Teplického kouče Hejkala zklamal výkon a přístup zkušených hráčů

28.05.2020, 12:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Český fotbal je takový, jaký si zaslouží.Od mládeže až po ligu se trenéřině věnují lidé, kteří na to vůbec nemají, licenci dostane každý, kdo se přihlásí a zaplatí.Už na dětech se páchají zvěrstva, v mládeži to pokračuje a v lize trénují vemena, jako je právě Hejkal, Csaplára podobní exoti.

Reagovat
smazaný uživatel

totální souhlas

Reagovat
Bakary3

No, u mladeze co vidim na okresni urovni vidim spoustu lidi, kteri to dělají dobre. Mozna i proto, ze to delaji zadarmo, a tedy radi.

Chyba je podle me asi spis o kousek vys, kde by tedy melo byt videt, ze ty treneri tady jsou vys i trenérsky, to si ale nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

No já v tom dělal nějakej rok a utekl jsem, protože právě ti dobrovolní, většinou tatínci kluků, kteří vědí i fotbale kulový to neuvěřitelně mrší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty víš o fotbale taky tužku

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Už si mohl zvyknout, za tu dobu, co je v Teplicích

Reagovat
REPLIKATOR

Návrat do reality!

Reagovat
Witcher

Uvidíme další kolo jak na to budou chlapci se silama

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele