TIMOŠČUK ZA REKORDNÍ SUMU DO ZENITU

28.02.2007, 12:55
Aktuality
Petrohrad získal krátce před startem nového ročníku ruské nejvyšší soutěže významnou posilu. Ze Šachtaru Doněck míří do Zenitu záložník Anatolij Timoščuk, za něhož opačným směrem putuje patnáct milionů eur. Jde o rekordní sumu v historii ruského klubového fotbalu...

"Mohu tady toho dosáhnout hodně," těší se ukrajinský reprezentant na novou výzvu. "Významnou roli v mém rozhodování hrál fakt, že Zenit trénuje Dick Advocaat. Tento přestup přinese prospěch mě i klubu. Chci poděkovat Šachtaru za všechny ty roky v něm strávené a prezidentovi Rinatu Achmetovi za to, že mi nebránil v plánech změnit klub," dodal Timoščuk, který ve svém novém působišti podepsal čtyřletou smlouvu.

27letý záložník bude ročně pobírat plat 2,5 milionu eur, což je o půl milionu více, než největší hvězda týmu Andrej Aršavin. Timoščuk strávil v Šachtaru deset let, během nichž se stal trojnásobným mistrem země a připsal si i tři triumfy v tamním poháru. Za klub z Doněcku celkem nastoupil k 226 ligovým zápasům, v nichž vsítil 32 branek. Na svém kontě má rovněž 65 startů za národní tým, více jich posbírali pouze útočníci Sergej Rebrov a Andrej Ševčenko.

Do petrohradského týmu pumpuje miliony plynárenský gigant Gazprom, s jehož pomocí by Zenit chtěl konečně slavit zisk titulu. V zimě sice mužstvo opustil Alexander Keržakov, vedení ale rychle sehnalo náhradu v podobě Alejandra Domingueze, za něhož konkurenční Kazani zaplatilo 5,2 milionu eur. To je pro změnu rekordní částka při přestupu hráče mezi ruskými kluby.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
HOST*

DOBRÝ DEN!

Pokud by měl někdo zájem o koupi vlastnoručně podepsaných fotografií fotbalistů,tak ať se ozve na icq-204-336-743!!!Mám velkou sbírku.K mání jsou fotbalisté jako Pavel Nedvěd,Tomáš Rosický,Petr Čech,David Rozehnal,Karel Poborský,Jan Koller a další reprezentanti,dále pak Rafael van der Vaart,Dennis Romedahl,Oliver Kahn(za Bayern Mnichov i německou reprezentaci),Timo Hildebrand,Frank Rost,Dario Rodriguez,Soren Larsen,Tim Hoogland,Mesut Ozil,Sebastian Boenisch,David Degen,Paul Bosvelt,Michael Ballack,Per Mertesacker,Uli Stielike,Josef Masopust,Erwin Waldner,Michel Platini,Hasan Salihamidzic,Roy Makaay,Daniel van Buyten,Mark van Bommel,Claudio Pizzaro,Martin Demichelis,Willy Sagnol,Lucio,Tim de Cler,Florent Malouda....atd.atd......Dále mám nepodepsané,ale krásné fotky hráčů jako:C.Ronaldo,Thierry Henry,Cesc Fabregas,Ronaldinho,Lionel Messi,Frank Lampard,Arjen Robben,Dider Drogba,Zlatan Ibrahimovic,David Beckham,Fernando Torres........atd.......

K mání jsou taktéž fotky týmů s podpisy-nabízím reprezentaci Německa,Nizozemska a Švédska(i ženy)....

Pak mám i velké množství plakátů...někdy taky s podpisy hráčů,stačí si jen vybrat.Mám např.velký plakát Barcelony,z nové sezony,s podpisy.....nebo vlastnoručně podepsaný plakát Tomáše Rosického,když ještě hrával za AC Spartu Praha....a mnoho dalších!!!

Pokud byste tedy měli někdo zájem,tak napište na icq a určitě se nějak domluvíme(cena dohodou).Zaručuji kvalitu fotek a také žádné podrazy či něco podobného!!!!!Doufám,že se brzy ozvete.Přeji hezký den.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale jak na potvoru, Timoščuka nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

beru Tim Hooglanda a Mesuta Ozila

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si měl ještě tenisty, tak bych bral Petra Kiliana.

Reagovat
smazaný uživatel

můj požadavek je stále stejný Britny Spírsová s vlasy či bez, je mi to jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Bobby

britney spearsovou neznám, ale mam britney spears.

Reagovat
HOST*

a nebral by si ho na fotce z divadla s lizatkem v puse?

Reagovat
HOST*

to bych mohl zajistit!!! Ze hry Sen noci svatojánské, kde si odbyl svoji premieru v divadelnim souboru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi z Pardubic, že?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ehm, no, ehm, možná jo, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám zas podpis Mikuláša Dzurindu..kdo chce?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

vyměníš za Miloše Zemana a Ivo Jahelku ?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Jardel

škoda Anataliya ale co se da dělat v Donecku hrál dobře a byl hlavní hráč ale na druhou stranu 20 mega je taky dobrých jsem zvědavý co seženou za nahradu za Tymoshchuka. A přeju hodně štěstí v Petrohradu ukáž jim to tam

Reagovat
Shevchenko

vypadá jak baba

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

mno, ne moc pěkná..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale hráč je to slušný což pravda jest..

Reagovat
smazaný uživatel

TO je pravda ale na hrřišti ho zaručeně poznáš

Reagovat
HOST*

to je mazec... a ted ctu ze doneck nabizel za koneho 20??? ty blaho na tom vychode si teda zijou... to budou vsechno urcite cisty prachy

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ner. sur.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jedno jestli jsou čistí vlastník Šachtaru je 11 nejbohatší muž na Ukrajině. Jestli jsou čistí ty prachy to nevím ale aspoň, že to dává do fotbalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele