To se ve fotbale někdy stává, hráči jsou jen lidé, řekl Priske o Hanckově chybě

28.07.2022, 22:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (120)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Svatý Priske

Reagovat
Mercury

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

To je brutální

Reagovat
Rezan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
bourbon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Neon

Reagovat
Spejbl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lof

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

"Jsem člověk, který věří, že když vás něco srazí na zem, zvednete se. Dneska jsme utrpěli tvrdý úder. Nezůstaneme ale dole, znovu se zvedneme. Zítra se probudíme s pocitem pomsty a síly, že se znovu postavíme na nohy.

Husta naivita, este ku vsetkemu v tomto klube. Ale tak co ma povedat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zní to dobře a o to šlo především, uchlácholit veřejnost a získat si trochu času

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Do října

Reagovat
jackinho10

Vzdyt si byl jisty, ze v Norsku vyhraji

Reagovat
stas87

To nebol on, to bol..... Hancko. To je ten spravny bizar.

Reagovat
stas87

Aha, ja som si pamätal len o tej dominancii na lopte a vytvorenych sancach, nespomenul som si ze aj Priske povedal ze v Norsku vyhraju. Teraz je ale otazka, co s tym..herne Viking lepsi nebol, skor su to take poctive a behave kopyta. Lenze prisli pred zapasmi so Spartou o najlepsieho utocnika a vyborneho beka, ti dvaja im robili hru. A aj tak to na Spartu na konci dvojzapasu stacilo. To je dost smutne, ze Sparta je schopna vypotit za 180 minut jediny gol a to tych sanci mala celkom dost.

Reagovat
KingMaster13

No těch vyložených právě zase až tolik neměla oni obléhali vápno, měli vysoké držení ale přes tu hradbu se moc neuměli dostat, kreativita jejich hráčů byla téměř nulová a samozřejmě jak je u Sparty zvykem to za vyrovnaného stavu nezvládli psychicky. Nicméně těch šancí až tolik neměli, většinou to byly střely které neměli šanci ohrozit branku.

Reagovat
kilobyte

Měli vzít na odvetu Dočkala. Ten by tam pár centrů poslal.

Reagovat
KingMaster13

To je pravda, někdo takovej akorát dynamičtější by se tam hodil V tomhle třeba nechápu proč jste nezkusili toho Ewertona. My třeba po odchodu Stanciua trpěli jako vy včera ale ten Ewerton a Tiéhi to neskutečně oživili. Jako jasně proti Gibraltarcům ale my v minulosti flákali i takové zápasy.

Reagovat
kilobyte

Včera by se hodil i Dočkal po 2 měsících bez fotbalu. Ten by toho Kuchta párkrát trefil.

Reagovat
GrimeBaller98

Chybel nekdo s myslenkou jako Dockal. Karabec na to absolutne nema a jeste si vezme legendary 10

Ten stred zalohy je slabej, jsou tam typologicky vsechno stejny hraci, proste delnici a zadnej tvurce

Reagovat
KingMaster13

Jako mě se hrozně líbila v tomhle Plzeň za Horvátha. Horvi rozdával myšlenky a Darida to za něj vše oběhal a taky to fungovalo. U nás jsme hráli taky nejlepší fotbal s dvojicí Souček a vedle Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

to já jsem úplně s klidem sázel na výhru Vikingu.

Protože co čekat od pitomců co v poháru nevyhrají v prvním zápase doma

Reagovat
Salfovic

Tohle ale bylo nelidský.

Reagovat
fsada

Tento cirkus Eden nemá chybu...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

No co, pražské kluby už si holt nepletou jen v zahraničí, ale i v Plzni.

Reagovat
luismiksak

Takže max tuhle sezónu a přijde třeba Svedik ...? Pak v předkole vypadneme třeba s FC IKEA a budeme bojovat za Spartu. Tak jó...

Rosický, jestli mas trochu soudnosti, tak to polož!

Reagovat
Antijazvec

Moje nervy, nesledoval som to, ale Hancko to posral? Fakt by mu už mal niekto povedať aby prestal myslieť na tú svoju tenisovú vagínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Král severu

Reagovat
Witcher

To je sluníčko na toho se nejde zlobit

Reagovat
milan78

sparta se shodla, že tento pohár vynechá..., přece nebudou hrát finále v edenu...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stephanos

Myslím si, že si v dohledné době žádný Sparťán nebude zpívat Severní vítr je krutý... Chtělo by to ještě někoho z Islandu a Finska, aby to bylo komplet. Ten závěr byl luxusní, čekal jsem to. Alespoň Slavia dala sedmičku. Osobně se těším na Slovácko. Budou to mít těžké, ale zázraky se dějí.

Reagovat
Stephanos

Taky to mohl Priske říct suše: "This is holt (případně anglickým just) Sparta."

Reagovat
Shevchenko

Hold my Sparta

Reagovat
Antijazvec

Normálne Poručík Žigira.

Reagovat
Bakary3

Ja teda vůbec nechapu včerejší obviňování Holce - tedy u druhýho golu

Bylo nastaveni, rekl si zkusim to, mame mic v drzeni, dostanem mic rychle dopredu a treba to tam padne, kdyz ne, bude konec.

Jenze Hancko nez by to dal hned treba i nakopem v poslednich minutach dopredu, tak si s útočníkem na zadech slapne na mic ctyrikrat podrazkou jak v beneficnim futsalovym zapase starejch panu, neuveritelna lehkovaznost.

Jinak kdyz jsem psal, ze je to to samy jako vzdy, nezvladnutej prvni zapas a presto suverenni vyjadreni o jasny vyhre v odvete bez jakykoliv sebereflexe po bidnym vykonu, dostal jsem kour, tak ted už muzu rict - bylo to to samy.

Alespon Zeleny vcera dokazal rict, ze to nebylo o chybe Hancka, ale ze hrali spatne, nevytvareli si sance a naopak jim je dovolili.

Jinak tedy uz ted bych si dovolil rict, ze ten tym je po odchodu Hlozka, zrejme Hancka a v urcitych momentech Dockala slabsi nez minulou sezonu.

Nejak nechapu, jestli čekají, ze je treba Sadilek nebo Mejdr vytrhnou, tam nevidim vyraznej rozdil, kdyz místo nich bude hrat treba Sacek.

O golmanovi neni treba psat, maji Nitu a vytvorili si problem tam, kde ani nebyl.

Tvurce hry nemaji, karabec na to zrejme (zatim?) nema a kdyz mu to nejde, ma ho nahradit Danek, kterej je na tom tak nějak stejne.

A konkurence pro uz alespon pul roku slabý kridla neni zadna

Jsem na Priskeho zvědavý, tohle nebude vůbec jednoduchý.

Reagovat
ratusek

no hele, jen dement v 92.minutě nenechá ten míč dojet do autu. Tím by pošetřil čas víc a neriskoval by nějakou komplikaci. O tom, že u prvního golu tam na místě stojí ještě do teď, to ani psát nemusím. Jako tehdy Heča.

Ale jsem rád, za to jak se zachvoali k Nitovi, si tuhle bídu na golmanském postu zaslouží. Ještě by se Priske mohl vzpamatovat a Nitu odprosit.

Se zbytkem souhlas. Karabec má jedinečnou šanci a oba zápasy naprosto zoufalej. Třeba ještě dozraje, ale nic tomu nenasvědčuje

Reagovat
Bakary3

Nevim, mne vadi, ze se vini hrac, kterej se snazil nebyt alibistickej a opravdu, stacilo to poslat dopredu, mohli mit šanci a kdyby to nedopadlo, piskl se konec.

Za to, ze pak Hancko udela uplnou debilitu, nemuze.

V tomhle mi to pripada, ze se Hancko nekritizuje , protoze je oblibeny.

S pristupem radsi to pustim, at se doziju prodloužení, se do toho prodlouzeni nemusí ani nastupovat.

Reagovat
Axelrose

Úplně si nepamatuji, jestli ten míč za brankovou čáru nešel také od Sparťana, čili jestli nechtěl zabránit rohu, to mi vypadlo z hlavy.

Ale pokud byl od protihráče, tak 90 % brankářů by ho prostě za tu lajnu pustilo.

Spíš si myslím, že tomu Hanckovi nepomohl s rozehrávkou - myslím tím, že zůstal strašně dlouho za ním, nevracel se dostatečně rychle na střed branky.

Ale jinak naprostá pravda v tom, že to měl kopnout buď už on, nebo Hancko někam dopředu a ne se s tím lamcat na malém vápně. Takže podíl bych viděl tak 80/20 pro Hancka.

Nejhorší pro Spartu je, že v prvním kole mají (i když doma) Liberec, to nebude na srovnání myšlenek a omluvu fanouškům zrovna jednoduchý soupeř.

Reagovat
Bakary3

Tim si taky nejsem jistej, na střed brány se ale podle me nevracel schvalne, at mu pripadnou malou domu dava mimo branu.

A Hancko mu dal takovou smudlu do pohybu

Taky si myslím, ze je Liberec potrapi

Reagovat
JeséRodriguez

To, že to Holec nepustil, to by mi nevadilo. Ale když jsem viděl, co dělali ti hráči, kteří byli u Hancka nejblíž - sklonili hlavu a šli dopředu, to je prostě šílená nekoncentrovanost, žádná nabídka. Holec taky měl odskočit mnohem dál, ale stejně ta nahrávka od Hancka byla neuvěřitelně lehkovážná a nic by s tím neudělal. Nechápu, proč to Hancko prostě neodkopl dopředu, nebo do autu, když se mu nikdo nenabízel a tohle jde prostě jednoznačně za ním.

Hancko oblíbenej je, bojuje, ale osobně by mi jeho prodej nevadil. Za mě prostě hraje pozičně špatně. Naopak včera Sorensen solidní výkon, se Zeleným by to mohlo být spolehlivé duo. Ono když u nás nefunguje něco jako DM (jak tady někdo včera psal, každej brejk soupeře smrdí šancí), a ještě jeden ze stoperů rád podniká výlety, nemůžeme se divit, že dostáváme hodně gólů. Křídla totálně k ničemu, ale to o tom už se tady taky psalo před sezónou. Fakt ať koupí pořádný křídlo/AM a s nim ať hraje Ryneš a třeba Karabec/Patrák. Jenže ty mladý tam vepředu nemá kdo usměrnit.

Reagovat
Bakary3

S tebou si docela rozumim

S temi nabízejícími se hraci taky dobry postreh, i oni vystavili hancka blby situaci a defacto se pro nej odkop stal skoro jedinou smysluplnou volbou, ikdyz to zni hrozne.

Nebo lepší nahravka Holcovi, no.

A souhlasim i s Hanckem, tady se taky budu opakovat, co jsem psal - libivej hrac, tlaci se dopredu, umi s micem, ale vic Spartě pomuze spolehliva dvojka vitik / sorensen - zeleny, nez zplasenej hancko a jeho par golu.

A v zaloze to je uplnej gulas, tam to vypada, ze neni kvalita individuální az na krejciho... Ani systemova, souhra, nic.

Ale dobre, kdyz uz, tak je budu nutit do neustalych nabehu, narazecek, hrat na málo doteku.

Ale kdyz hraje kazdej v poklusu, 3 doteky navic, to těžko nejakou obranu otevres.

Reagovat
JeséRodriguez

Přesně, jako Hancko to posral a na nikoho jinýho bych to rozhodně nesvaloval, ale to co u toho předvedl celej tým, s tím si prostě poháry nezasloužíme ani náhodou. Ale taky nechápu, že se to háže na Holce, ten prostě chtěl hrát, Hancko dostal balón a díky jeho lehkovážnosti se útočník x metrů od něj teprve rozhodnul, že ho zkusí dopresovat. U zálohy, Sadílek je zatím něco jak Sáček, ale tomu dám ještě čas. Fortelný - Sadílek - Karabec je ale teda docela průchoďák. Uvidíme, jak to Priske poskládá, až bude k dispozici Krejčí. Ale jak říkáš, tam totálně chyběl moment překvapení, zrychlení hry z jednoho dotyku (jednou to tam udělal tuším Čvančara a hned z toho mohl být gól, kdyby to Haraslín nebo kdo to byl líp přebral).

Reagovat
Bakary3

Tak tak, uplne laxne.

Jinak Sadilek ne, ze je špatnej, ale nic navic neprinese, takovy fotbalisty by Sparta privadet nemela, to mi prijde jako takovej prestup jen at se nekdo privede a pri nulovym rozhledu vezmou jeho, kterej jakz takz v nasi lize vynikal.

Jinak Slavii se vsichni smáli, ze jen behaj, nevidim ale nic spatnyho na tom si říct, ze pri slozeni danyho tymu je to cesta k uspechu. Tak behali, hraji jednoduse a neslo to ovoce.

Tohle je ale takovy unyly sterilni nic - tim nevinim priskeho, je tam chvili a teprve se uvidi, ale od tech hracu zoufaly.

Reagovat
JeséRodriguez

Myslím, že Sadílek s Krejčím se budou dobře doplňovat, ale Krejčí má taky rád útočné výpady, tam prostě někdo musí držet tu DM pozici. Osobně jsem byl proto, ať se Karabcovi dá prostor a přivede se rozdílové křídlo, když přišel Kuchta. Ale on se ten Karabec nemá moc o co opřít, na křídle jsou průměráci, kteří za 2 zápasy neudělají snad nic dobře a i mladej Ryneš za pár minut předvede víc.

Jojo, běhají, ale když se podívám na hráče, kteří se v ČR vychovávaj, tak je to asi jediná šance, jak v Evropě uspět. Když si dáváš balón z jednoho dvou doteků a seš neustále v pohybu, tak se to brání hodně špatně. Navíc napadání na soupeřově polovině vede často ke ztrátám míče, pokud ta obrana není tak technicky zdatná.

Priske určitě musí dostat čas, měl ho dostat i Vrba, ale ten je tam musel nejspíš poslat do prdele celý to vedení, protože ten podle mě doplatil na to, že měl svůj názor a neodkýval každou blbost. Od hráčů to zoufaly je, ale zase, jak včera i říkal Vlášek...Pešek a Haraslín by potřebovali formu z loňského podzimu, Kuchta se zatím hledá, atd., prostě kdo přijde do Sparty a předtím vynikal, hraje hovno. Ale to je podle mě Rosova chyba, myslím si, že Haraslín - Kuchta - Pešek je fajn útok na protiútoky, ale rozhodně ne na dobývání branky...i když včera v té druhé půlce už to Viking otevřel a ani tak to moc neukázali. Ale prostě tady s tou skladbou kádru je naivní si myslet, že můžou hrát jak Španělsko.

Reagovat
Bakary3

Tak ja myslím, ze to nakonec zase sklouzne hodně k tomu, ze krejčí bude hrat "volny DZ", bude hodne ve vápně a na sadilka to zbyde zezadu, coz nakonec muze být dobry.

Karabec to nema jednoduchy, zatim ale ani on moc neprispel.

A ti hráči, jednak co vychovavame a pak ani nemame zas penize na to, abysme sem přetahovali tak kvalitní hrace, ze bysme ostatni měli drtit - ikdyz vikingy třeba bysme měli

Celkove ten tym fakt nebudi zadnej respekt, treba se zvednou a bude to vypadat uplne jinak... Ale nejak tam nevidím, od čeho by se meli odrazit.

Reagovat
JeséRodriguez

Ti dva se asi budou doplňovat dobře, ale směrem dopředu je to fakt zoufale pomalý. Jako nasazení nejde upřít, ale jak psals výš, tam prostě každej potřebuje 3 a víc dotyků a to se pak soupeř snadno stíhá přesouvat.

Nepřispěl, ale věřím, že ve fungujícím týmu by byl super.

Vikingy ano, jinak máš pravdu, takoví hráči se sem nepohrnou, takže mi to přijde jako ideální strategie, přehrát soupeře nasazením a kolektivním výkonem.

Podle mě by se mohl Priske opřít o tu stoperskou dvojici Sorensen - Zelený, nebo v 3 5 2 Mejdr/Vitík - Sorensen - Zelený...ale pochybuju, že teď bude měnit rozestavení. Směrem dopředu jsem ale taky hodně skeptickej.

Reagovat
Axelrose

Navíc, alespoň dle mého názoru, se prostě za měsíc nebo dva, Kuchta s Čvančarou nesnesou. Jestli bude dostávat jeden z nich (a asi víme který) třeba 70% herního času a druhý zbytek, tak to prostě klapat nebude.

Oba to jsou povahově egoisti a budou chtít hrát, na což, vzhledem k vypadnutí z poháru až tolik příležitostí nebude.

A to se nebavím o tom, že vám tam ještě vzadu přešlapuje Juliš. Toho byste mohli pustit hostovat do Pardubek, když už je z Chrudimi

Reagovat
JeséRodriguez

Tak může Priske při formě křídel začít hrát 3 5 2, tam by se dal využít i Mejdr na RCB, to si myslím, že by mu sedlo. I Wiesner by v tom systému byl určitě lepší, a na lwb Hojer, nebo pokud přijde, tak Jankto.

Jinak egoisti to být můžou, ale měli by to mít podložené výkonama. Zatím od obou slabý, oba spálili tutovku, herně špatný. Nepřijde mi, že by si mohli nějak vyskakovat.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JeséRodriguez

Ten první gól, to byla bomba a ještě schovaná za hráčem, tam bych teda gólmana rozhodně nevinil. Ta střela měla fakt hodně velkou razanci a někdo tam stál ve výhledu.

Reagovat
Fernando_Torres

Střela zpoza vápna na bližší tyč jde za mně vždycky na vrub gólmanovi, maximálně s výjimkou nějakých nesmyslných šibenic... Že mu někdo stál ve výhledu není omluva, si ten správnej prostor má najít.

Reagovat
JeséRodriguez

Tohle bych trochu přirovnal k té Hložkové pumelici v derby z přímáku...tohle bylo teda z větší dálky, ale zase tam 2 hráče přebíhali ve výhledu. Myslím, že kdyby si v tomhle hledal správnej prostor, tak nezareaguje na tu střelu už vůbec...mě by vážně zajímalo, jestli někteří lidi někdy hráli fotbal neříkám, že byl Holec spolehlivej, ale zrovna tohle házet na gólmana, když se tam ve vápně otočí útočník s balónem a 3 lidi kolem něj ho sledují...

Reagovat
Axelrose

Navíc to byla m..a a ještě to vedle něho trošku skočilo. to bylo, jak kdyby to trefil bodlem

Takhle to už ten borec v životě netrefí.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
oli9

vždyť tam stopnil ten balón jak kokot jak tam utíkal div že z toho nebyl roh... V 91. minutě... Proč to nenechal na odkop doteď nechápu

Reagovat
Lemond Laws

Co to meleš?

Zkusíme to rychle dopředu, tak proto to rozehrál na 3 metry po zemi ve vápně?

Měl to nechat do autu a dát dlouhej výkop ze země, nebo když to chtěl tak nutně udržet před lajnou, tak to měl narvat dopředu potom. Co jako čekal? Že to pak narve Hancko dopředu místo něj?

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud si to Holec řekl, tak to mohl nakopnout sám. Anebo vzít míč do ruky, doběhnout doprostřed vápna a pak rozehrávat

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak přestup do Feyenoordu snad padá. Požije synek ještě chvíli nebo to bude Escobar 94?

Reagovat
Batigol

Tak daleko jako v Kolumbii ještě nejsme ne ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Cením jak si to napsal...bohužel tak daleko ještě ne no

Reagovat
Antijazvec

Pelé vypisoval, sledujte Kolumbii, po MS mu šettcci nakladali-K.O.lumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou by ho podle mne udat mohli, ale budou muset dát slevu

Reagovat
standa91

Nepoucitelny!! Jak kdyby hrála nějaká 3 liga.. Pokud budete pokračovat 5 příčka vas nemine.

Reagovat
luismiksak

Já chápu, ze ho musí podpořit, protože jinak je tahle chyba na skočeni z okna...

Holec udělal chybu a měl to klidne nechat do autu ... jenže o tam pořad nervózně běhá, gólman pro Spartu to není ani náhodou ... totálně nervózní kluk ...

a Hancko ... tohle je proste tak giganticka chyba, ze Panák na Rangers byla ještě pohoda ... je mi lito...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, mám teorii, která mi vychází nejlíp. Úvaha je postavena na tom, že nikdo nemůže být až takový kokot jako Sparta.. "Dělají to jen proto, aby měli o čem psát ve Sportu.. Křéťa má pak zisky z toho."

Reagovat
dontcallmeandre

Tolik asi Sport bohužel pro Křetínského nevydělá :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tím pádem je asi Sparta kokot..

Reagovat
Kostomlat

Ten Holec kde ho vzali? To i Berkovec je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho vydrží?

Sparta teď postoupila Teda kam?

Reagovat
Antijazvec

Lotto

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to chce novou soutěž.

Reagovat
pobody's nerfect

Zkušeně vypustili evropské poháry, aby se celý rok mohli soustředit na kvalifikaci do dalšího ročníku evropských pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak pořád dokola! koeficient pláče

Reagovat
mario23

Tvl, soupeř na úrovni Karviný. V neděli doma Liberec, to budeme rádi za remízu.

Haraslín, Pešek a Karabec okamžitě na střídačku.

Reagovat
Kostomlat

Holec ven

Heča dovnitř

Reagovat
Messy<3

Heču už ne pls. Ať se tihle dva vezmou za ruce a někam odejdou. Jestli nikdo nepřijde, tak ať chytá aspoň Vorel.

Reagovat
dextroza_m

Ale to, že převzal Spartu mu udělalo svatozář? Teda alespoň z té fotky...

Reagovat
smazaný uživatel

snad ho chudáka neukřižujou

Reagovat
Antijazvec

O.Ká,takže akože už len liga? Nič iné? Inak, pre všetkých Cechov - teda len Spartanov, ktorý sa ma furt vypytujú u nás na Slovensku-nie, neviem či je Cigán, áno raz boli jeho rodiča v telke, a jeho matka je nejaká tmavá, ale podla reči nie je Romka, a nie fakt fakt netuším ako to zistiť.A nie som Spartan, celá Sparta mi môže tak....

Reagovat
didosh

Reagovat
anarchochuligan

Lumpové hovada

Hancko karta

Příhlávka - paráda

Šij to na bránu

Bijte je Pražáky

Hanba Sparta

Jaký sakypaky vole

Sedm banánů

Reagovat
smazaný uživatel

Konec července a jsme venku z Evropy, fanoušci nasraný a hráči jsou teď ještě pod větším tlakem. Skvělý vyhlídky. Sezónu může zachránit jenom titul a vzhledem k tomu, kolik let máme labilní tým, tak si můžeme v klidu přiznat, že šanci na něj je minimální. Paráda.

Reagovat
ratusek

vám skončila sezona ještě před prvním ligovým kolem. Zachránit to může jen MOL cup, to je jediná reálná možnost. Ale i tak slabá útěcha

Reagovat
Lemond Laws

Já jsem někdy opravdu rád, že nejsem fanoušek nějakého týmu. Včera bych to asi nezvládl po psychické stránce

Bohužel si myslí, že titul je pro Spartu nereálný.

V tom týmu prostě chybí kvalita. Nedovedu si představit, že tenhle tým v dlouhodobé soutěži skončí před Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na tu chybu Hancka, má Sparta prostě slabý tým.

Střed obrany je celkově ok, ale Wiesner je průměrák a Mejdr mě teda taky nepřesvědčuje, že by byl jedním z nejlepších beků v lize.

Střed zálohy ujde, ale hlavně tam chybí špílmachr. Tam se spoléhá na teenagera, kterého když se nedaří střídá ještě nezkušenější teenager. Přitom to má být tak, že tam je TOP hráč, od kterého se ti mladí učí a když to soupeř či výsledek dovolí, tak ho ti mladší střídají. Já mám ale pocit, že tady se zase žije v nějakým domnění, jaký je Karabec mega talent, který za dva roky za těžký prachy přestoupí do Německa... Ou, to teda ani omylem. Ten potřebuje rok hostovat a pak se uvidí jestli na na Spartu.

Vemte Matějovskýho, vykašlete se na to že to neubeha, ale aspoň rozehrajete nejakej balón. V nadsázce řečeno.

Haraslin je snad vtip. To je hráč na úroveň Olomouce takže průměr ligy.

Pešek, tam bych řekl, že nemá formu, ale je schopen se určitě zlepšit.

Útok Kuchta ok, střídat za Čvančaru ok, ale oba potřebují soutěžní gól, aby to z nich spadlo.

Může je Priske naučit dobrý styl hry a já nevím co všechno, ale tu chybějící kvalitu oproti Slavii prostě nedožene. Hlavně na těch krajích a špílmachrovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a brankáře, na toho jsem zapoměl. Tam začnete jo ani to nebudu rozepisovat, jen odproste Nicu nebo vytáhněte někoho jiného, ale tohle už fakt ne prosím.

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

já to pořád nechápu...Nita musel Kretenskemu vyprcat mladou nebo co...

Reagovat
Lemond Laws

Zelený s tím novym stoperem to snad vzadu trošku zpevní.

Ale kraje a záloha, to je čistá katastrofa

Mejdr je zatim hroznej, nedá centr, dopředu aktivní není.

Fortelný zklamání, Karabec to stejný. Sadílek se snaží, ale je to takový bez mrdu. Křídla tragedie.

Reagovat
Uwe háže buly

Fortelny mi teda přišel celkem v pohodě ten první zápas. Problém je v té podhrotove trojici, tam by měli přijít prostě tři hráči.. nebo tam alespoň posunout Fortelnýho prozatím a přivést dvě křídla a gólmana.

Reagovat
Lemond Laws

Dohrávat pohárový zápas, kde potřebuješ vyhrát, s křídlama Minčev, Ryneš.. na začátku "nové" éry. To je něco strašnýho

Reagovat
doshcz

chybel LK37, verim ze by jinak hral on a Fortelny na miste Karabce

Reagovat
Petr325

Fortelný mi naopak ze zálohy přijde nejlepší...

Reagovat
Lemond Laws

Souhlasim.

Což je ale smutný, že je nejlepší i s tímto výkonem

Reagovat
Petr325

Reagovat
rel7

Ohledně tvůrce, oba zápasy bylo krásně vidět jak velký průser bylo nepodepsání Ewertona.

Reagovat
r.mrazik

seřvat a nakopat do kouli...tyvoe,tyhle kecy o tom,ze se neco stane a ze je to fotbal...

Reagovat
podnebný

Oba Slováky stejně jako zbytek Sparty upřímně lituju. Hancko jako kapitán i Holec jako oslavenec podali jinak dobrý výkon, škoda toho břevna. Ale to už jim moc nepomůže, víceméně jsem tento vývoj předpokládal a první zápas se mi vůbec nelíbil. Až si vyberou sedm let smůly, která už mají konečně přestat, snad jim bude zase přát štěstí. Prohrávat se Suboticou, Partizánem, Björnby a Stavangerem už musí skončit.

Reagovat
F.Torres

Smula

Reagovat
Lawman

Som Čech ale žijúci na Slovensku už 30 rokov. Dám tiež niečo do diskusie. Sparta nepochopila, že nie je možné vytvoriť "národný" klub zložený iba z Čechov ( Slovákov ) ale je treba ho doplniť kvalitnými cudzincami na kľúčové posty. Zoberme si Sláviu. Spoľahlivého Nigerijčana Olayinku podporila nákupom dvoch Brazílčanov ( stopérom Santosom a strikerom Ewertonom ) a záložníkom Sorom. Herne pôjde Slávia veľmi vysoko a stane sa vážnym kandidátom na titul. Sparta má tragicky vyskladaný mančaft. Absentuje kvalita na kraji obrany, Sparta nemá poriadneho záložníka - skutočného playmakera a útok je priam katastrofa. Vypadnutie s Vikingom nebolo prekvapenie ale dalo sa očakávať. Pokiaľ chce Sparta mužstvo doplňovať českými " osvedčenými" oporami, tak to bude zase len rovnaká pesnička so smutným koncom.

Reagovat
Lemond Laws

Jenomže to vypadá, že Sparta cizince prostě neumí kupovat

Reagovat
REPLIKATOR

Ano, špatní lidé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele