TONI SE PRÝ UPSAL BAYERNU

28.04.2007, 16:07
Aktuality
Luca Toni se prý včera rozhodl o své další budoucnosti a v létě odejde z Fiorentiny. Nebude to však do nějakého italského klubu, ale do Německa, do svých řad ho zlákal Bayern Mnichov...

Podle informací německého magazínu Sport-Bild dostane Fiorentina za svého kanonýra osmnáct milionů eur. 29letý fotbalista se údajně v Mnichově již dohodl na podmínkách pětileté smlouvy s ročním příjmem 5,5 milionu eur.

Pokud se tyto informace potvrdí, dá Toni košem Juventusu, Interu a AC Milán. V Mnichově by měl nahradit Claudia Pizarra, jemuž končí smlouva, a Roqueho Santa Cruze, který se nijak netají zájmem odejít z Bayernu. Ve hře je navíc stále i příchod Miroslava Kloseho z Werderu Brémy, ten ale s největší pravděpodobností dá přednost nějakému lukrativnímu angažmá v zahraničí.

Toni zažil fantastickou loňskou sezónu, v níž s 31 přesnými ligovými zásahy získal Zlatou kopačku pro nejlepšího kanonýra Evropy a v Německu pak s italským národním týmem vybojoval titul mistra světa.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*rbettega

No to je snad žertík

Reagovat
HOST*treze

to teda je,ja fakt neviem kam na tieto picoviny chodite.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

existuje něco jako zdroj..

Reagovat
HOST*dokec

snad ne,proc by lezl do bayernu...klub na pitchu

Reagovat
HOST*Cat Killer

Bayern je nejhorší klub na světě

Reagovat
HOST*R9

Jo a já mám zase největší péro ve střední Evropě...

Reagovat
HOST*Lpool

kecy..do bayernu určitě nepůjde,to by byl krok zpět pro něho..to si zas někdo vymyslel..řekl bych,že půjde někam do Itálie,Inter nebo Juve,ale Bayern určitě ne!!!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*fddfdf

Dyť Bayern nebude hrát ani LM a to on přece chtěl tak proč by tam lezl.Tomu nevěřím

Reagovat
HOST*

TONI AK ODEJDE S FIRENZE TAK BUDE U MNA SRAC ESTE AJ DO NEMECKA POSRANEJ BAYERN FASISTI

Reagovat
HOST*forrest23

No a Toniho to bude asi nejak brat, kdyz u tebe bude srac :)))

Reagovat
HOST*Kuba

Proč by tam lezl??? Odpovím Vám všem: 5,5 mega každý rok po dobu pěti let, to je krása...

Reagovat
HOST*1860

a nejhorsi je, ze za to stoji a bayern je schopnej za nej to dat, jinak co to je za kkta, kdyz bere kazdyho nemcoura jako fasistu, jo, kdyby to rek pred nekolika desitky let, byla by to pravda, ale ted je to ubohost..

a nevim proc by mel bejt bayern nejhorsi tym na svete, kdyz se pravidelne dostava do vyrazovacich boju v LM..

Reagovat
HOST*pensmi

konecne nejaky fanousek Bayernu, jsem rad ze mezi mnozstvim lidi kteri ho nenavidi se najde i nekdo takovy. A to s tema fasistama muze napsat fakt jen primitiv. To mas pravdu.

Reagovat
HOST*fd

Stejně tam nepřestoupí jen je mi líto Fiorentiny kdyby neměli manko 15 bodů ak byli na 2 místě SerieA tak z toho bude asi jen Uefa ale o tu LM se ještě můžou porvat 7 bodů kolem 6 kol do konce proč ne.I když by potřebovali štěstí.

Reagovat
HOST*inzaghi

je to žvást, navíc za mistra světa a majitele doposuď poslední Zlaté kopačky( válí i letos) je 18 nic moc...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele