Tiagovi se začíná v Juventusu líbit

24.11.2007, 10:23
Aktuality
Ještě před pár týdny se horlivě diskutovalo o jeho odchodu z Juventusu, ale nyní bývalý záložník Chelsea a Lyonu Tiago cítí, že mu kouč Claudio Ranieri a ostatní zaměstnanci klubu prokazují více důvěry.

"V poslední době hraji více a všechno kolem se zlepšuje. Pokud to takhle bude pokračovat, všechno bude dobré," říká nadšeně Tiago, který byl z úvodu sezóny velmi zklamaný.

"Nyní se cítím být součástí týmu. Kouč mě více nasazuje, a to mi hodně pomáhá," vysvětluje. "Je normální, že jsem stále nedosáhl cíle, který jsem si určil, ale začínám vidět na konci tunelu světlo."

V kvality portugalského záložníka věří také prezident Cobolli Gigli, který se na jeho adresu pochvalně vyjádřil ve čtvrtek. "Je to důležité prokázání důvěry, která věci zlepšuje," dodal se zářivým úsměvem Tiago.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

komu by se v Juve nelibilo..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele