Taddei: Musíme se soustředit pouze na své výkony

06.12.2007, 08:49
Aktuality
Na čele tabulky Serie A došlo k trháku a od zbytku startovního pole se stejně jako loni oddělily AS Řím a Inter Milán. Oba celky zvládly své včerejší dohrávky dvanáctého kola a je mezi nimi tříbodový rozdíl, záložník AS Rodrigo Taddei však své spoluhráče nabádá, aby nesledovali Inter a soustředili se pouze na své vlastní výkony...

"Musíme myslet pouze na sebe, nejdůležitější věcí je vždy se pokusit získat tři body. Je třeba zůstat nohama na zemi a nehledět na Inter, tuto chybu jsme udělali již loni," prohlásil Taddei.

Právě Taddei má velkou zásluhu na tom, že AS po včerejšku odskočilo třetímu Juventusu již na rozdíl pěti bodů. Giallorossi doma v dohrávce porazili Cagliari 2:0 a brazilský záložník se podepsal pod obě jejich branky.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

přesně tak, teď je hlavně AS Řím na správné vlně, hlavně se na ní udržet

Reagovat
smazaný uživatel

no AS je docela v laufu chce to porad tlacit na inter..ale bude to asi hodne tezke..mam pocit ze souperi uz proti nemu nastupuji s min. 2 gol. pridelem vhlave a to neni dobre...kazdy se da zdolat takze souperi interu vzchopte se!!!

Reagovat
Slejdy

tj jediny kdo ho muze ted zastavit je AC Milan...jinak nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Pri pohledu na tabulku bych zrovna o AC nemlvuil.

Reagovat
Slejdy

to tak nemuzes brat ty jelito

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si,že ze strany AC zas tak velké nebezpečí nehrozí. Teď jim to šlape dobře a pro zajímavost soutěže by jim to mělo vydržet.

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dál Rodri ... ASROMA.WZ.CZ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele