Talentovaný Alijagič přestoupil ze Slavie do Olympiakosu Pireus

21.06.2022, 19:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (400)

Přidat komentář
SpartaOvenka

Trochu víc běhat a mohlo z něj být dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Běhat právě nechtěl, proto odchází ze Slavie.

Reagovat
PH8

Jako že v 19 je teda už odepsanej?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na jednu stranu se siri zvesti, ze treninkum moc nedal a ten pristup nebyl nejlepsi, na druhou stranu mu treba zmena prostredi pomuze a trochu se zmatori.

Nicmene nevim, jestli zrovna Olympiakos je vhodnym tymem pro takovy restart

Reagovat
Pablos

Když sám klub vydá prohlášení, že šel i kvůli tomu, že neměl nastavenou hlavu, tak to úplně zvěsti nebudou

Reagovat
db18

a nebo je to výmluva...

Reagovat
Selänne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, borec odesel tak ze sebe udelame kokoty a vymyslime si, ze je to retard a napiseme to verejne.

Reagovat
Uwe háže buly

Jj

Reagovat
r.mrazik

tak to by fakt nebylo poprve a ani naposled

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Bakary3

Tak určitě ma vedeni Slavie motivaci bezduvodne kazit reputaci 19 letymu klukovi

A jinak tyhle zvesti prosakovaly už od zimniho soustředění, takze urcite to tak bude

Reagovat
db18

Protože ho na tréninku seřval dement bez licence?

Reagovat
jackinho10

I kdyby ho serval dement bez licence, tak porad je to jeho nadrizeny a navic starsi clovek, nez 19lety cucak, ktery by k nemu mel mit respekt. Miluju tyhle nazory, jak tihle nactileti vi vsechno nejlip.

Reagovat
dontcallmeandre

Každý p osobě nenechá řvát a je to ok. Já jsme rozumný člověk, zodpovědný, a jsem racionální, a le kdyby na mně někdo řval, tak ho pošlu někam a je mi jedno, jestli je nadřízený. Taky jsme s tím měl problémy v zaměstnání a předtím ve škole, a v tomhle to mají fotbalisti těžké, protože klub nevyměníš tak lehce jako nadřízeného, zaměstnání nebo školu.

Alijagičovi držím palce. aby se mu dařilo, v řecku by s tímhle nastavením mohl mít úspěch :)

Reagovat
jackinho10

Tak za prve, toto jsou ciste spekulace, nikdo nevime, jestli to tak opravdu bylo. A za druhe ano rvani na podrizene neni ok, ale vzdycky se najdou nadrizeni, kteri rvou. A i kdyz s timto pristupem nesouhlasim, tak pokud nejake rvani bylo, tak nepredpokladam, ze bylo bezduvodne. Schvalne se uvidi, jakou bude mit Alijagic karieru.

Reagovat
db18

Reagovat
Kucka

Reagovat
Keboto

Reagovat
didosh

Jj nápodobně, taky jsem s tím měl problémy ve škole,práci(ČR)...Tady v Německu by si to nikdo nedovolil...

Reagovat
bobis21

Jestli ti přijde normální že po tobě nadřízený řve, je to hodně smutné

Reagovat
jackinho10

Ne neprijde mi to normalni. A uz vubec by mi to neprislo normalni, pokud by to bylo neopravnene. Ale holt na svete existuji lide, kteri rvou a lide, na ktere nic jineho nez rev nezabira. Tim nerikam, ze to byl tento pripad a navic tady v tomto jen spekulujeme.

Reagovat
bobis21

Tak jinak - pokud na něj nadřízení nějak řvali a klub to považoval za normální, beru jeho odchod jako 100% chybu klubu.

Reagovat
jackinho10

I v pripade, ze ten rev byl opravneny jo? Tak to je zajimave teda. Rekl bych totiz, ze naprosta vetsina fotbalovych treneru na svete po hracich rve. Tak snad az zarvw Vrba po hracich Baniku a oni budou chtit odejit, budes to brat stejne

Reagovat
bobis21

Tak já bych zase řekl, že řev není oprávněný nikdy ale asi jen nejsem taková emociální kunda, která musí konflikty řešit řevem

Reagovat
jackinho10

Ja ti naprosto rozumim a i s tebou souhlasim jen si nedokazu predstavit, kdyt treba hraci hrajou v zapase hovno nebo ho vylozene odchodi a do kabiny prijde Trpisovsky, Vrba, Bilek, Svedik, Rada a dalsi a budou potichu

Reagovat
bobis21

Tak jinak - pokud prostě nějaká z těch lopat co dělá Trpišovskému asistenta na Alijagiče řvala a on je za to poslal do prdele, beru to jako naprosto normální reakci a rozhodně ho nebudu hejtit za nějaké "nerespektování nadřízeného" nebo "nerespektování starších".

Když přijde do kabiny a řekne jim že hráli piču a na 2. poločas se vysrali úplně, nemám s tím problém. Ale taky nemám problém s tím, když tohle bude oboustranné.

Reagovat
jackinho10

Promin ale tady si docela protirecis. V prispveku vyse si psal, ze rev neni opravneny nikdy. Tady v tomto pises, ze kdyz hrali picu, tak s tim problem nemas. Ja to asi chapu a mam to podobne. Az teda na jednu vec, pokud ten hrac se chova napr jako magor, udela neco hnusneho nebo hraje picu, tak bych teda mel velky problem s tim, kdyby to rvani bylo oboustranne.

Reagovat
bobis21

Není no. Ale chápu že někdo je tak emocionální a má potřebu řvát. Ale měl by taky umět to přijmout. Řvaním opravdu nic navíc nedokážeš, takže říct to klidně a asertivně je podle mě vždycky lepší varianta.

A jaká je tady teda ta situace - např. Houštecký nemá respekt hráčů a oni ho mají na háku, on po nich pak řve protože doufá, že když zařve tak se najedou z něj poserou a bude je poslouchat na slovo? Já bych si pak o něm naopak myslel že je naprostý klaun a poslouchal ho ještě míň.

Respekt není něco co má automaticky proto, že je starší nebo že je asistent trenéra. Respekt si musí získat a když je klaun, všichni ho jako klauna pořád vidí, i když má funkci a věk.

Reagovat
jackinho10

Budu se opakovat, souhlasim s tebou. Pokud to s Housteckym tak bylo, je Alijagic v pravu. Ale bohuzel tomu se mi nechce verit, protoze ten Houstecky je v tom tymu x let a hracu, kteri by odchazeli jako Alijagic je minimum, proto proste verim, ze i kdyby k nejakemu rvani doslo, nebylo bezduvodne. A jak jsem psal vyse, jsou proste lidi, kteri rvou a nikdo je nezmeni. Kazdy jsme nejaky. Ale pokud to tak bylo, ja bych byl rozhodne na strane Housteckeho, i kdyz se mi jeho chovani nelibi a nerikal bych, ze z to muze klub.

Reagovat
Lemond Laws

Takže ty hraješ fotbal, tvůj trenér na tebe zařve, že si něco posral a ty ho pošleš do prdele??

Ty krávo, tak co se tady nedozvím, že je vlastně ve fotbale normální

Reagovat
KingMaster13

Rozhodně nejsem toho zastánce ale prostě během toho zápasu si někdo neplní taktický pokyny a donutí tě to prostě zařvat aby se probral

Reagovat
bobis21

Já ale říkám, že to že na někoho zařveš neznamená, že si bude nějak víc brát to co mu říkáš. To že máš potřebu řvát neznamená, že to má ten efekt který si myslíš že to má.

Reagovat
KingMaster13

Já vím jak to myslíš, jde o to aby si sice zařval ale řekl to nějak důstojně. Ponižování už je třeba něco úplně jiného. Já jsem toho názoru že můžeš někoho zjebat, že je línej, že se nesnaží ale můžeš to furt říct jako člověk. To je asi tak jediné co bych mohl Houšťovi vytknout (pokud to tam bylo)

Reagovat
bobis21

No já si teda myslím, že ani to řvaní prostě není potřeba a stačí to říct normálně. Tím řvaním nic navíc oproti tomu že to řekneš normálně podle mě nedokážeš. Když řekneš úplně ty samé slova normálně a řveš je jak magor, mají podle mě stejný efekt. Jde jen o to, jaký respekt u toho člověka máš. Pokud nemáš žádný, ani to řvaní ti nepomůže. Pokud ho máš, i normální mluva bude mít efekt.

Reagovat
KingMaster13

Naopak pokud je to někdo kdo tě má na salámu tak to řvaní právě spíš pomoci může, že se ten dotyčnej třeba lekne. To je pak důležitý vědět taky, jaké typy jsou ti hráči. Někoho tím můžeš rozložit a někoho to právě může posunout. To už je pak i o tom jak je daný trenér psycholog

Reagovat
bobis21

No nevím, asi nejsem ten správný typ teda, protože když mám někoho na salámu a on na mě začne řvát, budu ho mít spíš na salámu ještě víc.

Reagovat
dontcallmeandre

Lidi jsou různí, někomu to sedí. Je to podobné i u dostihových koní, některým mlácením bičem pomáhá k výkonu, jiným ne. Fotbalistům asi obecně jo, protože ti , kterým to nesedí se na to vyserou už v žácích/dorostu.

Reagovat
Lemond Laws

nemyslim to teď jako úplnou urážku, spíš v nadsázce. Ale jestli když na tebe člověk zařve a ty se sesypeš a nikdy nic nemusíš řešit křikem, tak trochu kunda seš

Reagovat
bobis21

Když na mě někdo řve, pošlu ho do prdele a jdu dál, bez ohledu na to kdo ten orangutan je.

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
bobis21

Takže kdybych se z někoho kdo řve posral a najedou ho poslouchal na slovo, je to podle tebe lepší jo? Tak já teda zůstanu u toho, že ho pošlu do prdele.

Reagovat
Lemond Laws

Vidíš, tak bys asi nikdy fotbal hrát nemohl. Každého volba

Reagovat
Pablos

Reagovat
bobis21

Hrál jsem no. A teď mám trenérskou licenci

Reagovat
Lemond Laws

Nemyslím to teď špatně a na jaké úrovni tedy? A kolik trenérů si poslal do prdele? Protože za tvojí kariéru se ti asi ve fotbale něco nepovedlo a byl si seřván ne?

Reagovat
bobis21

Posílal jsem pravidelně a rozhodně jsem v dorostu nebyl jediný

Ale asi nechápeš (a nejen ty) mou pointu. Kritika je naprosto v pořádku, nemám problém ani s tím že někomu vynadáš. Ale proč u toho řvát? Co navíc dokážeš tím, že řveš oproti tomu, že jsi prostě jen asertivní? Jde mi čistě o ten akt že někdo začne ječet jak hysterická ženská místo toho, aby to prostě řekl jako člověk. Já prostě nevím, co to řvaní dokáže navíc? Mám toho člověka co řve brát vážněji? Nebo ho snad mám více respektovat? Co je cílem toho řvaní?

Reagovat
Lemond Laws

Tak asi neřekneš klidnym tonem:

Pavliku, prosim tě, nechci na tebe nějak vyjíždět, ale tady ti utekl tvůj hráč a my kvuli tomu prohráli, ale nevadí. Zítra na trenínku ahoj

Reagovat
bobis21

Můžeš říct úplně ty samé slova. Řeknu prostě "Pavle kurva běhej trochu", místo abych ječel jak hysterka "PAVLE KURVA BĚHEJ TROCHŮŮŮŮŮŮŮ!!!!!!!!!!!!!!"

Neznamená to že obsah je jakkoliv jiný, jen to dokážu říct bez toho abych si připadal jak metalová kapela.

Reagovat
Lemond Laws

Tak si teď můžem poměřovat od kolika decibelů je to pro tebe už křik

Pokud tam sám necítíš ten rozdíl, kdy prostě někdy je křik potřeba, tak to nemá cenu.

Nevím, přijde mi, že řešíš blbosti prostě..

Asi moc dobrej trenér z tebe nebude s takovým přístupem. Ale samozřejmě hodně štěstí

Reagovat
bobis21

Trénuji děti jako koníček, nic víc z toho dělat ani nechci, protože mě baví má aktuální práce (a myslím že bych si tím ani víc nevydělal).

A pořád teda nevidím nikde to, k čemu je ten křik teda potřeba. Co ten křik dokáže navíc oproti tomu, že to samé řekneš normálně? Jen protože jsi zvyklý na to, že po sobě všichni řvou neznamená, že to má i ten efekt jaký doufáš.

Reagovat
Lemond Laws

Tak ať to jde Víc takových Teď to fakt myslim normálně, obdivuju všechny, kteří se ve volným čase věnují dětem.

Tamto asi nemá cenu řešit, každý máme jiný názor a píšem si ty stejný věci dokola

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pablos

Tak na děti neřveš ne. Musíš brát kluky treba 15-21 to je trošku rozdíl.

Reagovat
KingMaster13

Protože se tě ten dotyčný snaží třeba během zápasu vyhecovat aby jsi furt hrál, nekašlal na to, že není konec atd. Někdo si třeba myslí že za stavu 3:0 v 50. minutě je hotovo a ten trenér je tu od toho aby tě upozornil a furt si makal. Jak jsem psal níže rozhodně se i při řvaní to dá říci normálně. Rozhodně nejsem pro větu typu "Tak koukej makat ty líná píčo" ale dá se to říct takhle "Makej, přidej ještě není konec, musíme furt hrát". Ten zvýšenej hlas je tam jen jako upozornění na to.

Reagovat
KingMaster13

Zase když děláš co můžeš a plníš trenérovi pokyny tak není důvod aby tě prcal. Většinou se během zápasu řve na takový ty namistrovaný týpky co si myslí že za stavu 3:0 se už nemusí snažit a tak.

Reagovat
dave30

Proč ho posílat do prdele? Obzvlášť, když je to tvůj nadřízený (ale nejenom tehdy). Pokud někdo křičí, tak má asi nějaký problém. Ale proč bych ten problém měl mít i já? Vyslechnu ho, ale proč bych se měl rozčilovat i já? Pokud má pravdu a vytýká mi věci po právu, tak se z toho poučím (i když křičí). Pokud pravdu nemá, tak ho nechám vykřičet, ale nenechám si narušit svou komfortní zónu. Toto ze mě přece nedělá slabocha...

Reagovat
bobis21

Když má nějaký objektivní problém, může to říct i normálně. To že řve nijak nezmění závažnost problému a už vůbec to nepomůže k řešení toho problému. Může říct úplně to samé, jen snížit decibely

Reagovat
Pablos

Na vojně by umřel do dvou dnů

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bobis21

Takže ta největší vymývárna mozků je tvůj nejlepší argument jo? Tak to potěš teda

Reagovat
Pablos

To není argument. Já řvaní nemám rád, ale nemůzeš svůj názor použít na celý svět, bavíme se tady o forbale kde to prostě je a zažil to každý kdo ho hrál a řvou na tebe i starší spoluhráči, já na sebe taky nenechám řvát, ale nemůžeš si dovolit každého posílat doprdele… ale taky přijmout.

Reagovat
bobis21

Tak já ale říkám, že když někdo po všech řve, musí být ochoten přijmout, že ho někdo z nich pošle do prdele. Přijde mi to jako normální a sám si nedovedu představit, že po někomu řvu a pak jsem ještě v šoku, když mě pošle do prdele.

A pak by mě teda zajímalo, co má to řvaní dokázat oproti tomu, že úplně ta samá slova řekneš normálně.

Reagovat
Pablos

Věř, že někdy je to potřeba… ve správné chvíli je řvaní daleko lepší variantou, ale bavíme se pořád o fotbale. A taky záleží na člověku, jestli někoho respektuji je jedno zařvání tisíckrát lepší, než nějaké domlouvání… takže s tebou nesouhlasím. Pokud někoho nerespektuji může si řvát jak chce a klidně bych ho poslal do prdele (spoluhráče), ale né kdyby byl nadřízený ve fotbale, to dělali jen píčusové namachrovaný. Spíš bych si z toho člověka dělal prdel pak s klukama. Plus ještě se bavíme do doby náctileté, nevím kolik ti je, ale určitě to neposuzuji z přítomnosti ve, musím se k tomu vracet jak jsem to vnímal dřív, teď bych klidně vypíčoval každého

Reagovat
Pablos

*z přítomnosti ve 37letech

Reagovat
bobis21

Vždyť to je přesně co já říkám - když ho hráč nerespektuje, nějaké řvaní prostě nic navíc nedokáže. Což je celá pointa této diskuze.

A já je teda posílal do prdele v dorostu stejně jako bych je poslal do prdele teď o 10 let později a nějak namachrovaným bych se teda nenazval, naopak jsem vždy říkal že jsem jasně nejhorší hráč v týmu, takže si stoupnu na DM a budu jim to jen posouvat

Reagovat
Pablos

Tak já beru že né každej člověk jsme stejný, ale popravdě jsem si vážně myslel, že si nemohl vůbec asi ani v žádným fotbalovém mužstvu být Ale zase když jsi to sám o sobě věděl, že jsi nejhorší a oni na tebe ještě řvali, tak se ti vlastně nedivím, ono to tak pak docela zapadá do sebe… prostě frustrace

Reagovat
bobis21

To spíš špatně chápeš. Mně nevadí když na mě řve, jen ho prostě ignoruji. Jestli doufá že když řve tak ho budu víc poslouchat tak to na mě fakt nefungovalo. Ale on neřval, on nás prostě poslal vyběhnout si schody na tribuně (na tréninku teda) my drzí dorostenci pak měli super fyzičku, protože několikrát za trénink vybíháš schody navíc

Reagovat
Lemond Laws

Proto jsem se výše ptal, jakou úroveň si válel. Pokud někde fakt spíš na vyprdění a pro srandu, tak chápu, že sis nechtěl nechat na sebe ještě řvát, když si byl poleno

Reagovat
bobis21

Ale já neříkám že mně vadí že po mě někdo řval. Já jen říkám, že to že někdo řve neznamená, že ho víc poslouchám nebo snad víc respektuji. Ať si řve a já ho vesele ignoruji. Tým hrál super a v dorostu jsme naši ligu vyhráli, ale ne mou zásluhou teda, já byl jen posouvač který ostatním kteří umí hrát fotbal jen nadával, ať se vracejí

Reagovat
Hlahart

Reagovat
dontcallmeandre

Reagovat
db18

Reagovat
Lemond Laws

Zase ale nebudeme všichni slečinky, že na nás někdo zařve a my se z toho poserem ne?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dave30

Tak hlavně - pokud někdo křičí, tak má problém on a ne já. Takže proč se nechat vtáhnout do jeho problému...

Reagovat
bobis21

Reagovat
Lemond Laws

Posral si celýmu týmu zápas, ale problém má trenér, že si dovolil zařvat

Ty píčo, co to tady dneska fetujete?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Toluen v akci

Reagovat
dave30

Ale klidně ať křičí. I když jsem to jistě neudělal schválně (zřejmě nikdo to neudělá schválně). Nicméně jsem přesvědčen o tom, že asi úplně neplatí rovnice, že čím více bude trenér na mě křičet, tím více si vezmu jeho slova k srdci. Ty to tak máš?

Jinak tento náš společný problém (trenér a hráči jsou naštvaní, že jsem pokazil zápas, já budu zřejmě také vědět, že mi zápas nevyšel) se dá jistě vyřešit i jinak než několikaminutovým hulákáním trenéra na hráče, který něco pokazil. Ale někomu to může vyhovovat (tedy hlavně pokud nejsi v pozici toho, na koho se řve), že?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

.. respekt.. ten si získas tak že někoho zjebes na tréninku? .. tak to můžu otočit co když si vzal Alijagic příklad z chování a morálky svého nadřízeného a začal se tak chovat taky s tím že je to asi normální

Reagovat
jackinho10

Ne tak si respekt neziskas, aspon ne ten muj. Ziskas si ho tim, co ten clovek dokazal, kde je a jak jeho tym hraje. Co se tyce teto situace, vubec netusime, co se stalo. Tady jen na zacatku db18 napsal, ze ho serval dement bez licence. Na to jsem reagoval. I pokud by to byla pravda, tak nevime, jaky k tomu byl duvod.

Reagovat
dontcallmeandre

Není to první zmínka o tom, že se dohádal s Houšteckým. Ale beru to. Realita je nejspíš taková, že Alijagič je namistrovaný kokůtek, Houštecký samolibý kokot, dva kokoti na jednom smetišti se těžko snáší, odchod jinam ideální. Kdyby mu to v Liberci šlo, tyak by ho teď Slavia nepustila.

Reagovat
ondrasch77

Každopopádně Alijagič je asi řádný kokot, protože i z Liberce mám zprávy, že se tam choval jak mistr světa...

Reagovat
ratusek

Snad na něj někdo nezařval

Reagovat
ondrasch77

To nevím, ale pro své ctnostné chování si tam moc nekopl...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Lemond Laws

Co to s váma je?

Reagovat
KingMaster13

Hele taky nejsem pro řvaní na hráče ale umíš si bez toho představit fotbal? Většina lidí co se tady proti tomu vzpouzí tak obdivuje Radu od kterýho by půlka hráčů co kdy trénoval musela utéct kdyby byli jako Alijagič

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tady někdo obdivuje senilniho lampasaka?

Reagovat
db18

Starší, ale asi nevyspělý, když má potřebu se vozit po mladym hráči...

Reagovat
jackinho10

Pokud to tak bylo, rozhodne s tebou souhlasim.

Reagovat
KingMaster13

Záleží na situaci, pokud odmítal makat tak co s ním. Pokud to bylo neoprávněný tak samozřejmě bych byl na straně Alijagiče ale hodnotit situaci kde nevíme jak to bylo jenom z jedna paní povídala....nevím no a co se týče řvaní ve fotbale tak to už jsem napsal svůj názor

Reagovat
ACSeRw!n

zkuseny trener a psycholog pristupuje ke kazdymu hraci individualne.. v zahranici mas mix narodnosti, kultur.. nepochybuj, ze v Olympiakosu se mu bude darit, tam jsou na podobny vyjevy zvykly a vi jak je resit

Reagovat
jackinho10

Vzdyt ja mu to preju, uz jen z toho duvodu, ze ma Slavia procenta z dalsiho prodeje. Takze za me nejlip, kdyz prestoupi v budoucnu treba do City a urcite souhlas, proste ve Slavii ocekavaji od hracu neco jineho, a to neni chyba ani treneru ani toho hrace. Takze je proste nejlepsi, kdyz prestoupi a je to

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bakary3

Tak to je teda brutal !

Zaprvy nevíme proč a jestli to bylo opodstatneny, tak ve fotbalovym prostredi je jako divny, ze nekdo na nekoho zarve?

A ze bez licence? A co jako? Kdyz je v klubovy hierarchii vys, tak se asi na nejakou prukazku nehraje, nemyslis?

Neobhajuju ani Slavii, ani Alijagice, i me sere, ze ho prodavaj, ale placat tu nesmysly, ze to je od slavie výmluva a vymyslet k tomu nesmyslny oduvodneni, ze na nej na chudaka nekdo zarval, a ze nemel licenci... Haha

A jestli se z tohohle posral, tak hodne stesti v Recku, tam zazije klidnou naturu, to bude určitě v pohodě

Reagovat
db18

Tam na něj nikdo řvát nebude, tam majitel rovnou vytáhne zbraň.

Ne někdo, ale buran Houštecký... navíc výmluva v tom smyslu, že to teď nebude fanoušky srát, když si člověk vezme, jak blbě se nesl odchod Tijaniho do Plzně.

Reagovat
John Obi Mikel

Hele kdyby to byla jen výmluva, tak se Denis ozve.

Reagovat
Bakary3

Houstecky je jeden z asistentu, Trpis ho tam nema jen jako roztleskavacku, vzdy zmiňuje, ze jsou ve vsem spolecne, tedy si ani nemyslím, ze nejak prekrocil svy pravomoce.

Jo tak Tijani to je dalsi tak divokej konstrukt, ze nevim, proc to vubec komentovat.

A do toho Liberce tedy taky dali pokyn, aby o nem hlasili to samy?

Tak to si dali zalezet.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hrál fotbal, tak se s tím setkal. A mě by opravdu nenapadlo v 19 poslat někoho z realizáku doprdele.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Že podobné zprávy proudí i z Liberce, no Ale i s dementem se dá pracovat...

Reagovat
ondrasch77

1. věta...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Axelrose

Tak ono se psalo taky o tom, že mu rovnou řekli, že půjde na hostování. To zrovna jako možnost poprat se o místo v sestavě nezní.

Reagovat
pistacik11

Tak ide reštartovať kariéru do lepšieho klubu. Fakt pruser

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Stačilo si v zimě vybrat Bolku místo Liberce a všechno mohlo být jinak.

Reagovat
ondrasch77

Stačilo aby se nechoval jak mistr světa...

Reagovat
John Obi Mikel

To taky, ale v Liberci měl velkou konkurenci, zatímco v Bolce zbyl akorát Škoda, co se pak zranil.

Reagovat
kilobyte

To je ten, co měl dát víc gólů než Hložek? Nebo má Slavia těch talentů víc?

Reagovat
LuckyCharlie

Za minulou sezónu dal gólů 17 a Hložek jen 12 takže ano je to ten co dal více gólů za minulou sezónu jak Hložek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Zapomněl jsem dodat ligových.

Reagovat
Zephyr

Druhá liga taky liga

Reagovat
r.mrazik

No...druhá...má to v názvu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mass

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Hložek do Leverkusenu, Alijagic do Olympiakosu jsem zvedavej kam odejde Řezníček který jich dál víc než oba s nadváhou a velmi častou návštěvou restauracnich zarizenich

Reagovat
Pablos

Tam hapruje ten věk

Reagovat
meno

Real umí starý střelce

Reagovat
Remt

ted jsi mi pripomnel valloira, dlouho jsem ho tu nevidel na foru, je jeste mezi nami?

Reagovat
Salfovic

Jo, nedávno jsem ho tu viděl.

Reagovat
Remt

vzdycky kdyz se zmini stáří, plíny, chodítka, a podobné věci, vzpomenu si na něj. Tak to jsem rád.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Freedo

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Kucka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
kecipep

A hned budí naše U21 respekt při pohledu na klubovou příslušnost

Reagovat
didosh

Reagovat
Blasphemer

lepší než Hložek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsak v 1. lize si ani neskrtnul

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
smazaný uživatel

ne, ten idiot to myslel smrtelne vazne, znam ho

Reagovat
Bakary3

nic neříkej o idiotech

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zrovna ty se ozyvas....

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Pablos

Né no, byla to ironie na některá dřívější prohlášení.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Já tě teda neznám, Tomáši, ale dement seš evidentně výstavní.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
oli9

Snad se bude dařit

Reagovat
Salfovic

Trpišovský z něj udělal dělo

Reagovat
Pablos

*kluka na dělo

Reagovat
Uwe háže buly

Mu chtěl dát dělo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

Bohužel pro něj na jeho pozici sou ve Slávii lepší obránci.

Reagovat
Jajinek

OT:

Další pokračování finále SC:

https://www.facebook.com/Jajinek68/

Reagovat
Coutinho10

sport.cz nezklamal

Potvrzeno. Velký talent opouští Slavii, uzavřel smlouvu se slavným klubem

Reagovat
Greny

Tak jako že je velký talent jste zde psali i vy a Olympiakos neni slavný klub? toto mě nepřijde tak hrozny

Reagovat
John Obi Mikel

Napíšou do titulku slavný klub a nenapíšou jaký, aby si lidi představili třeba MU/Chelsea a aby to rozklikli.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tohle fakt dělají?

Reagovat
John Obi Mikel

Ale nikdy ne schválně, prostě vždycky maj zrovna výpadek jmen a pak to tam zapomenou dopsat.

Reagovat
kilobyte

Ale kdyby přestoupil někdo ve futsale třeba do Barcelony, tak to do titulku dají.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo něco jako: Senzační úspěch! Česká superhvězda bude kopat za Barcelonu!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ví, že lidi dělají furt stejné opicarny a klikat budou. A to je živí, proč by to měnili

Reagovat
naheCZ

sport.cz je, co se týče titulků, fakt odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

+ u výrazu "talent" si všichni představí určitě spíš Sora než Alijagiće

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ACSeRw!n

co na ty vete nesedi?

Reagovat
Coutinho10

jak psal Obi, tak kdybys o tom prestupu nevedel, tak si urcite pod pojmem slavny klub nepredstavis Olympiakos

Reagovat
r.mrazik

Jindra ho zabil

Reagovat
FCSL

Hroznej hype. U nás byl úplně slaboučkej

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ho zničila.

Reagovat
John Obi Mikel

*Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia, tim nesmyslnym hostovanim

Reagovat
smazaný uživatel

Už je pro mne nepochopitelné, že D. F. stál z Bolky 28 mil. a za Denise Slavia dostala 8,7 mil. I když by měla 15% (což nemá) z dalšího prodeje, tak i tak je to ostuda.

Mluvil jsem o tom s jedním člověkem, který do toho vidí z 1. ruky...

Reagovat
Pablos

8,7 mil a dle klubu nabídka velmi zajímavá nabídka

Reagovat
Pablos

*jednou nabídka škrtám

Reagovat
John Obi Mikel

Škrtni spíš tu první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a nebo z nej udelala delo a to ho vyneslo az do slavnyho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jedna poznámka zde pro všechny... nevěřte ani A ani B co se píše... důvody byly jiné.

Pěkný večer všem.

Reagovat
mistr129

Ok Denisi, ať se v Řecku daří

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
svaca

Reagovat
IkerCasillas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

Reagovat
Largo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kucka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
r3

Reagovat
Infi

Reagovat
Euphael

Reagovat
romeo351

Reagovat
cr7sux

Tak nám to, Fildo, prozraď!

Reagovat
smazaný uživatel

Ctím pravidlo, že dotyčného nebudu jmenovat... ale rozhodně to není jedna paní povídala...

Převládá názor, že D. F. může dopadnout stejně jako Denis, tj. ....

Reagovat
Cotton

DF?

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Fila

Reagovat
Salfovic

Nemusíš nikoho jmenovat, stačí napsat ten důvod.

Reagovat
žrout

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

chtěl dělat chytrýho insidera a ví hovno

Reagovat
Remt

takze vlastne to samy co vetsina insideru jednou se trefi a trikrat ne, kdybych mel brat v potaz jen to co rikaji insideri, tak Ronaldo byl uz 4x v City, jednou dvakrat v MU, Bale uz byl petkrat v MLS a čtyrikrát v číně a nebo v Arábii

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Vazeny pane, zapojuji se do diskuze za predpokladu, ze tady ctu hov.., ktera si nezakladaji moc na pravde a pouze pokud vim, ze mam 100% informace. Vas nazot respektuji. Lepsi chytry hov.., nez zadne. Mejte fajn den

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Keeper117

Dátum registrácie 21.6 tohto roka + ten nick... veľmi sa tlačí otázka či niesi troll

Reagovat
smazaný uživatel

Vazeny brankari117, chodim jsem uz mnoho let a protoze neco o klubech Slavia, Plzen, Pardubice atd. vim, tak jsem to nevydrzel a zaregistroval se. ... abych nemusel cist blaboly a nesmysly od nekterych uzivatelu...

Staci se zeptat M. Hyskeho osobne, ci Vlastika P., v Prihonicich dat rec s R. Cernym, se kterym jsem se stridal na treninku v brance.... a pak znat urcite lidi z fotbalu. Fajn den a zdravou mysl preji.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mario23

Zabil se sám svým přístupem k tréninkům a zápasům. V Řecku mu tohle tolerovat nebudou, tak třeba se srovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Mario23, v něčem máte pravdu, ale není to tak zářivě čisté jak píšete. Nazval bych to cena zvláštní obliby, kterou Denis bohužel u dotyčného neměl... smutné je, že jsem tuto informaci získal už v březnu 2021, že si Denis v Áčku nikdy nekopne...

Reagovat
mario23

Když měl stejný problém v Liberci, jako ve Slavii, tak je jasný, že chyba nebude jen v trenérech a klubech, ale hlavně v něm.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

chyba je tipickem ceskem prostredi.. hrozne moc se tady da na trapnou pokoru a slusny chovani.. jakykoliv vetsi sebevedomi, nebo nesouhlas se tvrde tresta.. proto nemame skoro zadny drzy sikovny hrace.. ale samy poslusny drice

Reagovat
doshcz

Reagovat
db18

Reagovat
verv

Co je špatnýho na slušným chováni? I člověk s vysokým sebevědomím se může chovat primárně slušně.

Reagovat
doshcz

slusny chovani bych to asi taky uplne nenazval, ale takovy to ze mladej kluk udela na treningu par klicek, vysmeje se horsim spoluhracum, pak prohraje souboj a hned ho nejaky urvany Houstecky sejme aby to uz znova nedelal, si myslim, ze je docela castej jev

Reagovat
verv

To, že se tady potlačujou individuality je bohužel pravda. Myslím, že je to daný už od základky, kdy bylo vyžadovaný hlavně držet hubu a krok.

Reagovat
doshcz

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

ve fotbale ? celkem dost

Reagovat
Lemond Laws

nebýt čurák se nerovná špatný fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Nana Dwomoh Akosah-Bempah, pokud bude zpět v ČR, tak o něm ještě uslyšíte. Chytrý kluk, dobrý charakter a pracant. Na afrického kluka, který hrál v JAR něco mimořádného...

Reagovat
Kucka

Zpět v ČR? Kde je teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den, stále v JAR, ma indiv. trenink. Moc mu to preji navrat a doufam, ze po lete uz bude. Byl jsem "primo" u vzestupu jeho kariery, resp. to v sobe jiz mel. Pokud si vse sedne, tak to muze byt nadstandartni hrac ceske ligy.

Pekny vikend.

Reagovat
doshcz

dalsi zabitej bude Samek

Reagovat
Nadržený šimpanz

Bude dál reprezentovat ČR, nebo někoho jinýho??

Reagovat
RadekVonCZE

Tak jako furt reprezentuje jen na mládežnický úrovni

Reagovat
Agnelli

Polepšil si

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani nevěděl, že byl ve Slavii.

Reagovat
krisa

tak pokud byl líný, tak ho řekové se svou legendární pracovní morálkou jistě brzy srovnají do latě..

Reagovat
vetrnik

nevadi, maji Tecla. Spravny kluk

Reagovat
smazaný uživatel

Standa Tecl je hodny kluk. Je hodny a to staci, protoze zamestnava obranou radu soupere pohybem a neustalym napadanim jejich rozehravky. Pisi jen to, co mne bylo o nem receno.

Ja jsem taky hodny kluk a nejen ja...

Reagovat
Anetis92

Defakto z druhé české ligy do Olympiakosu? Jako WOW! :D To bych nečekal. Snad se mu rozsvítí v hlavě, na tréninku začne makat a prosadí se. Třeba ho tam Vaclík zpacifikuje.

Reagovat
erudovanyodbornik

Tak 500 tisíc euro u nich odpovídá měsíčním nákladům na toaletní papír.

Reagovat
kydl

Hlavně v vždycky v srpnu, když jim hrozí v předkolech SPARTA PRAHA!

Reagovat
smazaný uživatel

Važený pane, základní přest. částka cca 8,7 mil. I tak tech Vasich 500 by bylo smesne... za 8,7 prestupuji mladi talenti do 3. anglicke ligy. Pekny vikend.

Reagovat
Lemond Laws

Taky mají béčka a juniorky..

Reagovat
erudovanyodbornik

Jsem zvědavý no, klidně to může být Musa číslo 2 a do roka parťák k Schickovi do útoku.

Reagovat
Salfovic

A nebo dopadne jako třeba Graiciar.

Reagovat
Anetis92

Graiciar je stale zraneny? V Kanade jeste nebyl ani v nominaci na zapady

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Lemond Laws

Nebo se na náš vysere a bude to novej Džeko

Reagovat
erudovanyodbornik

No právě toho se bojím.

Reagovat
KingMaster13

Co to je za diskuzi tady? Jako vám všem tu vadí řvaní ale umíte si bez toho představit fotbal? Já třeba jsem naprosto klidná povaha ale upřímně kdybych trénoval nějaký klub tak dám klidně ruku do ohně že tam taky někoho zprcám během zápasu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pablos

to jsou teoretici asi …ti fotbal nemohli nikdy hrát ani, jinak nevím.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Lemond Laws

Nevěřim, co tady čtu.

Někdo řeší, že to je nadřízený. Chápu, že např. v kancelářské práci je to trochu něco jiného a tam křik není pokaždé ideální řešení a podřízený si v práci nemusí nechat srát na hlavu, když sedí jenom za počítačem a tak.

Ale tohle přirovnávat k vrcholovému sportu, to je fakt neuvěřitelný, co tady má někdo za názory. Že obhajují Alijagice, že poslal trenéra do prdele, když na něj zařval

A hlavně pořád nikdo nevíme, jak to doopravdy bylo..

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Přesně. Dokážu pochopit řvaní třeba na lidi v kanceláři kde to je úplně mimo nebo třeba ve škole či jiných povoláních. Ve fotbale to je ale prostě občas fakt nutnost a neumím si představit trenéra co ani jednou v životě nevyštěkl. Důležité je být psycholog a pak si to s tím hráčem vyříkat o samotě. TO už je pak o psychologickém vzdělání toho trenéra.

Reagovat
ondrasch77

Úplně nesnáším trenéry, co neumí zařvat... Samozřejmě být s hráčema "kámoš", prostě klasicky cukr & bič.

Reagovat
KingMaster13

Tak ono každý je jinej. Třeba 1 z mých nejoblíbenějších trenérů je Ancelotti a ten nikdy nedával při hře najevo moc emoce. V kabině si však umí sjednat pořádek a u hráčů má naprostý respekt

Reagovat
Lemond Laws

Ne asi..

Můj trenér mě má rád, fakt se známe dlouho. Ale pravidelně na mě při zápase řve, když něco poseru a oba víme, že to je takovej startovací motor pro oba, aby se celá hra zvedla

Asi ho příště pošlu do prdele, at mi to řekne hezky nežně...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Přesně tak.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Hele jsou lidi, kteří mají přirozenou autoritu i bez řvaní. Pokud nedáváš pokyny na dálku, tak řvát nemusíš.

Reagovat
verv

Reagovat
John Obi Mikel

To já mám zase naopak hodně rád trenéry, co to zvládají bez toho, nebo co to využívají minimálně.

Reagovat
ondrasch77

Já mám radši, když žijou s týmem..., ne Pešány.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zrovna Pešána jsem nemyslel, ten je pak natře do médií

Reagovat
ondrasch77

Víme ale, že Alijagič bude pořádnej vocas, když si s ním nevěděli rady ani na Slavii, ani v Liberci.

Reagovat
KingMaster13

A většinou Trpišák i s potížistama pracovat uměl. S Musou si třeba nesedl prý údajně ale nikdy si nijak do vlasů nevjeli

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Tak záleží za co na něj řve... Pokud ho mrda třeba bezdůvodně nebo že podle nějaký dat z tréninku nepracuje dobře(ale data nejsou vše že) tak bych ho poslal do prdele to sorry ..

Pokud zaslouženě tak ok ale on prý měl už takhle konflikt s více hráči a Alijagic je mladej navíc asi horka hlava.

Jen říkám že mě překvapuje jak je většina rovnou na straně Housteckyho

Reagovat
KingMaster13

Jo to chápu, mě k Houšťovi vede jedna cesta proč mu věřit a to že ten Alijagič měl problém i v Liberci ( a ne malej), tudíž když se prý choval špatně ve 2 klubech tak už nemůžeš říct jen o Houšťovi že by to bylo jím. Samozřejmě nevím jak to bylo doopravdy, proto i já se zde zdržuji názoru na Alijagiče a Houšťu. Nicméně vadí mi, když někdo začne říkat, že ve fotbale by se nemělo řvát. To pak jako co chceš dělat když ti na to tvůj tým začne během stavu 3:0 srát, že už se nemusí snažit a máš tam typy na které to ie i potřeba. Samozřejmě pro bezdůvodné řvaní nejsem a neřval bych i na hráče co vidím že se snaží a dělá co může ačkoli na to jen nemá.

Reagovat
kilobyte

Tak ono to taky mohlo být oboustranné. Houštecký bezdůvodně řve na hráče a Alijagič si zase myslí, že už nemá kdo radit. Prostě se sešli dva problémový.

Reagovat
doshcz

Reagovat
r.mrazik

ono je dulezity kdy, jak casto a pri jaky prilezitosti na tebe dany typek rve...

brat to nejak obecne nema smysl

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě že záleží na situaci. Důležité je aby ten daný trenér taky věděl jaká osobnost je ten hráč a aby mu spíš neublížil. Když ví že to je machýrek a potřebuje zchladit tak ho zprcá prostě v kabině že je nedůstojnej aby mu spadlo ego. Pokud je to nějakej tichej slušnej kluk tak spíš si to s ním vyříkáš mimo kabinu mezi 4 očima ať je třeba důraznější a přitom mu řekneš něco pozitivního že třeba tam udělal pěknou kličku atd.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Edgar Davids

Ufnukanej bobis no...Rozmrdavac diskuzi

Reagovat
KingMaster13

A ještě jedna věc, většina z vás co tady obhajuje Alijagiče tak miluje Radu! To docela si upřímně serete do huby

Reagovat
Salfovic

Ty si vedeš nějaké podrobné záznamy Mi neříkej, že jen tak vysypeš, kdo má rád Radu.

Reagovat
KingMaster13

Nevedu si záznamy ale už jsem tu nějaký pátek a takový ti známější uživatelé už tu jsou taky celkem dlouho, takže víceméně znám jejich pohledy a názory Jinak databázi nemám, tu má Bakary

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Bakary je stalker?

Reagovat
KingMaster13

Sběrač dat

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
r.mrazik

vsak Radu tady ma vetsina lidi za smesnou figurku ne?

Reagovat
KingMaster13

No právě že ne

Reagovat
kilobyte

Já si taky myslím, že Radu už tady většina lidí bere spíše jako komika.

Reagovat
r.mrazik

fakt? ja tedy mel pocit,ze i tady je brany za komickou postavicku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

neřvi tady

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl hnus fialovej bude mít večer projev ke svým ukrajincům v TV

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší premiér, gizde.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mně je tohle nejhorší vláda od roku 1989.

Reagovat
Blasphemer

Nejhorší od doby, co zemřel kupec Sámo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
John Obi Mikel

Co máš proti kupci Sámovi?

Reagovat
Blasphemer

Co udělal pro naše lidi, hm?

Reagovat
FKVZLFC

Zasadil se o Sámovu rýži pro naše lidi. Sdílejte, než to smažou.

Reagovat
Kepy_FCB

V bohatších zemích na západ lidem pomáhají tady když na to někdo upozorní tak je vysmíván. Ale v pohodě když chcete návrat Babiše

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kilobyte

Jsou půl roku u kormidla. Takže takové hodnocení je dost přehnané. Některé vlády za tu dobu nedokázali získat ani důvěru PS.

Reagovat
ratusek

no ale jeden člen vlády má těch průserů za půl roku dost

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi vládu bez průseráře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nikdy opoziční strany snad nehlasovali pro důvěru vlády.

Reagovat
kilobyte

A?

Reagovat
lampas

Za mě je zase Fiala nejlepší premiér od roku 1989. Vláda samotná se chová transparentně a odpovědně, což je oproti populistickým sviním solidní změna. Bohužel trošku antisocální princip uvažování ODS stále přetrvává od dob Klause, takže velkou skupinu jako vždy brutálně naserou (nasrali).

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovědně a transparentně proto teď posílají na UA vojenskou techniku za miardy a rozhazují miliardy na UA uprchlíky. Hlavně nezapomeň mi napsat, že jsem volič SPD...to fakt ne.

Reagovat
verv

Reagovat
iamek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Hyrax

Reagovat
mario23

Reagovat
Kepy_FCB

Zbytečnej a převážně prolhanej a zavádějící projev

Reagovat
tomegg

Kdo říká, že tě nemůže trenér seřvat, tak asi nikdy nehrál fotbal Se nestačím divit, co to tady je za názory.

Reagovat
ACSeRw!n

budouci drzitel zlateho mice

Reagovat
kilobyte

Je to čórka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady v diskuzi se sešel dobrej póvl koukám. Čecháčci koukám budou kritizovat vše.

Reagovat
verv

Než jsi přišel ty s Kepym, tak to bylo celkem dobrý

Reagovat
doshcz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco ty seš místní "tahoun"

Reagovat
kilobyte

Kepy_FCB22.06.2022 11:24#

Tvl hnus fialovej bude mít večer projev ke svým ukrajincům v TV

Urs22.06.2022 12:14#

Za mně je tohle nejhorší vláda od roku 1989.

Čecháčci musí kritizovat vše.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis všimnul, tak je to stránka o přestupu. To, zejsrm vyjádřil svůj názor na cizí komentář je vše druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

*věc

Reagovat
kilobyte

Jo, hned jsi se přidal ke čecháčkovské kritice, abys pak v dalším komentáři zkritizoval čecháčky, kteří mají potřebu kritizovat všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co jako? Smrdíš tu celý den a píšeš plky pod každý článek. A nechápeš souvislosti.

Reagovat
kilobyte

Jaký souvislosti? Že kritizuješ ostatní za to, že kritizují?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč teda když nějaký český fotbalista někam přestoupí nebo ať je to cokoliv jiného, tak je to kritizovano nebo se to u všichni vysmívají? Já nekritizuji vše jako tady ostatní, jen jsem řekl svůj názor, ačkoliv negativní, ale nemám potřebu se vyjadřovat ke všemu a vše hanit.

Reagovat
kilobyte

Tak zrovna u Alijagiče ten výsměch není mířen na něj, ale na některé slávisty. Kteří tvrdili, že je lepší než Hložek a jak za ně bude zářit.

Reagovat
Salfovic

Nevypadáš na Moraváčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď v klidu ne.

Reagovat
ACSeRw!n

nemusis na sebe upozornovat 2x, to tvoje hovno sme vsichni cetli

Reagovat
ondrasch77

Jinak info pro vás všechny, co tady z toho namistrovanýho a ublíženýho kokůtka děláte adepta na zlatej míč...

Tak Olympiakos ho za 9 mil. Kč kupuje do Béčka...

https://www.transfermarkt.com/denis-alijagic/profil/spieler/668782

Reagovat
doshcz

tak snad si tady nikdo nemyslel, ze by dostal nejakou vetsi sanci v acku

Reagovat
ondrasch77

Minimálně větší část v této diskuzi ho viděla pomalu na repre buď ČR nebo Bosny, příp. dělo či jako naprosto Slávií nedoceněného...

Reagovat
doshcz

nebal bych se rict, ze si tam za acko ligovej zapas nikdy nezahraje.. ale mozny je samozrejme vse..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

A pak tu kritizujete naše megalomanství My hráče za 9 míčů do béčka nekupujeme

Reagovat
ondrasch77

Ale kupujete... Co Matoušek nebo Yusuf?

Reagovat
John Obi Mikel

Ti nejsou do béčka ale do Liberce

Reagovat
ondrasch77

Ještě dva roky zpátky byl Liberec brán jako vaše Béčko. Taky bylo vždycky jasný, že na Ačko Slavie to nebude.

Reagovat
Pablos

No ale zrovna ty dva zmiňovaní za to Áčko šli hrát prvotně, nebyl to nákup rovnou mimo Á. To je teď třeba Halinovský.

Reagovat
ondrasch77

Yusuf byl jen vyhajpovanej..., nikdy na to neměl a Matoušek příslib do budoucna, který je bohužel líný naplnit...

Reagovat
Pablos

No to s Tebou souhlasím, ale primárně byli koupeny na Áčko

Reagovat
ondrasch77

A dyť já vim....

Reagovat
Greny

Třeba zkouší to co vy s tím Brazilcem, Kde je mu vlastne konec? V té mládežnické lize mistrů si to vodil paradne

Reagovat
John Obi Mikel

Jdou zvěsti, že mu zachutnala česká kuchyně a přestal dodržovat životosprávu.

Naposledy hrál někde za Rakovník myslím.

Reagovat
Greny

Aha to je škoda docela v té mládežnické LM byl fakt zajímavé pamatuji jak sestřelil myslím Inter .. možná škoda že v té době jste neměli Ewertona a Santose třeba by měl lepší přístup když by zde měl kámoše

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Takže - Naposledy žral někde za Rakovník myslím.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Česká kuchyně není pro každého. Dost cizinců, kteří jsou někde od moře a jsou zvyklý jíst hlavně ryby, se během chvíle zakulatí.

Reagovat
smazaný uživatel

vzal to přes Rakovník zpátky do Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

tak je dokonce teď bez angažmá

Reagovat
Salfovic

Česká kuchyně ho zničila. To znám.

Reagovat
Coutinho10

tak to s nim bylo hezky vyjebano s tim si myslim podle tech prvnich vet po prestupu, co jsou v clanku asi nepocital, spis se tesil na LM

Reagovat
John Obi Mikel

Ty kráso, vy jste se rozjeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jinde probrat psychologické,sociální a výchovné aspekty asertivního nebo agresivního přístupu při vyjádření nespokojenosti než na Eurofotbalu?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10adam

Co to doprdele je za vlákno pod 200DollarsInMyPocket? Nemám ani sílu to celé dočíst, větší sračky jsem tady snad ještě nečetl

Reagovat
letitfly

Fakt si seriózně myslíte, že si Slavia nechá utýct mladýho hráče za relativně výprodejovou cenu jen proto, že si nesedl s Houšteckým?

Reagovat
Greny

Ne ale furt si myslím že si nechají raději utéct ho než realizak. Náhradu zde nenajdeš

Reagovat
10adam

A jakou má podle tebe cenu? Pominu to, že Houštecký je kokot, jen by mě zajímala ta cena

Reagovat
db18

Reagovat
letitfly

Aktuálně? Asi podobnou tomu, za kolik šel. Špatně jsem tu myšlenku formuloval, Ale vzhledem k potenciálu ta cena může být za půl roku několikanásobná...

Reagovat
10adam

Nebo může být za půl roku několikanásobně nižší… což bych vzhledem k jeho pověsti i tipoval

Reagovat
letitfly

A přesně na to narážim, připadá mi hloupý si myslet, ze Slavia takhle brzo poušti velmi nadejnyho hráče jen proto, ze na nej zakricel asistent trenéra. Prostě na něm nejspíš bude něco špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho nedokázali srovnat jak ve Slávce, tak v Liberci, tak by ho nedokázal u nás srovnat nikdo. Zrovna tyhle dva týmy maj se srovnávání idiotů docela velký zkušenosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele