TISK: NEDVĚD SPÍŠE SKONČÍ

24.06.2007, 17:40
Aktuality
Pavel Nedvěd prý chystá rozloučení se svojí bohatou fotbalovou kariérou. Včera o tom ve svém vydání informoval italský deník Corriere dello Sport a dnes se obdobně vyjádřil také agent Mino Raiola...

"Pokud nedojde k žádné schůzce, potom Pavel určitě skončí. Je schopný všeho, ale já udělám všechno pro to, aby i nadále hrál fotbal," řekl Raiola.

Nedvěd slíbil dát odpověď na otázku další budoucnosti do konce tohoto týdne a italská média se stále více přiklání na stranu možnosti, že bývalý kapitán české fotbalové reprezentace ukončí kariéru. Vede je k tomu mimo jiné i fakt, že Juventus včera dotáhl příchody záložníků Tiaga a Almirona.

Nedvěd se v tuto chvíli snaží nalézt motivaci pro další rok ve špičkovém fotbale, v němž si nezahraje Ligu mistrů. "Stará dáma" si za něho prý již vyhlédla náhradu a na Delle Alpi by případně mohl zamířit kapitán Hamburku Rafael van der Vaart.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*straka

v tomhle je Nedved magor ...delal sceny ohledne repre a ted to same zkousi v Juve....kvality ma, ale tohle je uz trapne ...at uz jde !!

Reagovat
HOST*Kuba

Ale hov..o, jen zije ponekud dele v Italii a ziskal jejich mentalitu... Holt je ted trosku vetsi citlivka a vsechno vic proziva, nez je vetsina stredoevropanu schopna a ochotna akceptovat... stejne je Pavel nej osobnost ceskyho fotbalu a Rosa mu, bohuzel, saha maximalne po kotniky...

Reagovat
HOST*Futre

ale notak Pavlíku...jednu sezonu ještě zvládneš a pak tě přemluví i na to EURO když se tam dostaneme.

Reagovat
HOST*GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*ds

Pavle zůstaň si ikona tu jednu sezónu musíš dát prosím.I když Rafa Vaart je výbornej a na kvalitě by sme neztratili

Reagovat
smazaný uživatel

Dik méďo.nejlepsi hrac v historii ceska a jeden z nej hracu na svete,vzpominam jen v dobrym.

Reagovat
HOST*Kuba

Ne asi, plnej souhlas...

Reagovat
HOST*

mam dostaz prosim koupila Barca toho Chivua nebo ne?

dik za odpoved

Reagovat
HOST*

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, človek nie je 2 dni na internete a potom je zo všetkého v šoku ako ja teraz. Nedved možno skončí, henry ide do barcelony, van der vaart do Juve..... sa mi sníva alebo čo??

Reagovat
smazaný uživatel

neviete niekto na akej stanici by sa dali pozerať prenosy z Copa America a MS 20 ročných?????

Reagovat
HOST*M11

Jeste jednu sezonu... prosim

Reagovat
HOST*VincentBlanquinegro

Méďa to s těmi médii umí, jen co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Bude pokračovat.

Reagovat
HOST*ital

Snad jo.Podle mě, pokud bude končit,je to stejné jako by skončil už loni a to "druholigové hrdinství" ztratí smysl a váhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele