Taarabt je v kontaktu s AC Milán, sní ale o Manchesteru United

25.12.2012, 12:09
Aktuality
Již čtvrtým rokem nastupuje Adel Taarabt za Queen's Park Rangers, během lednového přestupového termínu by ale mohl změnit působiště. Marocký reprezentant prozradil, že jeho agent jedná s AC Milán a angažmá v lombardské metropoli by se nebránil, byť sní o Manchesteru United...

Třiadvacetiletý ofenzivní záložník byl blízko odchodu z Loftus Road již loni v létě, kdy měl namířeno do Paris Saint-Germain. Přestup do týmu lídra francouzské Ligue 1 je ale podle Taarabta vyloučen, dokud bude v klubu působit sportovní ředitel Leonardo.

Hráč, který s fotbalem začínal v Racingu Lens, by se ale nebránil AC Milán, s jehož výkonným ředitelem Adrianem Gallianim je již nepřímo v kontaktu. "Můj agent jedná s Gallianim, moje budoucnost ale závisí na Robinhovi a Pastorem," uvedl pro list La Gazzetta dello Sport. "Milán si nyní prochází těžším obdobím a už nepatří k těm top klubům, ale působení u Rossoneri by mi mohlo otevřít dveře třeba do Barcelony nebo Realu Madrid," řekl dále.

V rámci Premier League, kde kromě QPR oblékal také dres Tottenhamu, by Taarabt přestupovat nechtěl, pro jeden klub by ale udělal výjimku. "Opustil bych Londýn jedině kvůli Manchesteru United, klubu mých snů, kde navíc momentálně není žádná desítka. Pro pana Fergusona bych klidně vydržel zticha na lavičce a tvrdě bych makal," dodal Taarabt.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (495)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele