TIPY NA VÍKEND (3)

02.02.2007, 17:27
Tipy a analýzy
Je tu další díl našich tipů na víkend, pojďte s námi nahlédnout na zápasy, které nás v pátek, v sobotu a v neděli čekají. Všechny evropské ligy jsou v plném proudu a čeští hráči jsou vidět a to je dobře. Hlavně ve Francii, na kterou se, mimo jiné, také zaměříme.


Anglie

Middlesbrough - Arsenal 10
Hostující favorit z Londýna přijede citelně oslaben. Chybí mimo jiné van Persie, Baptista, Hleb a Eboue. Middlesbrough má doma bilanci 7-2-3, naposledy zdemoloval Bolton doma 5:1. Arsenal nevyhraje.

Aston Villa - West Ham Utd. -2,5 branky
Villa dává doma průměrně 1,16 gólu na zápas, WHU dal venku 4 góly z 12 zápasů. Zkrátka souboj týmů které nedávají góly.

Francie

Troyes - Lyon 2
Náskok vedoucího Lyonu se začíná tenčit. Další ztrátu bodů už ale nepřipustí. Troyes je jednou nohou v sestupovém pásmu a v tomto zápase si rozhodně nepolepší.

Marseille - Paris SG -2,5 branky
Po nástupu Paula Le Guena na lavičku Pařížanů se čekal výkonnostní vzestup. Vše ale zůstalo při starém. PSG nedává góly a každý jeho zápas je trápení. Marseille se daří, ale proti pařížské obraně bude těžké se prosadit.

Itálie

Ascoli - AC Milán 2
Konec účinkování Ascoli v Serii A je zřejmě jen otázkou času. AC potřebuje vyhrát, aby se přiblížilo k pohárům. Jasná 2.

Empoli - Bergamo 0
To bude hodně vyrovnaný zápas. Oba týmy v horní polovině tabulky, příjemná překvapení sezony. Dají si po bodu.

Nizozemsko

PSV Eindhoven - AZ Alkmaaar +2,5 branky
Obecně v Nizozemské lize padá hodně gólů a tento zápas výjimka nebude. Divácky velmi atraktivní. Nejlepší tým doma proti nejlepšímu týmu venku.

Německo

Norimberk - Bayern 2
Bayern věčně body rozdávat nebude. Přišel nový trenér Ottmar Hitzfeld. Zná prostředí, zná hráče a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

Brémy - Schalke +2,5 branky
Oba týmy okupují čelo Bundesligy se sedmibodovým náskokem na Stuttgart. Jednoznačně šlágr kola. Nepamatuji zápas, kdy Brémy neskórovaly a pravděpodobně se to nestane ani tentokrát. Bude to útočný fotbal, hodně šancí a snad i gólů.

Španělsko

Celta Vigo - Gimnastic de Tarragona 1
Hráči a ani fanoušci Viga už ani neví, co jsou to tři body, už devět zápasů. Tarragona zabrala také po dlouhé době doma proti Espanyolu. Ale Vigo vyhrát musí.

Autor: Michal Teřl, Martin Světlík

Komentáře (26)

Přidat komentář
HOST*alex10

autoři článku tipy na víkend asi moc nesází.... jejich tipy a argumenty proč tým vyhraje nebo prohraje mi připadaj směšné. no rozhodně je nesázejte.

Reagovat
smazaný uživatel

Na argumenty Ládi Vízka na efotbalu to stejně nemá.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*Parker

Arsenal nevyhraje???

Reagovat
HOST*borecnakonec

alex10 je docela chytrej jak radio,chtel bych videt jeho tipy na ty zapasy...podle me jsou to docela realny tipy a urcite neco z toho vsadim..

Reagovat
HOST*borecnakonec

to vis zejo..nic nesazejte...v ty anglicky vysly jenom oba dva ty zapasy

Reagovat
HOST*ivánek

mě se ty jejich článku docela líbí, vyberu si s čim souhlasim vsadim to a vychází mi to

Reagovat
smazaný uživatel

.. tak já si myslím, že alex10 má docela pravdu.. hlavně některé argumenty jsou fakt divné.. př)"Konec účinkování Ascoli v Serii A je zřejmě jen otázkou času.", nebo pořád věří v Bayern.

Reagovat
HOST*borecnakonec

co je na tom ascoli divnyho?

Reagovat
HOST*inzaghi

no některé tipy jsou k pousmání, i jejich argumentace, ale na porovnání si vlastnních tipů to není špatné, borci hodte tu teže neco a´t můžem porovnávat

Reagovat
HOST*Kopy

03.02.2007

20:00 Espanyol - Zaragoza

20:00 La Coruňa - Mallorca

22:00 Valencia CF - Atl. Mad.

Vsechno jednicky a to jsou dost dobry kurzy

Reagovat
smazaný uživatel

Možná...Ale dneska jsem sázel ve fortuně "terno dne" Espanyol - Zaragoza 0, pěkný kurz, ale to už je jedno, utekl mi posraný, neschopný Liverpool.

Reagovat
HOST*-Kopy-

no tak na Liverpool bych nikdy nesázel ani na Real a Hearts tři týmy na který nikdy nevsadím...

Reagovat
smazaný uživatel

zajimave řekl bych že těžce nerealne

Reagovat
HOST*-Kopy-

Uvidi se

Reagovat
HOST*ivánek

Já nevim co furt melete vo nesmyslnejch komentářích. Podívejte se na komentář k Aston Ville...jásný,výstižný a vyšlo to úplně v klidu

Reagovat
HOST*-Kopy-

Ten Bayern byl taky vystižnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to jsem taky vsadil.

Reagovat
HOST*expert

Ten tip, že Arsenal nevyhraje byl fakt hezkej...dal sem to s kursem 1,75 za 2000, takže sem si hezky nahrabal. Fakt díky kluci, jen tak dál

Reagovat
HOST*-Kopy-

Bylo jasný chybělo jim hodně hráčů a je to mladej tým nesravnali se stim

Reagovat
HOST*borecnakonec

jojo...taky jim dekuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo..dobrý tipy. Hodně toho zatím vyšlo, něco nevyšlo...Celkově to není špatný, něco jsem také použil jako inspiraci pro můj tiket.

Reagovat
HOST*ivánek

Před zápasem Middlesbrough - Arsenal tu píšete, že Arsenal je jasnej,divíte se autoři dávaj proti Arsenalu a kritizujete je. Po zápase,když zjistíte, že Arsenal nevyhrál, tak kecáte, že to bylo jasný...podle mě to vůbec jasný nebylo. Sice maj mladej tým ale furt to je extratřída...Klobouček dolů před autorama

Reagovat
HOST*-Kopy-

Ja jsem neříkal že je Arsenal jasnej

Reagovat
HOST*borecnakonec

SJ-Chicago 1, Polsko-Estonsko 1, Aris Solun-Xanthi 1, Bremy-Schalke 1......co to na to rikate?

Reagovat
HOST*ivánek

těžký

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele