo, nedroguj už!!!!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Mohl by někdo myslet na naše děti

Reagovat
Bakary3

Reagovat
domingo

Samozrejme ze ma pravdu, to ze na stadionu behaji borci s dresem 88 JUDE SLAVIE je proste problem. Muzem se bavit o tom JAK to resit, ale ti co rikaji ze se to nema resit vubec, ze je to proste jenom takova blbost a mOdErNí dOBa a snowflakes a cokoliv.... poslouchate se vubec? Jakoze fakt proste natvrdo obhajujete nejenom ze lidi jsou nackove (nekteri proste jsou, s tim se nic neudela), ale ze se tim verejne chlubi a kapitan nejlepsiho klubu v republice to legitimizuje? To vam prijde jako neco, nad cim bychom meli mavnout rukou?

A to co se tady rozjizdelo v te predchozi diskusi, ze "já jsem narozenej 88, to to nesmím nikde říkat hahaha" a "já bydlím v baráku s číslem 14, moje adresa je teď taky nelegální hahahaha", tak tihle lidi bud moc dobre vi kde je problem a jenom se snazi (pruhledne a ne moc dobre) uhybat a relativizovat, nebo nechapou ze fotbal nemuze byt apoliticky uz z principu (proste nemuze, takhle to nefunguje a nikdy nefungovalo), nebo jsou blbi jak kybl blata. Jiny moznosti proste neexistujou

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Kucka

Reagovat
Puskas

Reagovat
Raffaello

Reagovat
r3

Reagovat
Neon

Reagovat
Imago

Reagovat
Mada

Reagovat
zurix_new

Reagovat
naheCZ

Reagovat
icemike

Reagovat
PL28

Ta poslední možnost bude nejpravděpodobnější

Reagovat
tortuga

Reagovat
Braunau-jihozápad

beru, pokud jsi tady před třemi lety psal rozhořčené příspěvky na téma "kedel nemá glena rád". pokud ne, tak tady asi zase jenom zafungovalo proslulé slávistické pokrytectví

Reagovat
Freedo

TurboPlastik pls

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Mimalu

Reagovat
verv

S většinou věcí co píšeš naprostej souhlas. Nicméně pokud by bylo v zájmu medií řešit primárně to, že ve fotbalovým prostředí se to hemží náckama, kteří se tím ještě chlubí, tak měli už dávno spoustu šancí ten problém popsat a dostat do veřejnýho prostoru tak, aby se to řešilo. Například když Spartě zavřeli sektor v evropě za nacistickou symboliku a hesla nebo slavii za hajlování. Ale to se maximálně mihlo na nějakejch sportovních webech a jinak bylo ticho po pěšině.

Tahle kauza se akorát bulvárně veze na osobě Krejčího a na tom, jaký vzbuzuje emoce mezi fanouškama. O nějakým pokrývání problému nácku ve fotbalovým prostředí to není ani náhodou.

Btw to, že Krejčí legitimizuje nácky ve fotbale, je naprostej nesmysl.

Reagovat
ratusek

Reagovat
domingo

Jo, to mas pravdu. Ja se nesnazim nejak shazovat Krejciho, spis celkove ten diskurs ve stylu "to je toho, dyt se nic nestalo". Dost mozna fakt, ze to vubec podepsal a neprislo mu to blby, prameni prave z toho, jak to tady mame nejak vseobecne nastaveny (coz ostatne popisujes sam). To, jak se k tomu on sam nasledne postavil, mi z toho jeho vyjadreni prijde uplne v poradku.

Reagovat
verv

Jo to bagatelozování je šílený. Přitom každej, kdo byl aspoň párkrát na nějakým výjezdu musí vědět, že takový lidi se mezi fanouškama pohybujou a není jich zrovna málo.

Ale stejně šílenej mě přijde i Železný, kterej se už snažil dělat super velkou kauzu z toho, že Vlkanova hraje s číslem 88. Tím akorát nahrává těmhle "popíračům". Přitom jako publicista by to téma mohl zpracovat seriózně a tak, aby to zarezonovalo a třeba se s tím i začalo něco dělat. Ale takovýhle jednorázový výkřiky jsou asi jednodušší.

Reagovat
domingo

O tom Vlkanovovi nevim, reaguju na to co je v clanku.

Na druhou stranu jo, je to takovy senzacechtivy, no. Asi uz se u toho ani nijak nepozastavuju, protoze mi prijde ze senzacechtivy je v globalnim svete vicemene vsechno. Jinak ta 88 na dresu se uz resila v roce 2000 s Buffonem, pamatuju si to z Pro Footballu to si nevymyslel Zelezny

https://www.theguardian.com/football/2000/sep/09/newsstory.sport1

Reagovat
Kucka

"I have chosen 88 because it reminds me of four balls and in Italy we all know what it means to have balls: strength and determination," he said.

Reagovat
Přéma

Reagovat
fenixLFC

na druhu stranu ked sa to zacne riesit v mediach tak zas nabehne x ludi ze sa media o futbal zaujimaju len ked sa deje nieco podobne a umyselne ho dehonestuju, pricom sa tolko nestalo...

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
PtákOhnívák

Ježíši Kriste!! Ano, tak ty jsi přesně definice slova snowflakes a moderní doby.

Za prvé.

Nečetl jsem všechny komentáře ale mám takový pocit, že prakticky všichni to odsoudili. Jen většina lidí z toho neděla kauzu federálních rozměrů, ze zcela OBJEKTIVNÍCH důvodů co se děli na hřišti. Titul, oslavy, stovky podpisů všeho... Po chvíli fakt už nevíš co komu podepisuješ. Zcela LOGICKY!!!

Za druhé.

Když je někdo narozený v roce 88, nebo bydlí na čísle popisném 88, 14. Nebo bydlí v ulici

Ády Hittla. Nebo si dám na záda čislo 88 jako Pasta... Tak to doprdele kurva neznamená že je ten člověk nácek, nebo podporuje a propaguje jakékoli nenávistné ideologie.

Naopak, absolutní idioti a degeneráti s podprůměrným IQ jsou ti lidé, kteří někde vidí číslo 88 a okamžitě si to spojí s tím že "jo, ten má na dresu 88, to je jasnej nácek". To udělá jen kokot!!!

Ty vole, to nemůžeš přece vůbec vypustit takovou hovadinu z huby že "já jsem narozenej 88, to to nesmím nikde říkat hahaha" a "já bydlím v baráku s číslem 14, moje adresa je teď taky nelegální hahahaha", tak tihle lidi bud moc dobre vi kde je problem a jenom se snazi (pruhledne a ne moc dobre) uhybat a relativizovat"

To je přece naprostá ultimátní sračka, kterou může napsat jenom naprostej idiot!!!

Samozřejmě že je to satira, protože to jaký mám číslo popisné baráku, neznamená že jsem nácek ani že s nima sympatizuji. Co to je tohle za myšlenkové pochody?!? Tím se přece nic nebagatelizuje! To je legitimní satira a odpověď všem senzacechtivým loserům a ubažákům jako tady v článku pan Železný.

Ano, týpek v euforii, více méně vožralej, velmi pravděpodobně ani pořádně nevěděl co podepisuje. Protože když k tobě příjde xstý člověk, tak už jen mácháš perem a je ti v podstatě jedno co ti dají na podpis... Podepsal něco, co neměl. Druhý den se hned omluvil. Omluvil se i klub, odsoudili že někdo má ten dres. V pořádku! Měl si dát pozor, měl. Máme právo ho za to popolivat a říst že je idiot? Máme a taky jsme to udělali... Ale to snowflakes nestačí, ten člověk se musí totálně zničit. Úplně vymazat z povrchu zemského, zadupat do země!!! To je jejich taktika. Vidíme to dnes a denně na včech těch MeTo akcích a podobně... Všichni stejná banda.

Nejlepší bude, když ho za to pověsíme ne? Na nejbližší lampu a na krk na pověsíme cedulku "Kolaborant". At okusí vlastní medicínu...

Třetí věc.

Fotbal, má být vždycky, do morku kostí jak se říká, apolitický. A může být apolitický. Do včerejška byl velmi apolitický... Naprostý nesmysl co si napsal, že fotbal z principu nemůže být apolitický... Takovou sračku bych nevysral ani z písmenkové polívky. Jaký prosím tě politické principy bez kterých fotbal nefunguje tu jsou??? Kromě demokratického smýšlení s kterým velmi úzce souvisí volný trh...

Co to meleš borče?! Z tebe padají slovíčka, který ani nevíš co znamenají bože...

Jediný blbec, jako kýbl bláta jsi tu ty a pan Železný.

Reagovat
Lemond Laws

už to nehul

Reagovat
Posledni Kovboj

tl;dr

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Raffaello

Jen k tomu číslu. Nejde o to číslo 88, jde o spojení čísla 88 s Jude Slavia. Pokud bys měl na zádech PtákOhnivák 88, nikdo se nad tím nepozastaví.

Krejčí je jen důsledek. Ten je ti k ničemu řešit, protože ničeho ve výsledku nedosáhneš. Podstatné je řešit příčinu. Zodpovědnost má nést nejen majitel dresu, ale zejména ten, kdo na dres toto natiskl.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Moshe Dajan

Jádro je v tom, že "jude slavie" je v našem kocourkově v podstatě zlidovělé slovní spojení, nad kterým se nepozastaví skoro nikdo a tím spíš Sparťan, který to posledních pár let slyší odněkud, řekl bych bez přehánění každý den. Na pozastavení by bylo, kdyby podepsal třeba "heil hitler", tam by už nebyla omluva ani v nepozornosti. Jude slavie si už musíš nějak dovozovat z kontextů a to prostě nemůžeš po fotbalistovi ve víru oslav titulu chtít, nedělejme z lidí roboty tvl.

Reagovat
Moshe Dajan

To vlastně platí i k tomu tisku. Nemůžeš po nějakém chudákovi s 25k chtít, aby se před koncem směny hádal s nějakou holou hlavou o tom, co si může a nemůže nechat natisknout. Cesta nejmenšího odporu vítězí u naprosté většiny lidí, s tím taky neuděláš nic, když už vznášíš tezi, že je příčina v tom, kdo dres natiskl. Což právě podle mě také není

Reagovat
Moshe Dajan

Takže abych to ukončil: je zbytečné to řešit. Tím, že Krejší podepíše takový dres nějaké náckovi nebo pozérovi a ten si ho doma vystaví a bude si nad ním honit, neubližje nikomu ani jedna ani druhá strana. Pokud by si dresík fotil na instáč nebo twitter, tak mu to Al zakáže, takže v propagaci taky nevidím problém.

Reagovat
Moshe Dajan

Když trošku odbočím, připadají mi alarmující jiné věci. Třeba to, že vůbec mohlo existovat, vydávat knihy a vydělávat na nich jisté nakladatelství Guidemedia, které bez problému prodávalo takové prasárny jako Hiemerovu Jedovatou houbu, navíc s obálkou, která vypadá jak leták na křišťálovou noc. Apropó soud s tímto Guidemediem trvá od prvopočátků už 11 let a nikdo podle všeho dosud za nic nepyká. Tohle je obraz tohoto státu, ne dres, který vymyslí i pětileté dítě.

Reagovat
Sosi

Pzak 8,8

Reagovat
andrew96

Satira.

Reagovat
ACSeRw!n

speed asi co?

Reagovat
Selänne

sIEGl HrAj!!

Reagovat
Čenda

top demence

Reagovat
Vopi11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pa3ce

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Selänne

Reagovat
Čenda

taky jsem stoupenec kýblu

Reagovat
Bakary3

Ježíš co je to zase za kecy?

Co krejčí legitimizoval?

On dost možná vůbec nevěděl, co ta 88 znamená a neměl bych mu to nějak za zlý.

Ikdyz jsem o tomhle spojení slyšel, tak na první pohled, když jsem tu fotku viděl, jsem tomu číslu taky nevěnoval vůbec pozornost.

Ten fanoušek je curak.

Krejčího ať z toho vynechaji.

Konec příběhu

Reagovat
Bakary3

Ano, věděl, debilni urážka, ale běžná, Mara Suchý taky pózoval se šálou smrt Spartě a je mi to fuk, o co jde?

Reagovat
Mass

Zoufalej cikán nebo negr byla taky dřív běžná urážka a teď není. Zkusme podobný věci za běžný nebrat a nepoužívat. Slávistům to sice nevadí, ale vadí to židům, ještě v kontextu toho, kdo to tak používá. Ať si klidně řvou Smrt Slavii nebo Zkurvená Plzeň. Ty v tom nevidíš rozdíl?

Reagovat
Bakary3

Hale, mně tohle obecně hodně vadí, úplně ubohý mi přijde, když to nějakej kripl je schopnej tohle řvát i na zápase mládeže...

Ale co ti vadí v tomhle případě, že tedy krejčí podepsal Jude Slavia? To snad zas ne

Reagovat
PBLead

"my nemáme řešit to, proč to Krejčí podepsal, ale máme řešit to, proč takový dres ten fanoušek vůbec měl." Souhlas Sparta by měla z tribun už tyhle nácky vyhnat. Tečka.

Reagovat
Kucka

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
delfin

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Lemond Laws

Ale pozor, přibehne acs ervin, a bude říkát, že teď je všechno ve spartě dokonalé, že řešit nácky se teď nevyplatí a nechtejí si kazit atmosféru uvnitř organizace

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
rufus

Ono to neni zas tak jednoduchy, jak to vypada. Sparta uz nekolik let dava zakazy vstupu na stadion, druha vec je to, ze by k tomu mohla pristupovat jeste casteji.

V kazdem pripade je nacku na Sparte stale min a min a nebo se tolik neprojevuji. Nastesti uz se totiz zdaleka nehajluje nebo nehuci na cernochy pravidelne, tehle excesu docela dost ubylo.

A je tezky davat dalsi zakazy. Jasne, typek s dresem Jude Slavie 88 je jasnej, ale dalsi pripady se hledaji hur.

Reagovat
ACSeRw!n

nerealny

Reagovat
PL28

No problém je že ten dres vůbec vznikl v této podobě

Jestli si to frajer doma nažehlil nebo mu to natiskl nějaký internetový obchod, ok. Co s tím. Ale jestli si to objednal přímo v ofiko fanshopu Sparty tak to je problém Sparty že něco takového nechali vzniknout.

Jude Slavie si všiml a smál se tomu, to je jasný. Ta 88, tady bych mu tu nevědomost odpustil, většina fotbalistů nejsou nejostřejší tužky v penálu, a vůbec o tom nemají páru. Neomlouvá ho to, ale prostě mělo by se k tomu trochu přihlédnout.

Reagovat
Greaber

Klasika, fotbal skončil, mezi ligou a Eurem je díra, tak je potřeba si vyrobit super velkou kauzu, aby novinářský hyeny měli co žrát. Tzv. "Negativní žurnalistika" v praxi.

Reagovat
romeo351

Rozdělení společnosti . Dobro x zlo. Sparta x Slávie

Reagovat
zorz767

železný je otravnej i na tolerantního člověka, jako jsem já. At se jde bodnout a neotravuje.

Reagovat
Ms27

Hon na čarodějnice a zvýrazňování sebe sama ze strany novinářů . Využívají pouze jimi vytvořený špatný mediální obraz Krejčího a poukazují na každý nešťastný zákrok či počin. Pastrňák hraje se stejným číslem 88 a nikdo to neřeší....

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ale nema tam napsaný Jude Florida ne?

Reagovat
Moshe Dajan

Ale může si to myslet. O co je to lepší?

Reagovat
mrtvej ofsajd

O to, ze nepropaguje neonacismus.

Reagovat
PL28

Třeba to že to neprezentuje veřejně myslet si může každý co chce, to není trestný

Reagovat
Sosi

Reagovat
IgorMičinec

Skvělej argumentační faul, vypiš sem třeba všechny hokejky co mají 88 na dresu a stejně to nebude mit žádnou relevanci,. Nebo udělej nejlíp a drž tlamu.

Reagovat
Lemond Laws

Au.... to bolí vidět někoho tak hloupého

Reagovat
Greaber

To je jako říct, že v Tibetu mají na chrámech svastiku a nikdo to neřeší

Reagovat
Freedo

A řeší to tam někdo?

Reagovat
Mass

No prý minimálně němečtí turisté jsou z toho velmi smutní, že se tam takhle otevřeně propaguje nacismus

Reagovat
Front hell

A k tomu je ještě většina mnichů dohola. To už nemůže být náhoda.

Reagovat
Greaber

Máš pravdu, oni ti mniši jsou vůbec takoví podezřelí, tváří se jako že neumí do pěti počítat, pořád se na tebe usmívají, většinu dne se modlí, za tím bude něco většího A možná tomu budu i opravdu věřit, protože když někdo může udělat takovou blbost, jako vyhodit Pocheho, musíš začít věřit na konspirace, jinak to není možný

Reagovat
Mass

Kontext je důležitý.

Reagovat
icemike

Zkus se vzdělat

Reagovat
Front hell

Založit si účet,aby jsi všem ukázal jaký seš vemeno

Reagovat
jsemdement

Super velká kauza, co už včera málokoho zajímala ty kauzisto.

Reagovat
lampas

Náckovství (na úrovni holé hlavy, nějaké to hajlování v soukromí mezi kámoši), je dneska pro většinu sympatizantů spíše symbol pózerství a vzdoru progresivistickému hnusu (který představuje mnohem větší nebezpečí), než toho, že by chtěli dělat pogromy na židy a černochy.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
verv

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Heisenberg

Židobolševici nás perou do hlavy 24/7/365 a člověk se ani nemůže rukou podrbat???

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kucka

Reagovat
John Obi Mikel

Njn, člověk si musí dávat pozor pod co se podepisuje.

Reagovat
RealC.F.

Klasická IQ 70 libtardska kauza alá novinky.cz...Bude se to samozřejmě nejvíc hejtit na sociálních sítích a tlačit, aby se co nejvíc zapomnělo kdo naprosto zaslouženě vyhrál titul...doba debilů... nevadí..chudak Krejčí, kterej beztak v euforii ani nevěděl co podepisuje.. nicméně čím víc libtardskyho kňučení i přes Krejčího vyjádření, tím víc ten 38. Titul je naprosto zaslouzenej.Sem zvědavěj jaky "pseudokauzy" ještě vylezou

Reagovat
Lemond Laws

Další inteligent do party

Reagovat
romeo351

Tyvolee. Chudák Krejďa! Bere přes mega měsíčně a nejsou mu schopný zajistit schopný instrukce. I kdyby byl sťatej, že sotva leze (pochybuju), tak to není omluva. Už mě vytáčí tohleto podlejzání hvězd ligy nějakým debilům z nejnižších řad kotle. Prostředí na stadionech se lepší, buďme rádi, že se tohle vytáhlo a Kasík zareagoval. Fotbal u nás je zkostnatělej jak sto let starej jeseter - viz Rada a obhajoby svého hulvátství

Reagovat
andrew96

Člověk už měl pocit, že zvláštně uvažující individua už tady vymřela. Ale pořád se snaží o comeback. Jak Vandas.

Snad se stejným výsledkem.

Reagovat
Salfovic

Ty vole, já ten titulek považoval za ironii

Reagovat
farwest

Titulek jak ze super.cz tyvoel. Želežný je super mega cringe.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Rád poslechnu, ale slyšel jsem ho v Za čárou a hroznej idiot to musí bejt jako člověk, ale názory celkem OK

Reagovat
wwwx

S panen Železným mohu třeba i v něčem souhlasit, ale ten člověk se nedá poslouchat. S jeho samolibostí, s jakou se rád poslouchá, když pronáší svá moudra, se může srovnávat snad jenom Klaus.

Reagovat
dondinho

To je snad nejhorší m*dka mediální ve střední Evropě a přilehlých obcích

Reagovat
Mass

Nebyl on jednu dobu šéf zpráv na ČT?

Reagovat
Uwe háže buly

Poslední dobou určitě ne.

Reagovat
Foxik

Zavřel bych Pastrňáka používá na dresu 88 několik let, takže žádná jednorázovka a to samé Nečase z Caroliny taky celou dobu nosí 88 a vyhrožuje nějakým hurikánem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele