Teplice získaly z Lokerenu záložníka Marečka

20.01.2020, 13:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (379)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten je nespasi. Oni by potrebovali vymenit tak trictvrtinu kadru a cele vedeni.

Reagovat
Vlkoslav

chudak, ten dopadl...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužil by si jít výš...třeba MB, Pelta nebo Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně na jeho místě raději uvidím mladého Kaloče než dalšího skoro třicátníka + je v záloze další velký talent Drozd. Jánoš navíc nikde neodchází.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Mareček taky není ani náhodou podobný jako Jánoš. Jako neříkám, že bych Marečka v týmu chtěl, ale zrovna na ten post by se posila dost hodila.

Reagovat
smazaný uživatel

Posila ano, ale Mareček by posilou nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc, Drozd nebo Kaloč vypadají opravdu zajímavě...Klidně bych ten střed zálohy nechal takhle a pustil i Jiráska někde pryč, když má 5 měsíců před koncem smlouvy a je víceméně vždy průměrný. Přes jaro se uvidí, třeba se nám rozehraje Kaloč (či Drozd) tak, že ani nebude potřeba posila...Jestli ne, tak musí přijít ale někdo parametrů Housky nebo Havlíka, ať to není zase jen nějaká ojebávka zadarmo, ale opravdu platný hráč.

Reagovat
ondrasch77

Jirásek mi přijde spíš podprůměrný než průměrný...

Měl pár světlých okamžiků, když byl mimo Jánoš, ale jinak to byl docela děs...

Reagovat
smazaný uživatel

Svoje si vzdycky odehral ty podprumere

Reagovat
ondrasch77

Když myslíš, ty demente

Reagovat
smazaný uživatel

Zase neunasis svoje neznalosti? Klasika

Reagovat
ondrasch77

Neznalost?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze o tom vis hovno.

Reagovat
ondrasch77

Od kdy je subjektivní dojem znalost?

Trošku se ti pomotaly slovíčka , nic nového...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho výkony jsou nevyrovnané, tedy průměrné.

Reagovat
frankiefcb

Jirásek byl jeden z těch lepších poslední půl rok a má výbornou techniku. Tohodle kluka klidně nechat.

Reagovat
lichna.

Ideální hráč proti těm slabším soupeřům. Protože jeho vrácení proti Spartě už nechci zažít.

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím to podobně. Na balonu je dost dobrý, i dobrá kopací technika. Problémem je občas rybí krev, umí pošetřit krokem a není zrovna z nejrychlejších. Ale nepřišel mi nijak horší, než Hrubý, ten se tam někdy šel leda vyprdět.... uvidíme teď .... ale úplný zvrat nečekám ....

Reagovat
smazaný uživatel

Krokem nesetril, kdyz mel pravidelne nabehno nejvic

Reagovat
frankiefcb

horší byla ta akcelerace spíše. Ale já proti němu nemůžu říct nic na podzim hrál fakt dobře. Mně se líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, on zapas odehraje v jednom tempu, takze to na prvni pohled vypada, ze jen chodi Taky me nikdy vylozene nezklamal

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je dost nevyrovnaný, chtělo by to asi zase posunout na vyšší úroveň. Naběhá toho dost, ale jen v jednom tempu, efektní hlavně proti slabším, proti silnějším nestačí.

Reagovat
ondrasch77

Mě teda přišlo, že by kromě zápasu se Zlínem toho moc nepředvedl...

Techniku má, proto se kdysi asi dostal i do Interu, ale na chuť jsem mu teda rozhodně nepřišel...

Víc drajvu má i Hübschmann, kterej by mu klidně mohl dělat tátu

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálně hrajeme se 3 stredovými hráči. Kaloč i Drozd jsou zajímavé varianty, ale byl by nesmysl vytvářet především na Drozda zbytečně přehnaný tlak, který na Baníku je i od fanoušků. Tudíž máme nejspíš 4 hráče na 3 pozice a to neni mnoho. Pak hráč jako Mareček s krátkodobou smlouvou dává smysl. Odehraje rok nebo dva než právě treba Drozd doroste.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme jich 5 i bez Jiráska (Kuzmanoviče tam musíš nově počítat jako podhrota) + Hrubý, Jánoš, Buchta, Kaloč. S Drozdem samo sebou počítám spíš do béčka a do rotace s áčkem, když budou chybět lidi, jak třeba v prvním zápase budou. Kdy to bude na základ nebo na pozici prvního střídajícího v áčku se uvidí, já mu věřím dost a klidně už toto léto může být na té úrovni. Ve Spartě je tlak mnohem větší a Hložek se do toho dokázal dostat, rozhoduje především kvalita, ne věk.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu, že Kuzma budr hrát v záloze. Tam je potřeba, aby ta trojice šlapala i dozadu, tudíž ho čekám spíš na křídle. Já tu trojici očekávám ve skladbě Jánoš, Hrubý a někdo, tam se to bude nejspíš točit dle formy, případně nějaká posila. Jirásek by měl zůstat. Je to slušný hráč na lavičku, plat nebude mít přehnaný., moc nechápu to jeho neustálé podceňování. Sice nikdy nebude úplně extra, ale jento bojovník a dříč. Osobně ho mám rád a jsem rád za to že v kadru je.

Reagovat
Kiwi-21

Houska a nebo Havlík by se musely opravdu pěkně zaplatit a těžko říct zda by to Baník opravdu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to třeba. Kozel musí mít i materiál k tomu, aby Baník dostal do top 5, jinak všechno fungující systém zachránit nemůže. Myslím, že by v létě mohl pustit Brabec víc peněz do posílení, případně by se mohl prodat Hrubý či Holzer (když budou mít aspoň solidní jaro), jeden z dua Stronati - Pokorný či Carlos. Teď to vidím na posílení na hrotu útoku, jedno křídlo + možná i PO za Juroškou a LO za Fleišmanem, možná stoper a střední záložník...Snad tedy dotáhneme už v tomto období alespoň toho Svozila nebo někoho jiného, jestli se Jankul tedy kouká jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo někoho jiného na pozici stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 6 hráčů rozhodně nepřijde. Což naznačil i Kozel, který jasně dla najevo, že je připraven pracovat se současným materiálem. Posily očekávám maximálně dvě a to v případě, že by šlo o nějaké výhodné koupě, nebo příprava ukáže, že nás tam tlačí bota.

Juroška si myslim přijde až v létě, pochybuji že Baník bude ochotný platit odstupné za hráče, kterého ani nepotřebuje. Kdyby mel dojít myslím, že by to znamenalo odchod Celby minimálně na hostování. Spíš to vidím teda na léto s nějakým podpisovým bonusem. Svozil bude obdobný případ. Bude se jednat, ale realizace bude jen v případě, že Opava ustoupí z požadavků. Pokud není Stronati na odchodu, není potřeba ten post řešit hned. Na levém beku bude zaskakovat Holzer, případně Granečný. V záloze bych to viděl maximálně na jednu posilu, a to by zase byl si myslím spíš mladý kluk. Určitě bych neočekával někoho jako je Houska nebo Havlík. No a pak útok, kde to nejspíš bude taky bez výsledku a spíš přijde řešení až v létě, kdy na trhu bude více možností. Aktuálně si nejsem jistý, že je někdo kdo by byl fakt posíla za slušné peníze. V létě by mohl být volný Zajíc a třeba za tučný bonus by došel, či se někdo objeví. Jediný kdo si myslím by mohl přijít je Tetour, který na ligu má s Kozlem spolupracoval a možná by chtěl se posunout, otázkou je, jaké podmínky by u toho přestupu byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já psal o létu a Juroška je podepsaný od léta. Baník je víc než Slovácko, tak nevím, proč by tu nemohl Havlík přijít a když máme mladé záložníky, tak nevím, proč by měl další mladý přicházet , chce to i hráče v nejlepším věku...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba protože v tom dobrém věku máme právě tri borce. Jirásek, Jánoš i Hrubý jsou prostě v tom nejlepším věku a nemá smysl k nim tahat nekoho dalšího. Spíš to právě vidim tak, že tam dostanou příležitost mladí.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Kaloč, Drozd a Buchta Jirásek je průměr, tak na Teplice. Já chci, ať si někdy zahrajeme alespoň to předkolo, s průměráky to půjde těžko...Musíme mít trochu ambice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ambice jsou jedna věc a reálné finanční možnosti věc druhá. Baník asi jen těžko bude kupovat a podepisovat předražené hráče. Teď je načase si někoho vychovat a vypiplat. Když to umí v Olomouci a v Hradišti, tak proč ne v Baníku. Možnosti na to máme. Jirásek je dobrý pro Teplice, ale pro Baník do rotace ne? To ki nějak nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, takže budeme pořád jen vzpomínat na dávné časy...Já na to kašlu, ať dostane Jirásek smlouvu na 4 roky a na posilování se vykašleme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké vzpomínání? Dva roky zpět se hrálo o přežití a všichni volali o stabilizaci. Dneska je klub stabilní finančně a i sportovně a je hned by si nesmyslně nakupoval. Nicméně fotbal je o penězích a když je nemáš, nemůžeš je investovat. Ovšem pokud na hráče prispěješ, tak pak asi není problém. My se tady bavíme o hráči na lavičku, kdyby kluvb přivedl nekoho lepšího, nejspíš by se ti mladí jen těžko podívali na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

A sorry, jestli jsem hnusný...Ale fakt je i třeba nezapomínat na ambice, které má klub a snad i sami fanoušci...Když vyjde v létě přestup jednoho stopera nebo třeba i Hrubého (na jeho pozici je přetlak i tak), který by potřeboval změnu, tak Brabcovi může dobrých 10, možná i více se vrátit. Bohužel jsou pozice, kde se musí posílit a pozice č. 8 je jednou z nich, ale třeba, jak jsem psal, bude už v létě na takové úrovni Drozd, ale zase nechtěl bych na něj házet odpovědnost v sedmnácti. Jirásek mě prostě nezaujal natolik, abych v něj viděl klíčového hráče. Do rotace musí být ti mladí. Jak jsem psal mnohokrát, tuto sezónu beru jako nějakou "zkoušku" a výsledky primárně nebudu řešit, ani na poháry nekoukám, ale od další sezóny bych už chtěl vidět Baník na té úrovni a chtěl bych vidět, jak si s nějakým Kazachstánem v červenci 2021 to předkolo vyzkouší...Zase to těm klub může dostat do jiné sféry. Ambiciózní prostě jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

10 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže napsat, že potřebujeme pozici 8 je hrozně jednoduché, ale realita je taková, že v rámci ligy ji budeme těžko soudit. Z top 3 klubů asi budeme těžko lovit a když už, tak spíš někoho lehce za zenitem. Pak jsou kluby úrovně Baníku, které mají většinou problém se stejnými posty, případně ten hráč nemá moc důvod měnit dres. No a pak jsme u tech slabších, kde by to význam dávalo. Jenže právě v úvahu přichází 2 možná 3 jména a ty raději pujdou do Polska kde budou o dost lépe zaplaceni.

Reagovat
Kiwi-21

Zas o tolik více než Slovácko Baník není aby musel odtamtud odcházet

Havlík půjde spíš do týmů co budou hrát Evropu než aby odešel do Baníku kde se posune o +- 2.místa v tabulce a navíc ho Baník dle mého nezaplatí čekám cenovku 15+

MB, Jablonec možná i Plzeň ale tam je ve středu zálohy zrovna přetlak

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Havlík nebude mít moc důvod jít do Baníku. Buďto může jít hrát do týmů podobné úrovně Boleslav, Jablonec možná Plzeň, nebo někam ven za víc. Tam bych to viděl na Turecko, Polsko, možná i Kypr prostě něco takového.

Houska by asi byl o něco reálnější, ale musela by tam přijít super nabídka pro Sigmu, aby ji přijali.

Reagovat
Han střelil první

Nejsme školka

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden teenager v sestavě snad nevadí.

Reagovat
kecipep

To je mančaft úplně o ho*ně. Od Verbíře jedna sezóna s Litsingim, jinak to pořád nějak točí, hledají a samozřejmě útočí na poháry

Reagovat
run

od konce Verbíře je to 10 let. za tu dobu byly TP jednou čtvrté a třikrát páté. /Baník za tu dobu dvakrát spadnul do 2 ligy/

Reagovat
3M

těmhle lidem to nevysvětlíš

Reagovat
Puskas

A kdy se tak stalo podruhé?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tu chcete ohánět Baníkem, tak si aspoň zjištěte informace...Dvakrát spadla Sigma, Baník jednou

Reagovat
run

moje chyba. jen jednou. já se nechci nijak ohánět Baníkem, ale čtu...klub o hovně, měl jít výš /MB,JAB,BAN/, jasně momentálně srab, ale ty statistiky za 10 let jsou zajímavý

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, to je blbost...Hlavně ty tři zmíněné kluby mají pozici DZ plno, Liberec taky a pak jsou víceméně asi Teplice, když i Slovácko má pozici DZ vyřešenou a do Sigmy by teď mohl jít jen totální tragéd. Pro vás určitě dobrá posila. Statistiky za 10 let nejsou špatné, ale předtím jste byli ještě na dost lepší úrovni, návštěvy a atmosféra na zápasech taky nic moc.

Reagovat
Zark

a jaké máte vyhlídky?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky Teplic za poslední roky měli bohužel klesavou tendenci, nicméně jen těžko vyvrátit jejich zajímavé výsledky, obvzlášť když se jedná o tak malý regionální klub. Bohužel ten region není tak veliký a v tuto chvíli se Teplice pohybují nad propastí a je otázka času, kdy budou jendou nohou v druhé lize.

Reagovat
pingla

Reagovat
bobis21

Tak hlavně že děláš chytrého

Reagovat
Rarášek

+ Štetina a Zahustel, Teplice si chtějí hrát na Plzeň .

Reagovat
3M

vlastně i Řezníček a Mareš se u vás mihnul

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ten jeho odchod ze Sparty byl vyloženě k smíchu, i když nerně nijak extra nechybí. Je fajn, že je zas v lize

Reagovat
doshcz

v tý době to byl u nás asi muj nejoblíbenější hráč co navíc dostával zbytečnej hate

Reagovat
Kang & Kodos

Tak on byl celkově hrozně nevýraznej a taky jsem ho nemusel. Ale zvykl jsem si. A ty góly v Krasnodaru a na San Siru mi dělaj dobře na čuráka jetě teď

Reagovat
smazaný uživatel

Byl možná nevýraznej, ale je to holt hlavně DZ a tam budu mít radši nevýraznýho hráče kterej nekazí než někoho kdo vymýšlí finálky pro soupeřovi útočníky

Navíc teda podle mě trpěl i tou svojí univerzálností, protože když někdo vypadl plácli jsme tam Marečka a bylo vyřešeno. Víš že budeš hrát, ale na které pozici ti řeknou vždycky až při protažení před zápasem, to se těžko chytá forma řekl bych

Reagovat
Losinho

Bohatě stačilo, jak jste ho proti nám z nouze hodili na stopera a on byl nejlepší na place. Ještě, že pak od vás zmizel

Reagovat
Josifek

Dobrá záplata, nebyl magor a to se u nás musí cenit

Reagovat
HorajzmAmmann

Řekl bych, že pro Teplice docela terno

Reagovat
3M

to se fakt povedlo

Reagovat
ondrasch77

+ jestli dotáhnete ještě Zahustela (doufám do zálohy), tak super...

Reagovat
3M

Do zálohy dejme tomu, ale tam máme asi lepší hráče a hlavně byvh dal šanci mladejm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

obrana Štetina - Nazarov, před ně Mareček, útok Řezňa - Mareš, to by se na to mohlo dát zase po dlouhý době koukat

Reagovat
Filip12

OT: Kubera R.I.P.

Reagovat
cubinho

Cože??? škoda, škoda...

Reagovat
Liquid

Reagovat
Stannis Baratheon

To není tak úplně OT.

Je tam souvislost.

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion Jaroslava Kubery

Reagovat
Marv

Když viděl o víkendu vedení ODS, tak se ani nedivím, že ho kleplo..

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Greny

Nejen Harry Potter měl kouzelnou hůlku...

Reagovat
Kepy_FCB

toho je škoda

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Blasphemer

Hodně dobrej kauf pro Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej hrac i clovek. Skoda, ze nejde do Brna, ale chapu ho....Ale zrovna do Teplic? Nic proti, Brnakum se v Teplakach vzdy darilo, ale se vsi uctou, ma na vic

Reagovat
smazaný uživatel

Lokeren se těch Čechů nějak rychle zbavuje, asi neuměli belgicky.

Reagovat
doshcz

spíš se naši zbavujou Lokerenu

Reagovat
smazaný uživatel

belgicky uměli perfektně, ale s nikým se nedomluvili

Reagovat
Wyrda

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

to jako belgičtina?

Reagovat
Bakary3

Projdete si diskuze u prestupu Reznicka

Takovy RIP in peace

Reagovat
ondrasch77

To se mi nechce hledat...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to myslím i mezi hláškami roku

Reagovat
Bakary3

Stoji to za to

Reagovat
ondrasch77

Nemáš odkaz?

Reagovat
Bakary3
Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

EFovej Rickroll

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Bakary3
Reagovat
Bex5

Reagovat
Losinho

A jak bys jako mluvil v Belgii?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Stannis Baratheon

Ne asi. To je jako kdyby se mělo třeba v Rakousku mluvit německy.

Reagovat
Losinho

Vypadal by jak kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jak by ses ve Švýcarsku domluvil bez znalosti švýcarštiny, ee?

Reagovat
ondrasch77

Případně ve Státech bez znalosti američtiny...

Reagovat
smazaný uživatel

tady někdo nečte diskuze

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

Alááhůůůů Agbar víc tam není třeba umět

Reagovat
luismiksak

Americky, rakousky, nebo kanadsky sorry jako

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ratusek

seš tu dost dlouho na to, abys věděl, že je to jeden dílek z místního folkloru

Reagovat
ondrasch77

ale tohle mi nějak uniklo, tak sorry

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Firkraag

Tyvole, jak je možný, že tohle nebyla hláška roku? Vždyť je to úplně skvělý

Reagovat
Lof

Reagovat
Kang & Kodos

Marec a Standa Hejkal. Name a more iconic duo

Reagovat
Bakary3

Tak takhle z hlavy bych jich asi vysypal hodne.

Iconic duo proc? Nic me nenapada krom toho, ze spolu byli ve Sparte.

Reagovat
ondrvo

Antoine Fantiš a Čapi

Reagovat
ratusek

za Antoine

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se i účesem zasekl v roce 2009 nejenom herně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieryVonry

Přes Teplice do Zbrojovky. ještě je na Zbrojovku moc mladej. Až bude v Heinzových letech..

Reagovat
Shevchenko

Nechápu, že nešel někam výš

Reagovat
Coutinho10

btw. Milan Škoda po 1. startu v poháru je už dnes v lize v základní sestavě

a může tak svůj první gól v turecký lize dát týmu, kam málem přestoupil

start v 18:00 https://pbs.twimg.com/media/EOvP6nvW4AEWjbS?format=jpg&name=large

Reagovat
smazaný uživatel

To grafické zpracování cením

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Rudnevs

Na tom zelenom drese vyzerá nápis Škoda na prvý pohľad ako nápis sponzora...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Coutinho10

tady zatim nejvetsi moment Milana Škody, kdyz pripravil vybornou pozici pro spoluhrace, kteremu to uplne nesedlo

https://streamable.com/vsgne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře do pi*i

Reagovat
ZB 07

A hned gól

Reagovat
Coutinho10

a mně se zrovna těsně před tím seknul stream

Reagovat
John Obi Mikel

To se mi stává u streamů pravidelně, mám dokonce podezření, že to spolu souvisí

Reagovat
Coutinho10

taky se mi to nestalo prvne

Reagovat
hyper01

taky

Reagovat
Losinho

He scores when he wants

Reagovat
smazaný uživatel

Fenomén

Reagovat
John Obi Mikel

Už má 2.

Reagovat
Coutinho10

ten uz jsem videl parada cely stadion ho oslavuje

Reagovat
Coutinho10

dostal krasnou prihravku (super nabeh, pohlidany ofsajd) a pred brankarem to lehce dloubnul

zkusim pak najit nejaky gif nebo video,ale zatim jsem nenasel ani z 1. golu, takze jedine pak zkusit natocit, jestli ukazou

Reagovat
dave30

Livesport.cz

Reagovat
Coutinho10

super, díky....na to bych úplně zapomněl, že to tám davají, tak pro ostatní tu to je https://www.livesport.cz/zapas/fiJ2irEb/#video

Reagovat
Coutinho10

tohle nebylo vidět u toho 1. golu...ta týmová oslava

https://streamable.com/3vjoa

Reagovat
John Obi Mikel

Kolik mu ještě zbývá do 100?

Reagovat
Coutinho10

4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Dva zápasy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
žrout

66

Reagovat
ondrasch77

Super antré, přeju mu to...

Ještě, že vzal tu druhou štaci, ne tu první..., tam by podle mě moc nehrál...

Reagovat
Coutinho10

v tohle jsem ani nedoufal, že mu to vyjde takhle snově

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Počkáme si.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
salami

Kdyz jsem videl zakrok toho obrance pri prvnim golu, tak na stoperu by mistecko nejspis meli

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

parádní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem kauf pro Teplice.

Reagovat
TheMally11

Sparta ho zničila

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se dívat na ten jeho účes typu 2005

Reagovat
Bakary3

Presne, proc nemuze mit tu nadhernou, moderni ulisnou prehazovacku az na krk, pulku hlavy vylepanou a k tomu nedbale elegantni, kazdej den cesanej, zastrihavanej a voskovanej plnovous

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kámo, protože tihle kokoti si ty "číra" vůbec nestajlují deset hodin denně.

Reagovat
Rudnevs

V pohode vyzerá, zas netreba kritizovať furt všetko...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ty jsi ten, co tu obhajoval ten bolševický účes na blbečka ne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rudnevs

Tak to som si robil srandu a bolo mi o pár rokov menej...

Reagovat
Uwe háže buly

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z nejhorsich věci na teto dobe. Kazdy druhy clovek od 15 - 30 ma tohle na hlavě. Proste demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Shimana jsou teď v módě za mne ale diskoúčes 2005 vede

Reagovat
smazaný uživatel

ještě byl dobrý účes vzadu gelem rozcuchaný a vepředu patka

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky to je?

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
Blasphemer

Růžový tričko, bílý kalhoty a vesnická diskotéka. Úplně ho vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle napise sedlak zez z Plzne

Reagovat
Blasphemer

*Západní Evropan, píčo.

Reagovat
smazaný uživatel

v tvym pripade spis zapadni Aziat

Reagovat
Blasphemer

Napsal Mongol. Kde je ta Azie?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem, ze je pripustny oboje, ale Aziat pouzivaji Slovaci...deformace Eurofotbalem jak vysita

Reagovat
Blasphemer

Takže seš Slovák vlastně.

Reagovat
frankiefcb

Jak se prozradil.

Reagovat
smazaný uživatel

mongol nebo slovak, neni to vlastne jedno? za takovou hrubici si nic jinyho nezaslouzim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Han střelil první

těžce se píše zhulenému

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, píše se lehce, jen se nad tím člověk nesmí moc zamýšlet. To je teprve bludnej kruh a cesta do pekel

Reagovat
smazaný uživatel

nebo to po sobe opravovat pak, vzdycky z toho vznikne nejakej paskvil

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

U mě to nejčastěji dopadá tak, že to nakonec radši celý smažu a zapomenu

Reagovat
smazaný uživatel

slovsled, myslenka, vsechno spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi přece růžovou nenosí, pleteš si to s lososovou

Reagovat
REPLIKATOR

Posila z nejhoršího týmu druhý belgický ligy

Reagovat
Josifek

Dobrý kauf pro Teplice, divím se, že po něm nesáhl nějaký ambicióznwjsi/aktuálně lepší klub

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Milan Škoda

Reagovat
John Obi Mikel

sorry nevšiml jsem si vlákna nahoře

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak Mareček pro Teplice velká posila. Čekám, že po v létě po něm sáhne někdo ambicióznější.

Reagovat
Pride

Já si myslím, že až gigantická posila. S Marečkem můžou pomýšlet na spanilou jízdu a nedivil bych se, kdyby nakonec skončili těsně pod vrcholem.

Reagovat
Pride

Podle toho co se psalo, tak se o něj zajímal West Ham, ale on upřednostnil Teplice, protože mu chybělo Česko.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Wyrda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná hrálo roli i to, že neumí westhamsky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Lof

Reagovat
Infi

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
sosna

Reagovat
dinss

Reagovat
Kepy_FCB

restart kariéry

Reagovat
Witcher

Náhodou dobrej hráč v tý Spartě tenkrát byl jeden z mála v pohodě na to jak cestoval sestavou a dostával furt hate

Reagovat
lichna.

OT: Potočný údajně k máni jen za 2M, Baník byl podle Mullera už hodně blízko k jeho získání (za Pánika?), teď je to podle něj hodně daleko (Kozel, výkony Buchty a dalších ofenzivních hráčů?).

Každopádně, za 2M by se mi v Baníku líbil. Všechno je lepší investice než Holzer...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš zaujalo, že s novou smlouvu váhájí Hybš a Karafiát, ti by mi v Baníku dávali větší smysl...

Reagovat
lichna.

Karafiát určitě. Hybše jsem chtěl kdysi dávno, ale teď nevím.

Reagovat
ondrasch77

Hybš je marnej, Karafiát v létě do Jablonce...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte nám taky nějaké fotbalisty, díky

Reagovat
ondrasch77

Hybš

Reagovat
Blasphemer

Snad vám to vyjde. Hlavně ať nejde do Plzně.

Reagovat
dinss

Taky nevím, co by u nás dělal...Produktivní je dost ale s jeho statistikami by si mohl vyzkoušet i nějaké to zahraničí. Spartu taky moc nechápu. Pro něj z ČR by byl ideální ten Baník...

Reagovat
Blasphemer

Baník určitě strop pro něj.

Hlavně si představ ten útok Potočný-Krmenčík-Chorý. S tím bychom Miss Sympatie určitě nevyhráli.

Reagovat
dinss

To by byl dream fucking team.

Reagovat
Losinho

Do Sparty

Reagovat
Rarášek

Chce ho Sparta ..

Reagovat
Bakary3

Ikdyž on je takový hovado, že si umím představit, že svoje odvede. Takovej Rezek, nebojí se, správně drzej, z ničeho si nedělá hlavu.

Reagovat
Rarášek

Velkej sparťan, to potřebujeme přesně. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Uwe háže buly

Tak lepší jak Plavsic s Frydkem asi bude. Ale tím to hasne.

Reagovat
Rarášek

THUMB DOWN

Reagovat
Uwe háže buly

DÍKY

Reagovat
Rarášek

Jak vůbec můžeš něco takovýho napsat?

Reagovat
Uwe háže buly

Však jsou to tragédi. Potočný má aspoň slušnou finálku.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Losinho

Nemá za podzim víc gólů než Plavšič za kariéru?

Reagovat
Uwe háže buly

Na 95% jo. Plavšiče jsem měl na začátku celkem rád, ale je horší jak Konaté. Sice dobrý pohyb, ale nejenže každou zamrdá, on ani neustojí souboj.

Reagovat
lichna.

Tak ono možná dobře pro nás.

Reagovat
Rarášek

Já si myslím, že určitě. Jsou tu mnohem zajímavější hráči .. Ale ty nestojej 2 mega no.

Reagovat
HorajzmAmmann

Buchta, Šašinka - ZADARMO

Reagovat
run

Reagovat
smazaný uživatel

a urcite bude mit s tou bundou potize pri zapinani zipu, uz to vidim

Reagovat
Kepy_FCB

v kratší by omarodil a nejspíš i zranil se

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
žrout

Potočný do Sparty

Reagovat
skat

Přání, nebo nějaký kuloáry?

Reagovat
Rarášek

Jistotka, zájem je, Potočný je velkej sparťan na pozici na kterou Sparta posílit nepotřebuje. To je úplně hotový.

Reagovat
žrout

Sparta nepotřebuje posílit na křídelních pozicích?

Reagovat
Rarášek

Ne, proč by měla? Kvalitních křídel má Sparta dost.

Reagovat
Uwe háže buly

Výkonnost z nich má ale jen Hložek. M. Karlsona nestaví už druhý nebo se zaskokem snad třetí trenér. Vindheim je spíš bek, Graiciar spíš hrot a nulový Plavsic.

Reagovat
žrout

Můžeš ta kvalitní křídla vyjmenovat? Nějak mi unikají.

Reagovat
Rarášek

WTF, Sparta má tři na ligu nadstandartní křídla.

DMK, Hložek - Plavšič, TBCH(Beru, je zraněnej, ale to dá Sparta i z vlastních zdrojů, nemusí vodit Potočnýho úplně k ničemu.)

Reagovat
žrout

Ok, můžeš mi teda říct, v čem přesně je ten jejich nadstandart? DMK úplně odstavenej pro tristní výkony, TBCH ani nevím, kdy naposledy hrál v lize a už vůbec si nevzpomínám na nějaký nadstandardní moment z jeho strany v posledním cca roce. Divil bych se, kdyby za vás ještě někdy něco předvedl vzhledm k tomu, že doteď se nic takového nekonalo a je neskutečně drahý na platu, takže se ho budete chtít zbavit.

Plavšič - rychlý, hbitý, solidní technika, ale neproduktivní (nevím, ten mi přijde jako jediný OK)

Hložek - tam jsem zaznamenal prohlášení, že se bude přesouvat doprostřed, kde je jeho místo, ne? On nikdy nebyl křídlo, jenom ho tam cpali, protože je dobrej rychlostně a technicky a nikoho pořádného tam neměli. Nebo aspoň tak jsem to chápal...

Reagovat
Rarášek

Tak Tal je hlavně neustále zraněnej, že. Ale jinak je to nadstandartní hráč pro ligu. 1V1, technika, střela, rychlost. Má všechno, co by měl křídelní hráč mít. DMK je imho to samý + má vcelku dobrý standartky.

Plavšič je možná číslama neproduktivní, ale záleží na co koukáš. Má asi 20 vytvořenejch gólovejch šancí a je mezi nejlepšíma v lize.

Hložek bude dál hrát na křídle, dokud bude Kanga, tak se Hložkův přesun odkládá.

Reagovat
žrout

Jako nevím, možná jsou individuálně na tom TBCH a DMK dobře, ale nepřijde mi, že by se v lize nějak významně prosadili. Tal vůbec, ten je nadstandardní akorát na YT a na papíře, v CZ nic nepředvedl.

DMK měl dobrý jaro, ale pak už nic. Zase, individuálně může být dobrý, ale co z toho má tuto sezonu tým? Však je výkonnostně úplně mimo, ne?

Plavec je podle mě spíš na brejky, nepřijde mi, že by byl úplně na nátlakový fotbal, ale možná to nevidím objektivně. Celkově mi přijde, že vám moc nefunguje hra po stranách tak, jak funguje v Plzni nebo SKS. Samozřejmě to je hodně i o obráncích + co je dokáže naučit Jílek.

Ale abych to shrnul, tak u vás vidím 2 aktuálně použitelná křídla s tím, že Hložan ani není do budoucna křídlo. DMK je úplně z formy a TBCH má furt nějaké bebí (strašně mě zklamal, čekal jsem od něho při přestupu velké věci). Fakt si myslíš, že na tom postu nepotřebujete posílit? To jste jako fanoušci spokojení s tím, že tam pak musel třeba zaskakovat Graiciar (hrot), nebo tam hral od začátku Vindheim (bek), když máte přece tak nadstandadtní křídla a máte jich dost?

Reagovat
Rarášek

Já bych byl spokojenej, kdyby ty křídla, který Sparta má, dostali šanci. A ne aby se místo nich příváděl Potočný, kterej bude imho úplně k hovnu. To můžou šanci v áčku dostat kluci z béčka a výjde to možná i líp.

Reagovat
žrout

A kdo z nich teda ještě šanci nedostal?

Potočný dal v provinčním Libe na křídle na podzim víc gólů, než všechna vaše křídla dohromady, ale určitě bude k hovnu

Přijde mi to podobný, jak jste smáli Coufalovi, jaký je to zoufalec, a o rok později měl nabídku z BL. Co vy byste teď za takového Coufala dali. A přitom bylo přece všem dopředu jasné, jaký je to tragéd a Zoufal, že pro vás přece není dost dobrý

Reagovat
Rarášek

Coufal . Však to je úplně to samý, co Potočný. Úplně k ničemu ligovej průměrák.

Z juniorky? Na křídlo klidně může dostat šanci Traoré a bude to vypadat mnohem líp než Potočný.

Reagovat
žrout

Jestli to myslíš s tím Coufalem vážně, tak nemám dalších otázek prý ligovej průměrák vyjmenuj mi lepšího pravého beka v rámci ligy, popř. proč je to právě Zahustel, díky

Ohledně Traoreho jsem teď četl na eSpartě, že se výkonnostně nijak neposouvá a nic z něho nebude, tak nevím, nasledovanýho ho nemám.

Jako v pohodě, jestli jste se stavem vašeho kádru spokojení jako sparťani, tak nic proti, vaše věc. Ale vysmívat se hráči, jako je Potočný, není ve vaší pozici vůbec na místě. Za podzim toho ukázal víc, než ta vaše 3 "nadstandartní" křídla dohromady (nepočítám Hložka, ten je obrovskej talent, ale na křídle ho je škoda, není to jeho post).

Reagovat
Rarášek

A v čem je Coufal jako dobrej? Umí běhat. Wow, toho musíme mít . Vindheim je asi tak stokrát lepší bek.

Stagnuje, potřeboval by si taky zahrát ligu.

Potočný je hráč úplně k ničemu a jestli tohle má bejt posila Sparty, tak bych se nedivil, kdyby Sparta hrála skupinu o střed. Absolutní průměrák. Stačí, že máme Hanouska, Kozáka, Frýdka, Zahustela, Štetinu .. Sparta takový hráče fakt už nepotřebuje. Potřebuje kvalitu.

Reagovat
žrout

Umí běhat, což je základ. Má velmi dobrý centr, solidní kopací techniku a velmi dobře brání. Navíc je neutavitelnej a minimálně zraněnej.

Vindheim je stokrát lepší, jo? A kolik toho na tom bekovi odehrál, že tohle tvrdíš? Dopředu je dost dobrej, ale neumí pořádně bránit (má v tom rezervy, to se vědělo už z jeho předchozího angažmá) a je skleněnej. Méně hltej Vacka, kterej je z něho udělanej, byť zatím nic tak velkýho nepředvedl. Ale asi je už tak dobrej bek, že mu je jeho post málo a tak hraje křídlo a člověk by skoro řekl, že by měl být nejlepší bek v lize nejlepší na svém postu...

Tvrdíš, že je Coufal ligovej průměr, ale jsi schopný tady napsat jako lepšího z celé ligy jenom Vindheima, který u vás odehrál za celý podzim pár zápasů a ještě k tomu na křídle. OK, jsi znalec a hlavně objektivní

Divný, že v BL je zájem o Coufala, když je tady 100x lepší Vindheim

Reagovat
Rarášek

Na bekovi hraje celou kariéru, příjde ti to málo?

Ne, Coufal opravdu nemá solidní techniku ani dobrej centr .. . Je to atlet, to je všechno, stejně jako 90%0 kádru Slavie. Jediný z čeho těží je systém, ty hráči sami o sobě jsou průměráci.

Reagovat
žrout

Dobrej centr má, stejně tak i techniku, na české poměry naprosto nadstandard. Na podzim mu to stačilo i na to, aby odehrál v nároďáku víc zápasů než Kadeřábek z BL. Ale k čemu tě obtěžovat fakty, když seš úplně mimo a nejlepší pravý bek celé ligy Vindheim, který hraje na křídle. Proč ho teda nemáte na beku, když celou kariéru na tom bekovi hrál a navíc máte zároveň tolik nadstandartních křídel? A místo něho na jeho postu hraje váš střední záložník? Předpokládám, že tyhle otázky tě v tvé víře určitě vůbec nerozhodí, ale zkusil jsem

Jestli stačí k výkonům, co předvádí SKS jenom parta atletů a dobrej systém, tak je divné, že od nich dostávají vaši TOP fotbalisté poslední dobou příděly. Ale samozřejmě máte mnohem lepší hráče než Slavie, o tom nikdo nepochybuje. Však se o ně taky může v zahraničí každý přetrhnout

Ale pokud jsou všichni ve Spartě tak mimo, jako ty, tak se vůbec nedivím, že máte po podzimu 3 body náskok na 8. Budějky. Pak se vůbec nedivím tomu, v jakém jste srabu, pokud tam máte všichni tak zkreslenej pohled na realitu a jste přesvědčení o své vlastní výjimečnosti

Reagovat
Rarášek

U první věty jsem skončil, sorry. Jestli ti příjde coufal jako hráč s nadstandartní technikou, tak se nemáme o čem bavit.

Reagovat
žrout

V české lize a na svém postu rozhodně. Očividně jsi ho neviděl dlouho hrát. Divné, že hrál v repre na podzim více, než Kadeř z BL, že? Má pro to tvůj sparťanský rozum nějaké logické vysvětlení?

Reagovat
Rarášek

Šilhavý, jednoduchý. :-)

Reagovat
žrout

Máš hodně jednoduchý svět, přeju ti to

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Bakary3

Nema to cenu...

Hlavne, ze on tu onanuje nad Tettehem, ktery ani tu fyzicku nema a behat neumi.

Reagovat
Rarášek

Fyzičku tu žerete jen vy Slávisti, každýmu jinýmu člověku je to u prdele. My koukáme na fotbal, ne na atletiku. :-)

Reagovat
žrout

Očividně na tom něco bude, že to je ostatním u prdele. Asi i proto ostatní hrajou už jenom o 2. místo, vy teda spíš o to 3.

Reagovat
Rarášek

Na to jsem čekal. :-)

Reagovat
žrout

Slavie hraje suverénně nejlepší fotbal v celé lize. Nejen co se týče fyzických atributů, ale taky fotbalové kvality. Jestli ani tohle nejsi schopný přiznat, tak s tebou nemá diskuze na téma fotbal ani smysl. Kecy o nekopech a nefotbalových atletech si nechej na vaše klubové fórům, tam to ocení všichni ti, co se potřebujou nějak utěšit, že přece nejste o tolik horší, i když je ten rozdíl 21 bodů

Reagovat
Rarášek

Ne, nehraje, ale co čekat od někoho, kdo o Coufalovi tvrdí, že má kvalitní techniku.

Reagovat
žrout

A kdo teda hraje lepší ty odborníku? Tvl...

Reagovat
Rarášek

Mně se třeba líbí, jak se profiloval Jablonec na podzim, nebo Budějovice.

Reagovat
žrout

A ti jako hrají lepší fotbal než Slavie, jo?

Reagovat
Rarášek

Hlavně hrajou fotbal a ne kopanou.

Reagovat
žrout

Tvl pusť si aspoň sestřih posledního podzimního zápasu, kde Budějky SKS s prstem v nose smetla. Aspoň uvidíš, kdo ten fotbal hrál. A poradím ti, Budějky to nebyly.

Ty musíš snad vědomě trollit, protože takhle nerozumět fotbalu snad nejde

Reagovat
Rarášek

Koho do píči zajímá výsledek? Já se chci fotbalem bavot, ne koukat na 11 chlapů jak běhaj sem a tam.

Reagovat
žrout

Jo tak vy se na Spartě bavíte fotbalem bez výsledků. Tak to se určitě bavíte dobře. To je vůůůl

Reagovat
Rarášek

Jaký "my" a jaký "na Spartě"? :-) Psal jsem tu o Budějovicích a Jablonci, ne o Spartě.

A ano, fotbal je primárně zábava. Kdyby mě to nebavilo, tak na to přeci nebudu koukat.

Reagovat
žrout

Ty nefandíš Spartě? Protože takhle neobjektivní hodnocení hráčů Sparty jsem tady neviděl ani od kovaných sparťanů.

Fotbal je primárně zábava a hraje se na góly. Možná ti to uniklo. Samozřejmě jde taky o herní projev, ale herní projev není cílem, jenom prostředkem. Dílčím cílem by měl být v mládeži, ne v dospělém fotbale.

Reagovat
Rarášek

Cíl to je pro hráče, ne pro mě. Já se chci hlavně bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

:-)))))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal ligový průměrák S tebou se fakt člověk nikdy nenudí, Rarášku. Neber to ve zlém, jsi mi sympatický, ale i ten atletický výkon je ve fotbale v současnosti velmi důležitý, enormně důležitý, u Coufala to ale fakt není jen o výdrží.

Reagovat
Rarášek

Vždyť je to atlet s průmernejma ligovejma fotbalovejma vlastnostma. Jediný v čem vyniká je ta fyzička těží stejně jako zbylí hráči Slavie ze systému Trpišovskýho, kterej jim to upltelt na míru. Proto vypadá Stanciu jako poloviční třeba oproti časech ve Spartě, nemá tu volnost, ten systém je proti fotbalovosti a proto tam takovýhle hráči jako Coufal, Bořil, Souček, Masopust vynikaj.

Reagovat
Losinho

Moc ti tam nesedí fakt, že v tom systému vynikali třeba Stoch, Král, Hušbauer nebo teď Ševčík. To jsou taky atleti?

Reagovat
žrout

Jistě že jsou, Slavie přece nemá fotbalisty. Navíc Hušbauer je vyložený atlet

Reagovat
Rarášek

Stoch se mi nelíbí, Hušbauer vyniknul i proto, že když hrál, tak ten systém byl uzpůsobenej jemu na míru, něco jako Plzeň a Horváth.

Ševčík i Král mají výbornou fyzičkou, ale narozdíl od zbytku týmu jsou to i fotbalisti, fakt mě nepřekvapilo, že se v tom systému prosazujou. Víc takovejch hráč a míň takovejch jako Coufal.

Reagovat
Losinho

Stoch byl rozdílovej, ten jeho restart dopadl hodně nad očekávání. U Hušbauera nesouhlasím. Ševčík a Král mají skvělou fyzičku, ale jak tu už zaznělo xkrát, to je dneska prostě nutnost a zdaleka ne jenom u Slavie. Jde o to "potlačení fotbalovosti", což je blbost. Že tu fotbalovost Coufal nebo Bořil zrovna nemají je jasný, ale i tak patří na svých postech do top 3 v lize.

Reagovat
Rarášek

Jo, to mu neberu. Ale mně se moc vyjma těch parádních pumelic moc nelíbil, ale určitě to je dobrej fotbalista.

Jako Hušbauer určitě nebyl prototyp hráče pro Trpiše, ten systém se mu musel trochu uzpůsobil, aby z toho profitovali obě strany.

Ševčík s Králem jsou ideální hráči do toho systému, ale tolik jich tu není, proto hrajou i Coufal a Bořil, který jsou jsou jen atleti.

Reagovat
Kiwi-21

Sorry ale tady píše že Coufal je průměrák, Sáček jeden z nejlepších záložníků ligy a mnohem lepší než Souček atd

Já ty názory už ani neberu vážně a jen se nad něma usmívám

Protože mezi lidmy co alespoň trochu sledují fotbal by to bylo nejen nepravdivé ale i k smíchu

Reagovat
Rarášek

Tak za prvý, nikde jsem nepsal, že je Sáček jeden z nejlepších záložníků ligy. :-)

Za druhý, fotbal sleduje tři prdele lidí, ale rozumí mu jen malé zrnko z nich. :-)

Reagovat
Kiwi-21

Ale psal jsi že je jedinečný produkt našeho fotbalu kde si ho porovnal se Sergiem Robertem pokud se nepletu (typově ne kvalitou abych nekřivdil)

Z tím druhým naprosto souhlasím, jen ty opravdu mezi to zrnko nepatříš ani náhodou

Jsou 2.skupiny co bývají k smíchu a to průkopníci co mají těžké prosadit svůj názor

Pak lidé kteří si myslí že rozumí tomu čemu dělají a nebo o čem mluví a přitom jsou úplně mimo

A u tebe jsem přesvědčen že patříš jednoznačně do té druhé skupiny nebo jsi jen zaslepený Sparťan co nevidí realitu takouvou jaká je

No už jsme našli i 3.možnost no

Reagovat
Rarášek

Ano, to taky je. Stejně jako třeba Čermák je typově celej Bernardo Silva, na tom nic není přeci.

Když myslíš. :-) Ale to "zaslepený sparťan" je fakt vtipný. :-)

Reagovat
Kiwi-21

Tak to zaslepený Sparťan by něco vysvětlovalo

To přirovnání k hráčům i beru, vím že máš na mysly typologii hráčů a ne kvalitu i když u Sáčka tu podobu moc nevidím i když musím uznat že je o něco lepší než byl před začátkem sezóny ale pořád mi nijak zázračný nepřijde

Beru že máš na věci jiný pohled a hlavně to alespoň prezentuješ slušně, čehož si cením i když v některých věcech mi přijdeš hodně mimo ale ne všem

Reagovat
Rarášek

Rozhodně nejsem zaslepený sparťan, 90% věcí se mi ve Spartě nelíbí. :-)

Za tu druhou část asi dík no.

Reagovat
žrout

On je očividně mimo

Reagovat
Uwe háže buly

Ok, tohle už je moc i na mě já fakt jen doufam, že je to jen trolling, jinak by jsi fakt měl vyhledat odbornou pomoc.

Reagovat
žrout

Tak myslel jsem, že Hložek už na křídle hrát nebude, když ani křídlo nikdy nebyl.

Jedinej, kdo se pak dá ještě uvažovat, je Plavec, ale ten mi nepřijde, že by u vás zrovna vynikal, nebo měl jistý základ. DMK výkonnostně úplně mimo, že už to na podzim řešili i ve Sportu (to už musí být jo průser, aby tam někoho z ACS zdrbali). No a TBCH je kvalitní tak akorát na rotopedu.

A pokud máte tolik kvalitních křídel, proč na tom postu od konce podzimu hraje váš pravý bek, aby na postu pravého beka hrál váš střední záložník?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
žrout

iSport

Reagovat
iamek

Co to má Boleslav z asiaty v sestavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování z Hyundaie

Reagovat
dinss

Ty vole ten rozhovor s Hejkalem na iSportu je taky vtip. Jeřábkovi prý byla slíbena cizina a v případě nabídky by byl odchod dopřán. Stejně jako byl dopřán Horovi?

Reagovat
monty25

Zrovna jsem to četl a nejenom nad tím kroutím hlavou...

"V Teplicích probíhá obměna kádru a těší mě, že jsme přivedli Kubu Mareše či Řezníčka a nyní i Marečka Všichni jsou to nadstandardní hráči. K tomu máme Shejbala, Kučeru a také chceme dávat prostor mladým klukům. Máme vyvážený kádr a obměna probíhá dobře."

Shejbala a Kučeru tam zmiňuje jako proč?

"Lukáš má vynikající první dotek. Navíc je variabilní na více postech. A má zkušenosti. Hrál v Nizozemsku, v Belgii, byl několik let ve Spartě. Za trenéra Stramaccioniho dokonce tým vedl jako kapitán v pohárech."

To jako myslí ty dva zápasy v předkole?

Jinak teda Mareček za mě dobrá posila, ale Zahustela bych neriskoval...

Reagovat
dinss

Navíc všechno jsou to hráči okolo třicítky a spíš přes. To jako ta obměna bude za další tři roky? Pod tímhle vedením bys fakt chtěl hrát.

Reagovat
dinss

Mareček je pro Tepláky skvělá posila. Pamatuj na to, že ve Spartě hraje teďka skoro každej píču a když jde jinam, tak je to úplně o něčem jiném viz Hovorka.

Reagovat
Losinho

Furt je to frajer, kterej se od léta mohl těšit na 3. belgickou.

Reagovat
dinss

A co jako?

Reagovat
Losinho

Že to nemusí bejt taková bomba, jak tady většina lidí čeká.

Reagovat
3M

Už jsem ti to psal několikrát. K FKT se nevyjadřuj, nevíš nic, radši se věnuj ženskýmu sportu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
žrout

Reagovat
monty25

Však se věnuju, Teplice jsou jenom okrajová záležitost. A jestli Viktorka Žižkov bude hrát stejnou soutěž, tak už nebudou ani to.

Reagovat
JessePinkman

OT: Schranz se zachoval jako pěkná svině teda. Odmítl prodloužit, chce do Jablonce, kterej není zatím schopnej splnit požadavky Dynama, takže odejde v létě zadarmo. Léto 2019 po něm ani pes neštěkl. Dynamo mu pomohlo a při první příležitosti chce zdrhnout pryč.

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/martin-vozabal-fotbal-budejovice.A200121_527872_fotbal_ald?

Reagovat
PavlíčeQ

Co u vás hrál za post? Křídlo nebo hrot?

Reagovat
JessePinkman

Většinou z křídla.

Reagovat
PavlíčeQ

Díky. V tom případě by to mohla být náhrada za Sýkoru. Tak uvidíme, jestli se s váma dohodneme nebo ne

Reagovat
ondrasch77

Primárně hrál RW, zvládne i podhrot, hrot...

Jinak Jeřábek je už asi hotovej

Reagovat
3M

Užijte si ho

Reagovat
ondrasch77

Doufám, že jo..., až bude rozbíjet útoky soupeřů na naši branku

Reagovat
PavlíčeQ

To jsi usoudil podle toho vyjádření Hejkala?

Reagovat
ondrasch77

Říká "Odešel nám Michal Jeřábek", další větou to potvrzuje...

Zítra očekávám představení

Kde stopera hledáte?

„Okruh hráčů je zúžený na kádry Slavie a Sparty. Odešel nám Michal Jeřábek, se kterým jsem počítal. To mě mrzí. Kdyby zůstal a prodloužil smlouvu, dnes bychom stopera nehledali.“

Argumentoval, že chce do zahraničí. Nyní se spekuluje o zájmu Jablonce. Co vy na to?

„Manažer mu asi sliboval hory doly. Viděl ho v zahraničí a nic pro něj teď nemá. A ve finále kdyby pan Pelta neprodal Břečku do Turecka, neměl by ani ten Jablonec. Michal se rozčiluje, že je v B-týmu, ale my mu jasně řekli, že když s námi prodlouží a přijde nabídka z ciziny, bránit mu nebudeme.“

Reagovat
PavlíčeQ

To furt ještě není 100%. Odešel jim třeba jen do B týmu

Reagovat
ondrasch77

O.K., když to bereš takhle drobnohledem, tak to tutovka ještě není...

Reagovat
PavlíčeQ

Co se týče přestupů, tak jsem vždycky radši při zemi dokud to fakt není ložený

Reagovat
ondrasch77

Mě to z toho rozhoru plyne jako hotovo..., ale máš recht, mohl to myslet jinak než to řekl atd...

Minulý týden se psalo, že usilujeme o Štětinu ze Sparty..., tak kdo ví, jak to dopadne

Reagovat
3M

Vemte Jeřábka, my Štětinu a máme oba srovnatelný kopyta na stopera

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Bakary3

No na druhou stranu, proc mu Budejovice nedaly delsi.smlouvu?

Samy mu neverily, daly smlouvu na chvili a ted se divi.

Budejky pomohly.jemu, Schranz jim, jde dal.

Nikdo nikomu nic nedluzi. Na jeho miste bych si taky klidne rek noco, meli mi dat delsi smlouvu nebo si me pojistit opci,.neverili mi, muzu jinam..

Reagovat
JessePinkman

Zásadní rozdíl je v tom, jak mu pomohlo Dynamo. Ovšem, jestli tu hráč nechce hrát, tak ať jde. Snad Jablonec přistoupí na ty jejich požadavky.

Reagovat
PavlíčeQ

By mě zajímalo co za něj chcete, když mu za půl roku končí smlouva

Reagovat
JessePinkman

To jsem taky zvědavej.

Reagovat
ratusek

nový rozlišováky a balony

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
PavlíčeQ

Roteiro

Reagovat
Bakary3

Jak mu pomohlo dynamo tak zasadne oproti tomu, jak pomohl on jim?

Ja tam ten rozdil teda nevidim, dali.mu smlouvu n rok bez pojistky aspon opci, jejich problem, pro me amaterina od nich.

Kdyby mu bylo davno po tricitce, nereknu, tohle ale podelali sami.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dinss

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele