TORRES BY MĚL ZŮSTAT

15.05.2007, 17:21
Aktuality
Primera Divison pomalu vrcholí a všechny týmy tak začínají zvažovat, jak pro nadcházející sezónu posílí kádr. Prezident Atletika Madrid Enrique Cerezo má jasno. Jeho tým se pokusí získat tři hráče světových kvalit, ale především chce udržet Fernanda Torrese.

Los Colchoneros projevili největším zájem o Gutiho, který v současnosti nastupuje v dresu nenáviděného rivala z Realu Madrid. V rozhovoru pro španělskou televizi El Rondo Cerezo řekl, že se jeho tým pokusí pro příští sezónu co nejkvalitněji posílit kádr.

"Atletiko vždy kupovalo jen dobré hráče, i když hráli za Real a Guti je velmi dobrý. Získáme dva nebo tři hráče reprezentačních kvalit," řekl Cerezo. "Javier Arizmendi za nás bude hrát také," odpověděl šéf Atletika na otázku, zda jeho klub využije opci a přivede Arizmendiho zpět z Deportiva La Coruňa.

Cerezo také vyvrátil jakékoliv spekulace o možném přestupu největší hvězdy týmu Fernanda Torrese do Manchesteru United, který prý nabízel nemalé peníze. " Každý hovoří o přestupu Torrese, ale nás zatím nikdo nekontaktoval. Vždy je to ten samý problém. Každý rok, ať už je to na začátku, uprostřed nebo na konci sezóny. Torres je hráčem Atletika Madrid a já simyslím, že zde zůstane ještě poustu let. Nemá to nic společného s tím, jestli klub hraje Ligu mistrů nebo ne. Je tady šťastný a každý chce, aby zůstal. I kdybychom ho chtěli prodat, odešel by?" ptá se Cerezo.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*david

Jo nejduležitější bude udržet Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese je tam škoda už aby odešel někam jinam!!! Atletiko mu už nemá co nabídnout asi 2 roky ...

Reagovat
HOST*

Jo to sice jo ,ale je tam strašně oblíbenej.Myslim si že zůstane.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

... samozřjemě bych si moc přál aby zůstal, ale nevím jestli mu Atlético dává opravdu toliko radosti?! Každý si musel všimnout, že už to není ten starý dobrý Fernando, teda v této sezoně velké zklamání.. Připadá mi jako by se už hrou nebavil, a často je utrápený a podrážděný..

Fernando TORRES

Reagovat
HOST*torres

Jo svatá pravda.Je to škoda ,protoze je už řadu let mím nejoblíbenějším hráčem.Možná ještě jednu sezonu v Atletiku a pak sbohem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele